APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/21

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít elmélyedni az Apple ökoszisztémájában. Könnyen érthető, megbízható útmutatók és hibajavító kalauzok állnak rendelkezésre. Listázzák a legjobb alkalmazásokat és termékeket, objektív véleményekkel kiegészítve, hogy maximálisan kihasználhasd Apple eszközeid lehetőségeit.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video egy alkalmazás, amely biztosítja, hogy az érzékeny képek és videók rejtve maradjanak a kíváncsi tekintetek elől. Az app titkosítással védi a médiafájlokat, így azok csak a megfelelő jelszóval hozzáférhetők. Kényelmesen kezelhető felületet kínál, amely lehetővé teszi a fájlok rendezését és gyors elérését. Ideális választás mindazok számára, akik aggódnak a személyes adatok védelme miatt, és biztosítani szeretnék privát képeik és videóik biztonságát.

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
A Phone Drive – File Manager alkalmazás segítségével iOS-eszközöd egy hordozható, vezeték nélküli flash meghajtóvá alakíthatod. Az applikáció lehetővé teszi, hogy egyszerűen tárold, tekintsd meg és kezeld a helyben vagy a felhőben tárolt fájlokat iPhone-odon vagy iPadeden.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy képadatnéző alkalmazás kreatív szakemberek számára, akik úton vannak. Az alkalmazással egyszerűen kiválaszthatsz egy képet a fotókönyvtáradból, és megtekintheted a képadatokat egy szép, kártya alapú elrendezésben.

cRate Pro – Currency Converter (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segít több mint 160 pénznem átváltásában. Egyedi számbillentyűzet segítségével gyorsan és pontosan konvertálhatsz összegeket. Támogatja az Apple Watch eszközöket is, így bármikor és bárhol elérheted az aktuális árfolyamokat.

Python Coding (iPhone/iPad)
A Python kódolás immár iOS-eszközökön is elérhető, köszönhetően a helyi futtatási környezetnek, amely saját Python 3 fordítót kínál. A platform főbb jellemzői közé tartozik a népszerű könyvtárak, mint a numpy, pandas, sklearn, matplotlib és statsmodel támogatása. Ezen könyvtárak segítségével egyszerűen végezhetsz adatkezelést, gépi tanulást, adatvizualizációt és statisztikai elemzést. Ha érdeklődsz az adatelemzés iránt, ez az eszköz rendkívül hasznos lehet számodra, akár úton is.

Contacts Pro – Backup&Restore (iPhone/iPad)
A Contacts Pro egy offline működő alkalmazás, ami nem igényel hálózati engedélyeket, ezáltal nem gyűjt adatokat rólad. Kifejezetten alkalmas azok számára, akik kiemelten figyelnek a személyes adatok védelmére. Az alkalmazás egyik fő funkciója a “Batch Delete Contacts”, ami lehetővé teszi több névjegy egyidejű törlését. Ez a funkció hasznos lehet, ha gyorsan szeretnéd rendbetenni a telefonodon tárolt névjegyeket. egyszerű kezelhetőségével és adatvédelem-barát megoldásaival megkönnyíti a mindennapi ügyintézést.

CaptureDSLR (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy USB-n keresztül vezéreljük DSLR kameránkat. A csatlakozás után az alkalmazás segítségével valós időben figyelhetjük a kamera képét, valamint beállíthatjuk az expozíciót, a fájlformátumot, a fehéregyensúlyt, a felvételi módot és az arányt.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A “My City: Hospital” játékban te lehetsz az orvos, aki saját kórházat vezethet. Itt szüléseket vezethetsz le, betegek baján segíthetsz és a legforgalmasabb sürgősségi osztályt irányíthatod. A játékban te döntöd el, hogyan rendezed be és működteted a kórházat. A színes és interaktív környezet számos lehetőséget kínál a képzelőerőd kiélésére és az orvosi készségek fejlesztésére. Letölthető alkalmazás, biztonsági beállításokkal és személyes adatok védelmével. Ideális választás, ha érdekel az orvosi pálya és szeretsz kreatívan játszani.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
A játékban egy isten szerepébe bújva saját naprendszeredet építheted fel. Az univerzumot bejárva Isten pontokat (GP) és Tömeg pontokat (MP) gyűjthetsz, amelyekkel naprendszeredet fejlesztheted. A végső célod, hogy legyőzd a többi ellenséges naprendszert, és megszerezd azok erőforrásait.

Block vs Block II (iPhone/iPad)
Block vs Block II a világ egyik legnépszerűbb puzzle játéka, amelyet nap mint nap sokan játszanak. A játék menete intuitív, magyarázatra nincs szükség. A cél a blokkok helyes elrendezése a pályán, hogy teljes sorokat alkossanak, amelyek eltűnnek és pontokat eredményeznek. Az egyre nehezedő kihívások és a gyorsan növekvő sebesség biztosítják a játékosok folyamatos érdeklődését és szórakozását. A játék fejleszti a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességeket, továbbá lehetőséget kínál a stratégiai tervezés gyakorlására is.

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus különbségkereső játék, amely jelenleg 170 képpel rendelkezik. Minden kép párján számos eltérést kell felfedezni, mindezt meghatározott időn belül. A játék folyamatosan frissül, így idővel még több új képpel bővül.

Drop Flop! (iPhone/iPad)
A Drop Flop egy szórakoztató játék, amely az ujjreflexeket teszteli. A játékmenet egyszerűen elsajátítható, de nehéz abbahagyni: koppints a képernyőre, hogy elengedj egy labdát, és időzítsd a koppintásokat, hogy minden labdát elkapj. A játék saját tempódban játszható.

Gyors és gördülékeny, így különböző helyzetekben is játszható, legyen az az iskolában, az ágyban, a munkahelyen vagy máshol. A Drop Flop korlátlan lehetőségeket kínál a szórakozásra.

Taijitu: A Game About Balance (iPhone/iPad)
A játék két részre osztja a képernyőt egy fehér vonal segítségével. A képernyőn megjelenő, lüktető formák forgathatók az érintésed révén. Az interakció a formákkal egyszerű és intuitív, lehetőséget adva a gyors reakciókészség fejlesztésére.