APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/12

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít megérteni az Apple ökoszisztémát könnyebb módon. Élvezd az egyszerűsített, megbízható útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, legjobb alkalmazás- és termékajánlásokat, valamint objektív értékeléseket. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki Apple készülékeidből!

Dirt Slingin Tech (iPhone/iPad)
A Dirt Slingin Tech egy kifejezetten dirt track versenyzők számára fejlesztett mobilalkalmazás. Az applikáció segítségével a pilóták kevesebb időt töltenek a beállítások keresésével, és több időt fordíthatnak autójuk szerelésére. Az alkalmazás rendszerezi és nyomon követi az autó beállításait, így a versenyzők gyorsabban és könnyebben férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz. Az applikáció célja, hogy megkönnyítse a verseny előtti és utáni felkészülést, valamint növelje a hatékonyságot a műhelymunkák során.

Nimian Legends: Vandgels (iPhone/iPad)
A Vandgels egy elbűvölő nyílt világú fantasy kalandjáték, amely területét tekintve négyszer nagyobb, mint a Nimian Legends: BrightRidge. Fedezd fel ezt a gazdag és sokrétű világot, amely számtalan felfedezési lehetőséget és kihívást tartogat számodra. A játék lenyűgöző grafikai minősége és részletgazdag környezete teljesen magával ragad, miközben különféle küldetéseken és kalandokon vezeti végig a játékost. Élvezd a szabadságot, amelyet a nyílt világ kínál, és merülj el ebben az igazán izgalmas és szép történetben.

O2Jam – Music & Game (iPhone/iPad)
Az O2Jam – Music & Game egy új, klasszikus ritmusjáték, amely mindenki számára élvezhető. A játék egyjátékos módban tökéletes élményt nyújt. Kiemelt figyelmet fordítottak a zenei játékok legfontosabb jellemzőinek fejlesztésére, beleértve a szinkronizációt, a jegyzetek szögeit és méretét, a jegyzetek és a háttér színeit, valamint a kategorizált értékelési kritériumok típusait. A játékosok visszajelzései alapján minden részlet a lehető legjobban került optimalizálásra, hogy a játékélmény magas színvonalú legyen.

Wilderless (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kompatibilis iPad Pro, iPad Air 4 és iPhone X vagy újabb készülékekkel. Egy hatalmas, eljárások által generált nyitott világot kínál, amelyben nincsenek ellenségek vagy küldetések. Csak mérföldekre elterülő, gyönyörű, természetes, érintetlen vadon vár felfedezésre, kikapcsolódásra alkalmas környezettel.