APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/2

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít megérteni az Apple ökoszisztémáját. Egyszerűsített, megbízható útmutatók révén könnyedén megoldhatod az Apple eszközökkel kapcsolatos problémákat. Top alkalmazás- és termékajánlókat, elfogulatlan véleményeket találsz, hogy kihozd a legtöbbet készülékeidből.

Secure Password Lock (iPhone/iPad)
A Secure Password Lock egy jelszókezelő alkalmazás, amely megkönnyíti jelszavaink biztonságos tárolását és rendszerezését, így elkerülhetjük az elfelejtett jelszavak és a jelszólopás veszélyét. Az alkalmazás egy biztonságos adatbázisban őrzi jelszavainkat, amelyhez kizárólag mi férhetünk hozzá. A személyes adatok védelmét erős titkosítási technológia garantálja, biztosítva a legmagasabb szintű biztonságot. Felhasználóbarát felületének köszönhetően egyszerű a kezelés és a különböző eszközök közötti szinkronizálás is. Részletes hibakeresési útmutatók nyújtanak segítséget a felmerülő problémák gyors és hatékony megoldásában.

Speed Up Video (iPhone/iPad)
A Speed Up Video egy egyszerűen használható alkalmazás a lejátszási sebesség megváltoztatásához, amely NEM tartalmaz vízjelet. Az alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatod a sebességet, hogy pár másodperc alatt timelapse vagy lassított felvételű mesterműveket készíts.

LDS Database (iPhone/iPad)
Ez az adatbázis az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza szentírásainak közkinccsé vált forrásait tartalmazza. Ingyenesen hozzáférhető, lehetőséget nyújtva az egyházi szövegek könnyű keresésére és tanulmányozására. Személyes adatok megadása nélkül használható, így biztosítva a felhasználók adatainak védelmét. Ez az adatbázis különösen hasznos azok számára, akik az LDS szentírásokat kutatni vagy tanulmányaikhoz használni kívánják.

Mockup Screenshot (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi az App Store-hoz szükséges képek elkészítését, és egyaránt futtatható Mac-en, valamint iOS eszközökön. Az app iPhone, iPad, Mac és Apple Watch kereteket is tartalmaz, hogy a felhasználók könnyedén készíthessenek látványos képeket.

Forbes Brasil (iPhone/iPad)
A FORBES app segítségével mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járhatsz. Az alkalmazás hozzáférést biztosít a világ legelismertebb üzleti és gazdasági magazinjának tartalmához. Az információk könnyen elérhetők egyetlen kattintással, így gyorsan és hatékonyan tájékozódhatsz a legfrissebb üzleti hírekről, elemzésekről és piaci trendekről. Használd ki a FORBES megbízható forrásait és értékes tartalmát, hogy mindig naprakész légy és versenyelőnyre tegyél szert.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy hatékony megoldás iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken lévő fájlok tárolására, kezelésére és elérésére. A Wi-Fi-n keresztül zökkenőmentesen csatlakoztatható bármilyen Mac vagy PC számítógéphez. Fájlokat egyszerűen áthúzhatod Finder vagy Windows Explorer segítségével.

RGB Keyboard (iPhone/iPad)
Élvezd az RGB billentyűzet nyújtotta élményt készülékeden!

Főbb jellemzők:
– Testreszabható, animált billentyűzet-világítás.
– Két nyelv egyidejű használata (nyelvváltás a “#*” gomb kétszeri megnyomásával).
– Automatikus javítás és szövegajánlások.
– Számos speciális karakter elérése, mint például ğ, ı, ç, ö, ü.

Szerezd be most az élményt, és emeld új szintre a gépelést!

NotifiNote: Notification Notes (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy jegyzeteidet értesítésként tárold. Így könnyedén elmentheted és megtekintheted jegyzeteidet.

Alti-meter (iPhone/iPad)
Az Altimeter egy egyszerű és hűvös magasságmérő alkalmazás. Könnyedén átválthatsz a méter és láb közötti mértékegységek között, és az alkalmazás automatikusan elmenti a legnagyobb elért magasságot. Az alkalmazás elérhető Apple Watch-ra is, anélkül, hogy az iPhone-on lenne megnyitva.

Scrivener Companion – Scrivo 3 (iPhone/iPad)
A Scrivo Pro egy erőteljes író és szerkesztő eszköz, amely hasznos lehet bárki számára, még akkor is, ha nem használod a Scrivener programot. Az intuitív felhasználói felülete és átgondolt kialakítása különösen értékessé teszi azok számára, akik már ismerik a Scrivener-t. Az eszköz számos funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik az írási és szerkesztési folyamatokat, így tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Calendar Widget – Date Widgets (iPhone/iPad)
A Calendar Widget alkalmazás segítségével lenyűgöző naptárakat helyezhetsz el telefonod kezdőképernyőjén. Válassz az előre elkészített, látványos dizájnok közül, vagy készítsd el saját, egyedi verziódat. Az applikáció egyszerűen kezelhető, és hozzájárul ahhoz, hogy mindig naprakész maradj a fontos eseményekkel kapcsolatban.

Calculator Advanced (iPhone/iPad)
A Calculator Advanced: The Fx egy fejlett számológép, amely lehetővé teszi a képletek elmentését. Miután elmentetted a képletedet, nem kell újraírnod, ami megkönnyíti a számításokat. Ennek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban kezelheted a matematikai feladataidat, időt takarítva meg.

EPA 608 Practice Pro (iPhone/iPad)
Az EPA 608 Gyakorló Teszt hatékonyan segít felkészülni és sikeresen teljesíteni a Core, Type I, Type II és Type III vizsgákat. Az alkalmazás tartalma 2018, 2019, 2020, 2021 és 2022 éveinek frissítéseit is magában foglalja.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás interaktív képernyővédőnek tűnik, amely különösen vonzó lehet autista emberek számára. Testreszabható és figyelembe veszi a felhasználók egyéni igényeit. Számos funkcióval rendelkezik, melyek nyugtató és stimuláló hatásúak. Ideális választás lehet, ha relaxációra vagy vizuális stimulációra vágysz.

Pearl: Meaningful Reminders (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy emlékeztetőket hozz létre, amelyek örömet, kényelmet és pihenést hoznak neked. Te határozod meg az időkeretet, és az általad kiválasztott számú emlékeztető véletlenszerűen jelenik meg ez idő alatt. Az alkalmazás célja, hogy segítsen a fontos pillanatok megörökítésében és a stressz csökkentésében. Ideális választás, ha szeretnéd személyre szabni a napodat, és növelni a mindennapjaidban a pozitív élmények gyakoriságát.

Rogue Hearts (iPhone/iPad)
Ez a korszerű, rogue-like dungeon crawler játék mesterien ötvözi a stratégiai szerepjátékok és a taktikai játékok elemeit. A kihívásokkal teli pályákon való sikeres navigáláshoz elengedhetetlen a jó önismeret és fegyelem. A játék mechanikái megkövetelik a gondos tervezést és a taktikai döntések meghozatalát, így fejlesztve a stratégiai gondolkodást. A karakterek és képességek széles választéka változatos és élvezetes játékélményt nyújt. Ez a játék tökéletes választás azok számára, akik kedvelik a komplex kihívásokat és a mélyebb játékmenetet.

Rotaeno (iPhone/iPad)
A Rotaeno egy lenyűgöző ritmusjáték, amely különleges élményt nyújt a hüvelykujj és a csukló mozdulataival. Az eszköz giroszkópját teljes mértékben kihasználva a játék lehetővé teszi, hogy a készülék forgatásával és mozgatásával kövesd a ritmust, ami egyedi kihívásokat és szórakozást garantál. Ez a különleges megközelítés páratlan zenei élményt kínál a játékosok számára.

AirCoaster (iPhone/iPad)
Az AirCoaster egyedi szoftver, amely ötvözi a hullámvasút építését és a vizuális művészetet. A track editor segítségével a felhasználók lebilincselő, pszichedelikus mozgásélményeket hozhatnak létre. A készségfejlesztés révén lehetőség nyílik izgalmas és egyedi pályák tervezésére. Az alkalmazás különlegessége abban rejlik, hogy a hagyományos hullámvasúti elemeket szokatlan és művészi megoldásokkal kombinálja, így mind látványban, mind élményben páratlan produktumokat kínál.

Ding Dong XL (iPhone/iPad)
A “Ding and Dong” játékban a képernyő teteje és alja között kell ugrálnod, miközben elkerülöd az akadályokat, gyűjtöd a pontokat, és felveszed a hasznos erősítőket. A cél az, hogy minél tovább életben maradj. A játék gyors reflexeket és ügyességet igényel.

AddonsBox for Minecraft PE (iPhone/iPad)
A Minecraft Pocket Editionhez készült alkalmazás több mint 9000 különféle skint, valamint 5000 add-ont, minijátékot és térképet kínál. Naponta új tartalmak jelennek meg, így folyamatosan friss újdonságokkal találkozhatunk. Az elérhető szoftver rugalmasságot biztosít, amely kielégíti a játékosok változó igényeit és kreatív ötleteit.

Vigil RPG (iPhone/iPad)
A Vigil RPG egy prémium kategóriás, egyjátékos, 8-bites stílusú szerepjáték. Különlegessége, hogy minden harc gyors, mégis érdekes döntési lehetőségeket kínál, nem csak a főellenfelekkel szembeni csaták. Az App Store-on 10 éve elérhető, 2014-től 2024-ig. A TouchArcade.com szerint a legjobb 10 JRPG között van iOS-en.

Chinese Checkers Master (iPhone/iPad)
A Chinese Checkers Master egy hagyományos társasjáték digitális változata, amelyet “Chinese chequers” vagy “Hop Ching Checker Game” néven is ismernek. A játék különlegessége, hogy egy fejlett és intelligens AI játékossal rendelkezik, amely kihívást jelent még tapasztalt játékosok számára is. Az AI fejlesztői nagy hangsúlyt fektettek a precizitásra és a stratégiai gondolkodásra, így a játékélmény magával ragadó és tanulságos.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy hagyományos játék, melynek célja, hogy a dobozt a kijelölt helyre juttassuk. Bár a játékmenet elsőre egyszerűnek tűnik, valójában rendkívül nehéz kihívásokat rejt magában. A szintek teljesítéséhez az Incredible Box nagyfokú precizitást és kitartást igényel. Ez a játék azok számára nyújt különösen izgalmas élményt, akik szeretik a logikai és ügyességi feladatokat.

Poosh XL (iPhone/iPad)
A Poosh gomb megnyomásával indíthatod el a játékot, amikor már elég erősnek és pontosnak érzed magad. Ne késlekedj túl sokáig, mert a talaj felemelkedik és megsemmisít. Kerüld el az akadályokat, gyűjtsd össze a powerupokat, és próbálj minél tovább életben maradni, hogy előkelő helyet szerezz a ranglistán.

Pop & Rotate (iPhone/iPad)
Pop Pop Pop egy izgalmas és addiktív mobiljáték, amelyben két vagy több azonos színű buborékot kell megérinteni és kipukkasztani. A játék szabályai egyszerűek: csak az azonos színű buborékokat kell érinteni. Kiemelkedő tulajdonságok közé tartozik a könnyű érintés vezérlés és a buborékok irányának forgatási lehetősége, amely további stratégiai mélységet ad a játéknak. A különböző színek és pukkanó effektek szórakoztatják a játékosokat, miközben a pontok gyűjtése folyamatos kihívást jelent. Az egyszerű játékmechanika ellenére a stratégiai elemek biztosítják, hogy soha nem unod meg.

Light’Em Up – Puzzle (iPhone/iPad)
Ez a logikai játék egyszerű, ám mégis próbára teszi az elmét. A feladat az, hogy az akkumulátorokat ügyesen elhelyezve minden csatlakoztatott izzót felgyújtsunk. Az izzók csak akkor fognak világítani, ha megfelelő színű áramot kapnak.

Orbt XL (iPhone/iPad)
Ez a játék egy fizika alapú kihívás, ahol a cél az, hogy a pályádon maradj, miközben elkerülöd az akadályokat és nem kerülsz fekete lyukba. A túlélési időd minél hosszabb, annál több pontot gyűjtesz. Az ellipszis pályán való keringés közben az akadályokat kikerülve növelheted a pontjaidat, és minél közelebb mozogsz a középponthoz, annál gyorsabban gyűlnek a pontok. Az ügyességed és gyors reakcióidőd lesznek a siker kulcsai ebben az izgalmas játékban.

Äcka – puzzle game (iPhone/iPad)
Ebben a 8 és 15 elemből álló kirakós játékban mindig nyertesként zársz. Az időkorlát hiánya lehetővé teszi, hogy kizárólag a stratégiádra összpontosíts, és minél több pontot gyűjts. Ha nem sikerül elérned a bónuszért szükséges mozgásszámot, még akkor is kapsz pontokat a kirakós megoldásáért.

Ludo 3D : Aeroplane Chess (iPhone/iPad)
A “3D Chinese Ludo” (Repülőgép Sakk) egyedülálló 3D-s társasjáték, amely különleges élményt kínál a hagyományos Ludo-játékokhoz képest. Két módban játszható: 2D-ben és 3D-ben. Az új grafikai szint és a játékmenet fejlesztései révén ez a játék sokkal interaktívabb és látványosabb. Ideális választás mindazok számára, akik kedvelik a hagyományos játékokat modern köntösben.