APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/12

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít az Apple ökoszisztéma átláthatóbb megértésében. Könnyen követhető, megbízható útmutatókat kínál lépésről lépésre, hibák elhárítására, valamint ajánlott alkalmazásokról és termékekről. Objektív értékeléseik révén még jobban kihasználhatod Apple eszközeid lehetőségeit.

Scrollit: display scrolling (iPhone/iPad)
A ScrollIt alkalmazás az iPhone vagy iPod Touch készüléket egy LED üzenetkijelző táblává alakítja. Ezzel az applikációval csendes környezetben is kommunikálhatsz barátaiddal, kollégáiddal vagy bárkivel, legyen szó klubról, koncertről, óráról, értekezletről, előadásról vagy étteremről. A beírt szöveg gördülő LED fény formájában jelenik meg az eszköz kijelzőjén, így garantálva, hogy üzenetedet bárki elolvashassa, még ha nem is hallanak téged.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy fejlett fájltárolási, kezelési és hozzáférési megoldás iPhone, iPad és iPod touch készülékekhez. Wi-Fi kapcsolaton keresztül egyszerűen csatlakoztatható bármely Mac vagy PC számítógéphez. A fájlátvitel könnyedén megoldható, csak húzd át a fájlokat a Finderen vagy a Windows Exploreren keresztül.

Safety Note+ Pro (iPhone/iPad)
A Safety Note+ alkalmazás segíti a személyes adatok védelmét, amikor másnak kölcsönadod a telefonodat. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy titkosított, jelszóval védett jegyzeteket hozz létre, így megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek érzékeny információidhoz. A könnyen használható felületen keresztül gyorsan létrehozhatsz és menthetsz jegyzeteket, amelyeket csak te tudsz megnyitni. A fejlett titkosítási technológiának köszönhetően az adataid mindig biztonságban vannak. A Safety Note+ ideális eszköz mindazok számára, akik komolyan veszik a személyes adatok védelmét.

Calculate Percentage PRO (iPhone/iPad)
Az új számológép alkalmazás segítségével a százalékszámítás lényegesen egyszerűbbé válik. Elég megadni a három változó közül kettőt, és az alkalmazás automatikusan kiszámítja a harmadikat. Minden elvégzett számítás elmentésre kerül a történelembe, így bármikor visszakereshetők. Az eredmények egyszerűen megoszthatók másokkal, így a használat még kényelmesebb és hatékonyabb.

Solving Pythagoras PRO (iPhone/iPad)
A derékszögű háromszög számítása mostantól egyszerű. Minden oldalt a Pitagorasz-tétel segítségével számolunk ki. Ha megadod két oldal értékét, a harmadik automatikusan kiszámításra kerül.

i know percent (iPhone/iPad)
Az “i know percent” alkalmazással gyorsan és könnyedén végezhetsz százalékszámításokat. A modern és letisztult dizájn lehetővé teszi, hogy azonnal megkapd az eredményeket, anélkül hogy bonyolult számításokat kellene végezned. Ideális eszköz mindennapi feladatokhoz, például árengedmények kiszámításához vagy pénzügyi tervezéshez. Az alkalmazás intuitív kezelőfelülete minden korosztály számára könnyen használható, és segít időt megtakarítani.

Unit Circle Calculator PRO (iPhone/iPad)
Az egységkör egy matematikai eszköz, amit számítási lépésekkel, diagramokkal és animációkkal magyaráznak el. Beviheted a radiánt vagy a szöget (α), hogy kiszámítsd az eredményeket. Segít megérteni a szinusz és a koszinusz értékeket, valamint vizualizálja a trigonometriai függvényeket egy körön belül, ahol a kör sugara egységnyi.

HibiDo Pro: Todo Calendar Note (iPhone/iPad)
A HibiDo egy sokoldalú teendő-, feladatkezelő, naptár és jegyzet szervező alkalmazás, amely zökkenőmentesen szinkronizál a felhőn keresztül minden eszközödön. Akár napi programot kell ütemezned, jegyzeteket készítened, teendőlistákat létrehoznod, bevásárlólistákat megosztanod, csapatban dolgoznod vagy naplót vezetned, a HibiDo mindig segít, hogy elvégezd a teendőidet és rendben tartsd az életed.

One16 – Fraction Calculator (iPhone/iPad)
A One16 egy nélkülözhetetlen eszköz azoknak, akik szeretnek barkácsolni, de a matematikai számításokkal kevésbé boldogulnak. Az idő hatékony kihasználása különösen fontos a műhelyben végzett munka során. A One16 célja, hogy értékes időt takarítson meg, csökkentse a hibalehetőségeket, és leegyszerűsítse a mindennapi matematikai feladatokat. Ezzel az eszközzel gyorsabban, pontosabban és kevesebb stresszel végezhetők a munkák.

RRR 2 (iPhone/iPad)
Az RRR 2 egy egyedülálló digitális képregény, amely valós idejű animációt és a nézési szög irányítását teszi lehetővé. A történet közvetlenül az első rész befejezése után folytatódik. Rendkívül interaktív, lehetőséget biztosítva az olvasóknak, hogy különböző szögekből fedezzék fel a jeleneteket, ezzel mélyebb élménybe vonva őket. Az RRR 2 új szintre emeli a digitális képregényeket, ötvözve a hagyományos narratívákat a modern technológia nyújtotta interaktivitással.

Factoring Quadratics PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egyedülálló algoritmust használ, amely képes a másodfokú trinomokat két binomiális szorzatra bontani. Mindössze három változó megadására van szükség. Az algoritmus gyorsan és pontosan dolgozik, ezzel egyszerűsítve a matematikai problémák megoldását.

Circle and Sphere Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi egy gömb minden jellemzőjének kiszámítását, beleértve a térfogatot, a felszínt és a kör különböző részeit, mint például a szelvényeket és szektorokat. A használathoz meg kell adni néhány változót, például a gömb sugarát és a központi szöget.

Outfit: Outdoor Fitness (iPhone/iPad)
Az Outfit egy alkalmazás, amely javaslatokat ad arra, hogy milyen ruházatot viselj kerékpározáshoz és futáshoz különböző időjárási viszonyok között. Midwest sportolókként jól ismerjük azt a dilemmát, amikor az előrejelzést nézve nem tudjuk eldönteni, mit vegyünk fel. Az alkalmazás figyelembe veszi a hőmérsékletet, páratartalmat és más időjárási tényezőket, és ezek alapján személyre szabott öltözködési javaslatokat ad. Így biztos lehetsz benne, hogy mindig megfelelően öltözöl, bármilyen legyen is az időjárás.

Reduce Fraction PRO (iPhone/iPad)
Ezzel az alkalmazással lépésről lépésre csökkenthetők a törtértékek. Minden számítást elment a történelemben, így később is visszanézhetőek. Csak egy tetszőleges törtet kell megadni, és az alkalmazás a lehető legjobban leegyszerűsíti azt.

AC Method for Factoring PRO (iPhone/iPad)
Ezzel az alkalmazással másodfokú egyenletek tényezősítését végezheted el az AC módszer segítségével. Csak három változót kell megadnod, és az alkalmazás lépésről lépésre mutatja a megoldási folyamatot. Minden számítást elment a történelemben, így később is visszanézheted azokat.

Call Recorder & Transcriber (iPhone/iPad)
Az ‘Awesome Call Recorder’ alkalmazás az egyik legjobb módja a telefonhívások rögzítésének. Az IVR (Interactive Voice Response) technológiát alkalmazza, amely felhőkörnyezetben tárolja a beszélgetéseket a lehető legjobb minőségben.

Minky’s Color Gradient (iPhone/iPad)
A Minky’s Color Gradient fotószűrők segítségével varázslatos és kreatív mesterművekké alakíthatod fényképeidet. A készlet harminc egyedi színátmenetes szűrőt tartalmaz, melyek tökéletesek közösségi médiás posztokhoz és digitális albumokhoz egyaránt. Könnyen használhatók, és garantáltan egyedivé teszik a felvételeidet.

SwizzTube: Adfree Videobrowser (iPhone/iPad)
A SwizzTube egy innovatív webes böngésző, amely lehetővé teszi a legnépszerűbb online videóplatformok tartalmainak megtekintését. Az alkalmazás révén könnyedén elérhetők a kedvenc streamerek, akár úton vagyunk, mindössze néhány kattintással. Az egyszerű és gyors használat mellett az az előnye, hogy nincs szükség külön applikációk letöltésére vagy telepítésére. Az adatbiztonság szempontjából is megbízható, így a személyes adatok védelme garantált. Tökéletes választás mindazoknak, akik bármikor és bárhol szeretnének videókat nézni.

Rule of Proportion PRO (iPhone/iPad)
Ez az innovatív termék jelentősen megkönnyíti az arányszámításokat. A felhasználónak mindössze négy változó közül hármat kell megadnia, és az alkalmazás automatikusan kiszámítja a negyediket. Minden elvégzett számítást elment a történetbe, így azokat később is vissza lehet nézni. A végeredmények könnyedén megoszthatók másokkal e-mailben vagy üzenetben. Az alkalmazás célja, hogy gyors és egyszerű megoldást nyújtson az arányok kezelésére, elkerülve a bonyolult matematikai műveleteket és ismereteket.

Square of a Binomial PRO (iPhone/iPad)
Ez az applikáció a binomiális tétel alapjait használja, hogy gyorsan és egyszerűen oldja meg a binomiális egyenleteket. Ehhez csak két változót kell megadnod. Minden számítást elment a történelemben, így visszanézheted azokat később is.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush a díjnyertes, offline tower defense játéksorozat első része, amelyet világszerte milliók kedvelnek és elismernek. A játékosok feladata különféle tornyok építése és fejlesztése, hogy visszatartsák az ellenséges seregeket. A stratégiai gondolkodás és gyors döntéshozatal kulcsfontosságú a sikerhez. Izgalmas kihívásokkal és változatos pályákkal kínál szórakozást órákra. Kiváló grafikájának és átgondolt játékmenetének köszönhetően a Kingdom Rush nemcsak a rajongók, hanem a kritikusok körében is nagy népszerűségnek örvend.

Some Peace Of Mind (Full) (iPhone/iPad)
Igen, ezek valódi fényképek. Az általad látott képeken egy valódi helyiség szerepel. Az escape room játékokhoz hasonlóan itt is egy zárt térből kell kijutni, de az élmény sokkal inkább a személyes adatok védelme és a hibakeresési útmutatók témái köré épül. A játék fizika alapú rejtvényeket és feladatokat tartalmaz, amelyek megoldása segíti a kijutást és a történet megértését.