APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/18

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít jobban megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített és megbízható útmutatókat kínál, amelyek segítenek az Apple eszközök jobb kihasználásában. Az oldalon találhatsz hibakeresési útmutatókat, amelyek segítenek megoldani a mindennapi technikai problémákat, valamint top alkalmazás- és termékajánlásokat. Az objektív vélemények alapján könnyebben dönthetsz az új alkalmazások és eszközök beszerzéséről. Az iGeeksBlog értékes forrás lehet személyes adatok védelme szempontjából is, hiszen útmutatást ad az adatok biztonságos kezeléséhez.

Merge Voice Memos (iPhone/iPad)
A Merge Voice Memos alkalmazás a legegyszerűbb módja a hangjegyzetek egyesítésének. Ez az app akciókiterjesztésként működik, így közvetlenül az Apple Voice Memos alkalmazásból egyesítheted a felvételeidet. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a hanganyagokat gyorsan és egyszerűen kombináld, időt takarítva meg számodra. Ergonómikus felülete révén könnyen használható, és nem igényel különleges technikai tudást. Az alkalmazás különösen hasznos lehet, ha több felvételt szeretnél egyetlen folytonos hangfájlba rendezni, például interjúk vagy hangjegyzetek esetén.

Guestbook Go (iPhone/iPad)
A Guestbook Go egy innovatív alkalmazás, amely kitűnően kiegészíti bármely eseményt, legyen az esküvő vagy születésnap. Kifejezetten iPadre készült, de teljes mértékben kompatibilis iPhone-nal is. Az applikáció arra inspirálja a vendégeket, hogy emlékeiket fotók, videók és személyes üzenetek formájában rögzítsék, miközben a házigazdának nem szükséges folytonos felügyeletet gyakorolnia.

Weather NOW – Hourly Forecast (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy lenyűgöző időjárás-előrejelző eszköz, amely elfér a zsebedben. A 3D földgömb megjelenítése azonnal megragadja a figyelmedet, bár a fő funkció az időjárási adatok részletes bemutatása. Hatékonyan összegyűjti az időjárási információkat, és érthetően, pontos előrejelzéseket nyújt. Az alkalmazás interfésze intuitív, könnyen kezelhető, ami különösen hasznos lehet, ha gyorsan szeretnéd ellenőrizni az időjárást. Az alkalmazás célja, hogy az időjárásról való tájékozódás egyszerűbbé és élvezetesebbé váljon, miközben a technológiai esztétikát is szem előtt tartja.

Safety Note+ Pro (iPhone/iPad)
A Safety Note+ egy alkalmazás, amely biztosítja, hogy a legszemélyesebb jegyzeteid védve legyenek a kíváncsiskodó szemek elől. Ha már tapasztaltad a kellemetlenséget, hogy valaki kölcsönkérte a telefonod, és véletlenül vagy szándékosan belepillantott a privát dolgaidba, akkor ez az alkalmazás neked készült. A Safety Note+ titkosítással védi a jegyzeteidet, így csak te férhetsz hozzájuk. Az alkalmazás könnyen kezelhető, és letisztult felületet kínál, amely még egy 15 éves számára is egyszerűvé teszi a használatot. Végre biztonságban tudhatod a személyes adataidat.

Fruit Battle – Survival (iPhone/iPad)
A “Fruit Battle – Survival” egy lenyűgöző és akciódús 2D mobiljáték, amelynek főszereplője egy merész eper. A történet szerint ez a kis gyümölcs egy ketrec fogságába esett, ahonnan különböző kalandokon és küzdelmeken át vergődve próbál megszökni. Az út során elengedhetetlen a játékos ügyessége és gyors reflexei, hogy legyőzze ellenfeleit, és elnyerje szabadságát. Cél a következő szint elérése, miközben különféle kihívásokkal nézünk szembe, és igyekszünk növelni pontszámunkat. Élvezd a lebilincselő játékmenetet, és finomítsd képességeidet!

Crystania Wars 2-Roguelike TD (iPhone/iPad)
A démoni légió őrült támadást indított a szentélyek ellen világszerte, céljuk a világot védelmező szent kristályok elpusztítása. Az erdők lángokban állnak, a föld rothadásnak indul, a tengerek szennyeződnek, és az emberiség a pusztulás szélén áll. Ez a története egy új, izgalmas stratégiai játéknak, amelyben a játékosok feladata, hogy megvédjék a kristályokat és helyreállítsák a világ egyensúlyát. A játék intenzív kihívásokkal és látványos grafikai elemekkel vár, amelyek próbára teszik taktikai és stratégiai képességeidet.

Find Those Words PRO (iPhone/iPad)
A Find Those Words PRO egy reklámmentes, teljes verziójú szókereső játék, amely internetkapcsolat nélkül is játszható. A játék 120 szintet tartalmaz három nehézségi fokozatban: könnyű, közepes és nehéz. A játék segíti az új szavak és szókincs elsajátítását, valamint javítja a helyesírási és gépelési képességeket. Minden szint teljesíthető, vagy kiválasztható egy tetszőleges nehézségi fokozat. A megszerzett pontszámok megoszthatók, és kihívásokat lehet küldeni a világ minden tájáról érkező játékosoknak. A játékban angol szavak ezrei szerepelnek, és nem tartalmaz alkalmazáson belüli vásárlásokat.

Words Everywhere PRO (iPhone/iPad)
A Words Everywhere játék izgalmas szókeresési kihívást kínál három különböző módban, több mint 500 000 angol szóval. A cél, hogy minél több rejtett kifejezést találj meg, listás korlátok nélkül. Szabadon kereshetsz szavakat bármely irányba, és különböző irányokat is kombinálhatsz. E játék kitűnően fejleszti a szókincsed és fokozza figyelmed koncentrációját, így remek tanulási lehetőséget nyújt minden korosztálynak, miközben szórakozásban is részesít.