APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/7

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy weboldal, amely segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített és megbízható hibakeresési útmutatókat, legjobb alkalmazás- és termékajánlókat, elfogulatlan véleményeket kínál, hogy a legtöbbet hozhasd ki az Apple eszközeidből. Az oldal hasznos tartalmakat nyújt mindazok számára, akik szeretnék jobban kihasználni iPhone-jukat, iPad-jüket, Mac-jüket vagy más Apple termékeiket.

RFS – Real Flight Simulator (iPhone/iPad)
Ismerd meg a repülés világát közvetlenül a mobil eszközödről! Merülj el a légi navigáció izgalmakban teli világába, ahol a legfrissebb technológiák segítségével a mobilod kényelme mellett is átélheted a repülés thrilljét és kihívásait.

Image Eraser – Inpaint & heal (iPhone/iPad)
Az Image Eraser alkalmazással könnyedén eltávolíthatsz nem kívánt elemeket a képeidről, mint például villanyvezetékeket, embereket, logókat, vízjeleket, szövegeket vagy bármilyen más zavaró tárgyat. Az alkalmazás egyszerű használatot tesz lehetővé, így a képszerkesztés olyan könnyedén megy, mintha csak egy fotót készítenél.

BeeScan – PDF Scanner App (iPhone/iPad)
A BeeScan egy kompakt és felhasználóbarát alkalmazás, amelyet a Beesoft Inc. fejlesztett ki iPhone készülékekre, és széleskörű funkcióinak köszönhetően ideális társ lehet bármely felhasználó számára. Az alkalmazás különféle helyzetekre nyújt gyors és hatékony megoldásokat, így elősegítheti a felhasználók napi teendőinek zökkenőmentes intézését.

LUCH: Photo Effects & Filters (iPhone/iPad)
A LUCH Films egy modern alkalmazás, amely lehetővé teszi a képek filmes hatásúvá tételét. Próbáld ki az egyedi bokeh effekteket, a fény szivárgásokat, zaj- és porhatásokat, valamint az eredeti szűrőket. Az app segítségével képeid egyedülálló hangulatot nyerhetnek, mintha hagyományos filmkamerával készültek volna.

Smoov Finance (iPhone/iPad)
A ZYNQ alkalmazás forradalmian új megközelítést kínál a pároknak közös költségeik kezelésére. Feledkezzünk meg a bonyolult táblázatokról és a kiegyensúlyozatlan kiadásokról. Az alkalmazás automatikusan gondoskodik a kiadások nyomon követéséről, észleli, amikor valaki vásárol vagy tankol, és lehetővé teszi az azonnali anyagi elszámolást a felek között, így jelentősen megkönnyítve a mindennapi pénzügyi teendőket.

Tinge Discover Your Undertone (iPhone/iPad)
Fedezd fel az egyedi színeidet a Discover your TINGE applikáció segítségével, mely lehetővé teszi bőröd, hajad és szemeid alaptónusainak meghatározását csupán egy fénykép alapján. Az alkalmazás elemezni fogja a képet, majd egyedi színpalettát nyújt számodra, amely hűen tükrözi külsődet és fokozza természetes szépségedet. Az így kapott színajánlásokkal könnyedén kiválaszthatod a hozzád legjobban passzoló ruhákat, sminket és kiegészítőket.

HyperScan-scanning from mobile (iPhone/iPad)
A HyperScan egy hatékony mobilalkalmazás, amely a dokumentumok, fényképek, névjegykártyák és számlák digitalizálását teszi lehetővé bárhonnan és bármikor. Segítségével ezek a fájlok átkonvertálhatók magas felbontású PDF vagy JPG formátumokra, lehetővé téve azok mentését, megosztását és szerkesztését.

Hero of the Kingdom III (iPhone/iPad)
Ebben a lenyűgöző kalandjátékban négy varázslatos völgyön át kell utaznod, hogy megmenthesd a birodalmat egy ősöreg gonosztól. Nevelt bátyád, Brent, aki ügyes vadász, a saját képére nevelt. Azonban sorsodat nem a békés falusi lét határozza meg. A játék során számos kihívással teli és elgondolkoztató küldetés vár rád, miközben felfedezed karaktered erényeit és képességeit.

Shuffle Music Bingo – Game (iPhone/iPad)
A Shuffle Bingo egy különleges zenés társasjáték, amelyben a hagyományos bingókártyákat a résztvevők kedvenc dalai váltják fel. A játékmenet során a játékosok saját zenei listájukról véletlenszerűen választott számokkal töltik ki bingókártyáikat. Az egyes dalok lejátszása helyett a szerzemények címeit kell megtalálniuk a kártyákon. Ez a játék izgalmas lehetőséget nyújt arra, hogy játékos, közösségi környezetben újra felfedezd és élvezd kedvenc zenéidet barátaiddal vagy családoddal.

SPHAZE: Sci-fi puzzle game (iPhone/iPad)
A SPHAZE egy független lengyel csapat által készített sci-fi rejtvényjáték, amely lenyűgözően élénk grafikával rendelkezik. A játék célja, hogy megtaláld az utat a labirintusokon keresztül. Ha kedveled a Monument Valley, a Causality vagy a Cut the Rope játékokat, a SPHAZE valószínűleg tetszeni fog neked. Az intuitív kezelőfelület és a vizuálisan vonzó dizájn közvetlenül magával ragadja a játékosokat, miközben logikai kihívások sorát állítja eléjük. A játék tökéletes választás lehet szabadidődben történő szórakozásra.

Wind Wings (Premium) (iPhone/iPad)
A “Wind Wings: Space Shooter, Galaxy Attack (Premium)” című játék egy fejlettebb űrharcos lövöldözős alkalmazás. Ez a prémium változat gazdagabb játékélményt nyújt az ingyenes kiadáshoz képest, többek között extra jutalmakkal kecsegtet, mint például egy ingyenes prémium csomaggal és egy azonnal bevethető Trooper űrhajóval. A játékosok így mélyebben merülhetnek el az űri csaták izgalmában, kihasználva a kibővített tartalmat és speciális lehetőségeket.

Seam Reader (iPhone/iPad)
A Seam Reading egy mobiltelefonos applikáció, ami segít fejleszteni a baseballütési képességet azzal, hogy megtanítja felismerni a labda pörgését. A játék során különböző dobásokat kell azonosítaniuk a felhasználóknak, melyek mindegyike más-más „arcot” mutat a pörgés miatt. Ezáltal a játékosok jobban megérthetik és előrejelezhetik a labda pályáját valós játék közben is.

The Lost Fountain (iPhone/iPad)
Felfedezheted a titkokat, amelyek egy rejtélyes elveszett szigeten bújnak meg, ahol a mitikus fiatalság forrása is található. Fedezd fel ezt a lenyűgöző és lélegzetelállító tájat, miközben megoldod egy elveszett és ősi civilizáció rejtélyeit.

The Lost Treasure (iPhone/iPad)
Fedezd fel a „The Lost Ship” lenyűgöző kalandját, miközben hosszú küldetésed során egy kalóz elhagyott kincsét kutatod ebben az aprólékosan kivitelezett, klasszikus point-and-click kaland- és fejtörőjátékban. Az előzetes rész történései után folytatódik a cselekmény, ahol logikai kihívások és változatos helyszínek vezetnek el a kincs megtalálásához.