APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/4

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítségével könnyebben megértheted az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható hogyan kell útmutatók, hibakeresési útmutatók, legjobb alkalmazás- és termékajánlások, pártatlan vélemények és még sok más vár rád, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből. Egy helyen találod meg azt az információt, amely segít abban, hogy jobban használhasd eszközeidet és megoldhasd az esetleges problémákat.

TextEdit. (iPhone/iPad)
A TextEdit+ egy letisztult és gyors szövegszerkesztő alkalmazás, amely iPad és iPhone készülékeken érhető el. Kompatibilis a macOS rendszeren található TextEdit és a Windows rendszeren elérhető WordPad programokkal. Könnyen kezelhető felülete és nagy teljesítménye révén kitűnő választás jegyzeteléshez, dokumentumok szerkesztéséhez és szöveges fájlok kezeléséhez.

Barbell Plate Calculator (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás megkönnyíti a súlyemelésed nyomon követését és az összemelt súlyok kiszámítását az edzések során. Amikor új személyes rekordot szeretnél elérni, az alkalmazás pontosan kiszámolja, melyik tárcsákat kell hozzáadnod. Így nem kell a számokkal foglalkoznod, csak az emelésre koncentrálhatsz.

PlayNav – Video Player (iPhone/iPad)
A YouTube Playnav videóböngésző segítségével teljes mértékben kizárhatók a hirdetések, így zavartalanul élvezheted kedvenc videóidat. A program automatikusan blokkolja az összes zavaró reklámot, amelyek a lejátszás során megjelenhetnének. Ennek köszönhetően folyamatos és megszakításmentes élményben lehet részed. A kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, így minden korosztály számára ideális választás. Ha fontos számodra a hirdetésmentes szórakozás, akkor a YouTube Playnav tökéletes megoldást nyújt, hogy gondtalanul élvezhesd a videók nézését.

Survive! – Prepper Study Aids (iPhone/iPad)
A “Prepper Starter Kit” egy alapfelszerelés, amelyet kifejezetten azoknak fejlesztettek ki, akik felkészültek rendkívüli helyzetekre. Tartalmaz minden szükséges eszközt egy esetleges vészhelyzet kezelése érdekében. A csomagban található többek között elsősegély készlet, túlélő eszközök, víztisztító berendezés és energiapótló kiegészítők. Az eszközök minőségi és tartós anyagokból készültek, hogy megbízhatóan működjenek bármilyen körülmények között. A készlet kompakt és könnyen szállítható, ideális választás mindenkinek, aki előre gondolkodik és felkészül a váratlan helyzetekre.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az “Easy To Easy” nevű alkalmazás lehetővé teszi a fényképek és videók gyors és biztonságos mentését egyetlen kattintással. Az alkalmazás veszteségmentes mentési funkciójával megőrzi az eredeti képek minőségét és az EXIF információkat is. Ezen adatok megőrzése garantálja a kiváló minőséget, miközben biztosítja a személyes adatok védelmét.

Markdown Maker (iPhone/iPad)
A Markdown Maker egy innovatív, rugalmas és erőteljes, ugyanakkor könnyen használható Markdown szövegszerkesztő iPadre és iPhone-ra (valamint Apple Siliconos macOS-re). Markdown motorkerék a szokásos szintaxist támogatja, amelyet hasznos extra markup elemekkel (MultiMarkdown) egészítettünk ki: táblázatok, lábjegyzetek, listák, képek, linkek, kiemelés, áthúzás, felső index, MathML stb.

Memorize: TOEFL Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn TOEFL Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú alkalmazás, amely segíti a TOEFL szókincs elsajátítását. Az app több mint 4400 közös TOEFL szót tartalmaz, melyeket szakértők választottak ki. A szókártya-készletek különféle célcsoportok, mint expatok, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók számára készültek. A szókincs minden nyelvi szintet lefed, a kezdőtől a haladóig. Különböző kategóriákban szereplő szavakat tartalmaz, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbik, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randevú, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és vizsga, vészhelyzet stb.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
Az “Learn Chinese Flashcards HSK” alkalmazás lehetőséget nyújt 5000 kínai szó elsajátítására egy vidám és bájos környezetben. A szintek a HSK (Kínai Nyelvtudási Teszt) hat fokozatának megfelelően vannak kialakítva, így a tanulás üteme fokozatos és jól átgondolt. Ideális választás mindazok számára, akik hatékonyan és élvezetesen kívánják fejleszteni kínai nyelvtudásukat.

Memorize: Learn Chinese Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Chinese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló tanulóalkalmazás, amely a kínai nyelv és a HSK szókincs elsajátítását segíti. Az alkalmazás több mint 8500, szakértők által válogatott kínai kifejezést tartalmaz. A szógyűjtemények különböző célcsoportoknak készültek, mint például külföldiek, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók. Minden nyelvi szintet lefed, az abszolút kezdőtől a haladóig. Kitűnően használható a HSK, TSC és BCT tesztekre való felkészüléshez, és az egyik legátfogóbb szókincslistát kínálja, kategóriákra bontva, mint például számok, irányok, színek, utazás, időpontok és szórakozás.

Call Recorder & Transcriber (iPhone/iPad)
Az ‘Awesome Call Recorder’ alkalmazás kiemelkedő választás telefonbeszélgetések rögzítésére. Az IVR (Interactive Voice Response) technológia segítségével a hívások a felhőben, kiváló minőségben kerülnek felvételre. A felhasználói felület könnyen kezelhető, és biztosítja, hogy minden részlet tisztán rögzítve legyen. Az alkalmazás különféle hibakeresési útmutatókat kínál a felhasználóknak a lehetséges problémák gyors megoldásához. A személyes adatok védelme érdekében a rendszer titkosítást alkalmaz. Ideális mindennapi használatra vagy üzleti célokra, ha fontos, hogy a beszélgetéseket később vissza lehessen hallgatni.

Tape Measurements (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás azon felhasználóink igényeit hivatott kielégíteni, akik webalapú mérőszalag eszközeinket használják. A https://valeur.uk oldal látogatói egy olyan gyors alkalmazást kértek, amely nem igényel internetkapcsolatot, így távoli területeken vagy gyenge jel esetén is zavartalanul használható.

Password Manager – Panoptes (iPhone/iPad)
A Panoptes egy kiváló jelszókezelő alkalmazás, amely felhasználóneveidet és jelszavaidat biztosan tárolja. Mindig elérhető, így nem kell aggódnod, hogy elfelejtesz egy jelszót. Az alkalmazás biztonságosan menti az adatokat, jelentsen szóval védi a személyes adatokat. Könnyű használni és biztonságos, így ideális választás minden felhasználó számára.

PDF Reader – Simple Viewer (iPhone/iPad)
Ez a PDF olvasó lehetővé teszi, hogy bármilyen PDF-dokumentumot könnyedén megnyiss és elolvass, valamint kereséseket végezz benne. Legyen szó könyvről, újságról vagy vonatjegyről, az alkalmazás gyors és egyszerű használatot biztosít, így bárhol, bármikor hozzáférhetsz a fontos információkhoz.

AI Word Game (iPhone/iPad)
Az AI Word Game egy kreatív és felfedező játék, amely ösztönzi a játékosokat új ötletek kipróbálására. Az emoji szavakkal kezdődő játék lehetőséget ad arra, hogy ezeket keverve és kombinálva új, izgalmas elemeket hozz létre. A mesterséges intelligencia segítségével szinte végtelen számú kombinációt próbálhatsz ki, így egyedül a képzeleted szabhat határt a lehetőségeknek.

FingerFoos – 1vs1 Table Soccer (iPhone/iPad)
A FingerFoos egy hordozható asztali foci játék, amelyet bárhol és bármikor élvezhetsz barátaiddal. Legyen szó otthonról, utazás közben, vonatozásról vagy akár egy stadion közelségéről, mindig kéznél tarthatod ezt az izgalmas játékot. Kompakt méretének hála, könnyedén magaddal viheted és pillanatok alatt felállíthatod, így sosem kell lemondanod a játék öröméről.

Tap It and Jump It (iPhone/iPad)
A “Catch the Timing!” egy izgalmas, egyszerű, de szórakoztató játék. A játékban a képernyő érintésével ugrik a pont, és az időzítésnek tökéletesnek kell lennie. Kiváló időtöltés, tökéletes a rövid, unalmas pillanatok megszakítására.