APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/8

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít eligazodni az Apple ökoszisztémában egyszerűen és hatékonyan. Megbízható használati útmutatóink, hibakeresési segédleteink, alkalmazás- és termékajánlásaink, valamint tárgyilagos értékeléseink révén célunk, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
A Live Voice Calculator egy innovatív számológép, amely hangvezérléssel működik. Ergonomikus billentyűkialakítása biztosítja a kényelmes használatot, kiemelve az extra nagy “+” gombot a gyakori használat megkönnyítése érdekében. A backspace gomb segíti a könnyű hibajavítást. A billentyűhang kellemes, ami fokozott felhasználói élményt nyújt. A készülék megjegyzi a használati előzményeket, és az eredmények egyszerűen másolhatók vagy e-mailben továbbíthatók.

Slideshow with Music Pro (iPhone/iPad)
A Slideshow alkalmazással könnyedén készíthetünk filmet több fotó kombinálásával.

Néhány egyszerű lépésben:
1. Adjunk hozzá képeket könyvtárunkból.
2. Válasszunk egy sablont, és alkalmazzuk az egyszerű szerkesztési funkciókat.
3. Készítsük el a diavetítést, majd mentsük el.
4. Osszuk meg barátainkkal és családtagjainkkal.

PXL – mosaic art (iPhone/iPad)
Ez a fotó kollázs applikáció lehetővé teszi, hogy képeid újjászülessenek művészi formában. Az alkalmazás segítségével létrehozott kollázsok boldogságot és elégedettséget hozhatnak a mindennapjaidba. Oszd meg ezeket az alkotásokat az egész világgal, és szerezd meg a közösség elismerését.

Units: Unit converter (iPhone/iPad)
Az Egység Átváltó egyszerű és átlátható kezeléssel kínálja különböző mértékegységek és valuták átváltását. A program hosszúság, tömeg, térfogat, hőmérséklet, idő és számos más fontos egység átváltását teszi lehetővé. Felhasználóbarát felülete biztosítja a gyors és pontos számításokat, így mindennapi használatra és oktatási célokra, például matematika és fizika órákon is ideális. Az alkalmazás segítségével a különböző mértékegységek közötti váltás gyorsan és egyszerűen elvégezhető, amely jelentős idő- és energiatakarékosságot eredményez.

Calcvier – Keyboard Calculator (iPhone/iPad)
A Calcvier átalakítja a billentyűzetet számológéppé! Ezzel a funkcióval gyorsan végezhetsz számításokat bárhol, anélkül hogy alkalmazások között kellene váltanod, vagy widgetet használnod. Az eredményeket sem kell másolni és beilleszteni, így időt takarít meg és növeli a hatékonyságot.

Planimeter: Map Measure (iPhone/iPad)
A Planimeter egy hasznos alkalmazás, amely térképeken segít mérni távolságokat, területeket és kerületeket. Különösen előnyös, ha pontos mérésekre van szükség különböző földterületeken vagy projektek során. Az alkalmazás könnyen kezelhető és megbízható eredményeket nyújt. A felhasználóbarát felület és a többféle mérési opció révén könnyen igazodik a különféle igényekhez. A Planimeter segítségével gyorsan és hatékonyan végezhetsz méréseket anélkül, hogy fizikailag jelen kellene lenned a helyszínen.

ToPack: Trip Packing Checklist (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segít, hogy semmit ne felejts el egy utazás során. Létrehozhatsz egy új listát a nulláról, kombinálhatod meglévő listákkal és sablonokkal. Be- és kiviteli lehetőségek CSV és más formátumokban. Egyedi kategóriákat és elemeket hozhatsz létre. Az elkészült listát táblázatos formában elküldheted e-mailben, például nyomtatásra. Bekapcsolhatod az értesítéseket, hogy emlékeztessen az utazás kezdetéről.

Köszönjük a támogatást és visszajelzést: iosradetel@gmail.com.

Face Story Pro – morph face (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetőséget kínál, hogy átalakítsd magad Kelly Brookká, vagy akár legjobb barátodat kutyává. Emellett elkészítheted saját “felnövős filmedet” a babakorodtól kezdve. Az applikáció automatikusan felismeri az emberi arcokat, így rendkívül egyszerűen használható. Ezzel a technológiával szórakoztató és egyedi történeteket alkothatsz. Fontos, hogy ügyelj a személyes adatok védelmére az alkalmazás használata során. Az applikációhoz részletes hibakeresési útmutatók is rendelkezésre állnak, amelyek megkönnyítik a használatát.

Bridges: Link Formatting (iPhone/iPad)
A Bridges a legjobb eszköz egyedi formázott linkek gyűjtéséhez. Segítségével egyszerűen mentheted podcastjeid, hírleveleid vagy blogbejegyzéseid linkjeit. Ha valaha is kellett már linkeket gyűjtened egy projekthez, a Bridges jelentősen megkönnyíti a munkádat.

TODAC Todo (iPhone/iPad)
A Todac egy intuitív és könnyen használható feladatkezelő alkalmazás, amely a Dayol család részeként érhető el. A Dayol egy átfogó naplószoftver, amely magában foglalja a naplót, az éves, havi és heti tervezőt, valamint a naptárt és widgeteket is. A Todac segít a napi teendők rendszerezésében és nyomon követésében, legyen szó akár családi, akár egyéni használatról. Az alkalmazás könnyen kezelhető felülete lehetővé teszi a feladatok gyors hozzáadását és követését. A Dayol többi funkciójával való integráció biztosítja, hogy minden fontos információ egyetlen helyen legyen elérhető.

AI Homework Helper: AiTutor (iPhone/iPad)
Az AiTutor egy mesterséges intelligencia alapú házi feladat asszisztens alkalmazás, amely átalakítja tanulási szokásaidat. Minden korosztályra és oktatási szintre tervezve a telefonodat hatékony tanulási eszközzé varázsolja. Az AiTutor segít könnyebben megérteni a bonyolult tananyagokat, hatékonyabban gyakorolni, és jobban felkészülni az órákra és a vizsgákra. Az intuitív felhasználói felület és a személyre szabott segítség révén új szintre emelheted a tanulási élményt. Az alkalmazás letöltése egyszerű, és azonnal megkezdheted a tanulást.

FretFluent – Fretboard Notes (iPhone/iPad)
A FretFluent egy olyan eszköz, amely segít a gitár fogólapján található hangok elsajátításában. Akusztikus gitárral vagy erősítőbe csatlakoztatott elektromos gitárral használható. Célja, hogy könnyen és gyorsan megértsd a hangok elhelyezkedését a fogólapon, így javítva a játékod és zenei tudásod. Az alkalmazás részletes útmutatókkal és gyakorlatokkal segíti a tanulást, hogy könnyebb legyen a fejlődés. Alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt, akik szeretnék mélyebben megismerni hangszerüket.

Mars Info (iPhone/iPad)
Az Explore Mars egy interaktív alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerű kézmozdulatokkal forgasd, döntsd, nagyítsd a Mars virtuális glóbuszát, és kiválassz különböző helyszíneket. Az alkalmazás alapját a Viking Orbiter MDIM 2.1 Mars-térkép képezi, kiegészítve a NASA tudományos vizualizációs stúdiója által készített topográfiai, gravitációs és kéregvastagsági térképekkel. Az alkalmazás segítségével mintegy 80 lenyűgöző marsi helyszínt fedezhetsz fel, köztük vulkánokat, krátereket, síkságokat, hegyeket és űreszközöket.

2 Players 1 Device (iPhone/iPad)
Ez a hordozható, két játékos számára tervezett eszköz kiváló szórakozási lehetőséget nyújt különböző helyzetekben. Egyszerű versenyjátékokat kínál, melyeket két ember egymással szemben ülve játszhat. Ideális választás randevúra, vacsora előtti gyerekprogramra, vagy akár arra, hogy eldöntsük, ki fizeti a következő kör italokat. Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható, így bármikor rendelkezésre áll, amikor gyors és élvezetes versenyre vágyunk.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
Ebben a játékban egy üstököst irányítasz, és a cél, hogy a pályán tartsd. Elsőre könnyűnek tűnik, de az üstökös egyre gyorsabban halad, ami kihívást jelent. A fizika alapú mozgás miatt az irányítás összetett, különösen, amikor kétkezes módban játszol, mert ekkor könnyen összeütközhetsz.

Command Word Jumble Compete (iPhone/iPad)
A Command Word Jumble Compete egy szórakoztató szójáték alkalmazás, amely színes betűvilággá változtatja az eszközödet. Különböző kategóriák várnak rád, ahol a szavakat kell összekeverni és újra kirakni. Így felfedezhetsz rejtett jelentéseket és bővítheted szókincsedet egy játékos és interaktív módon.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
A „Simulate real solar system” egy oktatószoftver, amely lehetővé teszi a Naprendszer valósághű szimulációját. Az „Emulate Universe” funkciónak köszönhetően bárki létrehozhat és fejleszthet saját bolygórendszereket. A szoftver teljes mértékben testreszabható, így a felhasználók különböző paraméterekkel tervezhetik meg egyedi naprendszereiket. Fizikai alapokra épülő modellezést alkalmaz, ami biztosítja a tudományos hitelességet. Különösen hasznos lehet földrajz vagy fizika iránt érdeklődő diákok számára.

Chronicles of The Ancients (iPhone/iPad)
A “Chronicles of the Ancients” című játék egyedülállóan oktató és magával ragadó élményt kínál, amely az ősi civilizációk gazdag világába repít. Fedezd fel Babilon, Uruk, Ur, Egyiptom, Akkád, Théba, Athén, Róma, Illyria, Kína, Japán, az Aztékok, az Inka Birodalom, a Maya civilizáció, India és a viking területek csodáit. Minden helyszín gyönyörűen illusztrált és animált térképeken elevenedik meg, így minden utazás emlékezetes kalanddá válik.

Snake Game: Eat. Grow. Survive (iPhone/iPad)
Ebben a kígyós játékban az a feladat, hogy a kígyót irányítva összegyűjtsd az élelmiszereket. Kerüld el a falakat és a saját farkadat, mert ezek a játék végét jelentik. A játék intuitív irányítást kínál, a nehézségi szint fokozatosan emelkedik, és globális ranglistán oszthatod meg a legmagasabb pontszámaidat. Ez a kihívásokkal teli és szórakoztató program kiválóan fejleszti a reflexeket és a stratégiai készségeket.

Word Winds: Relaxing Word Game (iPhone/iPad)
A játékban folyamatosan hulló betűblokkokat kell irányítanod a szélerők segítségével. A cél szavak létrehozása, amelyek eltüntetik a blokkokat, pontokat szereznek és több időt adnak, mielőtt a blokkok túl magasra tornyosulnának. A kezelés egyszerű, de a jó stratégiára is szükség van a sikerhez. Az idő ellen versenyezve különösen fontos, hogy gyorsan és okosan alkoss szavakat.