APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/30

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
FILCA – Vintage Film Camera (iPhone/iPad)
A Filca egy SLR típusú filmkamera, amely 35 különféle filmfilterrel és filmes hatásokkal gazdagítja a felvételeket, ezáltal életre kelti a pillanatokat. Ez a készülék nem csupán megörökíti a fontos eseményeket, hanem emlékeket teremt. Egyszerűen kezelhető, és számos beállítási lehetőséget kínál, hogy minden fénykép egyedülálló legyen. Ideális választás azoknak, akik a digitális világ határain túlmenően a hagyományos, fizikai alapú fényképezés élményét szeretnék átélni.

Spyglass (iPhone/iPad)
A Spyglass egy offline GPS alkalmazás, amely ideális a szabadban és terepen történő navigációhoz. Számos eszközt tartalmaz, mint például távcső, heads-up kijelző, fejlett iránytű offline térképekkel, giroszkópos iránytű, GPS vevő, útpont követő, sebességmérő, magasságmérő, Nap, Hold és csillagkereső, giroszkópos horizont, távolságmérő, koordináta konverter, szextáns, dőlésmérő, szögi kalkulátor és kamera. Ezek az eszközök segítenek a pontos navigációban és tájékozódásban bármilyen helyzetben.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás segítséget nyújt az étrended és egészséged közötti összefüggések feltárásában. Könnyedén nyomon követheted étkezéseidet és tüneteidet, majd részletes naplóbejegyzéseket oszthatsz meg orvosoddal. Az alkalmazás egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, mely megkönnyíti az egészségügyi adatok gyűjtését és az ételintoleranciák azonosítását. Személyes adataid biztonságát kiemelten kezelik, biztosítva a maximális adatvédelmet.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
Megérkezett a második generációs, legmenőbb kamera! A világ legszórakoztatóbb kameraalkalmazásának új verziója új pózokkal, különleges effektusokkal és jelenetekkel bővül. Pár másodperc alatt mágussá, lovaggá, izmos férfivá vagy aranyos nyuszivá változhatsz – mindazzá, amivé valaha is szerettél volna.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Ez a fájlkezelő alkalmazás ideális az iOS eszközök hatékony kezeléséhez. Lehetővé teszi a legnépszerűbb felhőszolgáltatások és régi típusú NAS, WebDAV, FTP, SFTP szerverek elérését. Dokumentumok, például PDF-ek és Office fájlok megtekintésére is alkalmas, valamint a legtöbb zene- és videóformátum lejátszását teszi lehetővé anélkül, hogy azok konvertálására lenne szükség.

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A Christmas Countdown alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatod, mennyi idő van hátra karácsonyig. Az alkalmazás megnyitásakor láthatod a visszaszámlálást napok, órák, percek és másodpercek pontos bontásában. Egyszerűen használható és követhető, így könnyen naprakész maradhatsz az ünnepi készülődés során.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy kiváló eszköz az önéletrajz készítéséhez. Segítségével könnyedén hozhatsz létre, nyomtathatsz ki, küldhetsz el e-mailben vagy tölthetsz fel professzionális PDF formátumú önéletrajzot és kísérőlevelet. Az álláskeresők körében “nagyon könnyen használható” és “egyszerű” megoldásként ismert. Ezzel az eszközzel gyorsan és eredményesen állíthatod össze azokat a dokumentumokat, amelyek segítségével hatékonyabban pályázhatsz az általad megcélzott állásokra.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket egy olyan alkalmazás, amely a SpaceX közelgő rakétaindításait követi nyomon és emlékeztet, mikor kerülnek sorra. Az indítási dátumok folyamatosan változhatnak, ezért a Pocket Rocket megbízható tájékoztatóként szolgál, hogy biztosan ne maradj le egyetlen fontos eseményről sem. Az alkalmazás pontos és időben történő értesítései révén mindig naprakész lehetsz a legújabb rakétaindítási információkkal.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami művészete megtanít minket arra, hogyan hozhatunk létre lenyűgöző formákat egyetlen papírlapból. Minden origami figura részletes, lépésről lépésre követhető útmutatást tartalmaz, amelyeket kiváló minőségű fotók kísérnek, bemutatva a kész alkotásokat. Ez a tevékenység nemcsak kézügyességünket fejleszti, hanem kreativitásunkat is serkenti.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends nevű hivatkozáskezelő alkalmazás segít neked, hogy könnyen kezelhesd és rendszerezhesd az információforrásaidat. Az alapverzió lehetővé teszi, hogy közvetlenül keresgélj különböző online platformokon, mint például az arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, a Kongresszusi Könyvtár, PubMed, PubMed Central és a Semantic Scholar. Ezen kívül beépített böngészőt is használhatsz, ami kompatibilis az EZProxy-val, így letöltheted a hivatkozások metaadatait és PDF-eket (hozzáférési jogosultságok szükségesek).

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az AI Avatar Generator egy iOS-alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével alakítja át szelfijeidet egyedi avatárokká. Az applikáció különlegessége, hogy az 1990-es évek évkönyv-fotóinak stílusában készíti el az avatárokat. Felhasználóbarát felülete egyszerű használatot biztosít, miközben magas minőségű grafikákat nyújt. Az eredetileg szelfinek szánt képeidet pillanatok alatt izgalmas, retro kinézetű avatárokká varázsolhatod. Az alkalmazás a személyes adatok védelmét szem előtt tartva működik, és hibakeresési útmutatókkal támogatja a felhasználókat.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy rangos díjjal elismert építészeti kalkulátor, amelyet a neves Calculated Industries cég fejlesztett ki. Az alkalmazás próbaverziója ingyenesen letölthető és kipróbálható, miközben az App Store fiók semmilyen terhelést nem szenved a próbaidőszak alatt.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy kép-metaadat megjelenítő alkalmazás kreatív profi használóknak, akik úton vannak. Egyszerűen válassz ki egy képet a fotótáradból, és tekintsd meg a kép metaadatait egy gyönyörű, kártya alapú elrendezésben.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy tömör, de hatékony életvezetési alkalmazás, amely integrálja a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Az alkalmazás célja, hogy segítsen rendszerezni és nyomon követni a napi teendőket, elősegítve ezzel a hatékony időgazdálkodást. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, mely lehetővé teszi a feladatok gyors hozzáadását és szerkesztését. Az egyes funkciók zökkenőmentesen működnek együtt, így egyetlen alkalmazásban minden szükséges eszköz elérhetővé válik.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy olyan alkalmazás, amely vintage stílusú fotószűrőket kínál, ezzel minden képet egyedivé varázsol. A felhasználók a 90-es évek kézzel készített szűrőinek gazdag gyűjteményéből válogathatnak. Az effektusok egyetlen érintéssel alkalmazhatók, a porhatás pedig egyszerű mozdulatokkal módosítható. Az így megalkotott képek könnyedén exportálhatók a fotótárba.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot auto clicker egy applikáció, amely egyszerűbbé teszi a készülék használatát. A TikTok videók és YouTube Shorts megtekintése könnyebb ezzel az alkalmazással. Az applikáció automatikus kattintásokkal teszi gördülékenyebbé a folyamatot, így nem kell manuálisan kattintanod. Ez különösen hasznos lehet hosszabb videók és tartalmak fogyasztásakor. Az alkalmazás telepítése és használata egyszerű, azonban fontos, hogy a személyes adatok védelmét mindig szem előtt tartsd.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN az iPhone, iPad és Mac számára készült legjobb WireGuard VPN alkalmazás. Elsősorban azoknak ajánlott, akik számára fontos a személyes adatok védelme. Az iVPN gyors, megbízható és biztonságos internethasználatot biztosít. Az első hónapban ingyen kipróbálhatod a szolgáltatás összes funkcióját. Részletes hibakeresési útmutatók segítik a telepítést és használatot. Az iVPN nem tárol semmilyen adatot, így biztosítja a teljes anonimitást. A fizika alapú szervereknek köszönhetően a kapcsolatod mindig stabil és gyors marad.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az Interval Timer for Tasks egy időzítő alkalmazás, amely segít az idő beosztásában. Lehetővé teszi egy ismétlődő időzítő konfigurálását, ahol beállítható egy feladatokra szánt idő és az azt követő szünet. Az időzítő figyelmeztet, amikor éppen dolgozni kell, illetve amikor ideje szünetet tartani, ezzel segítve a hatékonyabb munkavégzést és a pihenésre is figyelmet fordítani. Az alkalmazás ideális lehet tanuláshoz, edzéshez vagy bármilyen más tevékenységhez, amely időszakos munkát igényel.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush az első része egy többszörösen díjnyertes offline toronyvédő játéksorozatnak, amely világszerte milliók szívét hódította meg, és játékosok, valamint kritikusok körében egyaránt elismerést aratott. A játék célja, hogy stratégiailag elhelyezett védelmi tornyok és hősök segítségével megvédd a királyságot különböző gonosz erőktől. Látványos grafikai megvalósítás és kihívásokkal teli pályák jellemzik, amelyek magával ragadják a játékosokat.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
A “Yeeeeeeeee Haaaaaaaaa” egy szórakoztató számítógépes játék, ahol saját lovat nevelhetsz, lovagolhatsz és díszíthetsz. A játék fizika alapú logikára épül, és részletesen kidolgozott lovas élményt nyújt. Lehetőséged van különböző feladatokban részt venni és a lovadat különféle kiegészítőkkel feldíszíteni. A játék célja, hogy élvezetes és interaktív módon éld át a lónevelés örömeit, miközben fejlesztheted logikai és kreatív képességeidet. Gyerekbarát felületének köszönhetően ideális választás 15 évesek számára is.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A “My City: Hospital” egy interaktív játék, amelyben orvosi szerepbe bújva vezetheted saját kórházadat. A játék során különböző orvosi feladatokat végezhetsz, például levezetheted a szüléseket és segítséget nyújthatsz betegeknek. Legyen szó sürgősségi ellátásról vagy más kórházi teendőkről, te irányítod a legforgalmasabb egészségügyi központot. A játék szabadon alakítható, így minden alkalommal új élményeket nyújt.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
Az “Invading Horde” című játékban egy izgalmas és rendkívüli feladat vár rád: a Királyság nyugati részén felbukkanó idegen horda jelentős veszélyt jelent a birodalomra. A Király véletlenszerűen választja ki szerencsés alattvalóját, hogy védelmezze a királyi földeket. A játékban te egy egyszerű paraszt szerepébe bújsz, akinek hatalmas kihívással kell szembenéznie. Célod, hogy megvédelmezd a királyságot a horda támadásaitól, és biztosítsd annak békéjét és biztonságát.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator Game egy izgalmas sárkányrepülés szimulátor, amelyet mobil eszközökre terveztek. A játékban sárkányok irányítását sajátíthatod el egyszerű kezelőszervek segítségével. A cél, hogy összegyűjtsd az összes csillagot és ellenőrzőpontot, így teljesítve a szinteket. A játék fizika alapú, ami még valósághűbbé teszi az élményt.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis egy újraalkotása az 1990-es évek díjnyertes logikai játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek. A játék során a kis kék lényeket kell irányítanod, miközben egyre nehezebb és szórakoztatóbb fejtörőkön vezeted át őket egy új otthon felé. Az egyszerűbb rejtvényektől kezdve fokozatosan növekvő kihívásokon át kell gondolkodni és logikát alkalmazni, hogy a Zoombinik célba érjenek. Remek lehetőség a problémamegoldó képességek fejlesztésére és a türelem gyakorlására.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az “Insane House in Amazing World” egy interaktív virtuális világ gyermekek számára. Az épület számos felfedezésre váró szobát rejt, ahol különféle tevékenységek várják a játékosokat. Mindemellett lehetőség nyílik a játéktereken kívül is szaladgálni, és megcsodálni a járműveket. A játék tökéletes családi kikapcsolódást nyújt, mivel minden korosztály megtalálja benne a maga szórakozását, együtt élvezve a különböző játéktereket és programokat.