AI Chatbotok Tiltott Világa: NSFW Alternatívák

Featured Image
A Character AI egy kiváló neurális nyelvi modell alapú chatbot, amely képes emberihez hasonló válaszokat generálni. Ugyanakkor nem engedélyezi a felnőtt témájú, NSFW tartalmak elérését. Azonban más platformok segítségével lehetőség van ilyen tartalmakhoz hozzáférni, mint például a Candy AI, amely szűrők nélküli beszélgetéseket biztosít.

Az NSFW AI Chatbotok Világa: Alternatívák a Character AI-hez

A Character AI az egyik legjobb neurális nyelvi modell alapú chatbot platform, amely emberihez hasonló szöveges válaszok generálására képes. Azonban ez a platform nem engedi meg a felhasználóknak, hogy hozzáférjenek “nem megfelelő”, felnőtt témájú vagy NSFW tartalmakhoz. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne lehetőség ilyen tartalmak elérésére más platformok segítségével. Számos NSFW AI alkalmazás, például a Character AI bizonyos verziói, lehetővé teszik a beszélgetéseket szűrők nélkül.

Javasoljuk, hogy a Candy AI-t használja a Character AI legjobb alternatívájaként.

10 NSFW Character AI Alkalmazás Szűrő Nélkül 2024

1. Crushon.AI

Crushon AI az egyik legjobb NSFW AI chat alternatíva, amely lehetővé teszi a beszélgetéseket NSFW szűrők nélkül. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szabadon csevegjenek kedvenc karaktereikkel minden korlátozás nélkül.

A Crushon AI-en a felhasználók saját karaktereket hozhatnak létre nagy nyelvi modellek segítségével. A “Karakter létrehozása” opcióval lehetőség van nevek megadására, avatarok feltöltésére, láthatóság kiválasztására és köszöntő szövegek hozzáadására. Azonban az eredmények kiszámíthatatlanok lehetnek. Az NSFW karakter AI havonta legfeljebb 50 ingyenes szöveget generál.

2. Candy AI

Candy AI a legjobb NSFW AI alkalmazás szűrő nélkül. Ez az AI chatbot szórakoztató beszélgetéseket kínál számos AI modellel, és ingyenes AI barátnő csevegéseket biztosít. Ideális érzelmi kapcsolatokhoz, mély beszélgetésekhez, izgalmas szerepjátékokhoz vagy hangüzenetekhez.

A Candy AI lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy testreszabják virtuális barátnőjüket, beleértve annak megjelenését, személyiségét és kapcsolatát. A platform lehetőséget kínál valódi és animált karakterekkel való interakcióra, és képeket is lehet kérni a virtuális társ különböző helyzetekben. A prémium felhasználók még hangüzeneteket is hallgathatnak, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsanak.

Funkciók:

-Alakítsd ki álmai virtuális barátnőjét megjelenésének és személyiségének testreszabásával.
-Interaktív csevegések és mély párbeszédek.
-Képek kérése virtuális társaktól.
-Több AI barátnő lehetőség valósághű és anime stílusban is.
-Prémium felhasználók hangüzeneteket is hallgathatnak AI barátnőiktől.
-Felhasználóbarát felület.

Előnyök:

-Szűretlen beszélgetések.
-Több AI társ lehetőség.
-Szerepjáték forgatókönyvek.
-Kép generálás.

Hátrányok:

-Korlátozott információ a személyes adatok védelméről.
-Nincs mobil alkalmazás.
-Karakter igazi személyiségének hiánya.

Candy AI ára:

A Candy AI Freemium eszköz, amely korlátozott funkciókkal ingyenesen elérhető. A prémium funkciók, mint például a hangüzenetek és korlátlan szövegek elérése érdekében a felhasználóknak meg kell vásárolniuk a fizetős csomagokat, amelyek ára 12,99 USD/hónaptól kezdődik.

3. SoulGen

A Soulgen is kiváló alternatíva a Character AI-hez, mivel NSFW szűrők nélkül működik. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy képzeletüket valós képekké és animált grafikákká alakítsák, vizuálisan vonzó módon ábrázolva az embereket.

A Soulgen AI csevegő platform, Soulchat, lehetővé teszi a valós életképek és minőségi anime karakterek létrehozását szűrők nélkül. Az új felhasználóknak ingyenes próbaverziót is kínál.

4. Promptchan AI

A Promptchan AI egy másik NSFW alternatíva, amely valósághű, cenzúrázatlan AI képek létrehozását teszi lehetővé. Ez a fejlett AI kepgeneráló eszköz segít a felhasználóknak, hogy legvadabb fantáziáikat életre keltsék különböző stílusokban, mint például Anime/Hentai, Fotórealisztikus és Hiperrealisztikus.

A platform a legfejlettebb modelleket kínálja AI NSFW, felnőtt és pornó tartalmak generálására, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a legjobb eredmények elérésével tervezzék meg AI lányukat. Az NSFW AI Posing funkcióval a felhasználók bármilyen szexuális pozícióban elhelyezhetik AI női karaktereiket.

5. Hozd létre Álmaid Barátnőjét a DreamGF Segítségével

A DreamGF egy újabb alternatíva, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy AI által generált barátnőket tervezzenek és kapcsolatokat ápoljanak, teljesen generatív AI segítségével javított megjelenés és személyiség mellett.

Ez a szűrő nélküli AI csevegő platform különböző fizikai attribútumok, mint például etnikum, életkor, hajhossz és mellméret kiválasztását kínálja. Minden funkció eléréséhez fizetett előfizetés szükséges.

6. Chai

A Chai App egy másik alternatíva a Character.AI mellett, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy a felhasználói inputokat értelmezze és emberihez hasonló válaszokat adjon. A Chai különböző chatbotokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy interakciót kezdeményezzünk barátokkal, oktatókkal és terapeutákkal, valamint más szereplőkkel.

Az alkalmazás népszerűségéhez hozzájárul, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre több beszélgetést is folytassanak. A Chai weboldalán keresztül lehet bejelentkezni, vagy letölthetjük az alkalmazást.

A Chai lehetőséget ad egy testreszabott chatbot létrehozására is. Az “Építs Botot” opcióra kattintva az alkalmazásban vagy a weboldalon, személyes chatbot fejleszthető. Elérhető weboldalról és alkalmazás formájában is iPhone és Android eszközökre. Azonban az átláthatóság hiánya és a havi 13,99 dolláros prémium előfizetés miatt meglehetősen drágának mondható.

7. Janitor AI: Anime Stílusú Karakter Chat

A Janitor AI egy másik figyelemre méltó platform, amely alternatívát nyújt a Character AI szűrő nélküli változata helyett. A platform lehetővé teszi, hogy különféle témákban beszélgethessünk az NSFW szűrők kikapcsolásával, ami kiszámíthatatlan és változatos válaszokat eredményezhet.

A platformhoz való hozzáféréshez regisztrálni kell a Janitor hivatalos oldalán. Bejelentkezés után ingyenesen kezdhetünk el több ezer AI karakterrel interakciót folytatni, kiváló lehetőséget kínálva kötetlen beszélgetésekhez.

Emellett a Janitor AI lehetőséget biztosít saját anime karaktereink megalkotására és azokkal való beszélgetésre, ezzel növelve a platform kreatív lehetőségeit. A platform ingyenes szolgáltatásokkal rendelkezik és könnyen használható.

8. ChatFAI

A ChatFAI egy népszerű alternatíva, amely korlátozás nélküli beszélgetéseket tesz lehetővé AI karakterekkel. A felhasználók nyíltan interakcióba léphetnek az AI karakterekkel, és külön testreszabott NSFW interakciókra is lehetőség van.

A ChatFAI egyik kiemelkedő jellemzője a memóriarendszere, amely lehetővé teszi a személyre szabhatóságot, azáltal hogy megőrzi az előző beszélgetéseket és zökkenőmentes folytatást biztosít. Tökéletes AI beszélgető chatbot azok számára, akik alkalmi interakciókat keresnek a mesterséges intelligenciával működtetett karakterekkel.

A platform egyik legnépszerűbb AI karaktere a ‘Step Mom’, aki életrajza szerint: „Én vagyok a csintalan mostohaanyád, aki gyakran ugrat téged.” A felhasználók naponta 100 üzenetet ingyenesen küldhetnek. Ennél több üzenet küldéséhez elő kell fizetni a fizetős tervre.

9. PygmalionAI: Korlátozásmentes Tartalom

A PygmalionAI egy másik AI chatbot, amely szűrők nélkül teszi lehetővé a beszélgetést. Ez a Character AI alternatíva különböző érdeklődési körökkel rendelkező AI karaktereket kínál, amelyekkel interakcióba léphetünk. A PygmalionAI segítségével a felhasználók szűretlen tartalmakban merülhetnek el, miközben védelmet élveznek a személyes adataik számára. Továbbá, lehetőséget nyújt szerepjáték beszélgetések folytatására korlátozott erőforrásokkal. Az ingyenes, nyílt forráskódú AI chat szolgáltatás rendkívül sokoldalú, és a felhasználók számára ingyenesen hozzáférhető.

10. Kuki (hehehe): Korlátozásmentes Beszélgetési Élmény

A Kuki AI chat szolgáltatás szintén lehetőséget nyújt az NSFW AI tartalmak hozzáférésére, és kiváló alternatíva a Character AI mellett. A platformon korlátozások nélkül folytathatunk NSFW beszélgetéseket.

A Kuki beszélgető stílusban vonja be a felhasználókat, javítva az élményüket, azáltal, hogy az emberi interakció illúzióját kelti. Ez kiváló opcióvá teszi a Kukit az NSFW beszélgetésekhez. Havonta 75 dollárért a felhasználók akár 100,000 chat beszélgetést is folytathatnak ezen a platformon.