APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/26

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
EZ Domino Score Keeping Pad (iPhone/iPad)
A Domino Score Keeping Pad lehetővé teszi, hogy papír és ceruza nélkül gyorsan és egyszerűen követhesd a dominó játék pontszámait. Így kevesebb időt kell a pontszámok feljegyzésére fordítanod, és több figyelmet szentelhetsz a játék megnyerésének.

WorkOther – Add Watch Workouts (iPhone/iPad)
WorkOther egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyedi edzéseket hozz létre és használd őket az Apple Watchodon. Ezzel az alkalmazással testre szabhatod az edzésedet, így az órád teljes körű edzéskövetővé válik. Az edzések személyre szabása mellett a WorkOther egyszerű kezelhetőséget és rugalmas beállításokat kínál, amelyekkel optimalizálhatod a fizikai aktivitásodat. Az alkalmazás felhasználóbarát kezelőfelülete segít hatékonyan nyomon követni az edzéseidet, és a legtöbbet kihozni az okosórádból.

The Optimists Books (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás két, 1907-ből és 1910-ből származó kedvelt könyvet egyesít. Az alkotó nagymamája a 1920-as években, fiatal lányként kapta ezeket ajándékba. Az évek során ellenálltak az idő múlásának, és ma is inspiráló üzeneteket közvetítenek, amelyek minden korosztály és háttér számára értékesek lehetnek.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN egy ultra-gyors VPN szolgáltatás, amely felhő technológiát használ. Egyetlen gombnyomással biztonságosan és anonim módon érheted el az internetet. Fő jellemzői: nincsenek hirdetések, 100%-ban gyors, biztonságos és stabil VPN kapcsolatot nyújt, nem szükséges regisztráció, és nem tárolja semmilyen felhasználói adatodat (nincs naplózás). A Carbon VPN ideális választás azok számára, akik a személyes adatok védelme miatt szeretnének magánálhálózatot használni.

Yojimbo for iPad (iPhone/iPad)
A Yojimbo for iPad egy kiegészítő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy az adataidat bárhová magaddal vidd. Az alkalmazás vezeték nélküli hálózaton keresztül szinkronizál a macOS-ra készült Yojimbo (4. verzió) alkalmazással. Könnyedén hozzáférhetsz a feljegyzéseidhez, jelszavaidhoz és egyéb, a Yojimbo-ban tárolt adatokhoz az iPadodon. A szinkronizálás gyors és egyszerű, így minden fontos adatod mindig veled lehet, akárhol is vagy.

Zippycal – Calendar (iPhone/iPad)
A Zippycal egy szórakoztató és praktikus naptáralkalmazás, amely kiemelkedik a többi közül. Az egyes napok eseményeit egy ismerős óralapon ábrázolja, így egy pillantással áttekintheted időbeosztásodat. Ezzel az intuitív megoldással könnyen és gyorsan tervezheted meg napjaidat.

Chief Battle Fitness (iPhone/iPad)
A Chief Battle Fitness App egy átfogó fitnesz alkalmazás, amely segít elérni a testmozgás, táplálkozás, mentális erőnlét és életmód terén kitűzött céljaidat. Az applikáció személyre szabott edzésterveket, étrendi tanácsokat és motivációs eszközöket tartalmaz, így minden szükséges feltétel adott a fejlődéshez. Modern, felhasználóbarát felülete könnyen kezelhető, és bármikor elérhető. Nem szükséges előzetes tapasztalat, az alkalmazás kezdőknek és haladóknak egyaránt segítséget nyújt. A Chief Battle Fitness App egyszerre nyújt támogatást fizikai alapú és mentális felkészülésben, hozzájárulva ezzel az átfogó egészségmegőrzésedhez.

MeandR – Walking Workouts (iPhone/iPad)
A Meandr egy ingyenes alkalmazás, amely segít tökéletes séta- és futóútvonalak kialakításában. TechRadar az egyik legjobb iPhone alkalmazásának választotta 2022-ben és 2023-ban. Tapsmart.com szerint kiváló eszköz útvonalak tervezéséhez, legyen szó tapasztalt túrázóról vagy kezdőről. A Meandr könnyen használható felületet kínál, és személyes adatok védelmét biztosítja, így bátran böngészheted és kezelheted útvonalaidat. A hibakeresési útmutató segítségével gyorsan megoldhatod az esetleg felmerülő problémákat. Az alkalmazás fizikai alapú modellje garantálja a pontos távolságmérést és időbecslést.

Treadmill Logger (iPhone/iPad)
A Treadmill Logger iPhone és iPad alkalmazás remek eszköz a futópadon végzett edzések nyomon követésére. Az alkalmazás segítségével könnyen ellenőrizheted az elégetett kalóriákat, a zsírégetés mértékét, a megtett távolságot és az egyes szakaszokat. Az app világos és érthető adatokat szolgáltat, megkönnyítve az edzések előrehaladásának nyomon követését.

Chili Cook-Off Score Board (iPhone/iPad)
A Chili Cook-off Scoreboard alkalmazás segítségével könnyedén megszervezheted a chili- és kukoricakenyér-főzőversenyt. Az applikáció lehetővé teszi, hogy az alapértelmezett képernyőn egyszerűen beállítsd az első, második és harmadik helyezett pontszámait. Ideális választás egy átlátható és igazságos verseny lebonyolításához, így a legjobb ételek készítői méltó elismerésben részesülhetnek.

My Vinyl Record Collection (iPhone/iPad)
Ha szereted a bakelitlemezek gyűjtését és büszke vagy a gyűjteményedre, akkor biztosan érdekel, mennyit érnek a lemezeid, és hogy milyen adatokat rögzítettél róluk. Az alkalmazásunk segít rendszerezni és értékelni a bakelitlemezeidet. Könnyen kereshetők és kategorizálhatók az adatok. A program felhasználóbarát felületet kínál, és biztonságban tartja a személyes adatok védelmét. Hibakeresési útmutatók segítenek megoldani bármilyen problémát. Ezzel az alkalmazással könnyedén nyomon követheted a gyűjteményed értékét és állapotát.

Card Collector (iPhone/iPad)
Az alkalmazásunk segítségével mostantól bármikor és bárhol hozzáférhetsz az összes kártyagyűjteményedhez a telefonodról. Az app lehetővé teszi egyetlen kártya vagy akár a teljes gyűjtemény értékének gyors és egyszerű meghatározását.

Scrap Maps – List & Find Metal (iPhone/iPad)
A Scrap Maps egy átfogó és kényelmes útmutatót kínál a fémhulladék újrahasznosításához. Az alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatod vagy listázhatod a fémhulladékot, lehetőséget biztosítva a pénzkeresésre. Használata rendkívül egyszerű, és minden szükséges információt megad ahhoz, hogy hatékonyan újrahasznosítsd a fémeket.

Think3000 (iPhone/iPad)
A Think3000 egy tanulási és agyserkentő alkalmazás. Különböző tudományterületekről, mint a tudomány, matematika, angol nyelvművészet és amerikai történelem, óriási mennyiségű tudást sűrítettünk tudásbitekbe. Ezek a kis információegységek segítenek az agyad kapacitásának növelésében és fejlesztésében.

Weather Lite` (iPhone/iPad)
A 40-Day Weather Forecast egy időjárás-előrejelző alkalmazás, amely 40 napos előrejelzést biztosít. Az alkalmazás pontos időjárási adatokat kínál, segítve a jövőbeni teendők tervezését. Az előrejelzések fizikai modellekre épülnek, melyek növelik a pontosságot. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és probléma esetén hibakeresési útmutatót is kínál. Kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, így az információk biztonságban vannak. Az alkalmazás célja, hogy a lehető legjobb időjárási előrejelzést nyújtsa.

My Valuable Stamp Collection (iPhone/iPad)
Kövessed nyomon bélyeggyűjteményed értékét legújabb bélyeggyűjtő alkalmazásunkkal! Az app segítségével rendszerezheted gyűjteményedet, megadhatod a bélyegek értékét és egyéb fontos adatokat. Az egyszerű és átlátható felület könnyű kezelhetőséget biztosít, így mindig naprakészen tarthatod gyűjteményed. Az alkalmazás lehetőséget kínál jegyzetek hozzáadására is, így részletesebb információkkal láthatod el bélyegeidet.

Talisman: Digital Edition (iPhone/iPad)
A Talisman egy izgalmas fantasy társasjáték, amelyben a játékosok hősöket alakítanak, hogy különböző veszélyes kalandok során próbálják megszerezni a Hatalom Koronáját. A játék során sárkányokkal kell harcolni, kígyókat legyőzni, és elkerülni a Boszorkány halálos átkát. A játék célja, hogy a résztvevők elsőként érjék el és szerezzék meg a koronát, miközben az út során különböző akadályokkal és ellenségekkel szembesülnek. A Talisman stratégiai gondolkodást igényel, és sok izgalmas kihívást tartogat a játékosok számára.

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus “találd meg a különbséget” játék, amely jelenleg 170 képet tartalmaz. Minden kép párban szerepel, és a párok között néhány eltérés található. A játék célja, hogy az adott időn belül megtaláljuk ezeket a különbségeket. A picFind folyamatosan frissül, és további képekkel bővül a jövőben.

Wind Wings (Premium) (iPhone/iPad)
A “Wind Wings: Space Shooter, Galaxy Attack (Premium)” a játék prémium változata, amely gazdagabb élményt kínál a játékosoknak az ingyenes verzióval szemben. A felhasználók különféle jutalmakban részesülnek, többek között ingyenes prémium csomagot és egy exkluzív Trooper hajót kapnak, amelyek tovább fokozzák a játékélményt.

Red Conquest! (iPhone/iPad)
Az új játékverzió kétszer annyi játékmenetet kínál, mint az eredeti kiadás. Lehetőséged van helyi többjátékos módban játszani, illetve tartalmazza az Episode 2 küldetéseit és további kihívásküldetéseket. Állítható nehézségi szintekkel testre szabhatod az élményt. Irányítsd a Vörös erőket!

Zebra Puzzle (iPhone/iPad)
Ez a viktoriánus logikai rejtvény az elmúlt évszázad legjobban ismert gondolkodási feladata. A rejtvény célja, hogy megfejtsd, hogyan helyezkednek el különböző személyek és tulajdonságaik öt házban, amelyek egy sorban állnak. Öt különböző nemzetiségű ember lakik ezekben a házakban. A feladathoz logikai következtetések szükségesek, amelyek alapján az információk összefüggéseire kell rájönnöd. A rejtvény kihívást jelent az agynak, fejleszti a problémamegoldó képességet és a logikai gondolkodást. Ez a feladat szórakoztató és tanulságos is egyben, ideális agytorna bárki számára.

Palette Hunt (iPhone/iPad)
A Palette Hunt egy vintage stílusú színjelző eszköz, amely segíti a kreatív tevékenységeidet. Az applikáció lehetővé teszi számodra, hogy elmerülj a színek világában, és felfedezd a különböző színkombinációkat. Hasznos lehet festéshez, divattervezéshez vagy bármilyen vizuális művészeti projektedhez. Az eszköz egyszerűen használható és inspiráló vizuális élményt nyújt, miközben támogatja a személyes adatok védelmét és rendelkezik részletes hibakeresési útmutatóval is, hogy könnyedén megoldhass minden problémát.

Poker Pop! (iPhone/iPad)
A Poker Pop egy egyszemélyes játék, amely a póker alapjaira épül, de dominószerű csempemegfeleltetős mechanikát használ. A játékban kártyákat helyezel a táblára, hogy különböző pókerkezeket hozz létre. A cél, hogy minél több pontot szerezz, mielőtt a tábla megtelik.

Memory Trainer (iPhone/iPad)
A Memory Trainer egy könnyen játszható játék, amely az emlékezőképesség fejlesztésére szolgál, gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A játék célja, hogy megjegyezd, majd felidézd a kijelzőn megjelenített sorrendeket egy meghatározott időn belül.

15 Puzzle – Number Puzzle Game (iPhone/iPad)
A 15-ös játék, más néven Gem Puzzle, Boss Puzzle vagy Mystic Square, egy tologatós kirakó, amely 15 számozott, 1-től 15-ig terjedő négyzetből áll. Ezeket egy 4×4-es keretben véletlenszerűen helyezik el, egy üres mezőt szabadon hagyva. A játék célja, hogy az üres helyet kihasználva a számokat növekvő sorrendbe rendezd. Ez a kirakó fejleszti a logikai és problémamegoldó készségeket, miközben szórakoztat. Ideális hordozható játék, amely könnyedén magaddal vihető bárhová.