APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/15

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Élvezd az egyszerűsített, megbízható útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, a legjobb alkalmazás- és termékajánlásokat, valamint tárgyilagos véleményeket, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből!

Scrollit: display scrolling (iPhone/iPad)
A ScrollIt alkalmazás az iPhone vagy iPod Touch készülékedet L.E.D. üzenetkijelző táblává alakítja. Segítségével üzenhetsz barátaidnak, kollégáidnak, vagy bárkinek olyan helyzetekben, amikor verbálisan nem hallanak téged, például klubban, koncerten, órán, értekezleten, előadáson vagy akár étteremben. Az alkalmazás külöleges dizájnja és egyszerű kezelhetősége révén könnyedén kommunikálhatsz zajos környezetben is. Támogatjuk Ukrajnát.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video alkalmazás hatékony megoldást kínál személyes adataid védelmére. Segítségével biztosíthatod, hogy a legérzékenyebb képeid és videóid rejtve maradjanak a kíváncsi szemek elől. Az alkalmazás használatával nemcsak magánéletedet óvhatod meg, hanem kényelmesen kezelheted privát médiafájljaidat is.

Spyglass (iPhone/iPad)
A Spyglass egy nélkülözhetetlen offline GPS alkalmazás kültéri és terepjáró navigációhoz. Számos eszközt tartalmaz: távcső, heads-up kijelző, csúcstechnológiás iránytű offline térképekkel, giroszkópos iránytű, GPS vevő, útpont-követő, sebességmérő, magasságmérő, Nap, Hold és csillagkereső, giroszkópos horizont, távolságmérő, koordináta-átalakító, szextáns, dőlésmérő, szögszámító és kamera.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy könnyen használható eszköz, amely segít professzionális önéletrajzot és kísérőlevelet készíteni. Néhány perc alatt kinyomtatható, e-mailben elküldhető vagy PDF formátumban feltölthető dokumentumok készíthetők vele. Az okos álláskeresők gyakran “nagyon könnyen használhatónak” és “egyszerűnek” nevezik. A szoftver felhasználóbarát kialakítása megkönnyíti a gyors és hatékony munkát, így ideális választás mind kezdőknek, mind tapasztalt felhasználóknak.

Scrollit 2X – Visual messenger (iPhone/iPad)
A ScrollIt 2X alkalmazás lehetővé teszi iPhone vagy iPod Touch készüléked számára, hogy LED-es kétsoros üzenetkijelző táblává alakuljon. Ez az applikáció rendkívül hasznos lehet, amikor üzenetet szeretnél közvetíteni barátaidnak, kollégáidnak vagy bárkinek olyan helyzetekben, ahol nem hallják a hangodat. Ilyen szituációk közé tartozhatnak például klubok, koncertek, tanórák, megbeszélések, előadások vagy éttermek. Az alkalmazás egyszerűen kezelhető és jól látható, így hatékony kommunikációs eszközt nyújt mind zajos, mind csendes környezetekben.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends egy hasznos referencia-kezelő alkalmazás. Az alapverzió segítségével közvetlenül kereshetsz online adatbázisokban, mint például az arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, Library of Congress, PubMed, PubMed Central és Semantic Scholar. Emellett beépített böngészőt is tartalmaz (EZProxy-kompatibilis), amely lehetővé teszi PDF-ek és referencia-metaadatok letöltését, ha rendelkezel hozzáférési jogosultságokkal.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator egy forradalmi iOS alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével átalakítja a szelfiket különleges, egyedi avatarokká. Különösen népszerűek a ’90-es évek évkönyveinek fotóit idéző avatárok. Az alkalmazás magas minőségű képeket készít, miközben figyel a személyes adatok védelmére. Könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik, és bármilyen probléma esetén hibakeresési útmutatók segítik a használatot.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy olyan alkalmazás, amely kreatív szakemberek számára készült, akik útközben is szeretnék megtekinteni az képek metaadatait. Válaszd ki a kívánt képet a fotókönyvtáradból, és az alkalmazás kártya alapú elrendezésben jeleníti meg annak metaadatait.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
Három másodperc egy számla. Az alkalmazásunk célja a gyors, biztonságos és könnyen használható felhasználói élmény biztosítása. Integrált iOS Értesítési Központ widget funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a használatot. Az alkalmazás egyszerű kezelhetősége és hatékonysága miatt hamar népszerűvé vált a felhasználók körében. Ahogy egyikük fogalmazott: „Épp most töltöttem le ezt az alkalmazást, és már most imádom!” Az applikáció gyorsasága és biztonsága révén ideális mindennapi pénzügyi műveletekhez.

Vostok — Story Maker (iPhone/iPad)
A Vostok egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy lenyűgöző történeteket és kollázsokat alkoss, optimalizálva a közösségi médiás jelenléted. Az alkalmazás segítségével ötleteidet professzionális színvonalú bejegyzésekké és történetekké formálhatod. Könnyen kezelhető felülete és fejlett szerkesztési lehetőségei révén a Vostok ideális választás mindazok számára, akik kreatívan kívánják kifejezni magukat.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy díjnyertes építési számológép, amelyet a Calculated Industries fejlesztett ki. A FREE Try Before You Buy próbaidőszak alatt az App Store fiókodat az Apple nem terheli meg. Az alkalmazás segít a betonkeverék kiszámításában, és könnyen használható eszköz a pontos építési munkákhoz. Egyszerűsíti a tervezési folyamatokat, és biztosítja, hogy a szükséges mennyiségek pontosan legyenek meghatározva.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy intuitív és erőteljes életvezetési alkalmazás, amely a feladatkezelést, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat egyesíti. Tökéletesen alkalmas mindennapi teendők és hosszú távú célok rendszerezésére. Használatával átláthatóan szervezheted az idődet, és könnyen nyomon követheted a fontos feladatok végrehajtását.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy retro fotószűrő alkalmazás, amely a 90-es évek kézi készítésű szűrőinek gyűjteményét tartalmazza. Az alkalmazás segítségével bármely fényképet egyedi megjelenéssé tehetsz egy érintéssel. Az effektek alkalmazása után az ujjaiddal tudod állítani a por hatást, majd az eredményt könnyedén elmentheted a fotókönyvtáradba.

WebFX (iPhone/iPad)
A “playing card prediction effect” egy különleges trükk, amely során a néző a saját telefonját, táblagépét vagy számítógépét használva meglátogat egy weboldalt. Miután megnyitotta az oldalt, rámutatsz egy fényképre, amely egy játékkártyát ábrázol. A trükk lényege, hogy a néző által látott kártya előre meg van jósolva, amit a weboldalon megjelenő kép bizonyít. Ez az illúzió modern technológiák segítségével valósul meg, és semmilyen különleges technikai tudást nem igényel a néző részéről.

Magic Emoji: merge two emojis (iPhone/iPad)
A Magic Emoji AI egy egyszerű és szórakoztató alkalmazás, mellyel könnyedén készíthetsz új, vicces emojikat. Csak válassz ki két emojit, és egy kattintással egyesítsd őket az alkalmazásban. Az így létrehozott új emoji biztosan mosolyt csal az arcodra. Ezenkívül kínáljuk a Magic Emoji bővítményt az Üzenetek alkalmazáshoz, amely segít egyedi emojikat készíteni és megosztani barátaiddal az Üzenetekben.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot automatikus kattintó alkalmazás hatékonyabbá teszi az eszközhasználatot. Segítségével egyszerűbbé válik a TikTok videók és YouTube Shorts nézése, mivel folyamatos és zavartalan lejátszást biztosít automatikus kattintások révén. Így több időt tölthetsz a tartalmak élvezetében, anélkül, hogy manuálisan beavatkoznál. Az applikáció könnyen kezelhető felületet kínál, melynek használata gyorsan elsajátítható. Ezenkívül minimális erőforrásokat igényel, így nem terheli le az eszközt jelentősen, és nem befolyásolja annak teljesítményét.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN a legjobb WireGuard VPN alkalmazás iPhone, iPad és Mac készülékekhez. Az első hónapban teljesen ingyenesen kipróbálható, így kockázat nélkül élvezheted az összes előnyét. Az iVPN gyors és biztonságos kapcsolatot nyújt, amely védelmet nyújt a személyes adatok védelme érdekében. Könnyen használható felülettel rendelkezik, és részletes hibakeresési útmutatók segítenek a problémák gyors megoldásában. Ne habozz, próbáld ki ingyen az első hónapban, és tapasztald meg a különbséget!

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az “Interval Timer for Tasks” egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi ismétlődő, szünetekkel ellátott időzítők beállítását minden egyes szett között. Ez az eszköz hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez, mivel előre meghatározott időközönként emlékeztet a feladatváltásra vagy a rövid pihenőkre. Könnyen testreszabható, így különféle munkafolyamatokhoz és tanulási szokásokhoz igazítható. Kitűnő választás mindazok számára, akik optimalizálni szeretnék idejüket és növelni hatékonyságukat.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Ez az iOS-hez készült alkalmazás hatékonyabb fájlkezelést biztosít. Lehetővé teszi, hogy hozzáférj a legnépszerűbb felhőszolgáltatókhoz, valamint régebbi típusú NAS, WebDAV, FTP és SFTP szerverekhez. Az alkalmazással PDF dokumentumokat, Office fájlokat tekinthetünk meg, és átalakítás nélkül játszhatjuk le a legtöbb audio- és videóformátumot.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás segítségével felfedezheted az étrended és egészséged közötti összefüggéseket. Könnyedén rögzítheted az étkezéseidet és a tüneteidet, valamint részletes naplókat készíthetsz, amelyeket megoszthatsz az orvosoddal. Az applikáció gondoskodik a személyes adatok védelméről, és hibakeresési útmutatókkal is segít. Egyszerűen kezelhető, így könnyen nyomon követheted, hogy az ételek miként befolyásolják a közérzetedet.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
A legújabb generációs fényképezőgép alkalmazás megérkezett. Új pózok, különleges effektek és jelenetek várnak. Pár másodperc alatt varázslóvá, lovaggá, izmos férfivá vagy cuki nyuszivá változhatsz. Az alkalmazás számos új funkcióval bővült, hogy minél szórakoztatóbb és kreatívabb képeket készíthess.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy alkalmazás, amely lehetővé teszi kreatív és humoros kollázsok készítését. Különleges effektekkel és sablonokkal dolgozik, amelyek egyedivé és szórakoztatóvá varázsolják a képeidet. Az alkalmazás segítségével egyedi képeket oszthatsz meg, amelyek garantáltan megnevettetik családodat és barátaidat. Mindössze a kamerádra és a PropFun Pro-ra van szükséged a kezdéshez. Az applikáció intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amely könnyen érthető és használható, így ideális fiataloknak és időseknek egyaránt.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az „Insane House” egy interaktív játékélmény, amelyben felfedezheted a szobák sokaságát és élvezheted az időt a szabadban is, ahol lenyűgöző autók várnak rád. A játék célja, hogy szabadon játszhass és jól érezd magad a családoddal. A grafika részletgazdag, a játék fizikája valósághű, így minden mozdulat és interakció élethű élményt nyújt. Az „Insane House” családbarát környezetet biztosít, és lehetőséget ad a közös szórakozásra.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush az első része az elismert és sokak által kedvelt offline toronyvédelmi saga sorozatnak. Ebben a játékban stratégiai képességeidre lesz szükséged, hogy megvédj egy királyságot az ellenséges erők támadásától. A játék milliók kedvence világszerte, és számos dicséretet kapott a játékosoktól és kritikusoktól egyaránt. Különféle tornyokat és hősöket használhatsz a védelemhez, mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik. A Kingdom Rush kihívásokkal teli pályákat és izgalmas játékmenetet kínál, tökéletes választás a stratégiai játékok kedvelőinek.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Gyűjts össze több mint 2000 animált szörnyet és vívj meg PvP párbajokat valós időben! Alakítsd ki saját csapatodat, és harcolj a győzelemért! Fogd be, képezd és fejleszd szörnyeidet, hogy bajnokká válhass az egyik legnagyobb szörnyharcos RPG-ben.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
A “Yeeeeeeeee Haaaaaaaaa” játék lehetőséget nyújt arra, hogy saját lovadat neveld, lovagold és öltöztesd egy izgalmas virtuális istállóban. Ez az alkalmazás olyan élményt kínál, amely valósághű fizikai elemekkel kombinálja a lótartás minden lépését, így nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is. Segít megérteni a lótartás alapjait, miközben gondoskodik a személyes adatok védelméről. Az alkalmazás hibakeresési útmutatóval van ellátva, melynek köszönhetően a felmerülő problémák könnyen megoldhatók. Ideális azok számára, akik mindig is vágytak egy saját lóra.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A „My City: Hospital” egy interaktív játék, ahol orvosként és kórházvezetőként tevékenykedhetsz. A játékban saját kórházat irányíthatsz, betegeket fogadhatsz, szüléseket vezethetsz le, és különböző orvosi feladatokat láthatsz el. Célja, hogy szórakoztató formában mutassa be az egészségügy működését. Ideális választás, ha szereted a kihívásokat és érdekel az orvosi pálya. A játék különlegessége, hogy teljesen rád bízza, hogyan alakítod a kórházad mindennapjait.

Rescue the Enchanter (iPhone/iPad)
A “The Enchanted Worlds” kaland tovább folytatódik ebben a kiterjesztett point-and-click puzzle játékban. Kutass fel egy varázslót, aki hosszú évek óta egy bűvös könyv világában rekedt, amelyet éppen most fedeztél fel! A játék során számos rejtélyt kell megoldanod és nyomokat kell összegyűjtened a varázsló kiszabadításához. Kihívásokkal teli és elgondolkodtató feladatokkal találkozhatsz, miközben egy gazdagon kidolgozott, mágikus világban kalandozol. Ez a játék tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a logikai feladványokat és a rejtélyek felderítését.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
Egy Inváziós Horda közeledik a Királyság nyugati széléről. A király egy szerencsésen kiválasztott alattvalót bízott meg a birodalom védelmével. Te alakítod az egyszerű parasztot, akit ezzel a hatalmas feladattal ruháztak fel. A játék során neked kell stratégiákat kidolgozni és végrehajtani, hogy megvédd a királyságot az ellenségtől.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator egy izgalmas sárkányrepülő szimulátor, kifejezetten mobil eszközökre fejlesztve. Az intuitív, egyszerű irányításnak köszönhetően könnyedén irányíthatod a sárkányt, miközben csillagokat és ellenőrzőpontokat gyűjtesz a pályák teljesítéséhez. A játék kivételes grafikai élményt nyújt és számtalan kihívást kínál, ami garantálja a szórakozást hosszú időn keresztül.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis egy modern feldolgozása az 1990-es évek díjnyertes logikai játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek. Ebben a játékban apró kék lényeket kell irányítanod, miközben egyre nehezebb fejtörőkkel szembesülsz, hogy új otthonukhoz vezesd őket. A játék fejleszti a problémamegoldó képességeket és a logikai gondolkodást, miközben szórakoztató kihívásokkal teli élményt nyújt.

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus különbségkereső játék, amely jelenleg 170 képet tartalmaz. Minden képpár tartalmaz apró eltéréseket, amelyeket adott időn belül fel kell fedezned. A játék folyamatosan frissül és újabb képekkel bővül, hogy mindig új kihívásokat nyújtson.