APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/2

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Az oldalon egyszerű útmutatók, hibakeresési útmutatók, a legjobb alkalmazások és termékajánlások, valamint elfogulatlan vélemények találhatók, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni Apple eszközeidből.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video alkalmazás megbízható védelmet nyújt személyes fotóid és videóid számára. Az applikáció lehetőséget kínál legérzékenyebb médiatartalmaid elrejtésére, így azok illetéktelenek számára láthatatlanok maradnak. Használata rendkívül egyszerű, és garantálja, hogy csak te férj hozzá privát képeidhez és videóidhoz. Biztonságos és hatékony megoldás személyes adatok védelmére.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms segít megérteni az egészségedet azáltal, hogy nyomon követi az étrendedet és a tüneteidet, és lehetővé teszi, hogy megoszd a naplódat az orvosoddal. Több mint 700,000 ember használja a mySymptomst olyan problémák kezelésére, mint az IBS, IBD, alacsony FODMAP diéta, migrén, ekcéma és még sok más.

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
A Phone Drive – File Manager alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy iOS eszközöd hordozható, vezeték nélküli pendrive-ként funkcionáljon. Az app segítségével egyszerűen tárolhatod, kezelheted és megtekintheted a helyi vagy felhőben található fájlokat iPhone-on vagy iPaden. Felhasználóbarát felülete és számos praktikus funkciója révén ideális eszköz a mindennapi fájlkezelési feladatokhoz.

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A Christmas Countdown alkalmazással mindig pontosan tudhatod, mennyi idő van még karácsonyig. Az applikáció megnyitásakor azonnal láthatod a visszaszámlálást, órákra, percekre és másodpercekre lebontva. Az egyszerű felület lehetővé teszi az azonnali információszerzést, így bármikor nyomon követheted, hogyan közeledik a szeretet ünnepe.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot automatikus kattintó alkalmazás megkönnyíti eszközöd használatát. TikTok videók vagy YouTube Shorts nézése egyszerűbbé válik az app segítségével. Az alkalmazás automatikusan megérinti a kijelzőt, így nem kell manuálisan kattintanod. Ez különösen hasznos lehet hosszabb videók vagy évő felett javaslatok sorrendben történő végignézésekor. Az app felhasználói felülete könnyen érthető, és különféle beállítási lehetőségeket kínál, hogy az igényeidnek megfelelően személyre szabd.

HeritageDaily Magazine (iPhone/iPad)
A HeritageDaily egy vezető online tudományos, kutatási és hírszolgáltató, amely régészetre, antropológiára, paleoantropológiára és paleontológiára specializálódik. Az oldal friss kutatási eredményeket, híreket és cikkeket közöl ezen tudományterületekről, így naprakészen tájékozódhatsz az új felfedezésekről és fejlesztésekről. A HeritageDaily hiteles forrás a tudományos közösség számára, és célja a tudás széleskörű terjesztése, az érdeklődők számára is érthető formában.

Kuat – ID Photo,Passport Photo (iPhone/iPad)
A Kuat ID Photo egy mesterséges intelligencián alapuló képfeldolgozó szoftver, amely lehetővé teszi igazolványképek önálló elkészítését. Egyetlen kattintással szépíthetők a képek, választható háttérszínek, automatikusan elrendezhetők és önkiszolgáló nyomtatási opció is rendelkezésre áll. A szoftver célja a minimalista esztétika megőrzése, miközben egyedi fény- és árnyékhatásokat biztosít.

Timestamp Cam (iPhone/iPad)
A TimeStamp Cam egy alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy dátumokat, helyszíneket és más adatokat adj a fotóidhoz és videóidhoz. Támogatja az összes 2020 óta megjelent iPhone XR, 11, 12 és 13 modelleket, valamint az iPad Pro-t is. Az app segítségével könnyedén rendszerezheted és nyomon követheted felvételeidet, ami különösen hasznos lehet emlékek megőrzésében vagy dokumentáció készítésében. Az egyszerű és felhasználóbarát felület biztosítja, hogy gyorsan és könnyedén hozzáadd a szükséges információkat a képeidhez és videóidhoz.

Memorization Made Easy (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás megkönnyíti versek, beszédek, dalszövegek, bibliai idézetek, színdarabok szövegeinek, híres idézeteknek vagy bármilyen szövegnek a memorizálását. Az első betű módszert alkalmazza: minden szó első betűjét megjeleníti, lehetőséget adva arra, hogy rápillants a teljes szövegre, ha elakadsz.

Stable – Video Stabilizer (iPhone/iPad)
A Video Stabilizer alkalmazás simábbá és stabilabbá teszi a videóidat. Ha gyakran készítesz felvételeket futás vagy mozgás közben, a videó remegős lehet, de ez az alkalmazás orvosolja ezt a problémát. Javíthatja a felvételek minőségét azáltal, hogy csökkenti a mozgásból eredő remegéseket, így a végeredmény professzionálisabbnak tűnik. Ideális eszköz olyan helyzetekben, amikor kihívást jelent a stabil videó rögzítése, például sportolásnál vagy utazásokon.

Mark Your Parking Spot (iPhone/iPad)
A “Keresd a kocsid” alkalmazás rendkívül gyorsan és egyszerűen használható. Amennyiben meg szeretnéd találni az autódat, csupán nyisd meg az alkalmazást, amely automatikusan nagyít, és megmutatja az autód helyzetét hozzád képest. A térkép automatikusan a választott irányba orientálódik, így könnyedén rátalálsz a járművedre.

Facula (iPhone/iPad)
A Facula App egy képgaléria alkalmazás, amely az unsplash.com (CC0) képeit tartalmazza, így minden fotó szabadon letölthető és felhasználható. Az app lehetővé teszi, hogy felfedezd a világ szépségeit lenyűgöző, magas minőségű képeken keresztül. Az egyszerű és felhasználóbarát felületnek köszönhetően könnyű navigálni és képeket találni a különböző kategóriákban. Az alkalmazás nincs tele reklámokkal, és nem gyűjt felhasználói adatokat, így személyes adatok védelme is biztosított.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az Easy To Easy egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással exportáld és biztonsági mentést készíts a fotóidról és videóidról. A mentés veszteségmentes, ami azt jelenti, hogy az eredeti minőséget megtartja. Támogatja az eredeti képek exportját, így a fotók metaadatait (EXIF információk) is megőrzi. Ez biztosítja, hogy a fényképek minden részlete megmaradjon és később könnyen visszakereshető legyen. Az Easy To Easy használata egyszerű és gyors megoldás, amely a személyes adatok védelme mellett a hibakeresési útmutatókat is biztosítja az esetleges problémák megoldásához.

Memorize: Learn French Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn French Words with Flashcards” egy mesterséges intelligenciára épülő alkalmazás, melynek célja a francia szókincs elsajátítása és memorizálása. Több mint 5000, szakértők által kiválasztott szókártyával rendelkezik, amelyek különféle célokat és nyelvtudási szinteket szolgálnak: expatok, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók számára. Ezek a szókincslisták kiváló segítséget nyújtanak a DELF/DALF, TCF, TEF vizsgákra való felkészüléshez. Az alkalmazás különféle kategóriákba sorolt szókártyái a leglényegesebb francia szavakat fedik le, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randevú, társadalom, kultúra, történelem, idegen országok, oktatás, gazdaság, tudomány és vészhelyzetek.

Hologram 3D (iPhone/iPad)
A Hologram 3D egy praktikus eszköz, amely 5 perc alatt 3D hologram stúdióvá alakít bármilyen okostelefont. Csak egy műanyag piramisra van szükséged, amelyet a telefon kijelzőjére helyezve speciális szögekből visszaverve a fényt, holografikus hatást kelt. A Hologram 3D könnyen használható, egyszerű lépéseket követve bárki gyorsan látványos eredményeket érhet el. Továbbá, az AR modellek segítségével extra szórakozást nyújt, amelyekkel bővítheted a vizuális élményeket. Az eszköz ideális azok számára, akik érdeklődnek a hologram technológia iránt.

Secure Password Lock (iPhone/iPad)
A Secure Password Lock a tökéletes jelszómenedzser, amely rendezetten és biztonságosan tartja jelszavaidat. Ha gyakran felejted el jelszavaidat, vagy aggódsz azok illetéktelen hozzáférése miatt, ez az eszköz a megfelelő választás. A jelszómenedzser titkosított módon tárolja jelszavaidat, biztosítva, hogy csak te férhess hozzájuk. A fizikai alapú biztonsági funkciók tovább növelik adataid védelmét. A program felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és részletes hibakeresési útmutatókkal segíti a használókat. A Secure Password Lock ideális választás személyes adataid védelme érdekében.

PDF417 AAMVA (iPhone/iPad)
A PDF417 AAMVA kódoló alkalmazás lehetővé teszi az AAMVA szabványnak megfelelő PDF417 vonalkódok gyors és egyszerű létrehozását, amelyeket vezetői engedélyeken és személyi igazolványokon használnak. Az alkalmazás segít különböző adatok pontos bevitelében és kódolásában, megfelelve a szigorú előírásoknak. Egyszerű kezelőfelülete révén a felhasználók pillanatok alatt készíthetnek digitális azonosítókat, miközben biztosítják a személyes adatok védelmét. Az AAMVA szabvány garantálja a széleskörű kompatibilitást és megbízhatóságot.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az „Insane House in Amazing World” egy izgalmas játék, amely számos szobát kínál felfedezésre. Futhatsz és körülnézhetsz, miközben lenyűgöző autókat fedezel fel a szabadban. A játék ideális szórakozást nyújt családok számára, így mindenki szabadon játszhat és jól érezheti magát együtt. A felfedezés és az interakció minden korosztály számára vonzó lehetőségeket biztosít, miközben közösen töltik az időt.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Válj legendává! Az egyik legkiválóbb szörnyharc-RPG-ben több mint 2000 animált szörnyet foghatsz be. Alkoss erős csapatot, edzd szörnyeidet, és fejlődj, hogy bajnokká válj. Valós időben küzdhetsz más játékosokkal az élő PvP csaták során. Kombináld és fejleszd szörnyeidet, hogy az erősebb ellenfeleket is legyőzhesd. Az izgalmas kalandok és stratégiai csaták intenzív játékélményt nyújtanak, miközben minden új szörny új kihívásokat hoz. Légy te a legjobb, és írd be a nevedet a szörnybajnokok történelmébe!

Rescue the Enchanter (iPhone/iPad)
A “The Enchanted Worlds” kalandja folytatódik ebben a jelentősen hosszabb point-and-click stílusú puzzle kalandjátékban. Keresd meg a varázslót, aki évek óta csapdába esett az utolsó felfedezett könyv elvarázsolt világában! A játék során titkos helyszíneket fedezhetsz fel, rejtélyes rejtvényeket oldhatsz meg, és rengeteg tárgyat gyűjthetsz össze. Izgalmas történet és számos kihívás vár rád, amely próbára teszi logikai és problémamegoldó képességeidet. A lenyűgöző grafika és az élénk hangok segítenek még jobban beleélni magad a varázslatos kalandba.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator egy izgalmas sárkányrepülés-szimulációs játék, amely kifejezetten mobil eszközökre készült. Egyszerű irányítással veheted át az irányítást a sárkány felett, és gyűjtheted össze a csillagokat és ellenőrzőpontokat, hogy befejezd a szinteket.

Guess.AI – Mind Reader Answers (iPhone/iPad)
A Guess AI egy kifinomult alkalmazás, amely mesterséges intelligenciát használva képes “elolvasni” a gondolataidat és kitalálni, mire gondolsz. Az újonnan kifejlesztett AI Smart Bot segítségével az alkalmazás még pontosabban működik. Minden interakció során a mesterséges intelligencia elemzi válaszaidat, és ez alapján próbálja kitalálni gondolataidat. Az applikáció használata szórakoztató és intuitív, egyszerre jelent kihívást számodra és az AI számára. A Guess AI bemutatja a modern mesterséges intelligencia lehetőségeit, miközben biztonságosan kezeli a személyes adatokat.

Dabloon! (iPhone/iPad)
Ez a Classic Ball Blaster játék egy népszerű, ügyességi buboréklövő játék, amelyben dabloonokat gyűjthetsz. Kiváló szórakozási lehetőséget nyújt, miközben fejlesztheted a célzási és stratégiai készségeidet. A játékhoz tartozik egy dabloon tracker is, amely segít nyomon követni az összegyűjtött dabloonjaidat. Könnyen kezelhető felhasználói felület és kihívásokban gazdag pályák teszik élvezetessé a játékot minden korosztály számára.

Cuppy Ball (iPhone/iPad)
Ez a játék egy káprázatos, elragadó labdás-poharas kihívás, amely 1000 különböző szinttel várja a játékosokat.

Játékmenet:
1. Gondosan tervezd meg az útvonalat, amelyen a labdának a pohárhoz kell jutnia.
2. Érintsd meg a kijelzőt a szaggatott vonal fölött, hogy elindítsd a labdát.
3. Figyeld, ahogy a labda végigpattog az útvonalon, míg eléri a poharat.

Popcorn Puzzle (iPhone/iPad)
Ez a fizika alapú popcorn játék szórakoztató és interaktív módon szimulálja a pattogatott kukorica szemek esését. A játékosnak fizikai ismereteit felhasználva kell vonalakat rajzolnia, hogy minél több kukoricát gyűjtsön a tartályokba. A cél, hogy ügyesen manipulálja az esés irányát és sebességét, így maximalizálva a begyűjtött popcorn mennyiségét.

Runes of Ardun (iPhone/iPad)
A “Runes of Ardun” egy stratégiai társasjáték, amelyben a játékosok az elfeledett Ardun földjeire utaznak. Itt az ősi rúnák állati erőket rejtenek, amiket tiszteltek és féltek egyaránt. A játék során stratégiát kell alkalmazni, hogy a rúnák erejét kihasználva győzedelmeskedj. Az izgalmas játék mechanikái és a mély történet kombinációja kihívást és szórakozást nyújt. Ideális választás azoknak, akik szeretik a stratégiai játékokat és a mitológiai elemeket.