APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/21

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog célja, hogy megkönnyítse az Apple ökoszisztémájának megértését. Egyszerűen érthető és megbízható használati útmutatókat, hibakeresési tanácsokat, legnépszerűbb alkalmazások és termékek bemutatását, objektív értékeléseket, valamint további hasznos tartalmakat kínál, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple készülékeidből.

Private Notepad (iPhone/iPad)
A jelszóval védett jegyzettömb segítségével biztonságban tarthatod gondolataidat. Egyszerű, felhasználóbarát felülete biztosítja, hogy jegyzeteid és emlékeid csak a te hozzáférésed alatt álljanak. Ideális választás azoknak, akik személyes adataik védelmére törekednek, mindemellett könnyen és gyorsan használható eszközre vágynak.

Keep for me (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy erős és biztonságos jelszavakat generálj, melyek védik a személyes adataidat. A jelszavak helyileg tárolhatók, így nem kell aggódnod a harmadik fél felhőalapú tárolásának kockázatai miatt. Az alkalmazás egyszerűen használható, és nem igényel különleges technikai ismereteket. Ideális választás, ha fontos számodra az online biztonság és a személyes adatok védelme.

Cat Calendar – With Widgets (iPhone/iPad)
A Cat Calendar egy új, minimalista naptáralkalmazás, amely bájos macskákkal varázsolja el mindennapjainkat. A dizájnfilozófia szerint a cuki cicák társaságában könnyedebben szervezhetjük napjainkat. Az alkalmazás célja egy egyszerű és áttekinthető felület biztosítása, miközben a macskák jelenléte vidámabbá teszi a napi teendők elvégzését. Ideális választás azok számára, akik kedvelik az állatokat és a letisztult megoldásokat.

My City : Bank (iPhone/iPad)
A “My City: Bank” című játék lehetőséget ad arra, hogy felfedezd, mi történik egy bankban. A játékban saját történeteket alkothatsz, és különböző szerepeket kipróbálhatsz, mint például banki ügyintéző vagy pénzszállító. Tanulhatsz a pénzügyi folyamatokról, a banki szolgáltatásokról, valamint a személyes adatok védelméről is. A játékmenet interaktív, ezáltal érdekes és szórakoztató módon nyújt betekintést a bank világába.

Wind Wings (Premium) (iPhone/iPad)
A Wind Wings: Space Shooter, Galaxy Attack (Premium) a korábbi, ingyenes verzió fejlettebb változata. A játékosok több élményt szerezhetnek, és különféle jutalmakat kapnak. Ezek közé tartozik egy ingyenes prémium csomag, valamint egy ingyenes Trooper jármű.

Super Pipe Bird (iPhone/iPad)
Ez egy fizikán alapuló ügyességi játék, amelyben egy kis madarat kell irányítanod. A cél, hogy minél tovább repülj az akadályok között. A képernyőre koppintva a madár szárnycsapásokkal emelkedik, de folyamatos koppintgatás szükséges, különben a madár lezuhan. Az akadályok elkerülésére különös figyelmet kell fordítanod, mert ha beleütközöl, véget ér a játék. Egyszerű, ám kihívásokkal teli szórakozást kínál.