APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/17

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a fájlok tárolását, kezelését és elérését iPhone-on, iPaden vagy iPod touch-on. Wi-Fi kapcsolaton keresztül zökkenőmentesen csatlakozik bármilyen Mac vagy PC-hez, így a fájlok átmozgatása egyszerűen megoldható a Finder-ben vagy a Windows Explorer-ben történő áthúzással. Az AirDisk Pro segítségével bármikor könnyedén hozzáférhetsz az adataidhoz, akárhol is vagy.

WristBoard – Watch Keyboard (iPhone/iPad)
Az Apple Watch alkalmazás, WristBoard, egy teljes értékű billentyűzetet biztosít az üzenetek pötyögésére és lapozására. A felhasználók könnyedén küldhetnek SMS-eket, e-maileket és közösségi média üzeneteket közvetlenül az órájukról. Az alkalmazás nagy népszerűségnek örvend, és elismeréseket kapott több neves médiumtól is, mint például az App Store, 9to5Mac, Cult of Mac, iMore, AppAdvice, TechRadar és iPhon. Az intuitív felület és a kényelmes használat révén az Apple Watch felhasználók számára egyszerűen elérhetővé teszi a kommunikációt anélkül, hogy elő kellene venniük a telefonjukat.

Cartoon Yourself· (iPhone/iPad)
A Cartoon Yourself alkalmazás segítségével fényképeidet könnyedén lenyűgöző műalkotásokká alakíthatod. Ez a kiváló rajzfilmes fotószerkesztő lehetővé teszi 3D rajzfilmfotók készítését, valamint trendi rajzfilmarcok és avatarok létrehozását. Az applikáció használata örömet okoz, hiszen kreatív eszközeivel egyedi módon formálhatod át megörökített pillanataidat.

DashTabs: Firebase, AdMob … (iPhone/iPad)
A DashTabs egy alkalmazás, amely lehetővé teszi számodra, hogy könnyen hozzáférj fejlesztői konzolokhoz, mint például a Firebase, AdMob, RevenueCat és App Store Connect. Az alkalmazás segítségével monitorozhatod a statisztikai adatokat, követheted az alkalmazásod bevételi teljesítményét, valamint kezelheted az alkalmazásverziókat és a metaadatokat közvetlenül az iPhone-odról.

Reverse Coloring Book (iPhone/iPad)
A Reverse Coloring Book egy olyan alkalmazás, amely alapjaiban változtatja meg a kreativitás kibontakoztatásának módját. Míg a hagyományos színezőkönyvekben a színek előre adottak, itt a felhasználó saját vonalakkal teremtheti meg alkotásait. Az applikáció lehetőséget biztosít arra, hogy szabadon kifejezd kreativitásodat anélkül, hogy a színek korlátait figyelembe kellene venned. A Reverse Coloring Book nem csupán szórakoztató, hanem hozzájárul a kreatív gondolkodás fejlesztéséhez is, miközben egyedi és személyes műveket hozhatsz létre.

Translate Offline: German Pro (iPhone/iPad)
Az OFFLINE fordító és szótár ideális eszköz külföldi utazás során. Az alkalmazás lehetővé teszi a német és angol nyelv közötti fordítást internetkapcsolat nélkül, így nincs szükség 3G-re vagy wi-fi-re. A fizika alapú működés és a hibakeresési útmutatók segítségével könnyen kezelhető. Személyes adatok védelme garantált, mivel nincs szükség online kapcsolódásra.

Memorize: IELTS Vocabulary (iPhone/iPad)
A „Memorize: Learn IELTS Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligenciára épülő oktatási alkalmazás, amely az IELTS vizsga szókincsének elsajátítását és memorizálását segíti. Több mint 4000, szakértők által válogatott gyakori IELTS szót tartalmaz. Az alkalmazás hasznos lehet expatoknak, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak egyaránt. A szókészlet minden nyelvi szinten használható, a kezdőtől a haladóig. Az alkalmazás több mint 4000 flashcardot kínál, amelyek a legfontosabb angol szavakat tartalmazzák, különböző kategóriákban, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, kalendárium, hobbik, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, emberi test, randevú, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, valamint vészhelyzetek.

Cash Flow – Follow your Money! (iPhone/iPad)
A Cash Flow egy olyan pénzügyi menedzsment eszköz, amely elősegíti bevételeid és kiadásaid nyomon követését. Felhasználóbarát alkalmazásával egyszerűsíti a pénzügyek kezelését, és átláthatóvá teszi jelenlegi és jövőbeli pénzügyi helyzeted. Az intuitív felület lehetővé teszi a tranzakciók könnyed rögzítését, így mindig naprakész maradhatsz. A Cash Flow révén tudatosabb döntéseket hozhatsz pénzügyeidről, jobban felkészülhetsz a jövőbeni kiadásokra. Ez az alkalmazás hatékony eszköze a pénzügyi tervezésnek és a költségvetés kezelésének.

Memorize: Learn Vietnamese (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Vietnamese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia által támogatott alkalmazás, amely a vietnámi szókincs hatékony tanulását és memorizálását segíti. Az applikáció több mint 4400 hasznos vietnámi szót tartalmaz, szakértők által összeállított flashcardok formájában. A szócsomagok különböző célcsoportoknak készültek, például expatoknak, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak. A szókincs lefedi az összes nyelvi szintet, az abszolút kezdőtől a nagyon haladó szintig. A flashcardok különböző kategóriák szerint vannak rendszerezve, mint például vietnámi ábécé, számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbik, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randi, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulmány és teszt, vészhelyzet stb.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Válj legendává! Több mint 2000 animált szörnyet gyűjthetsz össze és harcolhatsz valós idejű PvP-ben. Állítsd össze csapatodat és küzdj a győzelemért! Szerezz meg, képezz ki és fejlessz szörnyeket, hogy a bajnokok közé emelkedhess az egyik legnagyobb szörnyharcos RPG-ben. Több száz szörny kombináció érhető el, és különféle stratégiákat alkalmazva vezetheted csapatod a csúcsra. Csatlakozz a közösséghez és bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb!

Block vs Block (iPhone/iPad)
A világ legnépszerűbb puzzle-játékának átdolgozott változata elérhető PC-re, NES-re, FC-re és PS-re. Az iOS platformon elérhető “Block vs Block” lehetőséget nyújt arra, hogy a játékos számítógép ellen vagy emberi ellenféllel (csak iPad-en) mérkőzhessen meg. A játék könnyen érthető, nem igényel különösebb magyarázatot.

Super Tank Battle – MobileArmy (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle” egy klasszikus tankcsata-játék, amely modern elemekkel gazdagodott. A játék során egy modern háború részesévé válhatsz, ahol a cél a térkép uralása, szövetségesek toborzása és az ellenség legyőzése. Az izgalmas játékmenet és a lenyűgöző grafika garantáltan leköt majd.

A Noble Circle (iPhone/iPad)
A Noble Circle egy lenyűgöző mobiljáték, mely egy nemes kör utazását követi a Flatland nevű kétdimenziós világban. A játék alapját Edwin Abbott Abbott 1884-ben megjelent novellája, a “Flatland: A Romance of Many Dimensions” ihlette. A Noble Circle – Prologue ingyenesen elérhető, és betekintést nyújt a fő történetbe. A játék különleges látványvilággal és izgalmas logikai feladatokkal bír, így szórakoztató és egyben tanulságos időtöltést kínál.

Word Search Daily PRO (iPhone/iPad)
A Word Search Daily egy szórakoztató és kihívást jelentő online játék. Minden nap új szójátékokat kínál, amelyeket online módban játszhatsz. Emellett több mint 1800 korábbi rejtvényt érhetsz el offline módban. A játék lehetőséget ad saját szójátékok létrehozására is, ezzel segítve a szókincs fejlesztését és a pihenést.

Trials of Dragons (iPhone/iPad)
Ez egy pixeles grafikájú, körökre osztott stratégiai játék. Feladatod egy többosztályos csapat összeállítása, amellyel különféle kalandokra indulhatsz. A roguelike játékmenet miatt minden térkép véletlenszerűen generálódik, és változatos ellenségekkel kell szembenézned. Meg kell küzdened az erős főnökökkel, megszerezned különböző kellékeket és felszereléseket, valamint fejlesztened a csapatod hőseit.

Super Tank Battle – TabletArmy (iPhone/iPad)
A Super Tank Battle egy klasszikus tankcsata játék modern elemekkel. A játékban modern háborús környezetben kell a térképet meghódítani, szövetségeket létrehozni és ellenséges erőket legyőzni. Az új és vonzó játékmechanikák frissítik a klasszikus élményt, izgalmas kihívásokat kínálva a játékosoknak. A stratégia és a gyors reflexek kombinációja elengedhetetlen a sikerhez.

Bouncy Flip (iPhone/iPad)
A Bouncy Flip egy egyszerű, ámde rendkívül kihívást jelentő és addiktív játék. A két színben pompázó pattogó labda folyamatosan forog, és a játékos feladata, hogy a labda leszállási pontjának színét összhangba hozza a padló színével. Ha ez sikerül, a játék folytatódik; ha nem, újrakezdés szükséges. A játék próbára teszi a reflexeket és a figyelmet, így tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnek gyorsan reagálni a változó helyzetekre.

Proto-One (iPhone/iPad)
Egy videojátékban a flottád oldalán harcolhatsz beérkező ellenséges hajók ellen, miközben manőverezel, hogy elkerüld a támadásaikat. Ha pihenésre vágysz, válthatsz a kevésbé veszélyes Zen-módra, ahol 80-as évek ihlette szintetizátor zenét és retro-neon látványt élvezhetsz.

Panzer Battle (iPhone/iPad)
A Panzer Battle egy második világháborús tankos játék, ahol egy 5×5-ös harci fronton küzdhetsz. Valósághű tankok, térképek és fejlesztések közül választhatsz. Célod az ellenséges erők legyőzése stratégiai manőverekkel és taktikai döntésekkel. Legyél részese a történelemnek és irányítsd saját tankodat a csatamezőn.