APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/9

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Beyond Scan: OCR & PDF Scanner (iPhone/iPad)
A Beyond Scan egy ingyenesen letölthető, többfunkciós szkenner alkalmazás. Lehetővé teszi dokumentumok, papírfecnik, fényképek, nyugták és könyvek beolvasását tiszta PDF-ekként vagy képként. Intuitív felhasználói felületének köszönhetően könnyen kezelhető, és ideális választás lehet, ha gyorsan szükséged van digitális másolatokra mindennapi papíranyagaidról. Az alkalmazás különösen hasznos lehet tanulók számára, hiszen lehetővé teszi a jegyzetek egyszerű digitalizálását, tárolását és megosztását. A Beyond Scan rendkívül praktikus eszköz a hatékonyabb tanulás érdekében.

FILCA – Vintage Film Camera (iPhone/iPad)
A Filca egy SLR filmes fényképezőgép, amely lehetővé teszi, hogy 35 különböző filmfilter és filmes hatás használatával életre keltsd a fotóidat. Ezek a szűrők különleges hangulatot és stílust kölcsönöznek a képeidnek, segítve ezzel a legemlékezetesebb pillanatok megőrzését. A Filca használatával nem csak pillanatokat gyűjtesz, hanem tartós emlékeket teremtesz. Ez a fényképezőgép ideális választás azoknak, akik érdeklődnek a filmes esztétika iránt, és szeretnék fényképeiken keresztül kifejezni kreativitásukat.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás interaktív élményt nyújt, amely az autista felhasználók számára ideális lehet. A program testreszabható, és figyelembe veszi a felhasználói igényeket, kitűnően alkalmas relaxációra és stimulációra. Felületén grafikus elemek jelennek meg, amelyeket a felhasználók kedvük szerint módosíthatnak. Az alkalmazás célja a vizuális élmény fokozása anélkül, hogy bonyolult beállításokra lenne szükség. Fő jellemzői közé tartozik az egyszerű használat és a megnyugtató vizuális ingerek, ami különösen vonzóvá teheti azok számára, akik keresnek egy kis szünetet a napi rutinból.

Table Score (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy egyszerűen kezelhető pontszámtábla, amely táblajátékokhoz, például asztaliteniszhez és biliárdhoz használható. Képes megjeleníteni a játékosok neveit, számaikat, szerzett pontjaikat és különböző színes sávokat a könnyebb követhetőség érdekében. Az alkalmazás rendelkezik egy stopperóra/időzítő funkcióval is, amely kiegészítőként érhető el, hogy a játékidőt is mérni lehessen.

Hero of the Kingdom (iPhone/iPad)
Egy nyugodt életet éltél a kis farmodon az édesapáddal, amikor egy derűs napon minden megváltozott. Hirtelen egy veszélyes utazásra kell indulnod, hogy megmentsd édesapádat és a királyságot. Ez a történet egy kihívásokkal teli kalandot ígér, ahol nem csak ügyességedet és bátorságodat, hanem elmédet és stratégiádat is próbára teszi. Ahogy az események kibontakoznak, felfedezed a gazdag világ részleteit és szereplőit, akik segíthetnek, vagy éppen akadályozhatnak az utadon. Ez a kaland tele van felfedezéssel, rejtélyekkel és váratlan fordulatokkal.