APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/13

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítségével egyszerűbben kiismerheted az Apple ökoszisztémát. Élvezd az átlátható és megbízható útmutatókat, hibajavítási tippeket, csúcsalkalmazásokat és termékajánlásokat, valamint pártatlan értékeléseket. Mindezek segítségével maximálisan kihasználhatod Apple készülékeidet.

RBrowser – Multi-Tabs Browser (iPhone/iPad)
Az RBrowser egy professzionális képernyőrögzítő alkalmazás iPhone és iPad készülékekhez. Gyors, biztonságos és erőteljes reklámblokkoló böngészőt kínál, amely lehetővé teszi weboldalak PDF, kép és videó formátumban történő mentését. Az alkalmazás hatékonyan védi személyes adataidat böngészés közben. Könnyen használható felülete miatt ideális választás mindennapi internetezéshez és tartalmak archiválásához.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy kép metadatamegjelenítő alkalmazás, amelyet kreatív szakemberek számára terveztek. Az eszköz lehetővé teszi, hogy útközben is könnyen hozzáférj a képekhez tartozó metaadatokhoz. Csak válassz ki egy képet a fotókönyvtáradból, és a program gyönyörű, kártyaalapú elrendezésben jeleníti meg a hozzá tartozó információkat. Az alkalmazás különösen hasznos lehet, ha gyorsan és egyszerűen szeretnél részleteket megtudni a képeidről, például a készítés pontos idejéről, helyéről vagy a használt kamera beállításokról.

TPO Listening for TOEFL® Plan (iPhone/iPad)
A TOEFL® Listening könnyebbé válik ezzel az alkalmazással! Jellemzők:
1. Az összes régi vizsgafeladat elérhető a hallott szövegértés részhez, kiváló hangminőségben.
2. Három különböző megjelenítési mód biztosítja a legjobb gyakorlási élményt.

RCam – Manual Camera & RAW (iPhone/iPad)
Az RCam egy professzionális videó- és fényképkészítő alkalmazás iOS eszközökre, amely fejlett funkciókkal rendelkezik. Ilyenek például a fókuszcsúcs, a hamisszín megjelenítés és a hisztogram. Az alkalmazás támogatja a PRORAW és RAW formátumú fotózást, valamint lehetőséget kínál DNG formátumú exportálásra. Az RCam tökéletes választás mindazok számára, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a mobilfotózással és -videózással.

let’s led – led banner app (iPhone/iPad)
A Let’s Led egy alkalmazás, amely iPhone és iPad készülékeket ticker kijelzővé alakítja. Ezenkívül időóraként is használható. Az alkalmazás több mint 100 szimbólummal rendelkezik, amellyel tetszőleges üzenetet küldhetsz. Könnyen kezelhető és szórakoztató módot kínál az információk megjelenítésére és megosztására.

Lanse – Capture&Manage Color (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy RGB csúszkák segítségével egyedi színeket keverj, valamint a kamera segítségével bármikor rögzítheted a valós világban fellelt színeket. Saját színpalettát hozhatsz létre és megoszthatod másokkal. Amikor a Capture funkciót használod, az alkalmazás automatikusan elment 50 ideiglenes színt. A “Pause” gombra kattintva áttekintheted a mentett színeket, és kiválaszthatod a számodra megfelelőt.

Write4Me – Voice Text Story AI (iPhone/iPad)
A Write4Me egy innovatív alkalmazás, amely a hangfelismerés, a szövegbeszéd és a generatív mesterséges intelligencia kombinációjával teszi egyszerűbbé az írási feladatokat. A beszélt szavak azonnal írott szöveggé alakulnak, és a beírt szövegeket fel is olvastathatod vele. Generatív mesterséges intelligenciájának köszönhetően gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre kreatív és kifinomult írásokat. Ideális azok számára, akik időt szeretnének megtakarítani és könnyedén létrehozni magas színvonalú tartalmakat.

Metronome – Metronome Pro (iPhone/iPad)
Az első metronóm, amely támogatja az Apple Watch-ot. Tökéletes élményt nyújt Mac, iPhone és iPad készülékeken, így több platformon is használható. Ajánlott a Közép-Konzervatórium által.

i know percent (iPhone/iPad)
Az “I Know Percent” alkalmazással a százalékszámítás egyszerűvé és gyorssá válik. Az app modern és letisztult dizájnja lehetővé teszi azonnali eredmények elérését. Használatával megkímélheted magad a bonyolult számításoktól, így könnyedén kezelheted pénzügyi, iskolai vagy mindennapi százalékszámítási feladataidat. Az alkalmazás célja, hogy a lehető legkényelmesebb megoldást nyújtsa a százalékok kiszámításában.

PawWire (iPhone/iPad)
Ismerd meg a PawWire világát, ahol könnyedén beszerezheted kedvenceid számára a legjobb termékeket! Az oldal bőséges kínálattal vár, hogy minden szükséges eszközt megtalálj kisállatod boldogságához és jólétéhez. Legyen szó táplálékról, játékokról vagy ápolási cikkekről, nálunk mindent egy helyen megtalálsz. Kényelmes és gyors vásárlási lehetőséget kínálunk, mert tudjuk, hogy a háziállatok családtagok, nem csupán állatok.

D3: Dot Lock Notes 3 Security (iPhone/iPad)
A D3: Dot Lock Notes 3 Security alkalmazás lehetőséget nyújt a fontos jegyzeteid biztonságos tárolására. Az alkalmazás frissítése kompatibilis az iOS 15.5 verzióval, és optimalizálva van iPhone XS, XS Max és korábbi modellekre. Egyszerű használata mellett erős biztonsági funkciókat kínál, így személyes adataid védelme garantált.

Dica 99 – Y2K Digital Camera (iPhone/iPad)
A DICA egy alkalmazás, amely a digitális kamerák lényegét ötvözi a modern technológiával. Az app olyan filtereket kínál, amelyeket K-Pop zenei videók inspiráltak, lehetővé téve, hogy visszarepülj a 2000-es évekbe és te legyél a saját zenei videód sztárja.

– SWEET: filmes tónus és digitális kamera effektus
– BUBBLE: frissítő és hűsítő hatás, tökéletes a nyárra

Az alkalmazás automatikusan lejátssza a filterekhez tartozó háttérzenéket is, teljes élményt nyújtva.

Nursing Essentials – Pkt Guide (iPhone/iPad)
A “Try before you buy” opció lehetőséget kínál arra, hogy az alkalmazást ingyenesen letölthesd mintatartalmakkal. Az összes tartalom eléréséhez azonban alkalmazáson belüli vásárlás szükséges. A Nursing Essentials egy ápolóknak szánt hasznos gyűjtemény, amely tartalmaz gyógyszer- és betegségleírásokat, laboratóriumi tesztek értékeit, klinikai kalkulátorokat és számos más orvosi információt és eszközt, melyek a tanulás és a munka során nélkülözhetetlenek. Ideális zsebkompánia minden ápoló számára.

PDF Signer app (iPhone/iPad)
A PDF Signer egy szoftver, amely lehetővé teszi PDF űrlapok készítését és kitöltését. Ezzel az eszközzel könnyedén létrehozhatsz különböző adatgyűjtési űrlapokat, melyeket aztán egyszerűen kitölthetők. A PDF Signer jól használható intézmények, iskolák vagy cégek számára, ahol nagy mennyiségű adatot kell rendszerezni és kezelni. Az alkalmazás gyors és hatékony megoldást nyújt az űrlapkezelésre, minimalizálva a papíralapú munkaidőt és adminisztrációs terheket.

Just a Simple Dice App (iPhone/iPad)
Ez az egyszerű dobókocka alkalmazás segítséget nyújt, ha szükséged van egy kockára, de nincs kéznél. A használatához csak rákattintasz a képernyőre, nem kell a készülékedet rázni. Az alkalmazás további funkciókat is nyújt, például iMessage matricákat, amelyekkel színesebbé teheted az üzeneteidet. Az alkalmazás felhasználóbarát és gyors megoldást kínál a kockadobásokhoz.

Chinese Flashcards HSK 3 (iPhone/iPad)
A “Chinese Flashcards HSK 3” egy alkalmazás, amely 300 kínai szó elsajátítását teszi lehetővé szórakoztató és kedves környezetben. Az alkalmazás szintjei a HSK (kínai nyelvvizsga) 3-as fokozatának felelnek meg, különböző nehézségi szintű feladatokkal, amelyek hatékonyan fejlesztik a kínai nyelvtudást. Ideális választás a kínai nyelv tanulásához, mivel a szókincs elsajátítása játékos formában történik, így könnyebben rögzülnek a tanultak.

Fine Living: Best Gallery Here (iPhone/iPad)
Frissíts a Pro verzióra mindössze 0,99 dollárért, és élvezd az izgalmas funkciókat kedvező áron. Ha lakberendezési ötleteket keresel új otthonodba, ez az alkalmazás tökéletes választás.

Magic Answers (iPhone/iPad)
A Magic Answers egy intelligens alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy kérdéseidet feltegyed és azonnal válaszokat kapj mesterséges intelligencia segítségével. Az alkalmazás automatikusan elmenti és szinkronizálja a kérdéseket és válaszokat minden Apple eszközödön, így bárhol, bármikor hozzáférhetsz az információidhoz.

ColorCamera – Color Picker (iPhone/iPad)
A “FilmFilm” 2015-ben kiadott kamerás alkalmazása egyszerű és különleges kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a világ színeinek bárhol történő megörökítését. A FilmFilm csapata által fejlesztett alkalmazás célja a fotózás élményének fokozása minden környezetben. Az egyszerű kezelhetőség mellett az egyedi dizájn inspirálja a felhasználókat a kreatív fényképezésre.

Washington CDL Test Prep (iPhone/iPad)
A Washington CDL Test Prep™ egy Rigg Dynamics által fejlesztett alkalmazás, amely a Kereskedelmi Vezetői Engedély (CLP) vizsgáira, valamint a CDL kiegészítő vizsgákra való felkészülést szolgálja. Az applikáció biztosítja a szükséges tananyagot és gyakorlási lehetőségeket, amelyek révén magabiztosan tudsz felkészülni és sikeresen teljesíteni a vizsgákat.

Evolution Planet – 14 Billion (iPhone/iPad)
Ezen alkalmazás segítségével egyedi Naprendszert szimulálhatsz és testre szabhatsz. Lehetőséged van a bolygók pályájának méretét, alakját és sebességét szabadon módosítani. A fizika alapú szimuláció valósághű viselkedést biztosít. Felhasználóbarát felület támogatja a konfigurációt, így könnyedén létrehozhatod saját, személyre szabott Naprendszeredet.

Tap Dot Tap – Reaction Game (iPhone/iPad)
Tedd próbára ujjaid reflexeit és pontosságát ezzel az izgalmas teszttel! Merülj el egy lendületes, függőséget okozó kihívásban, ahol a célod, hogy villámgyorsan érintsd meg a megjelenő pontokat. Az egyszerű, ám izgalmas mechanika gyors reflexeket és nagy koncentrációt követel. Kiváló lehetőség, hogy fejleszd reakcióidődet és kézügyességedet. Fedezd fel, milyen gyors és pontos vagy!

Blue Defense: Second Wave! (iPhone/iPad)
Ez a különleges játék lenyűgöző és addiktív élményt nyújt, amely egyedülálló az App Store kínálatában. Intenzív bolygóvédelmi arcade akcióra épül, ahol a gyors reflexek és a stratégiai gondolkodás elengedhetetlenek. A játékmenet izgalmas és tele van kihívásokkal, így biztosítja a folyamatos szórakozást. A játék célja bolygód megvédése az ellenséges támadásoktól, miközben folyamatosan fejlődsz és javítod képességeidet. Olyan platformok, mint a NoDpad és a 148apps értékelték a játék egyediségét és szórakoztató jellegét is.

Bimza Slots (iPhone/iPad)
A Bimza Slots egy minden játékos számára tökéletes nyerőgép alkalmazás, melyet végtelen ingyenes kreditek és kétóránkénti bónusz lehetőségek tesznek vonzóvá. Egyedi és izgalmas nyerőgépei kiváló szórakozást nyújtanak, és a jövőbeli frissítések még több lehetőséget ígérnek. Az alkalmazás gyorsan működik, így elfelejtheted a hosszadalmas “Betöltés…” képernyőket. Internetkapcsolat sem szükséges, így bárhol és bármikor élvezheted a játékot.

cat&line (iPhone/iPad)
A “cat&line” egy egyszerű és szórakoztató program, amelyben egy macska fut azon a vonalon, amit te rajzolsz. A cél, hogy a rajzolt vonalon mozgó macskát figyeld meg. A játék nem igényel semmilyen különleges tudást vagy készséget: csak rajzolj egy vonalat, és nézd, ahogy a macska azon halad.

Rally Stars (iPhone/iPad)
Rally Stars – Ultimate Rally Racing Experience egy izgalmas autóverseny játék, amely tele van adrenalin-nal. Versenyezz online multiplayer módban, és mérd össze tudásod más játékosokkal világszerte. Ismerd meg és urald a legendás pályákat, mint például Barcelona és Nürburgring. A játék kiváló grafikával és játékmenettel rendelkezik, így valódi autóverseny élményt nyújt.