Az Irvinei: Kapucsengő Kimaxolva

Az Irvine intelligens kapucsengő és biztonsági rendszere kiterjedt védelmet nyújt, integrálva a mesterséges intelligenciát és közösségi hálózatokat az otthoni biztonság növelése érdekében. Modern, minimalista dizájnnal, okos riasztásokkal, arcfelismeréssel és személyre szabható témákkal biztosítja a lakások biztonságát és esztétikai összhangját.

Az irvinei modern, intelligens kapucsengő- és otthonbiztonsági rendszere lehetővé teszi, hogy otthonod kényelméből figyelemmel kísérhesd a külső területen zajló eseményeket. A személyazonosság felismerésétől a potenciális veszélyek észleléséig az Irvinei mesterséges intelligencia és közösségi hálózatok integrációja példátlan kényelmet és megnyugvást kínál.

Gyönyörű és Stílusos Kapucsengő Megoldás

Élvezd a tiszta, minimalista dizájnt, amely a kortárs esztétikummal tökéletesen összhangban áll, és maradéktalanul illeszkedi lakóhelyed megjelenéséhez.

Az Irvine Által Fejlesztett AI Vezérelte Érintőképernyős Kapucsengő

Közösségi Média Által Támogatott Biztonság


A közösségi média beépítése lehetővé teszi a látogatók gyors azonosítását, ezzel is erősítve a biztonságot.

Arckifejezés-Felismerő Technológia


A fejlett arcfelismerő technológia segítségével különbséget tehetünk a barátok és a potenciális veszélyek között házad küszöbén.

Látogatói Naplózás Kezelése


Légy naprakész otthonodba érkező látogatókat illetően az Irvine által vezetett részletes naplózási rendszer használatával, amely távolról is elérhető.

Okos Otthoni Automatizálás


Globális szinten irányíthatod lakókörnyezetedet az Irvine alkalmazáson keresztül, könnyedén ki-, és bekapcsolhatsz világítást, fütést vagy biztonsági rendszereket.

Hangvezérlés


Ellenőrizd okosházadat, köszöntsd a vendégeket és felügyeld a biztonságot zökkenőmentes, kéz nélküli vezérléssel hangparancsok segítségével.

Ismerd meg a végső otthoni biztonsági, kényelmi és stílusélményt az Irvine által fejlesztett AI vezérelte érintőképernyős kapucsengővel. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy bekapcsolódj a smart otthonok jövőjébe!További részletek itt.