APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/12

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít megérteni az Apple ökoszisztémát egyszerűbb módon. Használhatsz megbízható hibakeresési útmutatókat, könnyen érthető útmutatókat, valamint a legjobb alkalmazás- és termékajánlásokat. Torzításmentes véleményeket is találsz, így kihozhatod a legtöbbet Apple készülékeidből.

Lanse – Capture&Manage Color (iPhone/iPad)
A [TERMÉKNÉV] lehetővé teszi, hogy keverd az RGB színeket, és bármikor rögzíthesd a való világ színeit a kamerával. Felveheted a kedvenc színeidet és létrehozhatod saját palettáidat, amelyeket megoszthatsz másokkal. Az alkalmazás automatikusan elment 50 ideiglenes színt, amikor színeket rögzítesz. A “Pause” gombra kattintva görgetheted a jobb oldali színválasztót, és kiválaszthatod a kívánt színt. Az ideiglenes színek automatikus mentése megkönnyíti a legjobb árnyalatok kiválasztását.

i know percent (iPhone/iPad)
Az ‘i know percent’ app a százalékszámítások legnagyobb könnyebbségét kínálja. A modern és letisztult alkalmazás azonnali és erőfeszítés nélküli számításokat tesz lehetővé. Ideális gyors becslésekhez, tanuláshoz vagy mindennapi feladatokhoz.

D3: Dot Lock Notes 3 Security (iPhone/iPad)
A D3: Dot Lock Notes 3 Security egy iOS alkalmazás, amely lehetővé teszi a fontos jegyzeteid biztonságos tárolását. Az alkalmazás legújabb frissítése az iOS 15.5-re készült, és optimalizált az iPhone XS, XS Max vagy korábbi modellekhez. A D3 fizika alapú zárolási mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a jegyzeteid korlátozott hozzáférését, így garantálva a személyes adatok védelmét. A felhasználói élményt tovább fokozza a részletes hibakeresési útmutató is.

Dica 99 – Y2K Digital Camera (iPhone/iPad)
A DICA egy applikáció, amely a digitális fotózás atmoszféráját idézi meg. Az alkalmazás különleges szűrőket kínál, amelyek a Kpop zenei videók világából merítenek inspirációt. Lehetővé teszi, hogy a 2000-es évek stílusában készíts fotókat, és saját zenei videód sztárjává válj. A SWEET szűrő filmes tónusokat és digitális kamerahatást kínál, míg a BUBBLE szűrő friss, nyári érzést sugároz. Az applikáció automatikusan háttérzenét is lejátszik, hogy még atmoszférikusabbá tegye a pillanatot.

Nursing Essentials – Pkt Guide (iPhone/iPad)
Próbáld ki vásárlás előtt: Töltsd le az ingyenes alkalmazást, amely mintatartalmakat is tartalmaz. Az összes tartalom eléréséhez alkalmazáson belüli vásárlás szükséges.

A Nursing Essentials egy alapvető gyűjtemény orvosi információkból és eszközökből, amelyek ápolók számára nélkülözhetetlenek mind az oktatásban, mind a gyakorlatban. Tartalmaz gyógyszer- és betegségismertetőket, laboratóriumi tesztek eredményeit, klinikai kalkulátorokat és még sok más hasznos anyagot. Ez az alkalmazás elengedhetetlen segítőtárs az ápolók számára.

Animal Touch Sounds 2 (iPhone/iPad)
Ez az oktató játék segít a gyerekeknek megtanulni az alapvető számokat, betűket, állatneveket és állatfotókat. Érintsd meg a számokat, betűket, állatneveket vagy állatfotókat, hogy kitöltsék a képernyőt. Ezután külön-külön nyomd meg őket, hogy lásd, hogyan írják és hallgasd meg, hogyan hangzanak. A termék ösztönzi a tanulást és szórakoztató módon mutatja be az ismereteket.

Fine Living: Best Gallery Here (iPhone/iPad)
Válts most Pro verzióra! Az árak most mindössze 0,99 dollárra csökkentek*. Használd ki az alkalmat, hogy kedvezőbb áron férj hozzá izgalmas funkciókhoz! Különösen ajánlott, ha új otthonod belső tereinek tervezését tervezed, hiszen ez az alkalmazás pontosan neked készült. Segítségével inspiráló ötleteket nyerhetsz, és megvalósíthatod elképzeléseidet. Az alkalmazásban található fizika alapú modellek révén valósághűen jelenítheted meg terveidet, miközben személyes adataid védelme biztosított. Hibakeresési útmutatók is rendelkezésre állnak, hogy maximálisan kihasználhasd a Pro verzió adta lehetőségeket.

Washington CDL Test Prep (iPhone/iPad)
A Washington CDL Test Prep™ egy megbízható applikáció a Rigg Dynamics-tól, amely segít felkészülni a Kereskedelmi Tanulói Engedély (CLP) vizsgára és a CDL kiegészítésekre. Az alkalmazásban található tesztek és tananyagok célzottan készültek, hogy növeljék a siker esélyét a vizsganapon. Könnyen kezelhető felülettel és részletes útmutatókkal rendelkezik, melyek a felhasználókat lépésről lépésre vezetik végig a tanulási folyamaton. A Washington CDL Test Prep™ megbízható társad lehet a CDL siker felé vezető úton.

Lumos: Sun and Moon Tracker (iPhone/iPad)
A Lumos egy könnyen kezelhető és hatékony eszköz, amely pontosan előre jelzi a Nap és a Hold helyzetét bármikor, bármely napon és bárhol. Ideális fotózások, esküvők vagy napelemtelepítések tervezéséhez. Segítségével még sohasem volt ilyen egyszerű nyomon követni az égitestek mozgását.

RBrowser – Multi-Tabs Browser (iPhone/iPad)
Az RBrowser egy professzionális képernyőrögzítő és erős reklámblokkoló webböngésző egyben. Az alkalmazás gyors és biztonságos működésével kiemelkedik, és lehetőséget nyújt weboldalak PDF-, kép- vagy videóformátumban történő mentésére iPhone és iPad készülékeken.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy képek metaadatainak megjelenítésére szolgáló alkalmazás, amelyet kreatív szakemberek számára terveztek, akik úton vannak. Válaszd ki a képet a fotókönyvtáradból, és nézd meg a kép metaadatait egy szép, kártya alapú elrendezésben.

TPO Listening for TOEFL® Plan (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás jelentősen megkönnyíti a TOEFL® hallásértés gyakorlását. Tartalmazza az összes korábbi vizsga hallásértési feladatait, melyek kiváló hangminőségben érhetők el. Három különböző megjelenítési módot kínál, hogy a felhasználók a lehető legjobb gyakorlási élményt élvezhessék.

RCam – Manual Camera & RAW (iPhone/iPad)
Az RCam egy professzionális videófelvételi és fényképező alkalmazás iOS eszközökre. Olyan eszközöket biztosít, mint a fókuszkiemelés, hamisszínek, hisztogram és támogatja a PRORAW/RAW formátumban történő fényképezést, beleértve a DNG exportot is.

Evolution Planet – 14 Billion (iPhone/iPad)
A SolarSim egy fejlett szimulációs eszköz, amely lehetővé teszi a Naprendszer viselkedésének szabad konfigurálását és testreszabását. A felhasználó módosíthatja a bolygók pálya méretét, alakját és sebességét, így valóságos fizika alapú környezetben tanulmányozhatja a gravitációs hatásokat és a bolygók mozgását. Kiválóan alkalmas oktatási célokra, hogy jobban megértsük az űr dinamikáját. A szoftver intuitív felülete könnyen kezelhető, és magával ragadó élményt nyújt mind a fiatalok, mind a felnőttek számára.

Tap Dot Tap – Reaction Game (iPhone/iPad)
Az „Ultimate Reflex & Accuracy Test” egy gyors és erősen addiktív játék, amelyben a játékosoknak villámsebesen kell érinteniük a megjelenő pontokat. A játék kifejezetten az ujjak reflexeit és pontosságát méri. A cél az, hogy a felhasználók a lehető legrövidebb idő alatt minél több pontot érintsenek a képernyőn. Az egyszerű, mégis kihívásokkal teli játékmenet tökéletes választás alkalmi játékosok számára, de azoknak is izgalmas feladatokat kínál, akik szeretnék fejleszteni reakcióidejüket.

Bimza Slots (iPhone/iPad)
A Bimza Slots minden nyerőgépes játékos álma. Korlátlan ingyen krediteket kínál, valamint kétóránként bónuszokat. Az alkalmazás egyedi és izgalmas nyerőgépekkel rendelkezik, és a jövőbeni frissítések még több slot érkezését ígérik. Nincsenek bosszantó “Betöltés…” képernyők, és internetkapcsolat sem szükséges a játékhoz.

Rally Stars (iPhone/iPad)
A Rally Stars – Ultimate Rally Racing Experience izgalmas rally versenyzést kínál. Versenyezz online többszereplős futamokban, ahol legendás pályákon, mint Barcelona és Nürburgring, teheted próbára tudásod. A játék kiemelkedő grafikai megjelenítéssel és játékmenettel rendelkezik, amely egy fizika alapú vezetési élményt biztosít. Kipróbálhatod, hogy mire vagy képes a legjobb versenyzők ellen.