APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/7

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
On Station (iPhone/iPad)
Az On Station egy repülési eszköztár, amely egyszerű és intuitív eszközeivel segíti a légi személyzetet, utazókat és nemzetközi vállalkozásokat. Hatékony funkcióinak köszönhetően megkönnyíti a navigációt és a repülési tervezést. Ez az alkalmazás ideális mindazok számára, akiknek fontos a pontos és gyors információ, legyen szó üzleti útról vagy szabadidős tevékenységről. Az On Station felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a könnyű használatot, így bárki könnyedén eligazodhat benne.

Navigate to Photo (iPhone/iPad)
A “Navigate to Photo” lehetővé teszi, hogy bármely, helyadatokkal rendelkező fotóhoz navigálj, kedvenc navigációs alkalmazásoddal, bármilyen iOS-es alkalmazásból a beépített megosztási funkció segítségével. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatod, hol készült egy adott kép. Az alkalmazás beépülős funkciói révén gyorsan és egyszerűen használható, így nem kell külön alkalmazások között váltanod. Ez különösen hasznos lehet, ha kirándulásokat vagy egyéb emlékezetes helyeket szeretnél újra felkeresni.

Odyssey Travel App (iPhone/iPad)
Az Odyssey Travel App az ideális választás, ha luxusutazásra vágysz. Az alkalmazásunk új, fejlett hotel- és limuzinkereső motorral működik, amely lehetővé teszi a legfényűzőbb szállások és autószolgáltatások egyszerű összehasonlítását és foglalását világszerte. Az alkalmazás gyors, megbízható, és felhasználóbarát, így könnyedén hozzáférhetsz a legjobb ajánlatokhoz. Az Odyssey Travel App tökéletes társ minden utazáskor, biztosítva a maximális kényelmet és eleganciát.

Multiplication Math Flashcards (iPhone/iPad)
Az “Interaktív Szorzótábla Játék” fejleszti a matematikai készségeket és szórakoztatóvá teszi a szorzási tanulást. A “Mutasd meg” és “Pillantás” funkciók segítségével a játék könnyen érthetővé válik fiatal tanulók számára is. Ez az eszköz vizuális és gyakorlati megközelítést kínál, így egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi a szorzótábla elsajátítását.

Cytus II (iPhone/iPad)
A “Cytus II” egy zenei ritmusjáték, melyet a Rayark Games fejlesztett. Ez a stúdió negyedik ritmusjátéka, követve a nemzetközileg sikeres “Cytus”, “DEEMO” és “VOEZ” című elődöket. A “Cytus II” lenyűgöző zenéket és kihívást jelentő játékmenetet nyújt, ahol a játékosoknak az érintőképernyőn kell ritmikusan pontokat érinteniük. A változatos zenestílusok és a különböző nehézségi szintek mindenki számára elérhetővé teszik a megfelelő kihívást.

Typr (iPhone/iPad)
A Typr egy gépírás-játék és eszköz, amely segít tesztelni és javítani a gépelési sebességedet és pontosságodat. A programban egy-egy betűt kell egyszerre legépelni, így nincs automatikus javítás, ami korrigálna helyetted.

DEEMO (iPhone/iPad)
A “Never Left Without Saying Goodbye” egy világszerte elismert mobil ritmusjáték, amelyet több mint 10 millió játékos kipróbált már. A Cytus alkotói csapata, az eredeti Rayark csapat egy új dimenziót adott a zongorás ritmusjátékok világához a DEEMO-val. Ez a játék különleges zenei élményt biztosít, miközben a játékosok a gyönyörűen megkomponált zenére kattintva és csúsztatva játszanak.