APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/5

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video alkalmazás hatékonyan védi a személyes fotókat és videókat, elrejtve azokat a kíváncsi szemek elől. Ez az applikáció lehetővé teszi a legérzékenyebb médiatartalmak elrejtését, biztosítva azok biztonságát és a privát adatok védelmét. Ideális választás mindazoknak, akik különös figyelmet fordítanak az adatvédelemre és a személyes tartalmak biztonságos tárolására.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms egy alkalmazás, amely segít megérteni egészségedet azáltal, hogy nyomon követi étrendedet és tüneteidet, és lehetőséget biztosít a napló megosztására kezelőorvosaiddal. Több mint 700,000 ember használja a mySymptoms-t olyan problémákra, mint az IBS, IBD, alacsony FODMAP diéta, migrén és ekcéma.

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
Ismerd meg a Phone Drive – File Manager alkalmazást! Ezzel az iOS alkalmazással az iPhone-od vagy iPad-ed könnyedén vezeték nélküli pendrive-vá alakulhat. A Phone Drive lehetővé teszi, hogy egyszerűen tárold, megtekintsd és kezeld a helyi vagy felhőkben lévő fájlokat. Az alkalmazás ideális megoldás, ha sokféle dokumentummal, fotóval vagy videóval dolgozol, és szeretnéd mindezt egy helyen, könnyen hozzáférhetően tartani.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy képmetadata-megjelenítő alkalmazás kreatív szakembereknek. Lehetővé teszi, hogy gyorsan megjelenítsd képeid metadataját, bárhol is vagy. Kiválaszthatsz egy képet a fotótáradból, és az alkalmazás kártyaalapú elrendezésben jeleníti meg a metadata információit. Egyszerűen, áttekinthetően segít a képekkel kapcsolatos részletek megismerésében.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
Három másodperc egy számla. A mi célunk a gyorsaság, biztonság és könnyű használat. Az alkalmazás egy iOS értesítési központ widgetet is tartalmaz. Más felhasználók így vélekednek: “Most töltöttem le az alkalmazást, és máris imádom!”

Vostok — Story Maker (iPhone/iPad)
A Vostok egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi lenyűgöző történetek és káprázatos kollázsok készítését, így javítva közösségi média jelenlétedet. Ezen eszközzel egyszerűen alakíthatod ötleteidet professzionális minőségű bejegyzésekké és történetekké. A könnyű használatáról ismert Vostok előre elkészített sablonokkal segíti a munka folyamatát, így gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre magas színvonalú tartalmat. Kitűnő választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének minőségi tartalmat előállítani.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot auto clicker egy alkalmazás, amely megkönnyíti eszközöd használatát. TikTok videók vagy YouTube Shorts nézése egyszerűbbé válik vele, mivel az alkalmazás automatikusan kattint az érintőképernyőn. Ezáltal csökkentheted a fizikai interakciót eszközöddel, javítva a felhasználói élményt. Alkalmazás segítségével hatékonyabban és gyorsabban navigálhatsz kedvenc tartalmaid között.

HeritageDaily Magazine (iPhone/iPad)
A HeritageDaily egy vezető online tudományos hírszolgáltató, amely az archeológia, antropológia, paleoantropológia és paleontológia területére összpontosít. Friss hírekkel és kutatási eredményekkel látja el az érdeklődőket, akik mélyebb megértést szeretnének szerezni az emberiség múltjáról és a földtörténeti korszakokról. Az oldalon publikált cikkek és tanulmányok szakértők munkái, így garantált a minőség és a megbízhatóság. Az egyszerű navigáció és a változatos tartalom miatt a platform könnyen használható, és hasznos információforrást nyújt mindenkinek.

Timestamp Cam (iPhone/iPad)
A TimeStamp Cam egy alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy dátumot, helyszínt és egyéb információkat adj a fotókhoz és videókhoz. Támogatja az összes 2020 óta megjelent iPhone XR/11/12/13 modelleket és iPad Pro készülékeket. Könnyű használni, és segíthet emlékezetessé tenni a pillanatokat. Emellett hasznos lehet személyes adatok védelme érdekében is, hiszen pontosan rögzíti az eseményeket, hogy mikor és hol történtek.

Kuat – ID Photo,Passport Photo (iPhone/iPad)
A Kuat ID Photo egy mesterséges intelligenciára épülő képkezelő szoftver, amely kifejezetten igazolványképek készítésére és szerkesztésére szolgál. Lehetővé teszi a felhasználók számára az önarcképek készítését, valamint egyetlen kattintással történő szépítést, háttérszín kiválasztást, automatikus elrendezést és önkiszolgáló nyomtatást. A szoftver a minimalizmus szépségét hangsúlyozza, miközben egyedi fény- és árnyékhatásokat tart meg.

App Secret (iPhone/iPad)
Az App Secret alkalmazás új lehetőséget kínál arra, hogy megóvd adataidat és sértetlenül megőrizhesd fontos információidat. Többféle zárolási opcióval biztonságban tarthatod készüléked adatait, így gátat szabva az illetéktelen hozzáférésnek. Az alkalmazás révén garantálhatod, hogy személyes információid mindig védve legyenek. Az App Secret egyszerű és hatékony megoldást nyújt, amely minimalizálja az adatvédelemmel kapcsolatos aggályaidat.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az “Unlimited Math Problems” nevű alkalmazás kiváló lehetőséget kínál matematikai készségek fejlesztésére. Az app különleges megközelítést alkalmaz: végtelen számú matematikai feladatot generál, biztosítva így az állandó kihívást és változatosságot. Minden korosztály számára hasznos, mivel bármilyen szinten és bármilyen mennyiségben lehet vele gyakorolni. Az alkalmazás letöltése és használata egyszerű; nem korlátozódik egy adott feladatkészletre, így mindig új feladványokkal találkozhatsz.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az Easy To Easy egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi fotók és videók egy kattintással történő exportálását és biztonsági mentését. Támogatja a veszteségmentes mentést, valamint az eredeti képek exportálását. Az átmásolt fájlok megőrzik az EXIF információkat, ezáltal a képek összes részletes adata megmarad. Az eszköz használata egyszerű és gyors, így ideális azon felhasználók számára, akik számára fontos a személyes adatok védelme és a technikai problémák elkerülése.

Palette Hunt (iPhone/iPad)
A Palette Hunt egy kreatív eszköz, amely segít a színekkel való munkában vintage stílusú arcade környezetben. Ideális választás lehet mind képzőművészek, mind digitális alkotók számára. A felhasználói felület egyszerűen kezelhető és intuitív, lehetővé téve a színek gyors és hatékony kiválasztását. A Palette Hunt támogatja a színpaletták mentését és exportálását is, így könnyen integrálható más kreatív szoftverekkel. Ezen kívül biztonságos, mivel kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére. A hibakeresési útmutatók és a nappali, éjszakai mód egyaránt optimalizált felhasználói élményt biztosítanak.

Memorize: Learn French Words (iPhone/iPad)
**Memorize: Learn French Words with Flashcards** egy mesterséges intelligencia (AI) alapú tanulási alkalmazás, amely segít franciául tanulni és szókincset memorizálni. Több mint 5000 hasznos francia szót tartalmaz, melyeket szakértők válogattak össze. Az app különböző igényekre tervezett szólistákat kínál: külföldön élőknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak. Minden nyelvi szinthez (kezdőtől a nagyon haladóig) biztosít szókincset. Ideális a DELF/DALF, TCF, TEF vizsgákra való felkészüléshez. A flashcardok kategóriákra bonthatók, mint például: Számok, Irányok, Színek, Közlekedés, Utazás, Család, Egészség, és még sok más.

Hologram 3D (iPhone/iPad)
A Hologram 3D egyszerű lépésekkel átalakítja okostelefonodat egy 3D hologram stúdióvá mindössze 5 perc alatt, műanyag piramis használatával. A telepítés gyors és könnyű, csak követni kell az utasításokat. Az alkalmazás segítségével izgalmas AR modelleket is hozzáadhatsz a szórakozáshoz.

Katakana : learn and memorize (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás hatékony és egyszerű módszert kínál a Katakana karakterek megtanulására és megjegyzésére. Fejlesztése során célom az volt, hogy egy könnyen használható eszközt hozzak létre, amely segít a japán nyelv tanulásában. Az intuitív felület és a rendszeres gyakorlófeladatok elősegítik a karakterek gyors elsajátítását. Az alkalmazás különösen előnyös azok számára, akik önállóan, saját tempójukban szeretnék elsajátítani a Katakanát. Az eszköz internetkapcsolat nélkül is működik, így bármikor és bárhol használható, hozzájárulva a folyamatos fejlődéshez és gyakorláshoz.

Secure Password Lock (iPhone/iPad)
A Secure Password Lock egy prémium jelszókezelő, amely segít elkerülni a jelszó elfelejtését és az adatszivárgást. Ezzel az alkalmazással biztonságosan tárolhatod az összes jelszavadat egy helyen. A szolgáltatás titkosítással védi adataidat, minimálisra csökkentve a személyes adatokkal kapcsolatos kockázatokat. Az eszköz könnyen kezelhető és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, a használatot pedig hibakeresési útmutatók segítik. Ideális megoldás mindazok számára, akik fontosnak tartják jelszavaik biztonságát.

Google Sheets & MS Excel Forms (iPhone/iPad)
A Falcon Forms számos előnnyel kecsegtet. Az űrlapok válaszait könnyedén exportálhatod Google Táblázatokba, MS Excelbe és PDF formátumba. A papíralapú űrlapjaidat gyorsan digitalizálhatod. Személyre szabott vagy üzleti céljaidhoz igazodva saját űrlapokat készíthetsz, a sablonok és mezők száma pedig korlátlan.

Memorize: Learn Russian Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Russian Words with Flashcards” egy mesterséges intelligenciára épülő alkalmazás, amely az orosz szókincs tanulását és memorizálását segíti. Több mint 9000 hasznos orosz szót tartalmaz, amelyeket szakértők válogattak össze. A szókártyák különböző csoportok számára készültek, mint például külföldiek, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók. A szókészlet minden nyelvi szintet lefed, a teljesen kezdőtől a nagyon haladóig. Az alkalmazás kiválóan alkalmas a TORFL vizsgára való felkészüléshez, és a szavak számos kategóriából származnak, mint például az orosz ábécé, számok, irányok, színek, utazás, ételek, család, egészség, társadalom és kultúra.

Rescue the Enchanter (iPhone/iPad)
Lépj be az Enchanted Worlds elvarázsolt világának újabb kalandjába ezzel a lenyűgöző point-and-click típusú puzzle-kalandjátékkal. Feladatod megtalálni a varázslót, aki már évek óta csapdába esett az utoljára felfedezett könyv varázslatos dimenziójában. Fedezd fel a friss rejtélyeket, oldd meg a bonyolult feladványokat, és használd logikádat a továbbjutáshoz. Tökéletes választás azok számára, akik kedvelik a kihívást jelentő játékokat és a fantáziadús történeteket.

Tap It and Jump It (iPhone/iPad)
A “Catch the Timing!” egy lebilincselő játék, amely egyszerűsége ellenére rendkívül szórakoztató. Az irányítása pofonegyszerű: a képernyő megérintésével egy pontot ugraszthatsz. A siker kulcsa a tökéletes időzítés, így a játék könnyedén magával ragadhat. Tökéletes választás időtöltésre, hiszen gyorsan belefeledkezhetsz.

Dabloon! (iPhone/iPad)
A Classic Ball Blaster egy jól ismert, készség alapú buborék lövő játék, amelyben szórakozás közben dabloonokat lehet gyűjteni. A játékhoz tartozik egy dabloon tracker, amellyel nyomon követheted az összegyűjtött dabloonokat. A játék célja, hogy kombináld az azonos színű buborékokat és eltávolítsd őket a pályáról, növelve ezzel a pontszámodat. A játék fizikailag alapú mechanikája kihívást és szórakozást biztosít minden korosztály számára.

Future Ludo (iPhone/iPad)
A LudoSpace egy új, innovatív társasjáték, amely a klasszikus Ludo-t a végtelen univerzumba helyezi át. A játék a megszokott földi táblát kiterjeszti az űrbe, ahol a résztvevők csillagközi csatákban vesznek részt. A LudoSpace egyszerűen érthető szabályokra épül, ugyanakkor új stratégiákat és kihívásokat kínál az űr környezet miatt. Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a Ludo-t, de valami újdonságra és izgalomra vágynak. Az egyedülálló dizájn és a fizika alapú mozgásmechanizmusok teszik különlegessé ezt a játékot.

Cuppy Ball (iPhone/iPad)
Ez a lenyűgöző és magával ragadó golyó- és pohárjáték 1000 szintet tartalmaz. A cél, hogy a golyót a pohárba juttassuk.

Játékmenet:
1. Képzeld el az útvonalat, amelyen a golyó a pohárba jut.
2. Érints meg egy pontot a szaggatott vonal felett, hogy leejtsd a golyót.
3. Figyeld, ahogy a golyó pattogva eljut a pohárba.

A golyó mozgása a fizika törvényeit követi, így a megfelelő pályatervezés és időzítés elengedhetetlen a sikerhez.

Popcorn Puzzle (iPhone/iPad)
Ez a fizika alapú popcorn játék szimulálja a pattogatott kukorica szemek leesését egy életteli és interaktív módon. A játékosoknak a fizikai tudásukat kell használniuk vonalak rajzolásával, hogy minél több pattogatott kukoricát gyűjtsenek össze a konténerekben.