APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/1

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, illetve a legjobb alkalmazások és termékek ajánlásait kínálja. Emellett elfogulatlan véleményeket is nyújt, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A “Christmas Countdown” alkalmazás lehetővé teszi, hogy pontosan nyomon követhesd, hány nap van még karácsonyig. Az applikáció megnyitásakor azonnal eléd tárul a visszaszámlálás, amely órákra, percekre és másodpercekre bontva mutatja, mennyi idő maradt az ünnepekig.

Remote Keyboard (iPhone/iPad)
A Remoboard egy távoli billentyűzet, amely lehetővé teszi számítógépes böngészőn keresztül történő gépelést, és az így készült szöveg közvetlenül a telefonunkra kerül. Ez a megoldás különösen hasznos, ha gyorsabban szeretnénk szöveget bevinni mobileszközünkön. A Remoboard segítségével könnyedén áthidalhatók azok a helyzetek, amikor a telefon billentyűzete lassúnak vagy kényelmetlennek bizonyul.

JPEG Convert – HEIC to JPG (iPhone/iPad)
Ezzel az alkalmazással könnyedén alakíthatod át fotóidat JPG, PNG, HEIC vagy PDF formátumokra. Az applikáció egyszerűvé teszi a képek konvertálását, tömörítését és megosztását, mindezt közvetlenül a telefonodról. Így a képeidet zökkenőmentesen oszthatod meg különböző eszközök között.

T plus one – A tumblr client (iPhone/iPad)
Az alkalmazás új verziójának első napja ingyenes, használd ki! Minden főbb frissítés megjelenésekor az első napon díjmentesen kipróbálhatod. Az applikáció lehetőséget nyújt arra, hogy az elsők között tapasztald meg az új funkciókat és fejlesztéseket anélkül, hogy fizetned kellene érte. Töltsd le és éld át az újdonságokat ingyen még ma!

ChirpOMatic – Birdsong Europe (iPhone/iPad)
A ChirpOMatic alkalmazás gyors és egyszerű megoldást kínál a madarak hang alapján történő beazonosítására, legyen szó az őszapó apró csipogásáról vagy a daru hangos trombitaszaváról. Hogyan működik mindez? Először is, rögzítsd a madár énekét vagy hívóhangját iPhone vagy iPad készülékeddel. Ezt követően az alkalmazás elemzi a felvételt, majd segít azonosítani a madarat a hangminták alapján.

BreatheIn: Calm Breathing (iPhone/iPad)
A BreatheIn egy légzéssegítő eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a felhasználóknak elérni a belső békét és nyugalmat. Az eszköz különböző légzőgyakorlatokat kínál, melyek tudományosan alátámasztottak és a stressz csökkentésére, illetve a közérzet javítására szolgálnak. Könnyen hordozható és használható, így bárhol és bármikor hozzáférhető. Az intuitív kezelőfelület miatt ideális kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt. A BreatheIn segít abban, hogy koncentráltabbá és nyugodtabbá válj a mindennapi élet zűrzavara közepette.

PDF417 AAMVA (iPhone/iPad)
A PDF417 AAMVA alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen bevigyél különféle hasznos adatokat PDF417 formátumú jogosítványhoz és személyigazolványhoz tartozó vonalkódokba. Az alkalmazás az AAMVA (American Association of Motor Vehicle Administrators) szabvány szerinti formátumot használja, így biztosítva a megfelelő adatkezelést és kompatibilitást.

ChaReader (iPhone/iPad)
A ChaReader egy elegáns szövegfelolvasó alkalmazás. Az applikáció segítségével egyszerűen importálhatsz cikkeket különböző forrásokból, és használhatod az iOS beépített könyvtárait a cikkek felolvasásához. A cikkeket MP3 vagy PDF formátumban exportálhatod, valamint kedvenc bekezdéseidet gyűjteményekhez adhatod.

Write/Sprint (iPhone/iPad)
A Write/Sprint egy írási sprint időzítő alkalmazás, amely lehetővé teszi a sprintidő beállítását, az írt szavak számának nyomon követését és az előrehaladás megosztását. Az alkalmazás használata egyszerű és hatékony, segítve az írási célok elérését. Kiemelendő, hogy a Write/Sprint nem fér hozzá semmilyen sprintadatodhoz, így biztosítja az adataid védelmét.

PEMDAS – Order of operations (iPhone/iPad)
A PEMDAS App kiegészíti a https://pemdas.info weboldalt, amely az alapvető matematika műveletek sorrendjét magyarázza és oktatja. Az alkalmazás segít megérteni, hogy az aritmetikai műveleteket, mint az összeadás, kivonás, szorzás és osztás, milyen sorrendben kell elvégezni a helyes eredmény eléréséhez. Az app gyakorlatokat és teszteket is tartalmaz, hogy a felhasználók megerősíthessék tudásukat. Könnyen kezelhető és hasznos kiegészítője lehet a matematikai tanulmányaidnak.

ScriptWidget (iPhone/iPad)
A ScriptWidget lehetőséget biztosít arra, hogy iOS és macOS platformokra JavaScript nyelven, JSX címkék használatával készíts widgeteket. Ez az eszköz egyszerű és hatékony megoldást kínál személyre szabható és dinamikus widgetek létrehozására különféle Apple eszközökre. A ScriptWidget különösen hasznos lehet, ha rendelkezel programozási tudással, és egyedi megoldásokat szeretnél fejleszteni. További információért látogass el a https://scriptwidget. oldalra.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az “Insane House” egy interaktív családi szórakoztató játék, amely különböző szobák felfedezésére ösztönzi a játékosokat. A játék során szabadon futhatsz, hogy megtekintsd a körülötted lévő, részletesen kidolgozott autókat is. Ideális választás közös családi kikapcsolódáshoz, hiszen együtt fedezhetitek fel a játék világát és élvezhetitek az eltöltött időt.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Válj legendává! Gyűjts össze több mint 2000 animált szörnyet, és küzdj meg valós idejű PvP csatákban!

Hozz létre saját csapatot, és harcolj a győzelemért! Fogd be a szörnyeket, képezd őket, és alakítsd át őket, hogy te lehess a szörnyharcos RPG játékok egyik legnagyobb bajnoka!

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator egy lenyűgöző sárkányrepülés-szimulációs játék, amelyet kifejezetten mobilkészülékekre terveztek. A játék során egy sárkányt irányíthatsz egyszerű vezérlőkkel, és a célod az, hogy összegyűjtsd az összes csillagot és ellenőrző pontot a szintek teljesítéséhez. A játékmenet bár könnyen elsajátítható, mégis kihívást jelent minden korosztálynak. A grafika részletgazdag és vonzó, ami még élvezetesebbé teszi a repülést. A szintek teljesítése közben fejlesztheted a sárkány képességeit, és új szintek, valamint kihívások nyílnak meg előtted.

Guess.AI – Mind Reader Answers (iPhone/iPad)
A Guess AI egy olyan alkalmazás, amely a mesterséges intelligencia fejlett technológiáját használva nyújt “gondolatolvasó” játékélményt. Az új, korszerű AI Smart Bot lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy gyorsan és pontosan kitalálja, mire gondolsz. Az app különleges élményt biztosít azok számára, akik érdeklődnek a mesterséges intelligencia iránt és szeretnék megtapasztalni annak lehetőségeit. Felhasználóbarát kialakítása és részletes hibaelhárítási útmutatói révén zökkenőmentes használatot garantál. Az adatvédelem elsődleges szempont, így a személyes adatok biztonsága biztosított. Fedezd fel, mire képes az AI!

Hero of the Kingdom III (iPhone/iPad)
Az “Ősi Birodalom Megmentője” egy kalandjáték, ahol a játékos a főhős, egy tapasztalt vadász szerepét ölti magára. Az ifjú főhőst nagybátyja, Brent nevelte, hogy kiváló vadásszá váljon. Azonban a sors egy veszélyes kaland felé tereli, amelyben átkel négy völgyön, hogy megmentse a királyságot egy ősi gonosztól. A játék izgalmas kihívásokat és elgondolkodtató feladványokat kínál, melyek próbára teszik a játékos képességeit. Az összetett történet és a gyönyörű grafikák magával ragadó élményt biztosítanak.

Runes of Ardun (iPhone/iPad)
A “Runes of Ardun” egy stratégiai játék, amelyben az ősi Ardun földjeibe utazol. Ebben a világban az állatok ősidők óta tisztelt és félt hatalmaikat megtestesítő rúnák rejtik. A játék során ezeket az ősi rúnákat fedezed fel és használod, hogy előnyt szerezz a taktikai küzdelmekben. A különböző állati szellemek erejét megidéző rúnák stratégiai mélységet és kihívást kínálnak.