Incendio Fire Magic Wand

Featured Image

Lépj be a varázslók világába az Incendio Fire Magic varázspálcával, és valósítsd meg Harry Potter álmaidat egy tűzzel teli valóságban. Lőj valódi tűzgolyókat, és merülj el a cosplay kalandok izgalmas világában! Incendio Fire Magic Wand: ez a Harry Potter varázspálca valódi tűzgolyókat lő ki!

Javitsd varázslóöltözékedet az Incendio Fire Magic varázspálcával. Ez a Harry Potter stílusú varázspálca öt különböző dizájjal érhető el—Mr. Potter, Voldemort, Dumbledore, Hermione, és Snape mintákkal, ráadásul képes valódi tűzgolyókat kilőni!

Eddig valódi tűzet okádó varázspálca még nem volt a piacon, most már van, és izgalommal jelenthetem be, hogy a Harry Potter kegytárgyak legújabb kiegészítője az Incendio Fire Magic varázspálca.

Ez a szórakoztató jelmezkellék valódi tűzgolyókat lő ki, így valóban autentikus varázslat érzését nyújtja. Ideális kiegészítő Halloween jelmezekhez, Harry Potter cosplay rendezvényekhez, színházi előadásokhoz és más eseményekhez.

Válassz az 5 Harry Potter varázspálca stílus közül

A Harry Potter rajongók örömmel választhatnak kedvenc karakterük témájában készült pálcát. A különböző stílusok Mr. Potter, Voldemort, Dumbledore, Hermione és Snape karaktereinek megjelenését tükrözik, minden egyes pálca dizájnja hűen követi a karaktereket.

Például Mr. Potter pálca piros faragott fa nyéllel büszkélkedik, ami a filmes magyal botos mintájára készült. Voldemort pálcája megfelelően tisztafehér színű, madárfejes markolattal, ami a történetek szerinti tiszafa alapanyagot idézi.

A gyűjtemény többi pálcája is hűen követi a filmekben látott megjelenést. Hermione pálcafa jellegű, levelekkel díszítve, míg Snapeé fekete, összetett faragásokkal ellátott nyéllel rendelkezik.

Akár hős, akár gonosz szerepében tetszik magadat elképzelni, ebben a gyűjteményben mindenki talál magának megfelelő pálcát.




Incendio Fire Magic Wand életképekben

Lőj valódi tűzgolyókat ebből a varázspálcából

A legtöbb jelmezben használt pálca csak dísz. Tartani és hadonászni lehet vele, de ennél többre nem képes. Az Incendio csapata úgy gondolt, hogy a Harry Potter rajongók ennél többet érdemelnek, ezért kifejlesztett egy olyan pálcát, amely képes valódi tűzgolyókat kilőni.

Hogyan működik? A pálca vége papírgolyókat tartalmaz, amelyek meggyulladnak, amikor megnyomod a fűtőelemet vezérlő gombot. A golyó ekkor kirepül a pálca végéből, létrehozva az igazi varázslat illúzióját.

A gyártó szerint a mellékelt villanópapírral akár 200 tűzgömböt is létrehozhatsz. Pótlólagos villanópapírt bármikor beszerezheted.

Válassz kézzel készített pálcát

Egy másik jellemző, amit szeretünk ezen a Harry Potter pálcákon, az a kézműves munka. Minden Incendio Fire Magic varázspálca gondos kézi munkával készül, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Így biztos lehetsz benne, hogy a tiéd hosszú távon is kitart majd.

Mivel sokáig megbízható társad lesz, készen állhatsz arra, hogy varázsolni kezdj. Ez a pálca hosszú távon a társad lesz.

Közben biztos lehetsz abban, hogy a pálca nem tartalmaz káros anyagokat és műanyagokat, így nem kell aggódnod a veszélyes gázok kibocsátása miatt.

Merülj el Harry Potter világában

Miközben felnőttem a Harry Potter könyvek olvasása közben, mindig is vágytam egy saját varázspálcára. Az Incendio Fire Magic varázspálca segítségével végre megkaphatom. A tűzgolyók realisztikus élményt nyújtanak, és az autentikus kivitelezés tovább fokozza ezt.

A csomagolás, amelyben a pálca érkezik, egy bordó-vörös téglalap alakú doboz. Belül egy áttetsző szövet sállal van letakarva.

Magad is olyan érzésed lehet, mint Harry Potternek, amikor kicsomagolod ezt a tűzpálcát!

Bízhatsz több mint 50,000 elégedett ügyfélben

De nem kell csak a szavamra hinned. Az Incendio Fire Magic varázspálca egy kedvelt termék. Incendio eddig több mint 50,000 ügyfelet szolgált ki, és a pálca több díjat is nyert, köztük a 2022 legjobb ajándéka és legjobb minőségű díját.

Biztonságos bemutatót biztosíthatsz

Közben az Incendio Fire Magic varázspálcával biztonsági előírásoknak megfelelően használhatod a tűzgolyó-kilövő funkciót, így bátran bemutathatod a tűzvarázslatot anélkül, hogy veszélyeztetnéd magad vagy a közönséget.