LEGO Építési Terv Bármilyen Tárgyhoz

Featured Image

Készen állsz arra, hogy a legfantasztikusabb tárgyaidat LEGO mesterművekké változtasd? Ismerd meg az ASCAND 3D szkennert a LEGO számára. Ez a készülék LEGO építési terveket készít a választott tárgyról.

LEGO építési terveket készíthetsz bármely tenyérbe illő tárgyról az ASCAND 3D szkenner segítségével. Ez a LEGO 3D szkenner az ASCAND technológiáját ötvözi a brickplicator.com fejlesztéseivel, létrehozva szinte bármilyen tenyérméretű 3D tárgyat.

Szeretnél saját LEGO építőkészlet tervet készíteni? Mostantól ez lehetséges az ASCAND 3D szkennerrel.

Ez a kiváló szkenner az ASCAND legújabb lézermentes szkennelési technológiáját alkalmazza, ami lehetővé teszi, hogy 60 másodperces videót rögzíts az adott tárgyról egy iOS vagy Android telefonon keresztül. Ezek után a terveket LEGO modellé alakíthatod át.

Szeretnél többet megtudni? Olvasd el az alábbi részletes áttekintésemet!

Többszintű LEGO tervek készítése

Az ASCAND 3D szkenner a tárgyak részleteit és méretadatait rögzíti, majd ezeket többszintű LEGO tervekké formálja.
ASCAND a LEGO számára 3D szkenner folyamat

60 másodperces videó rögzítése

A szkennelési folyamat izgalmas. Megfigyelheted, ahogy a tárgyad lassan forog a forgótányéron, és a smartphone-od részleteket valamint pontos méreteket rögzít.

Miután befejezted, feltöltheted az adatokat a myASCAND felhasználói fiókodba. És ha ez kész, a tárgyad 3D modelljét megkapod az e-mail fiókodban.

Bármely tárgy átalakítása LEGO készletté

A létrehozott terveket közvetlenül LEGO modellé formálhatod át. Csak válaszd ki a kívánt alaplap méreteit és a preferált LEGO téglakészleteket.

Könnyen kezelhető felhasználói felület

Akár tapasztalt LEGO építő vagy, akár kezdő, a szkenner felhasználói felülete minden szintű felhasználó számára könnyen hozzáférhető.

Zökkenőmentes integráció a meglévő LEGO készletekkel

Lehetőséged van különböző kiegészítőkkel és téglákkal dolgozni. A szkenner eredményei teljes LXF formátumban jelennek meg, így a terveid integrálhatók a LEGO BrickLink studio.io digitális építőplatformjával.

Korlátlan lehetőségek a kreativitáshoz

A LEGO generációk óta inspirálja az építészet szerelmeseit. És most, ezzel a 3D szkennerrel, a felhasználók új szintre emelhetik a kreativitásukat.

Új örömök a LEGO használatával

Az ASCAND 3D szkenner új lehetőségeket nyit az építészet területén. Akár egy szeretett személynek készítesz személyre szabott LEGO másolatot, akár egyedi vállalati ajándékot alkotsz, ez a szkenner új építési lehetőségeket nyit meg.

Rendeld elő az ASCAND 3D szkennert a LEGO számára a Kickstarteren körülbelül 109 dollárért!