APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/3

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható útmutatókat kínál, amelyek segítenek a problémák elhárításában, valamint bemutatja a legjobb alkalmazásokat és termékeket. Pártatlan értékeléseiket olvasva többet hozhatsz ki Apple eszközeidből.

b-hyve pro (iPhone/iPad)
A B-hyve Pro alkalmazás jelentősen megkönnyíti a tájöntözéssel foglalkozó szakemberek munkáját, mivel lehetővé teszi a B-hyve Pro vezérlők kezelését és működtetését okostelefonon vagy tableten keresztül, bárhonnan. Az alkalmazás praktikus megoldást kínál az öntözőrendszerek vezérlésére és programozására, ezzel növelve a munka hatékonyságát és rugalmasságát. A modern technológia előnyeinek kihasználásával a szakemberek folyamatosan ellenőrizhetik rendszereiket, biztosítva azok optimális működését minden körülmények között.

Image Eraser – Inpaint & heal (iPhone/iPad)
Az Image Eraser alkalmazás segítségével könnyedén eltávolíthatod a nemkívánatos elemeket a fényképeidről. Legyen szó légvezetékekről, emberekről, logókról, vízjelekről vagy szövegekről, az alkalmazás gyorsan és egyszerűen megoldja a feladatot, mintha csak egy fotót készítenél. Az applikáció intuitív felhasználói felülete biztosítja, hogy képeid tökéletesek legyenek, zavaró elemek nélkül. Az Image Eraser ideális választás azoknak, akik makulátlan fotókat szeretnének.

CV Form – Resume Maker (iPhone/iPad)
A Resume Builder egy olyan alkalmazás, amely percek alatt lehetővé teszi, hogy professzionális és lenyűgöző önéletrajzot készíts. Legyél akár friss diplomás, akár tapasztalt szakember, ez az innovatív applikáció megkönnyíti, hogy mobil eszközöd segítségével néhány érintéssel tökéletesítsd önéletrajzodat. A Resume Builder segít kiemelni készségeidet, tapasztalataidat és egyedi képzettségedet, hogy lenyűgözd a munkaadókat.

JPEG Converter. (iPhone/iPad)
Fotóidat gyorsan átalakíthatod JPG, PNG, HEIC vagy PDF formátumokba. A konvertálás, tömörítés és megosztás egyszerűen elvégezhető közvetlenül a telefonodról, ami zökkenőmentes átvitelt biztosít a különböző eszközök között.

Visual Acuity Charts (iPhone/iPad)
A “Prevention is better than cure” nevű applikáció lehetővé teszi a távoli látás pontosságának mérését, hogy korán felismerjük a rövidlátás (myopia) jeleit. Az app optikailag pontos tesztábrákat jelenít meg és 6 évnél idősebb gyerekek, szülők és orvosok számára készült. Segítségével időben lépéseket tehetünk a megelőzésért és szakemberhez fordulhatunk, hogy megelőzzük a pseudomyopia súlyosbodását vagy a rövidlátás további romlását.

Futhark (iPhone/iPad)
A Futhark egy alkalmazás, amely lehetővé teszi az angol szövegek fordítását Elder és Younger Futhark rúnákra, valamint vissza. Ez az eszköz különösen hasznos azok számára, akik elmélyednének a viking kor rejtelmeiben. Használatával részletesen felfedezhető az óskandináv történelem és mitológia világa. Az alkalmazás könnyen kezelhető, és gyors fordítást biztosít, ezáltal segít megérteni a történelmi szövegeket és szimbólumokat.

TiM Fractions 2 (iPhone/iPad)
Ez az oktatási alkalmazás 7 tesztet kínál, amelyek egymásra épülve fejlesztik a tanulási készségeidet. Mindegyik teszthez 1 vagy több oktatóvideó tartozik, összesen 12 videóval. Az alkalmazás akár 10 felhasználó eredményeit is rögzíti helyileg a használt eszközön, így nem kell aggódnod személyes adataid védelme miatt.

Memorize: Learn GRE Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn GRE Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló tanulóalkalmazás, amely a GRE/GMAT szókincs elsajátítását és gyakorlását teszi lehetővé. Az alkalmazás több mint 4000 gyakori GRE szót tartalmaz, melyeket szakértők válogattak össze. Különböző szókészleteket kínál külföldieknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak, kezdőtől haladó szintig. Az app számos kategórián keresztül öleli fel a legfontosabb angol szavakat, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randevúzás, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, valamint vészhelyzet.

TiM Fractions 1 (iPhone/iPad)
Ez a termék 11 kvízt tartalmaz, amelyek mindegyike az előző kvíz során megszerzett készségekre épít. Emellett 36 oktatóvideó is található benne: 6 a Kvíz 1-hez, és kvízenként 3 videó a 2-11. kvízekhez. A kvízek és videók együtt hatékonyan támogatják a tanulási folyamatot és a tudás elmélyítését.

kVA Calculator (iPhone/iPad)
A kVA Calculator App egy hasznos eszköz iPhone és iPad készülékekhez, mellyel könnyedén számíthatod vagy konvertálhatod a kVA, kW, Amper, Volt és Teljesítmény-tényező (Power Factor) értékeket. Az alkalmazás egyaránt támogatja az egy- és háromfázisú kVA számításokat, így többféle elektromos értékkel dolgozhatsz. Intuitív felhasználói felülete révén könnyen kezelhető, akár kezdő, akár haladó szinten vagy az elektromosságtanban. Az app különösen hasznos lehet tanuláshoz vagy gyakorlati alkalmazásra is.

FlipClock-Alarm Digital Clock (iPhone/iPad)
FlipClock egy reklámmentes, iPad-kompatibilis, retro stílusú flip óra és pomodoro időzítő. Az alkalmazás beállítható időjárás-jelentésre, ASMR meditációra és alvást segítő fehér zajra. Több nyelvet támogat és különböző témák közül választhatunk, például: retró óra, elektronikus óra, fliqlo betűtípus és színes órák. Hamarosan elérhető lesz az időzítő, vizsga és évforduló visszaszámláló funkció is.

Főbb funkciók:
– Különféle kreatív óra témák
– Kiváló minőségű természet hangok
– Testreszabható pomodoro időzítő
– Ébresztőóra és visszaszámláló
– Óránkénti napirend kezelés
– Inspiráló idézetek hozzáadása
– Testreszabható háttérképek

Használati területek:
– Tanulás és koncentráció
– Zenehallgatás
– Időmérés
– Asztali óra
– Fontos napok és események nyilvántartása

Széles körben alkalmazható tanuláshoz, munkához, vásárláshoz és sporthoz.

Percent Calculators (iPhone/iPad)
Az iOS Percent Calculators alkalmazás a https://percent.info weboldal látogatóinak kérésére készült. Az app célja, hogy intuitív, áttekinthető, gyors és könnyen kezelhető legyen.

Memorize: Learn Italian Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Italian Words with Flashcards” egy mesterséges intelligenciával működő alkalmazás, amely segít az olasz szókincs elsajátításában és megjegyzésében. Az app több mint 5000 hasznos olasz szót tanít, amelyeket nyelvi szakértők választottak ki. Különböző szókészletek állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek expatok, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók igényeinek. Az alkalmazás minden nyelvi szintre alkalmas, az abszolút kezdőtől a nagyon haladóig, és tartalmazza a CILS vizsgára való felkészülés szókincsét is. A 5000+ flashcard különböző kategóriákba tartozó legfontosabb olasz szavakat fedi le, például: számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randevúzás, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, vészhelyzet stb.

Chinese Flashcards HSK 3 (iPhone/iPad)
A Chinese Flashcards HSK 3 egy oktató alkalmazás, amely a kínai szókincs játékos elsajátítását segíti. Az app 300 kifejezést kínál aranyos és szórakoztató környezetben, a HSK (Kínai Nyelvtudási Szintfelmérő Teszt) 3-as szintjének megfelelően. Az eszköz ideális a HSK tesztre való felkészüléshez. Emellett az alkalmazás kiemelten ügyel a személyes adatok védelmére.

Math Trainer – Quick Questions (iPhone/iPad)
A Math Trainer egy hatékony alkalmazás a fejben számolási képességeid fejlesztésére. Segítségével gyorsan és egyszerűen gyakorolhatod az összeadást, kivonást, osztást és szorzást. Négy különböző nehézségi szinttel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kihívást. Az alkalmazás gyors kérdésekkel stimulálja agyadat, így javítja a mentális aritmetikát.

Numerology (iPhone/iPad)
Az Energetic Numerology alkalmazás segítségével felfedezheted a nevek, dátumok és számok energetikai értékeit a standard numerológiai elvek alapján. Az app kiszámítja a karakterek sorozatainak energetikai értékeit, megvilágítva azok hatását életünk különböző aspektusaira. Könnyen használható felülettel rendelkezik, és több numerológiai rendszert is támogat, mint például a tibeti és a védikus numerológiát. Emellett az alkalmazás nagy figyelmet fordít az adatvédelemre, így biztonságban tudhatod személyes adataidat.

Spell the Beans (iPhone/iPad)
Fedezd fel az új szójátékot, amely hosszú távon is szórakozást nyújt! Ebben a játékban színes, ízes kávészemekből kell betűket alkotnod. Ahogy a betűk megjelennek, helyezheted őket bármelyik kiválasztott szemre, így hozva létre értelmes szavakat. Könnyen játszható, mindig új kihívásokkal szolgál, és garantáltan leköti a figyelmedet.

Catch the Ghost – Focus Timer (iPhone/iPad)
A mobiltelefonok letevése nehéz, mivel a nagyvállalatok jelentős összegeket áldoznak alkalmazásaik addiktívvá tételére. Ezek a cégek pszichológiai trükköket és részletes elemzéseket vetnek be, hogy minél hosszabb ideig lekössék a felhasználókat. Az élénk színek, az értesítések és az állandóan frissülő tartalmak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy nehéz legyen ellenállni a telefon folyamatos használatának. E stratégiák célja a felhasználói elköteleződés növelése és a bevételek maximalizálása.

Animal KIDS: Puzzle for 3,4,5 (iPhone/iPad)
Az “Animal KIDS: Learning Puzzle” egy oktató puzzle alkalmazás, amely segít a formák összehasonlításában. Az alkalmazásban különféle állatok gyűjteménye található. Az állatok közül választva és a darabok összegyűjtésével a gyerekek fejleszthetik megfigyelőképességüket és logikai gondolkodásukat.