APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/15

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít megérteni az Apple ökoszisztémát egyszerűbb módon. Megbízható, jól érthető „hogyan csináld” útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, alkalmazás- és termékajánlásokat kínál. Az oldal pártatlan értékelésekkel is szolgál, hogy a legtöbbet hozhasd ki az Apple eszközeidből. Legyen szó személyes adatok védelméről vagy az új alkalmazások felfedezéséről, az iGeeksBlog megbízható forrásként lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén eligazodj az Apple világában.

Simple Stock Simulator (iPhone/iPad)
A ‘Simple Stock Simulator’ alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy kockázatmentesen sajátítsd el a tőzsdei kereskedés alapjait. Az applikáció intuitív és könnyen használható felülettel rendelkezik, így ideális kezdők számára, akik szeretnének megismerni a befektetések világát. A program “papír kereskedést” kínál, ami azt jelenti, hogy valódi pénz használata nélkül próbálhatod ki a különböző stratégiákat. Ez a szimulátor eszközöket és adatokat biztosít, amelyeken gyakorolhatsz, miközben fokozatosan megérted a részvényvásárlás és eladás folyamatát.

RAIN RADAR °- sky weather NOAA (iPhone/iPad)
A “Rain Radar” egy időjárás-alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy bármikor kézben tarts egy időjárási radart. Az alkalmazás segítségével könnyedén megtekintheted az animált radar felvételeket, valamint az aktuális időjárási körülményeket. A nagyítható esőradar funkció segíti a heves záporok, időjárási frontok és viharok mozgásának követését. Ez az eszköz különösen hasznos azok számára, akik szeretnék előre jelezni az időjárási változásokat, hogy ennek megfelelően szervezhessék napjukat.

Cat Calendar – With Widgets (iPhone/iPad)
A Cat Calendar egy vadonatúj, minimalista naptáralkalmazás, amelyet cuki macskák kísérnek. A dizájnelv a személyes fejlődést támogatja. Minden egyes nap a naptárban egy újabb macska vár, így biztosítva a folyamatos és kedves jelenlétet. Ez az alkalmazás a napi tervezést egyszerűvé és élvezetessé teszi, mindemellett az aranyos macskák vidámságot csempésznek a mindennapokba. A Cat Calendar minimalista megközelítése segít a felhasználóknak a fókuszálásban, miközben a háziállat szerelmeseinek is örömet szerez.

Audio Writer (iPhone/iPad)
Az Audio Writer kiváló megoldást kínál azok számára, akik szeretnék hatékonyan rögzíteni és rendszerezni gondolataikat. Az eszköz különösen hasznos a hangjegyzetek kedvelőinek, mint például az Oasis, Audiopen és Talknote felhasználók számára. Az alkalmazás intelligens szoftvere úgy struktúrálja a szabadon áramló gondolatokat, hogy később könnyedén visszakereshetők legyenek. Kiemelkedik azzal, hogy logikusan rendezi a beszédet, megkönnyítve a fontos információk megőrzését. Az Audio Writer ideális választás mindazoknak, akik gyakran küzdenek a szétszóródott ötletek rendezésével, és hatékonyabbá szeretnék tenni mindennapjaikat.

Hero of the Kingdom II (iPhone/iPad)
Te és a húgod egy nyugodt halászfaluban leltek menedékre, ám hamarosan újabb kihívásokkal találjátok szemben magatokat. Küldetésed, hogy a távoli szigetekre hajózz, megmentsd testvéredet és legyőzd a kalózokat. Utazásod során stratégiát igénylő döntéseket kell hoznod: ismeretlen vizeket fedezel fel, ellenségekkel küzdesz meg, és rejtvényeket oldasz meg. Minden sziget egyedi kihívásokkal és kalandokkal kecsegtet, fokozva az izgalmat és a felfedezés varázsát. A történet és a karakterek mélyebb bepillantást nyújtanak a kalandok világába, miközben eltökéltséged minden lépése közelebb visz a végső diadalhoz.