APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/21

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Stellar Tour – AR Stargazer (iPhone/iPad)
A Stellar Tour az egyetlen kibővített valóság (AR) csillagászati alkalmazás, amelyet egy asztrofizikus írt. Segítségével szakértővé válhatsz az exobolygók, csillagok, a Naprendszerünk bolygói és holdjai, galaxisok, ködök és sok más égitest megismerésében. Az alkalmazás fizika alapú tudásanyaggal rendelkezik, így valósághűen mutatja be az űr csodálatos világát. Az interfésze intuitív és könnyen kezelhető, így ideális akár kezdőknek, akár haladóknak. Stelláris utazás mindenki számára.

Videdit – Handy Video Editor (iPhone/iPad)
A Videdit egy sokoldalú videószerkesztő, amely több mint 30 funkciót kínál. Ezek közé tartozik az Info, Trim, Crop, Blend, Erase, Chromakey, Mosaic, Splice, Particle, BlingBling, Filter, Text, Sticker, Paint, Tuner, Dub, Speed, Reverse, Zoom, Rotate, Compress, Gif, Collage, Magnifier, Distortion és Reflection. Ezekkel a funkciókkal egyszerűen vághatsz, szerkeszthetsz, különböző effekteket adhatsz a videóidhoz, valamint képeket és szöveget is beilleszthetsz. A Videdit használatával könnyedén készíthetsz professzionális szintű videókat.

Mpjex – MP3 Converter PRO (iPhone/iPad)
Az Mpjex egy kiváló MP3 konverter, amellyel könnyedén kivonhatók zenei fájlok videofájlokból. Az alkalmazás számos forrást támogat, így a felhasználók Fotótárból, iCloudból vagy Wi-Fi megosztáson keresztül is importálhatják videóikat vagy zenéiket. Használata rendkívül egyszerű, és hatékonyan alakítja át a videókat MP3 formátumúvá, megkímélve a felhasználót a bonyolult beállításoktól és időigényes folyamatoktól. Ideális választás mindazok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének zenei fájlokat létrehozni meglévő videóikból.

potatium (iPhone/iPad)
A “Potatium” egy közkedvelt matricacsomag, amely több mint 100 ezer felhasználó szívébe lopta be magát, matricáit pedig már több száz millió alkalommal küldték el. Az alkotó elismerte, hogy kifogyott az új ötletekből, ezért döntött úgy, hogy a csomagot nyilvánossá teszi. Az alkalmazás népszerűségét annak köszönheti, hogy egyszerűen használható és különösen szórakoztató matricákat kínál. Ha kedveled az egyedi és humoros matricákat, a “Potatium” csomagot biztosan imádni fogod.

Convert Picture to PDF (iPhone/iPad)
A “Photo to PDF” alkalmazás gyors és egyszerű megoldást kínál a képek PDF formátumba történő konvertálására.

Három könnyű lépésben hozhatsz létre PDF fájlokat képeidből:
1. Válaszd ki a konvertálni kívánt képeket.
2. Rendezd el őket tetszés szerint az alkalmazásban.
3. Egyetlen gombnyomással indítsd el a PDF készítést.

Az alkalmazás felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a PDF-ek gyors és hatékony előállítását, ami ideális választás iskolai és személyes használatra egyaránt.

Wavebox Audio Editor (iPhone/iPad)
Ez egy egyszerű, de hatékony hangrögzítő, amely beépített hullámforma szerkesztőt tartalmaz. Lehetővé teszi különféle hangfájlok – például wav, flac, mp3, ogg és más formátumok – importálását. Emellett képes hang kinyerésére videóból is. Az Auto Slicer funkció automatikusan szakaszokra bontja a hangfájlokat, így könnyebbé téve a szerkesztést. AUv3 támogatásának köszönhetően zökkenőmentesen integrálható más alkalmazásokkal is.

Street Eats Food Vendor Finder (iPhone/iPad)
A Street Eats egy hasznos alkalmazás ételkedvelők számára, amely összeköti a felhasználókat a legjobb helyi ételárusokkal. Az applikációval felfedezheted a legfinomabb utcai ételeket, kezdve az ínycsiklandó falatoktól egészen a laktató ételekig. Minden ízletes választási lehetőség könnyen elérhető.

cymatics drum loops (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás letisztult dizájnt kínál, amelyben egy erős és gyors audió motor gondoskodik a zenei alkotásról útközben. A zenészek álma, hiszen az app csupán a lényeges funkciókat tartalmazza, így maximalizálja a sebességet és nullára csökkenti a késleltetést.

SquadUp by Upspace (iPhone/iPad)
A SquadUp egy applikáció, mely segít a szokások kialakításában. Az indulás egyszerű: hívd meg partneredet, válasszatok egy közös szokást, amelyet szeretnétek bevezetni, majd naponta osszatok meg fotókat, hogy bizonyítsátok, dolgoztok a célotok elérésén. Az alkalmazás optimalizált és felhasználóbarát, így minden lépés gyors és egyszerű. Hatékony eszköz a kitartás és a motiváció növelésére.

WikiSleep: Audio Sleep Stories (iPhone/iPad)
A WikiSleep egy gondosan összeállított esti mese hangoslejátszó, amely segít tehetséged vagy felnőtteknek könnyebben elaludni. Célja, hogy a túlterhelt agyadat eltérítse, és egy mély, pihentető alvásba vezessen.

Gengo News (iPhone/iPad)
Ismerd meg a japán nyelv tanulásának forradalmi módját az innovatív alkalmazásunkkal! Az applikáció a nyelvi szintedhez igazodva kínál friss hírcikkeket, amelyek az aktuális eseményeket izgalmas tanulási élménnyé varázsolják. A valós hírek feldolgozásával nemcsak a nyelvtudásodat fejlesztheted, hanem naprakész információkkal is gazdagodhatsz. Kiváló választás mindenkinek, aki érdeklődik a japán nyelv és a napi események iránt.

Image Resizer. (iPhone/iPad)
Az Image Resizer alkalmazás segítségével könnyedén átméretezheted fényképeidet minőségromlás nélkül. Ez az eszköz lehetővé teszi a képek pixelpontos átméretezését, így garantált a kiváló képminőség. Fedezd fel az Image Resizer precíz és hatékony képméretezési funkcióinak előnyeit!

YeNom (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás gyorsan és hatékonyan segít napi bevételeid és kiadásaid rögzítésében. Emellett lehetőséget nyújt egyéb adatok, például az egyes tevékenységekre fordított idő, napi testsúly, vagy futott távolság felvitelére is. A felhasználói felület egyszerű és könnyen kezelhető, ami biztosítja a személyes statisztikák gyors és pontos nyilvántartását és nyomon követését.

Pet Mood Detector: AI Analysis (iPhone/iPad)
A Pet Mood Detector egy innovatív alkalmazás, amely segít a kutyák és macskák viselkedésének és hangulatának megértésében. Mesterséges intelligencia és gépi tanulás segítségével elemzi a háziállatok fényképeit, és 14 különböző érzelmi kategóriába sorolja őket. Az alkalmazás különösen hasznos lehet háziállat-gondozóknak és tulajdonosoknak, akik szeretnék jobban megismerni kedvenceik aktuális állapotát.

Build Compound Words (iPhone/iPad)
Látogass el a JackAppsEducation.com oldalra, ahol letöltheted vagy digitálisan használhatod az oktatási alkalmazás anyagait. Ezek a források támogatják a vizuális, auditív és taktilis tanulási stílusokat, így hozzájárulnak a tanulás hatékonyságának növeléséhez.

KeyHolder Keyboard (iPhone/iPad)
A KeyHolder egy billentyűzetalkalmazás, amely megőrzi az általad gyakran használt e-mail sablonokat, ChatGPT promptokat, kifejezéseket vagy bármilyen más szöveget. Az alkalmazás segítségével csak egyetlen érintés szükséges a szöveg beírásakor. Használatával időt takaríthatsz meg, és egyszerűvé válik a gyakran ismétlődő szövegek beillesztése. Támogatja a személyes adatok védelmét, így biztosítja a biztonságos használatot. Különféle hibakeresési útmutatókkal rendelkezik, melyek segítenek a problémák gyors megoldásában. Kiváló választás mindennapi használatra.

ActsOfKindness (iPhone/iPad)
Az “Acts of Kindness” alkalmazás segít mindennapi jócselekedeteid megtervezésében és nyomon követésében. Az app ötletekkel támogat, legyen szó apró kedvességekről vagy nagyobb közösségi projektek megszervezéséről. Célja, hogy segítsen neked együttérzőbb és tudatosabb emberré válni. Az alkalmazás egyszerű kezelőfelületet kínál, és grafikonokkal mutatja a fejlődésedet. Az “Acts of Kindness” így segít, hogy lépésről lépésre hozzájárulj környezeted jobbá tételéhez.

Block vs Block (iPhone/iPad)
A “Block vs Block” egy népszerű puzzle játék, amelyet számítógépen (PC), Nintendo Entertainment Systemen (NES), Family Computeren (FC) és PlayStation (PS) konzolon is elérhetővé tettünk. Az iOS verzió, elérhető az App Store-ban, lehetővé teszi, hogy a játékosok a számítógép vagy más emberek ellen játszanak (utóbbi csak iPad-en). A játékmenet intuitív, így nincs szükség külön magyarázatra. Az alkalmazás tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a felhasználói élményre és a megfelelő hibakeresési útmutatók biztosítására.

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard (iPhone/iPad)
A Ludo, más néven Repülő sakk, klasszikus gyerekjáték, amely most modern, mobilalkalmazás formájában is elérhető. Bár számos Ludo játék fellelhető az alkalmazásboltokban, sokan nem érik el a felhasználók elvárásait. Vélemények alapján fejlesztettük ki ezt a verziót, hogy megfeleljünk a játékosok igényeinek. A Ludo játék színes grafikával, zökkenőmentes játékmenettel és intuitív vezérléssel rendelkezik, így minden korosztály számára izgalmas és szórakoztató élményt nyújt.

Juggly Ball (iPhone/iPad)
Próbáld ki zsonglőr képességeidet ezzel az új játékkal! A cél egyszerű: tartsd a labdákat a levegőben minél tovább. Mennyi ideig bírod megállított helyzetben tartani a labdát? Hány labdát tudsz egyszerre pattogtatni? Ez a szórakoztató, mégis függőséget okozó játék kihívás elé állít, és garantáltan lefoglal. Csak tartsd a labdákat a levegőben, és máris kezdődhet a móka!

Splotches: Color Mixing Game (iPhone/iPad)
A Splotches egy szórakoztató és kihívást jelentő puzzle játék, amelyben festékpöttyökkel és robbanásokkal találkozol. A játék célja, hogy különböző színeket összekeverve oldd meg a rejtvényeket. A Splotches egy fizikára alapuló játék, amely logikai gondolkodást igényel, miközben szórakoztató élményt nyújt. Ideális választás, ha szereted a színes és interaktív puzzle játékokat.

Starship Versus (iPhone/iPad)
Az “Astro Dogfight” egy asztali többjátékos játék, ahol választhatsz egy űrhajót, navigálhatsz a csillagok között, és egy az egy elleni csatában küzdhetsz meg barátaiddal, testvéreddel vagy akár a pároddal. A játék egy képernyős, fizika alapú csatákat kínál, ahol a gyors reakciók és a stratégiai gondolkodás vezetnek győzelemre. Ideális szórakozás, ahol a reflexeidet és taktikai érzékedet teheted próbára.

Super Melon (iPhone/iPad)
E játék során izgalmas gyümölcsös kaland vár rád, melyben az a feladatod, hogy kordában tartsd a lédús gyümölcsöket. Az azonos gyümölcsök összetörésével új és változatos fajtákat nyerhetsz. Figyeld meg, mely gyümölcsök illenek össze, és ügyelj az átalakulásukra, hogy minél több új gyümölcsöt fedezhess fel. Ez a logikai játék nemcsak a problémamegoldó képességedet fejleszti, hanem garantáltan szórakoztató időtöltést is nyújt.