APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/24

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható „how-to” útmutatók, hibakeresési útmutatók, valamint app- és termékajánlások állnak rendelkezésedre. Elfogulatlan véleményeket is találsz, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
A Phone Drive – File Manager alkalmazással az iOS készülékedet hordozható vezeték nélküli pendrive-vá alakíthatod. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén tárold, megtekintsd és kezeld a helyi vagy felhőben található fájlokat iPhone-odon vagy iPadeden. Ezáltal válik egyszerűvé a fájlok rendszerezése és elérése bárhonnan, bármikor. Az alkalmazás támogat különféle fájltípusokat és lehetőséget biztosít a fájlok biztonságos megosztására is.

File Explorer & Player [Pro] (iPhone/iPad)
Az iOS készülékedet, mint az iPhone vagy iPad, könnyedén átalakíthatod vezeték nélküli pendrive-vá a Mac számítógépedhez. Ezáltal teljes hozzáférést biztosítva a Mac fájljaidhoz, egyszerűen elérheted és streamelheted a videókat, megtekintheted a fotókat és dokumentumokat bárhol az otthonodon belül. Az alkalmazás segítségével zökkenőmentesen használhatod a tartalmaidat anélkül, hogy kábelt kellene csatlakoztatnod a készülékek között.

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus különbségkereső játék. Jelenleg 170 képet tartalmaz, ahol minden képpárban található néhány eltérés, amelyeket időn belül kell megtalálnod. A picFind folyamatosan frissül, és további képekkel bővül a későbbiekben.

Cat Calendar – With Widgets (iPhone/iPad)
A Cat Calendar egy új, minimalista naptáralkalmazás, amely aranyos macskákkal varázsolja színesebbé a mindennapjaidat. A tervezési elv, hogy minden napra egy kedves macskát kínál, így a hétköznapok is kellemesebb élményekké válnak. A letisztult felhasználói felületen könnyedén kezelheted a napi teendőidet, miközben cuki macskák látványa kísér.

Deflection Lite (iPhone/iPad)
A Deflection Lite egy interaktív, gyors és precíz alkalmazás szerkezeti gerendák elemzéséhez. Csak húzd a terheléseket és támaszokat a gerendára, és az alkalmazás azonnal megmutatja a hajlást. A könnyen kezelhető felületen valós időben követheted nyomon a gerenda viselkedését. A fizika alapú modellezés révén pontos eredményeket biztosít. Az alkalmazás ideális oktatási célokra és mérnöki feladatokhoz egyaránt.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN Ultra-Fast VPN egy felhőtechnológiával épített szolgáltatás, amely biztosítja a gyors, biztonságos és stabil internetes kapcsolatot. Egyetlen gombnyomással lehetővé teszi az anonim internetezést. Nincs regisztrációs kötelezettség, nem jelenít meg hirdetéseket, és nem tárol semmilyen felhasználói adatot (NO LOGS!). Ez a VPN kiváló megoldás, ha fontos számodra a személyes adatok védelme és a zökkenőmentes internetkapcsolat.

Yojimbo for iPad (iPhone/iPad)
A Yojimbo for iPad egy kiegészítő alkalmazás, amely zökkenőmentesen szinkronizál Wi-Fi-n keresztül a Yojimbo for macOS (4-es verzió) alkalmazással. Ezzel az alkalmazással bárhova magaddal viheted adataidat, így könnyedén hozzáférhetsz jegyzeteidhez, dokumentumaidhoz és egyéb fontos információidhoz az iPad-eden. Biztonságosan tárolhatod és kezelheted személyes adataidat, miközben az alkalmazás gyors és egyszerű megoldást kínál az adatok kezelésére, bárhol is vagy.

Palette Hunt (iPhone/iPad)
A Palette Hunt egy vintage stílusú színező játék, amely kreatív tevékenységeid legfőbb eszköze lehet. A játék célja, hogy elmerülj a színek világában, és fejleszd alkotói képességeidet. Tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a művészetet és a színezést, hiszen szórakoztató és inspiráló élményt nyújt. A felhasználói felület egyszerű és intuitív, így könnyen navigálhatsz benne. Fedezd fel a színek végtelen lehetőségeit a Palette Hunt segítségével!

MapSwitch – Mapper for Safari (iPhone/iPad)
A MapSwitch egy olyan alkalmazás, amely automatikusan átirányítja a Google Térkép linkeket az Apple Térképre, ha Safarit használsz. Az app célja, hogy zökkenőmentes böngészési élményt nyújtson a Safariban. A program teljes mértékben új alapokon épült fel, így biztosítva a legjobb felhasználói élményt.

D3: Dot Lock Notes 3 Security (iPhone/iPad)
A D3: Dot Lock Notes 3 Security alkalmazás segítségével biztonságban tarthatod fontos jegyzeteidet. A legújabb frissítés kompatibilis az iOS 15.5 rendszerrel, és optimalizált az iPhone XS, XS Max és korábbi modellekre. Az alkalmazás fizika alapú zárolási mechanizmusa növeli a személyes adatok védelmét. Az egyszerű és intuitív kezelőfelület gyors hozzáférést biztosít jegyzeteidhez, míg a kibővített biztonsági funkciók megakadályozzák a jogosulatlan hozzáférést. A hibakeresési útmutató segít a problémák megoldásában, így biztosítva a zökkenőmentes használatot.

Barcode Copy (iPhone/iPad)
Egy vonalkód gyors szkennelése után az alkalmazáson belüli böngészőbe beilleszthető. A szkennelést követően az adat automatikusan a vágólapra másolódik, így az alkalmazáson belüli böngészőbe vagy máshova az eszközön könnyedén beilleszthető.

Think3000 (iPhone/iPad)
A Think3000 egy tanulást és agyműködést serkentő alkalmazás, amely tudomány, matematika, angol nyelv és irodalom, valamint amerikai történelem és más témák átfogó ismeretanyagát sűríti tudásegységekbe. Ezek az egységek segítik az elme fejlesztését és erősítését. Az alkalmazás célja, hogy rövid és érthető formában adjon át jelentős mennyiségű tudást, ezáltal hatékonyan növelve a szellemi képességeket.

Image Resizer. (iPhone/iPad)
Az Image Resizer segítségével könnyedén átméretezhetők a fotók, miközben megőrzik a kiváló képminőséget. Az alkalmazás pixelpontos precizitással dolgozik, lehetővé téve a képek tökéletes átméretezését anélkül, hogy azok minősége romlana. Egyszerű felhasználói felülete és robusztus funkciói révén ideális választás mind kezdő, mind haladó felhasználóknak.

Fine Living: Best Gallery Here (iPhone/iPad)
Az “Upgrade To Pro” alkalmazás most csak 0,99 dollárért elérhető. Ezzel az alacsonyabb árral izgalmas funkciókat nyithatsz meg. Ha most tervezed az új házad belső kialakítását, ez az app neked való.

2 Players 1 Device (iPhone/iPad)
Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy két ember játsszon egyszerű, versenyalapú játékokat, miközben egymással szemben ülnek. Ideális társasjáték randevúhoz vagy gyerekeknek, amíg az ételre várnak. További hasznos funkciója, hogy könnyen eldönthető vele, ki fizeti a következő kört italokat. Könnyen hordozható és gyors szórakozást nyújt bármikor két személy számára.

Anti Pong (iPhone/iPad)
Az Anti Pong egy új, különleges változata a klasszikus Pong játéknak. Ebben a játékban az a cél, hogy elkerüld a képernyőn pattogó labdákat az ütő fel- és lefelé mozgatásával. Ha a labda eltalálja az ütődet, téglák tűnnek el, akárcsak a Breakout játékban. Éppen ezért minél jobban kell ügyeskedned, hogy elkerüld a labda elütését.

Wind Wings (Premium) (iPhone/iPad)
A Wind Wings: Space Shooter, Galaxy Attack (Premium) a játék ingyenes verziójának továbbfejlesztett kiadása, amely gazdagabb játékélményt és új lehetőségeket kínál a játékosok számára. A prémium verzió megvásárlásával különleges jutalmakat kapsz, mint például egy ingyenes Prémium csomagot és egy ingyenes Trooper űrhajót. Ezek az ajándékok elősegítik a gyorsabb és hatékonyabb előrehaladást a játékban, miközben izgalmas űrcsatákban mérheted össze tudásodat és fejlesztheted képességeidet.

Future Ludo (iPhone/iPad)
A Ludo Space Adventure egy új, fizika alapú társasjáték, amely a klasszikus Ludo (Repülő sakk) játékmenetét a világűrbe helyezi át. A játék során a játékosok egy-egy űrhajót irányítanak, melyek különböző bolygók és űrszektorok között versenyeznek. Az űrbe helyezett pálya új stratégiai lehetőségeket kínál, miközben az alapvető szabályok egyszerűek maradnak. A cél, hogy minden űrhajódat sikeresen végigvezesd a kozmikus akadályokkal tarkított úton. A Ludo Space Adventure izgalmas csavart visz az ismert játékba, és új dimenziókba repíti a játékosokat.

Talisman: Digital Edition (iPhone/iPad)
Merülj el egy veszélyekkel teli fantasy kalandban! Küzdj meg sárkányokkal, harcolj kígyókkal, és kerüld el a Boszorkány halálos átkát. A játék célja megszerezni a Parancs Koronáját, amit csak a legügyesebb és legbátrabb játékos szerezhet meg. Éld át a kihívásokat és teszteld stratégiádat ebben a lenyűgöző küzdelemben!

ChessBot (iPhone/iPad)
ChessBot egy elegáns sakk alkalmazás, amely erős funkciókkal rendelkezik. Egy erős sakk motor biztosítja a lépési javaslatokat. Lehetőséged van ember-ember vagy ember-gép játékmódra, skálázható ELO-val. A Chess Gallery segítségével kezelheted a játékaidat, beleértve azok mentését, megosztását, törlését és átnevezését. A PGN fájlokat importálhatod, exportálhatod és megtekintheted. Fedélzetelemzést biztosít a játék statisztikáihoz. A Guidebook segítségével fejlesztheted a készségeidet, beleértve a sakknyitásokat, sakkfeladványokat és sakkleckéket. Barátokkal is játszhatsz az iMessage alkalmazáson keresztül. Elérhető a Mac App Store-ban és az Apple TV App Store-ban is.