APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/17

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít abban, hogy könnyebben megértsd az Apple ökoszisztémát. Élvezd az egyszerűsített, megbízható tudnivalókat, hibakeresési útmutatókat, a legjobb alkalmazások és termékek ajánlásait, elfogulatlan értékeléseket, és még sok mást. Mindebben azért, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

SunSim Building-3D Modeler (iPhone/iPad)
A “SunSim Building-3D Modeler” egy kényelmes és pontos eszköz az ingatlanvásárlás során fontos megvilágítási körülmények felméréséhez. Ez a szoftver lehetővé teszi a kiválasztott emeletek fényviszonyainak modellezését és elemzését, így biztosítva, hogy a ház minden helyiségébe elegendő természetes fény jusson. A “SunSim Building-3D Modeler” fizika alapú számítások alkalmazásával mutatja meg a fényviszonyokat a nap különböző szakaszaiban, segítve a felhasználót a legjobb döntés meghozatalában.

Soccer Reminder & Countdown (iPhone/iPad)
A Soccer Match Reminder & Countdown egy sokoldalú alkalmazás, amely biztosítja, hogy soha ne maradj le egyetlen focimeccsről sem. Számos funkcióval rendelkezik, amelyek értesítenek és szórakoztatnak a szezon során. Közvetlen értesítéseket küld a közelgő mérkőzésekről, visszaszámlálást biztosít a kezdéshez, valamint részletes mérkőzésinformációkat nyújt. Az alkalmazás egyszerű kezelhetősége és pontos adatainak köszönhetően ideális választás minden futballrajongó számára.

POP Math Cards (iPhone/iPad)
A POP! Math Cards egy szórakoztató matematikai tanulókártyákat használó játék, amely különböző játékmódokban segít az összeadás, kivonás, szorzás és osztás gyakorlásában. A kártyákkal játszva könnyedén fejlesztheted a matektudásodat és gyakorolhatod a szorzótáblákat is. Különböző kihívásokkal és kérdésekkel segít abban, hogy a matematika izgalmas és érthető legyen számodra.

Breaking Walls – Casual Game (iPhone/iPad)
A “Breaking Walls!” egy könnyed árkád játék, amelyben falakat törhetsz össze. Az aranyos kis karakteredet kell irányítanod, hogy szétzúzza a téglákat. A játékmenetben saját tempódban haladhatsz, nincs nyomás vagy időkorlát. Egyszerűen élvezd az utat és a stresszmentes szórakozást.