APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/29

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyértelmű, megbízható használati útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, alkalmazás- és termékajánlásokat, valamint elfogulatlan véleményeket kínál. Mindezek célja, hogy a legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből.

ABC Star – Letter Tracing (iPhone/iPad)
Ez a termék segít az angol ábécé betűinek megtanulásában: felső- és alsóbetűk (A-Z) írását gyakorolhatod egyszerű betűkörvonalazással, iránymutatókkal. A gyakorlás során egy virtuális háziállat lesz társad, amely kikel a tojásból és növekszik, miközben tanulsz. Könnyű használni, az iránymutatók megmutatják, hogyan írd helyesen a betűket, ezáltal fejlesztve íráskészségedet és követve a fejlődésedet.

The Wonder Weeks (iPhone/iPad)
Az elsőszámú baba app a világon segít megérteni, miért sír a babád bizonyos időszakokban többet, miért viselkedik másként, és hogyan segíthetsz neki. Kutatásunk 1971-ben kezdődött Jane Goodall és a tanzániai csimpánzok megfigyelésével. Felfedeztük, hogy a babák időről időre hajlamosabbak a sírásra, nyűgösebbre és ragaszkodóbbra válnak. Az app alapján pontosan azonosíthatók ezek az időszakok és hasznos tanácsokat ad a babád támogatásához, így segítve a mindennapokat könnyebbé és nyugodtabbá tenni a szülők számára.

Brushstroke (iPhone/iPad)
A Brushstroke alkalmazás segítségével albumod fotóit és pillanatképeit egyetlen érintéssel csodálatos festményekké varázsolhatod. A program lehetőséget kínál a képek szerkesztésére, aláírására, és a kész alkotások megosztására is az Instagramon, Twitteren és Facebookon.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video alkalmazással megvédheted személyes képeidet és videóidat a kíváncsi tekintetek elől. Ez az eszköz garantálja, hogy a legérzékenyebb médiafájljaid rejtve maradjanak, és csak te férhess hozzájuk. A biztonsági funkciói révén egyszerűen használható, és számos extra opcióval rendelkezik, amelyek tovább növelik a védelem szintjét. Kiváló választás mindenkinek, aki biztosítani szeretné privát tartalmainak biztonságát.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
Az mySymptoms alkalmazás segít feltárni az étrended és egészséged közötti kapcsolatot. Kényelmesen nyomon követheted az elfogyasztott ételeket és az észlelt tüneteket. Az alkalmazás lehetőséget ad részletes naplók vezetésére, amelyeket könnyen megoszthatsz az orvosokkal. Az adatok pontos rögzítése segít az egészségügyi szakembereknek a megfelelő diagnózis és kezelés meghatározásában. Az alkalmazás felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely könnyen kezelhető még a fiatalok számára is.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
A második generációs szórakoztató kamerás alkalmazás új, izgalmas lehetőségeket kínál. Friss pózok, különleges effektek és varázslatos jelenetek közül válogatva pillanatok alatt varázslóvá, paladinná, izmos férfivá vagy éppen aranyos nyuszivá változhatsz. Az alkalmazás gyors és intuitív használatot biztosít, lehetőséget adva, hogy azonnal megvalósítsd minden elképzelésed.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy szórakoztató alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy lenyűgöző kollázsokat készíts. Az app segítségével különböző mágikus effektusokat adhatsz a képeidhez, amelyeket más alkalmazásokban nem láthatsz. Ezzel könnyedén kitűnhetsz a barátaid közül, és megnevettetheted az egész családot. Csak egy kamerára van szükséged, hogy elkezdhesd a fotózást és a varázslatos kollázskészítést.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Az alkalmazás hatékony megoldást kínál fájlok kezelésére iOS eszközökön. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek népszerű felhőszolgáltatásokhoz, valamint régebbi típusú NAS, WebDAV, FTP és SFTP szerverekhez. Emellett PDF-eket és Office dokumentumokat tekinthetnek meg, valamint a legtöbb hang- és videóformátumot lejátszhatják átalakítás nélkül.

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A Christmas Countdown alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatod, mennyi idő van hátra karácsonyig. Az alkalmazás megnyitásakor azonnal összegzi az időt, és megjeleníti az órák, percek és másodpercek pontos számlálását. Ezzel könnyedén nyomon követheted az ünnepek közeledését.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy online eszköz, amely egyszerű és gyors megoldást kínál professzionális önéletrajzok és kísérőlevelek elkészítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy dokumentumaidat pillanatok alatt nyomtatott, e-mailes vagy PDF formátumban rendezd és osszad meg. A felhasználók elismerően nyilatkoznak az eszközről, mondván, hogy az “nagyon könnyen használható” és “egyszerű”. Kiváló választás minden álláskeresőnek, aki hatékonyan kívánja bemutatni képességeit és tapasztalatait.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket egy alkalmazás, amely figyelemmel kíséri a közelgő SpaceX rakétakilövéseket, és értesítést küld, amikor ezek megtörténnek. Mivel az indítási dátumok gyakran változhatnak, az alkalmazás segítségével időben tájékozódhatsz, így sosem maradsz le egyetlen történelmi eseményről sem.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami megtanít arra, hogyan készíts gyönyörű formákat csupán egy darab papír felhasználásával. Minden origami terv részletes, lépésről lépésre haladó útmutatásokat és magas minőségű, a kész terméket ábrázoló fotókat tartalmaz.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends alkalmazás hatékony segítséget nyújt a hivatkozások kezelésében. Az alapverzió lehetővé teszi, hogy közvetlenül keress online forrásokban, mint például az arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, a Kongresszusi Könyvtár, PubMed, PubMed Central és Semantic Scholar. Az EZProxy-kompatibilis beépített böngésző segítségével, amennyiben rendelkezel hozzáférési jogosultsággal, hivatkozási metaadatokat és PDF-eket is letölthetsz.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator egy iOS alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével alakítja át szelfijeidet egyedi avatarokká. Az alkalmazás különlegessége, hogy a ’90-es évek évkönyv fotóihoz hasonló képeket készít. Egyszerűen használható, és egyedülálló eredményeket nyújt. Az app élvezetes lehet minden korosztálynak, és különösen azok számára, akik nosztalgiával gondolnak a ’90-es évekre. Innovation és szórakozás egyaránt megtalálható ebben az alkalmazásban.

Metadata (iPhone/iPad)
A “Metadata” egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a kreatív szakemberek számára, hogy útközben is megtekinthessék képeik metaadatait. Az alkalmazás egyszerűen használható: a felhasználók kiválasztják a fényképtárukból a kívánt képet, és egy esztétikus, kártyaalapú elrendezésben jeleníthetik meg hozzá tartozó metaadatokat. Ezek az adatok tartalmazhatják a kép készítésének dátumát, időpontját, a kamera beállításait és egyéb technikai információkat. Az alkalmazás különösen hasznos lehet projektekhez, publikációkhoz vagy a személyes adatok védelme érdekében.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy kompakt, mégis hatékony életvezetési alkalmazás, amely egyesíti a feladatokat, tennivaló-listákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Felhasználóbarát felülete révén könnyedén rendszerezheted napi teendőidet és fontos eseményeidet. Célja, hogy hatékonyan segítse az időbeosztást és az egyes teendők nyomon követését egy helyen, mindeközben szem előtt tartja a személyes adatok védelmét.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy fotószűrő alkalmazás, amely vintage hatásokat ad képeidnek. Az app a ’90-es években kézzel készített szűrőket tartalmaz, amelyekkel különlegessé teheted fotóidat. Egyetlen érintéssel alkalmazhatod az effekteket, a porhatást pedig egy simítással változtathatod. Az elkészült képeket egyszerűen elmentheted a fotótáradba.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot automata kattintó alkalmazás megkönnyíti készülékünk használatát. TikTok videók vagy YouTube Shorts megtekintése során a Click Bot segítségével nem szükséges manuálisan kattintanunk, mert az app az előre beállított helyeken automatikusan kattint. Ezáltal zavartalanul élvezhetjük a tartalmakat. Az alkalmazás használata számos folyamatot leegyszerűsít, ezzel növelve az online élményt.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN a legjobb WireGuard VPN alkalmazás iPhone, iPad és Mac készülékekhez. Kiemelkedik a versenytársak közül azzal, hogy az első hónapban ingyenesen elérhetővé teszi minden szolgáltatását. Az iVPN célja a személyes adatok védelme és a biztonságos internetes böngészés biztosítása. A regisztráció egyszerű, és a felhasználók részletes hibakeresési útmutatókhoz is hozzáférhetnek. Működése fizikai alapú, amely magas szintű adatvédelmet garantál. Az ingyenes próbahónap lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen kipróbáld a szolgáltatást, és eldöntsd, megfelel-e az igényeidnek.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az Interval Timer for Tasks egy olyan időzítő alkalmazás, amely hatékonyan segíthet a feladatok elvégzésében. Lehetővé teszi egy ismétlődő időzítő beállítását, amely minden feladatsor között meghatározott szüneteket, úgynevezett intervallumokat tart. Az applikáció különösen hasznos lehet tanulás, edzés vagy bármilyen tevékenység során, ahol jelentős szerepe van az idő optimális beosztásának. A felhasználók egyszerűen testre szabhatják az időzítési beállításokat, hogy azok maximálisan megfeleljenek saját igényeiknek.

KOF’98 UM OL (iPhone/iPad)
A “King of Fighters” harci játék mostantól elérhető mobiltelefonon új kinézettel. Több mint 150 harcos választható és számos újgenerációs NEO harci mód áll rendelkezésre, amelyek izgalmas és változatos játékmenetet kínálnak. A játék modern grafikával és fejlett irányítástechnológiával érkezik, hogy a játékosok valósághű és dinamikus élményt élhessenek át.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
Ez a matematika kvízjáték egyedülálló módon vonja be a felhasználókat azáltal, hogy lehetőséget biztosít számukra, hogy megosszák ötleteiket, és saját kérdéseket készítsenek és állítsanak össze. Az elkészített kérdésekért kredit jár a játékban.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis a klasszikus, díjnyertes, 1990-es években megjelent “Logical Journey of the Zoombinis” című puzzle játék felújított változata. Ebben a játékban kis kék lényeket kell irányítanod, hogy új otthonra leljenek. Útjuk során egyre nehezebb logikai feladványokat kell megoldaniuk. A játék fejleszti a problémamegoldó képességet és a kritikus gondolkodást, miközben szórakoztató kihívást nyújt minden korosztály számára.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A “Dragon Flight Simulator” egy izgalmas sárkányrepülős szimulátorjáték, amelyet kifejezetten mobil eszközökre terveztek. Egyszerű irányítási rendszerrel te irányíthatod a sárkányt, miközben csillagokat és ellenőrzőpontokat gyűjtesz be, hogy teljesítsd a szinteket. A játék célja, hogy minden szintet sikeresen végigvigyél, miközben élvezheted a fantasztikus repülési élményt.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
A Királyságot nyugatról közeledő inváziós horda fenyegeti. A Király véletlenszerűen választott ki egy szerencsés alattvalót, aki a védelmi feladatot látja el. A játékos egy balszerencsés gazdálkodó szerepébe bújik, aki nagy kihívás elé néz: neki kell megvédenie a Királyságot. A feladat magában foglalja a stratégiai tervezést, az erőforrások kezelését és a harci készségek alkalmazását. Az ő dolga, hogy visszaverje az ellenséges erőket és biztosítsa a birodalom biztonságát.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A “My City: Hospital” egy interaktív játék, amelyben orvos szerepét öltve saját kórházat irányíthatsz. A játék során különféle orvosi feladatokat végezhetsz, mint például szülések levezetése és betegek ellátása. A szerepjáték elemeivel és fizikai kihívásaival segít megérteni az orvosi tevékenységek alapjait. Mindenkinek ajánlott, aki érdeklődik az egészségügy iránt.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
A “Yeeeeeeeee Haaaaaaaaa” egy interaktív játék, ahol saját lovad gondozhatod, felnevelheted és fel is öltöztetheted egy vidám istállóban. A játék célja, hogy megtapasztald, milyen érzés és felelősség egy ló tartása. Különböző feladatokat végezhetsz, mint például etetés, tisztítás és lovaglás. A játék során fejlesztheted lovad képességeit és egyedi stílust adhatsz neki különböző ruhadarabokkal. Az egyszerű kezelőfelület és színes grafika által szórakoztat, miközben tanulsz is. Ideális választás állatszerető fiataloknak.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush egy díjnyertes, offline toronyvédelmi játék, mely világszerte milliók szívébe lopta be magát. Az első részként debütáló játék számos elismerést zsebelt be játékosoktól és kritikusoktól egyaránt. A feladat, hogy különböző stratégiai pontokon elhelyezett tornyokkal megvédd királyságodat az ellenséges támadásoktól. Kiemelkedő grafika és izgalmas játékmenet teszi különlegessé. Ideális választás, ha szereted a stratégiát igénylő feladatokat és a kihívásokat.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Fedezd fel az Insane House nevű játékot, amely egy lenyűgöző világban játszódik. Számos szoba vár rád, mindegyik egyedi élményeket kínál. Futhatsz a szabadban, ahol különleges autókat is megcsodálhatsz. A játék családi szórakozásra is alkalmas, hiszen szabadon játszhatsz, és élvezheted az időt szeretteiddel.