APPok, Amik Ingyenesek MA, 04/29

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítségedre lesz az Apple ökoszisztéma megértésében egy egyszerűbb módon. Az oldal tartalmaz egyszerűsített hibakeresési útmutatókat, megbízható használati útmutatókat, a legjobb applikációk és termékek ajánlatait, elfogulatlan véleményeket és még sok más hasznos információt, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki az Apple eszközeidből!

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
A Phone Drive – File Manager egy rendkívül praktikus alkalmazás iOS készülékek számára, amely lehetővé teszi, hogy iPhone vagy iPad eszközöd hordozható, vezeték nélküli flash meghajtóként funkcionáljon. Ez az alkalmazás különösen hasznos azoknak, akik sokat utaznak, hiszen lehetővé teszi fájlok egyszerű tárolását, megtekintését és rendszerezését közvetlenül a mobil eszközön, legyen szó helyi vagy felhőalapú adatokról. Az ideális megoldás biztonságos dokumentumkezelésre mobil eszközön.

FyTube – YouTube Without Ads (iPhone/iPad)
A FyTube egy innovatív mobilalkalmazás, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a YouTube platformjával, így lehetővé teszi a videók zökkenőmentes lejátszását. Az alkalmazás számos egyedi jellemzővel bővíti a felhasználói élményt: ilyen például a lebegő mód, amely más alkalmazások mellett is tartja a videókat, valamint a zárolt képernyő alatti lejátszást támogató funkció. Továbbá, a felhasználók élvezhetik a feliratok bekapcsolását, a lejátszási sebesség állítását, a teljes képernyős nézetet és a videók könnyű visszatekerését.

cRate Pro – Currency Converter (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy több mint 160 féle valutának az átváltási arányait átszámítsd. Egyéni billentyűzetet használhatsz a kívánt összegek beírásához. Az Apple Watch-on is elérhető, így bárhol, bármikor gyorsan hozzáférsz a friss átváltási rátákhoz. Könnyen kezelhető és gyors megoldást kínál a nemzetközi pénzváltási igényekre.

SAND: Sequencer for AUv3, MIDI (iPhone/iPad)
A SAND egy hatékony, rácsalapú szekvenszer, amelyet úgy terveztek, hogy zenei alkotás során könnyedén és hatékonyan lehessen használni különböző pluginekkel és külső MIDI eszközökkel. Fontos megjegyezni, hogy a SAND önmagában nem állít elő hangot, ehelyett különféle pluginekre támaszkodik, amelyek elérhetők az AppStore-ban. Ezáltal a felhasználók széles körű lehetőségeket kapnak zenei kreativitásuk kibontakoztatására, anélkül, hogy maguknak kellene hangszereket kezelniük.

C.H.A.D. (iPhone/iPad)
Ez az animált matrica készlet tökéletes kiegészítője lehet nyári üzenetváltásaidnak. A csomag 43 különböző, mozgó matricát tartalmaz, amelyekkel kifejezheted érzéseidet, miközben a nyári időszakot élvezed. Találsz benne számos témát, mint például pihenés, pezsgőfürdőzés és italozás. A matricák között megtalálhatók shake-ek, italok, napszemüvegek, úszógumik, kazetták és nassolnivalók. Ezek a matricák segítségedre lehetnek abban, hogy szórakoztatóan és kifejezően kommunikálj a barátaiddal a nyári szünet alatt.

Daily Sparks (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kedvenc idézeteidet elmentsd és emlékeztessen arra, ami számodra fontos. Hozzáadhatsz egy widgetet a kezdőképernyődre, így gyorsabban áttekintheted a napi inspiráló gondolatokat. Hasznos eszköz, ha szeretnéd naponta szem előtt tartani motiváló vagy értékes idézeteket.

WordCloud.app (iPhone/iPad)
A Word Cloud vagy Tag Cloud egy vizuális eszköz, ami szavakból állít elő látványos képet. Ezáltal több szó egyetlen képen jelenik meg vonzó formában. Választhatsz kellemes színkombinációkat, formákat és betűtípusokat, hogy megalkoss egy szép képet. Ennek eredményeképpen létrehozhatsz egy olyan grafikát, amelyet megoszthatsz barátaiddal vagy akár pólóra is nyomtathatsz.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás az autista személyek számára kifejlesztett interaktív eszköz, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak kedvenc képernyővédőik testreszabására. Az app különféle beállítási lehetőségeket kínál, emellett figyelembe veszi a felhasználók egyedi igényeit. A program célja, hogy nyugtató és stimuláló környezetet teremtsen, így ideális választás lehet azok számára, akik relaxáló és interaktív tapasztalatokra vágynak.

DayCost 2 – Personal Finance (iPhone/iPad)
A DayCost egy alkalmazás, amely segít nyomon követni a vagyontárgyaidat és kezelni a költségvetésed. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy csökkentsd a kiadásaidat azáltal, hogy átláthatóvá teszi, mire költöd a pénzed. A DayCost egyszeri fizetéssel használható iPhone-on és iPad-en, az iCloudon keresztüli automatikus szinkronizálás révén pedig könnyedén hozzáférhetsz az adataidhoz bármelyik eszközről. Az alkalmazás egyszerű használatot és hatékony költségkezelést kínál felhasználóinak.

Call Recorder & Transcriber (iPhone/iPad)
Az ‘Awesome Call Recorder’ alkalmazás egyike a legjobb módszereknek a telefonbeszélgetések rögzítésére. Az IVR (Interaktív Hangválasz) technológiát használja, amely lehetővé teszi a beszélgetés felvételét a felhőben, a lehető legjobb minőségben. Az alkalmazás segítségével a felhasználók egyszerűen rögzíthetik hívásaikat, ezzel is elősegítve a kommunikáció átláthatóságát és a szükséges információk könnyű visszakereshetőségét.

Beautiful Compass Pro (iPhone/iPad)
Ez a különleges iránytű alkalmazás az iPhone és iPad készülékekhez lett tervezve, magával ragadó dizájnnal és egyszerű kezelhetőséggel. A program képes azonosítani mind a mágneses, mind a valódi északi irányt. Több nyelven is elérhető, így a különböző nyelvet beszélő felhasználók számára is ideális. A valódi észak pontos meghatározása érdekében az alkalmazás engedélyt kér a helyadatokhoz való hozzáférésre.

Schichter – Shift calendar (iPhone/iPad)
Az Ultimate Shift Calendar egy alkalmazás, amely segítséget nyújt a váltott műszakos munkarendben dolgozóknak. Az app lehetővé teszi, hogy gyorsan összeállítsd a tökéletes munkabeosztást, átláthatóan szervezd meg a műszakjaidat, és hatékonyan tervezd meg a munkanapodat. Az intuitív felületnek köszönhetően kevés idő alatt könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb beállításokat.

Draw with Math (iPhone/iPad)
A “Draw with Math” egy interaktív játék, amely lehetőséget ad a matematikai készségek fejlesztésére barátokkal és családdal játszva. A játékosok egymással versenyeznek matematikai feladatok megoldásában, miközben közvetlenül a képernyőre rajzolva válaszolnak. Ez a módszer nemcsak szórakoztató, hanem segít a gyakorlati matematikai tudás elmélyítésében is. A játék célja, hogy ösztönözze a játékosokat a matematika gyakorlására egy kreatív és interaktív környezetben.

Block vs Block II (iPhone/iPad)
A Block vs Block II egy népszerű logikai játék, amit világszerte sokan játszanak nap mint nap. A játék menete egyszerű és könnyen megérthető, ezért külön magyarázatot nem igényel. A játékosoknak különböző formájú blokkokat kell egymáshoz illeszteniük, hogy teljes sorokat alkossanak, amik ezután eltűnnek, pontokat szerezve ezzel a játékosnak. Fordulólaponként növekszik a játék tempója, így a kihívások is fokozódnak.

Planet Gravity – SimulateOrbit (iPhone/iPad)
A “Planet Gravity” egy fizikai alapú játék, amely az űrben lebegő aszteroidák trajektóriájának szimulálására épül. E játék keretében a feladatod, hogy lépésről lépésre kialakíts egy saját naprendszert. Mindegyik szint új küldetéseket tartogat számodra, amelyek sikeres teljesítése fokozatosan növeli a kihívások szintjét. A változatos feladatok során nemcsak szórakozhatsz, hanem mélyebb betekintést nyerhetsz a gravitáció és a planetáris mozgások fizikai törvényszerűségeibe.

Crystal Cove (iPhone/iPad)
A Crystal Cove egy különleges társasjáték, amely során a játékosok egy háromszöget irányítanak a játéktáblán, céljuk, hogy három vagy több egyforma színű elemet összekapcsoljanak, melyek ezután eltűnnek. A játék akkor ér véget, ha az összes lehetséges lépés elfogy, vagy ha a pálya teljesen megtelik. A játékmenet során különböző erősítők, kombinációk és szorzók állnak a játékosok rendelkezésére, amik segítségével magasabb pontszámok érhetők el és kihívások kerülhetők meg. A Crystal Cove vonzereje abban rejlik, hogy egyszerűségével a gyerekek, mélységével pedig a felnőttek számára nyújt élvezetes kikapcsolódást.

Dwarf Journey (iPhone/iPad)
Gallar, a bátor és bölcs harcos, egy halálos pillanat után úgy döntött, hogy örökké élvezni szeretné a földi örömöket. Egy ősi írás szerint az Örökkévalóság Völgyében található egy misztikus barlang, amely rejt egy elveszett ereklyét, ami örök életet ad annak, aki megtalálja. Gallar elhatározza, hogy megkeresi ezt a titokzatos tárgyat, remélve, hogy ezzel legyőzheti a halált, és örökre élvezheti a világ kínálta örömöket.