APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/1

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog lehetővé teszi, hogy könnyebben eligazodj az Apple ökoszisztémájában. Közérthető és megbízható útmutatókat kínál különféle témákban, mint például hibakeresési tippek, alkalmazások és termékek ajánlásai, valamint elfogulatlan értékelések. Így minden Apple-eszközödből a legtöbbet hozhatod ki.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy különleges alkalmazás, mely lehetővé teszi egyedi kollázsok készítését. Speciális effektekkel és trükkökkel dolgozik, amelyek máshol nem találhatók meg. Az alkalmazás segítségével vicces és látványos képeket hozhatsz létre, melyek garantáltan megnevettetik családodat és barátaidat. A PropFun Pro intuitív és könnyű használatot biztosít; mindössze a kamerára van szükséged a kreatív fotók elkészítéséhez. Az alkalmazás fő célja a mindennapok feldobása és a móka megosztása másokkal a közösségi médiában.

EZ Domino Score Keeping Pad (iPhone/iPad)
A Dominójáték Pontszámtartó Pad segítségével papír és ceruza nélkül is könnyedén nyomon követheted a játék pontjait. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy kevesebb időt tölts a pontszámok rögzítésével, és több időt szentelj magának a játéknak. Egyszerű és gyors használatával a játékmenet élménydúsabbá válik, növelve győzelmi esélyeidet is.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
Tiny Planner egy kompakt, de sokoldalú életvezetési alkalmazás. Integrálja a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Segít rendszerezni a mindennapi teendőket, így hatékonyabban tervezhetők a feladatok és a fontos események. Felhasználóbarát kezelőfelületével és egyértelmű funkcióival bárki könnyedén eligazodik rajta. Ideális választás azok számára, akik egy helyen szeretnék kezelni minden fontos információjukat és teendőjüket.

ScanGo:Scanner App free of ads (iPhone/iPad)
A ScanGo egy könnyen kezelhető, rugalmas alkalmazás iPhone-hoz, mely lehetővé teszi dokumentumok, igazolványok, hitelkártyák, számlák, nyugták, jegyek és egyéb papíralapú anyagok szkennelését. Magas minőségű képeket és PDF-eket kínál, bármilyen helyzethez alkalmazkodva, széles körű felhasználási lehetőségeket biztosítva. Az intuitív felhasználói felület révén mindenki számára egyszerűen használható.

DayCost 2 – Personal Finance (iPhone/iPad)
A DayCost egy egyszeri díjas alkalmazás iPhone és iPad készülékekhez, amely hatékonyan segít a vagyontárgyak nyomon követésében és a költségvetés kezelésében. Az iCloud automatikus szinkronizálásának köszönhetően az adatok mindig naprakészek maradnak. Segítségével könnyedén követheted nyomon kiadásaidat, optimalizálhatod költségvetésedet, így elkerülheted a felesleges költekezéseket.

Brazilian Food Table (iPhone/iPad)
A TACO Élelmiszer-összetétel Táblázat egy projekt eredménye, amit az UNICAMP NEPA koordinált, a brazil Egészségügyi és Szociális Fejlesztési Minisztériumok támogatásával és finanszírozásával. Ez a táblázat részletes adatokat nyújt számos élelmiszer tápértékéről, segítve a táplálkozási szakembereket és a kutatókat az egészséges étrend összeállításában és a tudományos munkában. A TACO táblázat megbízható forrásként szolgál a táplálkozás és az élelmiszer-összetétel tanulmányozásában, támogatva a közegészségügyi intézkedéseket és az egyéni táplálkozási terveket.

Calcular porcentaje (iPhone/iPad)
Az iOS Calcular Porcentaje alkalmazást a népszerű https://porcentaje.org weboldal látogatói igényei alapján fejlesztették ki. Az app célja, hogy a lehető legintuitívabb és leggyorsabb legyen, egyszerű és áttekinthető felülettel. Az alkalmazás segítségével bárki könnyedén végezhet százalékszámításokat, anélkül hogy előzetes ismeretekre lenne szüksége. Az app megfelel a modern felhasználói elvárásoknak, és megkönnyíti a mindennapi pénzügyi és matematikai számítások elvégzését.

Sycorp Calculator (iPhone/iPad)
A Sycorp Kalkulátor alkalmazás gyors és egyszerű hozzáférést biztosít különböző számításokhoz, amelyek a vízkár-helyreállítás, építkezés, HVAC (fűtés, szellőztetés és légkondicionálás) és beltéri levegőminőség javításában hasznosak. Az applikáció alkalmazható anyagszámításokra, nedvességszintek mérésére és teljesítménybecslésekre. Kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerűsítse a munkafolyamatokat és növelje a pontosságot ezekben az iparágakban dolgozó szakemberek számára.

myDream Universe – Build Solar (iPhone/iPad)
A “myDream Universe” egy sandbox jellegű űrszimulációs játék, amelyben egy aprócska aszteroidaként kezded az utazásodat. Más aszteroidák elnyelésével fokozatosan egy saját naprendszert hozhatsz létre. Fedezd fel a sandbox univerzumot, ahol kóbor bolygókkal és más naprendszerekkel találkozhatsz. Saját naprendszered játékbeli pontokat (GP) és tömeget gyűjthet, amelyek elősegítik a fejlődésedet.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
A játékban Istent alakítasz, és saját naprendszert építesz. Az univerzumban kalandozva GP-t (Isten pontokat) és MP-t (Tömeg pontokat) gyűjtesz, amelyekkel naprendszeredet fejleszted. Célod, hogy megküzdj más naprendszerekkel, legyőzd őket, és erőforrásaikat magadhoz vedd, hogy saját naprendszeredet tovább növeld.

Super Lines (iPhone/iPad)
A Super Lines egy klasszikus arcade játék, amelyben a játékos célja a kígyót minél tovább irányítani ütközés nélkül. A játék négy különböző játékmódot kínál, amelyek közül kettőt kifejezetten ajánlott barátokkal játszani, hiszen így nem kell egyedül játszanod, bárhol is legyél.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
Ebben a játékban egy üstököst irányítasz, amelyet a pályán kell tartanod. Elsőre egyszerűnek tűnhet, de az üstökös folyamatosan gyorsul. Különösen nehéz lehet a két kezes mód, ahol azonnal összeütközhetsz. A játék fizika alapú kihívásokkal szembesít, próbára téve a reakcióidődet és koordinációs képességeidet.

Sapan (iPhone/iPad)
Ebben a játékban az ujjaidat csúzliként használhatod. Az első szakaszban az intelligenciádra és ügyességedre lesz szükség, hogy eltaláld az összes blokkot. A második részben két különböző labda segítségével kell ugyanezt megtenned. A harmadik szakasz pedig egy biliárd rejtvényre emlékeztet, ahol precizitásra és stratégiára lesz szükség. Készülj fel az élvezetes és lenyűgöző játékmenetre!

Boom Land™ (iPhone/iPad)
Ebben a játékban egy robbantási szakértő bőrébe bújhatsz. Különféle bombák állnak rendelkezésedre, hogy különböző épületeket bonts le. A célod az, hogy az épületből minél nagyobb pusztítást végezz. A játék valósághű fizikája révén minden robbanás hitelesen befolyásolja az épületek struktúráját, így a tervezés és stratégia kulcsszerepet kap. A kihívások teljesítésével fejlesztheted képességeidet, és új eszközökre is szert tehetsz.

Super Tank Battle R – Type X (iPhone/iPad)
A **Super Tank Battle R** a legendás játék megújult változata, amely több mint 9 éves múltra tekint vissza. Az „R” verzió néhány fontos változtatást tartalmaz:

– **Redesign**: Felhasználóbarátabb kialakítás
– **Renew**: Régi elemek eltávolítva
– **Reduce**: Csökkentett játék méret
– **Random**: Véletlenszerű pályák
– **Remaster**: Javított grafika és élmény
– **Recall**: Gyermekkorod emlékeinek felidézése

**Klasszikus játékszabályok**:
– Védd meg a bázisodat és pusztítsd el az ellenséges tankokat.
– Ha a tankod vagy a bázisod megsemmisül, vége a játéknak.

Pop & Rotate (iPhone/iPad)
A “Pop Pop Pop” egy stratégiai mobiljáték, amely gyors döntéshozatalra és ügyességre épít. A játékszabályok egyszerűek: érintsd meg két vagy több azonos színű buborékot a kijelzőn, hogy eltűnjenek. A játék fő vonzereje, hogy könnyű kezelni és forgatni a buborékokat, így új taktikai lehetőségek nyílnak meg. Az addiktív játékmenet garantálja, hogy egyszerűsége ellenére nehezen lehet abbahagyni.

Idle Trillionaire: Money Game (iPhone/iPad)
Ez a játék lehetőséget kínál arra, hogy gyorsabban érhesd el céljaidat barátaidnál. Versenyezhetsz, hogy több pénzt gyűjts, mint a többi játékos, az egyéves határidőn belül és más mérföldköveknél. Kipróbálhatod ingyen itt!