APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/1

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Cost Captains (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segít részletes költségbecslést készíteni bármilyen egyedi építési projekthez. Az app lehetővé teszi a tervek és anyagok megadását, majd ezek alapján kiszámítja a várható költségeket. Használata egyszerű, és pontos becslést nyújt a felmerülő kiadásokról. Ideális mind szakembereknek, mind lelkes amatőr építőknek. Az alkalmazás gyors, pontos és könnyen navigálható felülettel rendelkezik. Megkímél a komplex számításoktól és hatékonyabbá teszi a tervezési folyamatot.

Routinify App (iPhone/iPad)
A Routinify egy minimalista alkalmazás, amely a napi rutin egyszerűsítésére készült. Nincs szükség bonyolult kezelőfelületekre és túlzó funkciókra – a Routinify esetében az egyszerűség áll a középpontban. Segít átláthatóbbá tenni a napodat anélkül, hogy felesleges funkciókkal zavarna. Az alkalmazás letisztult, felhasználóbarát, és pont arra összpontosít, hogy hatékonyabbá váljon a napi tevékenységeid megszervezése. Ha szereted a rendet és a könnyen kezelhető eszközöket, a Routinify ideális választás számodra.

Ultra Bluetooth Scanner (iPhone/iPad)
Az Ultra Bluetooth Scanner segítségével könnyedén elérheted a közeli Bluetooth-eszközök fontos paramétereit. Az alkalmazásunkkal gyorsan megtekintheted a következőket:

– GAP (General Access Profile)
– GATT (Generic Attribute Profile)
– Akkumulátor állapot
– Eszközinformáció

Ez az alkalmazás ideális választás bárkinek, aki optimalizálni szeretné Bluetooth-kapcsolatait.

Tellingstones (iPhone/iPad)
A Con Tellingstones alkalmazás lehetővé teszi a különböző helyszínek egyszerű felfedezését anélkül, hogy minden alkalommal új applikációt kellene letölteni. Ez az egyetlen platform különböző helyeken nyújt eltérő információkat, és használata rendkívül egyszerű, így minden korosztály számára könnyen hozzáférhető. A Con Tellingstones segítségével időt takaríthatsz meg, és csökkentheted a telefonod tárhelyének terhelését. Ideális választás a modern felfedezők számára, akik folyton úton vannak és értékelik a kényelmet.

Distillator (iPhone/iPad)
Ez a szoftver többkomponensű desztillációs oszlopok tervezésére, érzékenységvizsgálatára és költségbecslésére szolgál. Lehetőséged van saját, többkomponensű (2-40 komponens) desztillációs rendszert definiálni, és megtekintheted a kapott termékeket, valamint az ehhez tartozó gazdasági értékeléseket.

Videdit – Handy Video Editor (iPhone/iPad)
A Videdit egy sokoldalú videószerkesztő alkalmazás, amely több mint 30 különböző funkcióval rendelkezik. Ezek között megtalálható az információ megjelenítés, a vágás, a kivágás, a keverés, a törlés, a színkulcs használata, a mozaikkészítés, az összekötés, a részecskehatások, a különféle fényhatások, a szűrők alkalmazása, a szövegek beillesztése, a matricák hozzáadása, a festés, a hangszerkesztés, a szinkronizálás, a sebesség változtatása, a visszafele lejátszás, a nagyítás, a forgatás, a tömörítés, a GIF-ek készítése, a kollázsok készítése, a nagyító használata, a torzítás és a tükrözés. Ezen funkciók segítségével kreatívan és hatékonyan formálhatod videóidat.

Gya Gya PinBall (iPhone/iPad)
Ez a játék különlegesen alkalmas a pihenésre. A játékmenet sajátossága, hogy a kijelző érintésekor mindkét oldali flipper karjai egyszerre mozognak, függetlenül attól, hogy a jobb vagy a bal oldalt érintjük meg. A fizika alapú mozgások és a szinkronizált flippervezérlés egyedi, játékos és nyugtató élményt nyújtanak. Az egyszerű irányítás gyorsan elsajátítható, ám a részletekre való odafigyelés és a stratégiai gondolkodás elengedhetetlen a sikerhez.

Everybody’s RPG (iPhone/iPad)
Az “Everybody’s RPG” egy klasszikus pontgyűjtős játék, amely új tartalmakkal, például egy aukciós házzal tér vissza. Ideális azok számára, akik nosztalgiát éreznek a régi játékok iránt vagy élvezik a tétlen fejlesztés örömét. Lehetőséget kínál arra is, hogy különböző országok felhasználóival kapcsolódj és megoszd az élményeidet. Továbbá mélységet és stratégiát nyújt, amit egy igazi szerepjáték kínálhat. Üdvözlünk minden kalandort az idle RPG világában!

Wind of Earth (iPhone/iPad)
A “Wind of Earth” egy interaktív játék, amely segít kitalálni, melyik országra gondolsz. A játék során kérdéseket kapsz, amelyekre “igen”, “nem” vagy “nem tudom” válaszokat adhatsz. A válaszok alapján “Wind of Earth” megpróbálja kitalálni az országot. Jutalomként az alkalmazás mesél az adott országról, és térképeket mutat, amelyek felfedik annak titkait. Az alkalmazás biztosítja, hogy személyes adataid védve maradnak.