APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/23

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egyszerűbbé teszi az Apple ökoszisztéma megértését. Megbízható hogyan-csináld útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, a legjobb appokat és termékajánlásokat, objektív termékértékeléseket és még sok mást kínál. Ezek segítségével többet hozhatsz ki Apple eszközeidből.

Spyglass (iPhone/iPad)
A Spyglass egy offline GPS-alkalmazás, amely tökéletes kültéri és terepi navigációhoz. Számos funkcióval rendelkezik: távcső, head-up kijelző, modern iránytű offline térképekkel, giroszkópos iránytű, GPS-vevő, útvonal-követő, sebességmérő, magasságmérő, Nap-, Hold- és csillagkereső, giroszkópos horizont, távolságmérő, koordináta-átalakító, szextáns, dőlésmérő, szögszámító kalkulátor és kamera. A Spyglass így egy sokoldalú alkalmazás, amely minden szabadtéri kalandhoz ideális.

Passport Photo: ID Photo (iPhone/iPad)
Az AI technológiával támogatott fényképező alkalmazás lehetővé teszi tökéletes útlevél-, személyi igazolvány- vagy vízumfotók könnyed elkészítését. Az AI automatikusan eltávolítja vagy testre szabja a hátteret, így professzionális megjelenésű képet kapunk. Az alkalmazás precízen igazítja az arcvonásokat, hogy azok minden hivatalos követelménynek megfeleljenek. Az egyszerű kezelhetőség miatt azok számára is ideális, akik nem jártasak a technikai részletekben. Az alkalmazás gyorsan és megbízhatóan szállít kiváló minőségű fotókat, bárhol is legyen a felhasználó.

Food Genie, Where To Eat? (iPhone/iPad)
A Food Genie segít megoldani az “mit egyek” problémát. Ezzel az alkalmazással gyorsan eldönthető, hol étkezz. Fedezz fel új és ismerős éttermeket a közeledben, és szabadulj ki a gasztronómiai megszokásokból!

AI Cartoon Photo Editor (iPhone/iPad)
A Cartoon Yourself egy erős karikatúra-fotószerkesztő, amely lehetővé teszi pillanataid művészi alkotásokká alakítását. Ezen alkalmazással 3D karikatúrafotókat készíthetsz, valamint divatos karikatúra arcokat és avatarokat hozhatsz létre. A program örömet okoz az alkotás folyamatában és kreatív élményt nyújt minden felhasználónak.

Power Reverse Image Search (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi képek fordított keresését több keresőmotorral, például Google, Yandex, TinEye, Reddit és Bing segítségével. Lehetőségek: fordított képkeresés a fent említett keresőmotorokkal, hasonló képek keresése, képek keresése a fotógalériádból, azonnali keresés frissen készített fotókból, képek kivágása keresés előtt, könnyen használható felület. Az alkalmazást nem csak az appon belül, de a fotókönyvtárból is használhatod az “Image Search” lehetőséggel. Az alkalmazás nincs kapcsolatban a Google, Yandex, TinEye, Reddit vagy Bing szolgáltatásokkal; egy harmadik fél eszköze.

TLC driver Calculator (iPhone/iPad)
A TLC Kalkulátor egy olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten sofőrök számára fejlesztettek ki, hogy pontos árkalkulációkat nyújtson a népszerű közösségi fuvarmegosztó szolgáltatásokhoz. Az applikáció segít meghatározni, mennyi pénzt kellene kapnod egy-egy fuvarért, biztosítva, hogy mindig a megérdemelt összeget számlázd. Az eszköz intuitív és könnyen kezelhető, így akár új, akár tapasztalt sofőr vagy, azonnal hasznát veszed.

Super Fencing System (iPhone/iPad)
A vezeték nélküli videó visszajátszó rendszer a vívás videóbíráskodásához készült. Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül csatlakozik a pontozógépekhez. Külső vagy beépített kamerával rögzíti a mérkőzéseket, és automatikusan generál visszajátszásokat a pontozógép adataival. A felvételek szűrhetők fegyvernem, találat, időmérő megállás, indítás, illetve egyéb paraméterek szerint. Jegyzetek adhatók hozzájuk. A visszajátszások előtti és utáni időt egyedileg szabályozható. Lejátszási sebesség, nagyítás, ismétlés, képkockánkénti léptetés, és panorámázási lehetőség áll rendelkezésre. A kijelzőn láthatók az eredmények, idő, és egyéb versenyadatok. Menthetők a visszajátszások, és személyre szabható a felbontás, valamint a képkockasebesség.

Cat Paste Keyboard (iPhone/iPad)
A Cat Paste Keyboard egy olyan billentyűzet alkalmazás, amely lehetővé teszi az e-mail sablonok, gyakran használt kifejezések és más rendszeresen gépelt szövegek mentését. Egyetlen érintéssel beilleszthetők a korábban elmentett szövegek, megkönnyítve a mindennapi feladatokat. Az alkalmazás biztonságos, nem igényli a teljes hozzáférési engedélyt, így biztosítva a személyes adatok védelmét.

Farm Touch Sounds (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi állathangok meghallgatását a középső képre való érintéssel. A gyermekbarát, fényképalapú felület révén a kicsik könnyedén használhatják, és az öt különböző állathang lejátszásával interaktívan felfedezhetik a világot.

Block vs Block (iPhone/iPad)
A “Block vs Block” iOS játék a világszerte ismert puzzle játék új, vonzó verziója. Ebben a változatban egy számítógépes ellenféllel vagy iPad-en egy másik játékossal mérheted össze tudásodat. Nem szükséges játékbeli utasításokat követni, mert a szabályok ismertek. Az egyedi játékmechanikák friss, izgalmas élményt kínálnak a megszokott játékmenet mellett. Az egyszerű felület segítségével azonnal belevetheted magad a kalandokba.

Super Tank Battle – MobileArmy (iPhone/iPad)
A Super Tank Battle egy klasszikus tankcsata játék modern köntösben, új és vonzó elemekkel gazdagítva. A játék a modern hadviselés világába repít, ahol a játékos feladata a térkép felrobbantása, szövetségesek toborzása és az ellenség leküzdése. Izgalmas stratégiai gondolkodást és gyors döntéshozatalt igényel, miközben a játékos védi saját bázisát és legyőzi riválisait. A modern grafika és a dinamikus játékmenet garantáltan leköti a figyelmet.

Pirate Drops 2 (iPhone/iPad)
A Pirate Drops 2 eleinte egyszerű, match-three típusú táblajátékként kezdődik, ahol az azonos elemeket kell összepárosítani. Az előrehaladással a játék egyre összetettebbé válik, mivel különféle akadályok és új célok jelennek meg a pályákon. A kihívásokkal teli szintek folyamatosan próbára teszik a játékosok logikáját és stratégiai készségeit.

Super Tank Battle – TabletArmy (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle” egy klasszikus tankcsatákra épülő játék modern elemekkel. A játék során a játékosok modern háborús környezetben navigálnak. Feladatuk a térkép robbantása, szövetségeseik mozgósítása és az ellenség legyőzése. A játék új, vonzó elemekkel bővült, így még izgalmasabb élményt nyújt.

Arctic Mission (iPhone/iPad)
Az “Arctic Mission” egy miniatűr kalandjáték, amely az Apple Watch-on játszható. A játék során egy hajót irányítasz az északi sarkkör jeges vizein, hogy megmentsd Rizót, a pingvint. Két küldetésben vehetsz részt, melyekhez öt különböző hajótípust használhatsz. A játék 26 fejezetre oszlik, amelyek között 16 fő és 10 mellékküldetés található, mindegyik eltérő időjárási körülményekkel.

SciencePrep (iPhone/iPad)
Ismerkedj meg a középiskolai tudományok csodáival forradalmi iOS alkalmazásunk segítségével! Kifejezetten középiskolás diákok számára készült appunk tökéletes társ a tudományos fogalmak elsajátításához szórakoztató módon. Az intuitív felhasználói felület és az interaktív tartalom lehetővé teszi, hogy felfedezd a fizika, kémia és biológia alapjait. A játékos feladatok és kvízek segítenek megerősíteni tudásodat, miközben élvezed a tanulást.

Townopolis (iPhone/iPad)
Építsd fel saját városodat és halmozz fel gazdagságot ebben a könnyed városszimulációs játékban! Teremts idilli környezetet sokféle házzal, és gondoskodj lakóid boldogságáról a szükséges szolgáltatások biztosításával. Ha elégedettek, bőséges haszonnal jutalmaznak majd.