Tetris A Szobádban: Éjszakai Lámpa, Játék és Dekoráció

SONSAN DIY Tetris Puzzle LED Éjszakai Lámpa

A termék ismertetése

A SONSAN DIY Tetris Puzzle LED Éjszakai Lámpa egyedi és szórakoztató asztali világítóeszköz, amely hét különböző színből álló, egymásba illeszthető tetromino formákból épül fel. A darabok tetszés szerinti összeállításával szabályozhatod a lámpa megjelenését.

Termékjellemzők

Ez a LED lámpa hét élénk színű világításmodult tartalmaz: rózsaszínt, zöldet, lilát, pirosat, narancssárgát, sárgát és kéket. A kék modulban helyezkedik el a fő tápegység, és az egész termék környezetbarát ABS anyagból készült.

Minden tetris alakzat fémkerettel rendelkezik, és a darabok érintkezésekor aktiválódik a világítás.

A fény akkor gyullad meg, amikor a modulokat összeillesztik, és kialszik, amikor szétszedik őket. A fő modul (a kék) biztosítja az elektromos energiát a többi egymásra helyezett modul számára.

A kék modul az alapblokk, beépített újratölthető lítium-akkumulátorral van felszerelve. Amennyiben a kék modul teljesen fel van töltve, nem szükséges kábel csatlakoztatása, így a játszás során a kábel nem zavaró tényező. Ideális családi összejövetelekre és a gyermekek kreativitásának fejlesztésére. (Teljes töltési idő 3 óra, játékidő 2-3 óra)

Megvehető az Amazonon.