APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/30

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
PicsBeauty: Restore Old Photos (iPhone/iPad)
A PicsBeauty egy felhasználóbarát fotókezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi a képek felbontásának növelését, minőségük javítását, valamint a portrék retusálását. Az intuitív eszközök használatával könnyedén elérheted a lenyűgöző fotóminőséget, újra felfedezve emlékeid szépségét. A program nagy precizitással dolgozik, biztosítva, hogy minden apró részlet tökéletes legyen. Könnyen kezelhető felületének köszönhetően előzetes technikai tudás nélkül is egyszerűen és hatékonyan használható.

Safety Note+ Pro (iPhone/iPad)
A Safety Note+ egy alkalmazás, amely segít megőrizni legszemélyesebb jegyzeteidet biztonságban. Ha már tapasztaltad azt a frusztrációt, amikor kölcsönadod a telefonod, és valaki beleavatkozik a személyes adataidba, akkor ez az app számodra ideális. A Safety Note+ titkosítással, jelszavas védelemmel és ujjlenyomat-azonosítással biztosítja jegyzeteid védelmét. Könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik és részletes hibakeresési útmutatókat kínál. Segít megőrizni a személyes adatokat, így nyugodtan kölcsönadhatod telefonodat anélkül, hogy aggódnál a magánéleted miatt.

Videdit – Handy Video Editor (iPhone/iPad)
A Videdit egy sokoldalú videószerkesztő program, amely több mint 30 funkciót kínál. Ezek közé tartozik az információ hozzáadása, vágás, kivágás, keverés, törlés, kromakulcs, mozaik, összeillesztés, részecskehatások, csillogó effektek, szűrők, szöveg, matrica, festés, hangolás, szinkronizálás, gyorsítás, lassítás, visszafordítás, nagyítás, forgatás, tömörítés, GIF-ek készítése, kollázsok, nagyító, torzítás és tükrözés. Az eszköz széleskörű funkcióival könnyedén személyre szabhatod videóid, legyen szó egyszerű javításokról vagy kreatív effektekről.

Remote KeyPad and NumPad Pro (iPhone/iPad)
Az alkalmazás segítségével az iPhone vagy iPad készülékedből egy erőteljes és elegáns billentyűzet-kiterjesztést készíthetsz, amely tartalmaz szám- és navigációs padokat. Egyedi billentyűzeteket hozhatsz létre, melyek testreszabhatóak és támogatják a professzionális eszközeid használatát, így növelve a produktivitásodat. Az intuitív felület és a testreszabható funkciók révén egyszerűen és gyorsan hozzáférhetsz a szükséges eszközökhöz és parancsokhoz.

Randomizer (iPhone/iPad)
A Randomizer egy alkalmazás, amely bármilyen lista vagy szám halmaz esetén véletlenszerű eredményt ad azonnal. Fejlett funkciók is elérhetők benne, mint például beszéd, bemutatók, ülések, megosztás és sok más. Az eszköz segítségével gyorsan és egyszerűen generálhatsz véletlenszerű választásokat különböző helyzetekre.

Resume Maker. (iPhone/iPad)
A Resume Builder lehetővé teszi egy professzionális és impozáns önéletrajz megalkotását percek alatt. Az újszerű alkalmazásunkat úgy terveztük, hogy mind a pályakezdőknek, mind a tapasztalt szakembereknek támogatást nyújtson. Mobilkészülék használatával néhány érintéssel könnyedén összeállítható a tökéletes önéletrajz, amely hűen tükrözi képességeidet, tapasztalataidat és egyedi képesítéseidet.

Ad blocker – Remove ads (iPhone/iPad)
Az Ad blocker az ideális választás, ha zavartalan böngészésre vágysz Safarin. Hatékonyan távolítja el a felugró ablakokat, bannereket, nyomkövetőket, kriptobányász programokat és egyéb kéretlen elemeket. Ezzel nemcsak a nem kívánt tartalmak blokkolásában jeleskedik, hanem jelentősen javítja a böngészési élményt és meggyorsítja az oldalbetöltést is. Emellett hatékonyan védi a felhasználók személyes adatait, biztosítva a nyugodt és biztonságos internethasználatot.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kifejezetten autista emberek számára készült. Az interaktív felület hasonlóan működik a kedvenc képernyővédőidhez, azonban sokkal több testreszabási lehetőséget kínál. Figyelemre méltó tulajdonsága, hogy stimuláló és egyben nyugtató hatású, így könnyedén válhat a mindennapok elengedhetetlen eszközévé.

Mujo – Practice Journal (iPhone/iPad)
A Mujo egy olyan gyakorlónapló, amely egyszerű, mint egy metronóm. Nyomon követheted vele az idődet, kezelheted a feladataidat és jegyzetelhetsz. Az idővel mért munkameneteid alapján hasznos grafikonokat készít, amelyek növelik a hatékonyságodat.

Video Stabilizer. (iPhone/iPad)
A Video Stabilizer egy olyan alkalmazás, amely segít a mozgás közben készült remegő videók stabilizálásában. Ha gyakran készítesz felvételeket futás vagy mozgás közben, a videó minősége gyakran remegős lehet. Ez az alkalmazás képes kijavítani ezt a problémát, így a videóid simábbak és stabilabbak lesznek. Könnyen használható és biztosítja, hogy a videóid professzionálisabbak és élvezhetőbbek legyenek.

Secure Password Lock (iPhone/iPad)
A Secure Password Lock egy megbízható jelszókezelő, amely segít a jelszavak hatékony kezelésében és védelmében. A rendszer biztonságosan tárolja az összes jelszót, így soha többé nem kell aggódnod, hogy bármelyiket elfelejted. A fejlett titkosítási technológiák magas szintű védelmet biztosítanak, megakadályozva a jelszavak kiszivárgását vagy ellopását. Felhasználóbarát felülete és részletes segédletei révén könnyen kezelhető mindenki számára. A Secure Password Lock a piac egyik vezető fizikai alapú biztonsági megoldása, amely megbízható védelmet nyújt személyes adatok számára.

Deep Web : Unlimited knowledge (iPhone/iPad)
Fedezd fel az érdekes világot a “Ready to Discover the Facts?” könyvben. A kötet bemutatja a deep web, dark web és Tor böngésző rejtett részleteit, valamint a hekker világ izgalmas történeteit. Nagy hangsúlyt fektet a pszichológiai jelenségekre, például sorozatgyilkosok viselkedésére és mitológiai rejtélyekre. Olyan izgalmas témákat tár fel, mint az Illuminati és misztikus erők, miközben személyes adatvédelmi kérdésekről is szót ejt. Kalandos, horrorisztikus történetek és érdekes információk várnak rád. Archív anyagok segítségével mélyedhetsz el a titokzatos és misztikus világban.

midi Sampler (iPhone/iPad)
A “midi Sampler” alkalmazás lehetővé teszi, hogy a készülékedet profi zenészek és DJ-k használhatják mint mintavevő eszközt. Az app segítségével egyetlen hangmintából egy teljes hangszert létrehozhatsz. Külső MIDI billentyűzetről érkező üzeneteket fogad, és a megfelelő hangokat lejátssza. Bármilyen MIDI billentyűzetet bármely hangszerként vagy különleges effektként használhatsz. Az alkalmazás egyszerű és azonnal használható, így gyors zenei élményt nyújt.

Forbes Brasil (iPhone/iPad)
A FORBES alkalmazás segítségével egy kattintással versenyelőnyre tehetsz szert. Az applikáció elhozza neked a világ leghitelesebb üzleti és gazdasági magazinjának tartalmát, így mindig hozzáférhetsz a Forbes legfrissebb cikkeihez, elemzéseihez és exkluzív interjúihoz, bárhol és bármikor. Az átlátható és könnyen kezelhető felület lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtaláld a számodra legfontosabb információkat.

Arabic Word Flashcards Learn (iPhone/iPad)
Ez az oktatási alkalmazás egyszerűvé teszi az új szavak elsajátítását. Főbb jellemzői közé tartozik a szavak kategorizálása és képek használata a tanulás megkönnyítésére, valamint a helyes kiejtés biztosítása. Az alkalmazás támogatja a hallás, beszéd, olvasás és írás összes aspektusát. A lejátszási sebesség szabadon állítható, és hangnyomtat-összehasonlítást végez a kiejtés javítása érdekében. Az AI-alapú hangpontozás is rendelkezésre áll, hogy további segítséget nyújtson a fejlődéshez.

Szókategóriák: állatok, test, gyümölcsök, zöldségek, ételek, italok, színek, formák, számok, idő, országok, városok, városi létesítmények, virágok, foglalkozások, irodaszerek, mindennapi szükségletek, ruházat, sport, járművek, időjárás, érzelmek, pozíciók, cselekvések, család, iskola, földrajz, csillagászat, zene.

Super Lines (iPhone/iPad)
A Super Lines egy klasszikus arcade játék, amely a Snake játék logikáján alapszik. Négy különböző játékmódot kínál, melyek változatos kihívásokkal szórakoztatnak. Két játékmód különösen izgalmas, mivel lehetővé teszi, hogy barátoddal együtt játsszatok, bárhol is vagytok, így a játék nem válik magányossá. A cél az, hogy minél hosszabbra növeszd a vonalat, miközben elkerülöd az akadályokat és korlátokat. Egyszerű mechanikája és közösségi élménye miatt a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend.

Vigil RPG (iPhone/iPad)
A Vigil RPG egy egyjátékos, 8 bites stílusú, prémium szerepjáték, amely 2014 óta elérhető az App Store-ban, és idén ünnepli 10. évfordulóját (2014-2024). Az iOS platformon az IGN és a TouchArcade.com szerint a legjobb 10 japán szerepjáték között van. A játékban minden csata, beleértve az egyszerű harcokat és a főellenségekkel vívott küzdelmeket is, gyors és izgalmas döntéshozatali lehetőségeket kínál a játékosoknak.

Chinese Checkers Master (iPhone/iPad)
A Chinese Checkers Master egy hagyományos társasjáték modern változata, amelyet más néven “Chinese chequers” vagy “Hop Ching Checker Game” néven is ismerhetünk. Ebben a frissített kiadásban egy fejlett mesterséges intelligencia (AI) játékos is helyet kapott, aki komoly kihívást jelent a játékosok számára. Az AI az intelligens és stratégiai játékmenet révén fokozza a játék élvezetét és tanulságosságát. A feladat, hogy a saját bábuidat elsőként juttasd a játéktábla túlsó oldalára, miközben taktikus lépésekkel akadályozod meg az ellenfeleid hasonló szándékait.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy hagyományos játék, melynek célja, hogy a dobozt a kijelölt pozícióba gördítsük. Első pillantásra egyszerű feladatnak tűnhet, de valójában rendkívül nehéz. A játék számos kihívással szembesít, melyek megoldása koncentrációt és türelmet igényel. A fejlesztők célja, hogy minden játékost segítsenek a szintek teljesítésében.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez egy pihentető alkalmazás, ami semmilyen nyomást nem helyez rád. Bármikor használhatod. Csak nyomd meg a gombot, és bármilyen erőforrást megszerezhetsz. Gyűjts elegendő erőforrást, majd építsd meg a létesítményt.