APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/10

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít megérteni az Apple ökoszisztémát egyszerűbb módon. Élvezheted a könnyen érthető, megbízható használati útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, a legjobb alkalmazásajánlásokat és terméktippeket, valamint korrekt értékeléseket. Ezek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből.

Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
A Live Voice Calculator rendkívül kényelmes és sokoldalú eszköz. Ergonomikus kialakítású billentyűzete lehetővé teszi a könnyed gépelést, míg a nagy méretű “+” billentyű megkönnyíti a matematikai műveletek végrehajtását. A visszatörlő gomb segítségével könnyedén korrigálhatók a hibák. A gombok kellemes hangja fokozza a használat élményét. A kalkulátor automatikusan naplózza a korábbi számításokat, az eredményeket pedig e-mailben is továbbíthatod, ami különösen hasznos a tanulás és a munka során. Ideális választás mindennapi matematikai feladatok elvégzésére.

Face Story Pro – morph face (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás automatikusan felismeri az emberi arcokat, lehetővé téve, hogy képeken és videókon különböző karakterekké alakítsd magad és barátaidat, például Kelly Brookká vagy egy kutyává. Az alkalmazás segítségével akár a babakorodat bemutató filmet is készíthetsz könnyedén. Kreatív és szórakoztató eszköz, amely lehetővé teszi, hogy elmeséld arcod történetét. A személyes adatok védelmére ügyelve használható, és hibakeresési útmutatókkal segít a felmerülő problémák megoldásában is.

TODAC Todo (iPhone/iPad)
A Todac egy könnyen kezelhető teendőkezelő alkalmazás, amely a Dayol suite részét képezi. A Dayol egy átfogó naplózószoftver, amely naplót, éves, havi és heti tervezőt, naptárat és widgeteket is tartalmaz. A Todac lehetővé teszi feladataid és időd egyszerű rendszerezését, megkönnyítve ezzel a mindennapi szervezést. Az intuitív felület és a sokrétű funkciók hozzájárulnak az időhatékonyság fokozásához. Az alkalmazás célja, hogy támogassa a személyes és iskolai teendőid hatékony kezelését.

AI Homework Helper: AiTutor (iPhone/iPad)
Az AiTutor egy mesterséges intelligenciával működő tanulási segéd, amely alapjaiban változtatja meg tanulási szokásaidat. Minden korosztály és oktatási szint számára alkalmas, így bárki könnyedén használhatja. Az alkalmazás okostelefonodat egy teljes értékű tanulási központtá alakítja, segítve a házi feladatok megoldását és a tananyag mélyebb megértését. Az AiTutor nemcsak gyorsan és pontosan válaszol kérdéseidre, hanem személyre szabott tanulási útvonalakat is ajánl, hogy hatékonyabban fejlődhess. Elérhetősége és könnyű kezelhetősége révén ideális társ a tanulásban.

FretFluent – Fretboard Notes (iPhone/iPad)
A FretFluent egy hatékony eszköz a gitár fogólapján lévő hangok elsajátításához. Akusztikus vagy elektromos gitárral, valamint erősítővel is használható. Egyszerűen állítsd be és már kezdheted is a gyakorlást. Az alkalmazás segít megtanulni a hangok helyét, ezáltal javítva a játékodat és zenészi képességeidet. Az intuitív kialakításnak köszönhetően gyorsan bele lehet jönni, így bárki számára ideális, aki szeretne jobb gitáros lenni. Alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Mars Info (iPhone/iPad)
Az Explore Mars egy digitális eszköz, amely lehetővé teszi a Mars felfedezését egyszerű gesztusokkal: forgathatod a bolygót, döntheted, nagyíthatsz és helyszíneket választhatsz ki. A szoftver az alábbi NASA adatforrásokat használja: Viking Orbiter MDIM 2.1 Mars térkép, GMM-3 MOLA topográfiai térkép, GMM-3 Szabad-levegő Mars gravitációs térkép, GMM-3 Bouguer Mars gravitációs térkép, és GMM-3 Kérgi Mars vastagság térkép. A program jellemzői közé tartozik, hogy körülbelül 80 különlegesen érdekes területet tudsz beazonosítani a Mars felszínén, beleértve vulkánokat, krátereket, síkságokat, hegyeket, és űrszondákat.

Forever Lost: Episode 1 (iPhone/iPad)
A Forever Lost egy népszerű kalandjáték sorozat, amely több mint 3 millió letöltést ért el. A TouchArcade szerint a “kalandozás legjobb formája”, míg a Pocket Gamer a “The Room” játékhoz hasonlítja, de több szobával. A Kotaku “hátborzongató, üdvösen régimódi iPhone kalandjátékként” jellemezte. A játék a rejtvényekre, felfedezésre és logikai gondolkodásra helyezi a hangsúlyt, melyek a fizika alapú interakciókkal egészülnek ki.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
A játék lényege, hogy irányítsd az üstököst, és tartsd a pályán. Elsőre könnyűnek tűnhet, de az üstökös folyamatosan gyorsul, így nem egyszerű feladat. Különösen nehéz a kétkezes módban, ahol azonnal lezuhanhatsz.

Command Word Jumble Compete (iPhone/iPad)
A Command Word Jumble Compete egy szórakoztató szójáték, amely átalakítja a készülékedet színes betűk és rejtvények világává. Különféle kategóriák várnak rád, ahol a szavak megfejtése során felfedezheted azok rejtett jelentését és bővítheted szókincsedet. Ez az interaktív játék nem csak kihívást jelent, hanem tanulási élményt is nyújt.

Twist Spinner: Hands Free (iPhone/iPad)
A Twist Spinner egy kiváló alternatíva a hagyományos pörgetőtáblák helyett. Az alkalmazás szóban közli a színt és a testrészt, amit használni kell. Ha az „egy játékos egyszerre” módot választod, a játékos nevét is kimondja, ha megadtad. Tökéletes választás akkor is, ha az eredeti pörgetőtábla eltört, vagy gyakran elakad.

Another Tomorrow (iPhone/iPad)
A “Point and Click Adventures” egy olyan játék, amely a korai első személyű, kattintgatós klasszikusok hangulatát idézi fel. A fejtörők ebben a gyűjteményben rendkívül kifinomultak, gyakran eláll a lélegzeted a ravasz kihívások miatt. Kihasználja a fizika alapú mechanikát, így a logikai gondolkodásodat próbára teszi.

Station 117 (iPhone/iPad)
A Station 117 egy belső nézetű, kattintgatós rejtélyes kalandjáték. A Glitch Games által fejlesztett játék erős atmoszférát teremt, és a fejtörők megoldása mindig kielégítő és elérhető érzést nyújt. A játékban a logikai feladatok és a történet felfedezése együtt alkotnak egy izgalmas élményt. Ideális választás azoknak, akik szeretik a kihívást jelentő rejtvényeket és a rejtélyek megoldását.

Incoherence (iPhone/iPad)
Jason Bethlam elméjébe lépve, egy világos szobában ébredsz. Különböző tárgyak vesznek körül, van egy kamerád, de nincs emléked arról, hogyan kerültél ide. Fotóznod kell mindent, és rejtvényeket megoldani, hogy rekonstruáld a történteket és kiszabadulj.

Chronicles of The Ancients (iPhone/iPad)
A “Chronicles of the Ancients” egy páratlan oktatási és szórakoztató játék, amely az ősi civilizációk gazdag világát tárja fel. A játék során felfedezheted Babylon, Uruk, Ur, Egyiptom, Akkád, Théba, Athén, Róma, Illyria, Kína, Japán, az Azték, Inka és Maya birodalmak, India, valamint a viking területek csodáit. Mindez gyönyörűen illusztrált és animált térképeken keresztül elevenedik meg, lehetővé téve, hogy mélyrehatóan megismerd ezeket a történelmi helyszíneket.

Snake Game: Eat. Grow. Survive (iPhone/iPad)
Ebben a kígyós játékban az a cél, hogy a kígyót úgy irányítsd, hogy minél több elemet gyűjtsön össze. Óvakodj a falaktól és a kígyó saját farkától, mert ütközés esetén a játék véget ér. A játék kínál intuitív irányítást, fokozatosan nehezedő szinteket, és globális ranglistát, ahol megoszthatod legjobb eredményeidet.

Recursion (iPhone/iPad)
Reggel egyedül ébredsz, kicsit zavartan és éhesen, hasonlóan a legtöbb hétfő reggelhez. Hirtelen egy furcsa hangot hallasz. Rájössz, hogy valami váratlan és kellemetlen történt.