APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/7

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít alaposabban megérteni az Apple ökoszisztémát. A blog megbízható, könnyen érthető útmutatókat, hibakeresési leírásokat és alkalmazásajánlásokat kínál, hogy teljes mértékben kihasználhasd az Apple készülékeidet. Emellett tárgyilagos teszteket is találsz, amelyek segítségével eldöntheted, melyik eszköz vagy alkalmazás a legjobb számodra.

Slideshow with Music Pro (iPhone/iPad)
A Slideshow alkalmazással egyszerűen készíthetsz filmet több fényképből mindössze négy lépésben. Első lépésként adj hozzá fényképeket a könyvtáradból. Ezután válassz egy sablont, és használd a könnyen kezelhető szerkesztési funkciókat. Végül alkalmazz effekteket és zenét, majd oszd meg a kész filmet barátaiddal.

Converter AM (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi különböző mértékegységek és valuták átváltását, valamint hagyományos számológépként is használható. Például megmutatja, hogyan lehet hüvelyket centiméterre konvertálni. Ideális eszköz mindennapi feladatokhoz, ahol pontos átváltásokra van szükség, támogatva a tanulást és a gyors számításokat az iskolai és mindennapi életben egyaránt.

Egy valóságos mindennapi segítőtárs, amely egyszerre kínál mértékegység- és valutaátváltást, valamint alapvető számítási lehetőségeket. Könnyedén konvertál hüvelyket centiméterre, és más fontos átváltásokat végez. Ez az alkalmazás tökéletes választás mind iskolai, mind pedig hétköznapi számításokhoz, segítve a pontos, gyors és hatékony munkát.

PXL – mosaic art (iPhone/iPad)
A fotókollázs lehetővé teszi, hogy új életre keltsd a képeidet művészi formában. Ezzel a technikával személyes emlékeidet esztétikus és örömteli módon rendezheted el. Az elkészített kollázsokat könnyen megoszthatod a világ bármely pontján, így másokkal is megoszthatod örömödet és elégedettségedet. A fotókollázs készítése javítja a kreativitásodat és új perspektívából mutatja be a pillanataidat.

Vostok — Story Maker (iPhone/iPad)
A Vostok alkalmazás remek társ a történetek és lenyűgöző kollázsok elkészítésében, amelyek javítják közösségi média jelenléted. A Vostok segítségével ötleteidet könnyedén alakíthatod professzionális minőségű posztokká és történetekké.

Units: Unit converter (iPhone/iPad)
Az egységátváltó egy sokoldalú eszköz, amely számos mértékegység és valuta átváltását teszi lehetővé. Kezelése rendkívül egyszerű és áttekinthető. A legfontosabb mértékegységek, mint például hosszúság, tömeg, térfogat és hőmérséklet mellett, különböző valuták között is gyorsan váltani lehet. Ajánlott használóknak, akik gyakran végeznek különböző méréseket vagy utaznak nemzetközi szinten, mivel könnyen és gyorsan biztosít pontos átváltásokat.

Calcvier – Keyboard Calculator (iPhone/iPad)
A Calcvier egy olyan alkalmazás, amely a billentyűzetet számológéppé alakítja, így lehetőséget ad gyors számítások elvégzésére anélkül, hogy alkalmazások között kellene váltani vagy widgeteket használnál. Az eredményeket nem kell másolni és beilleszteni, mivel közvetlenül a billentyűzeten végezhetők el a műveletek. Ez az eszköz különösen hasznos azok számára, akik gyakran végeznek számításokat és időt szeretnének megtakarítani.

iShrug: Kaomoji and ASCII Art (iPhone/iPad)
A termék az Üzenetek alkalmazásban használt matricák mellett saját szövegművészeti elemeket is kínál. Használata egyszerű: csak érints meg egy ikont, add hozzá az üzenetedhez, majd küldd el. Kreativitásod kifejezésére számos lehetőség áll rendelkezésre, még akkor is, ha már sok matricád van. Ideális eszköz azoknak, akik többet szeretnének kihozni az üzenetküldésből, növelve a kommunikáció élményét és a vizuális kifejezést.

ToPack: Trip Packing Checklist (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segít, hogy semmit se felejts el egy utazás során. Készíthetsz új listát az utazásról, vagy kombinálhatod a meglévő listákat és sablonokat. Importálhatod és exportálhatod az elemeket CSV és más formátumokban. Saját kategóriákat és elemeket hozhatsz létre. A listát táblázat formájában e-mailben is elküldheted, például nyomtatáshoz. Bekapcsolhatod az értesítéseket, és az alkalmazás emlékeztetni fog az utazás kezdetére. Köszönjük a támogatást és visszajelzést az iosradetel@gmail címen.

Face Story Pro – morph face (iPhone/iPad)
Az alkalmazás automatikusan felismeri az emberi arcokat, és lehetővé teszi, hogy különböző karakterekké alakítsd át magad, például Kelly Brook-ká, vagy akár egy kutyává is varázsold a barátodat. Használhatod gyerek- és felnőttképeket egy életedről szóló videó készítéséhez. Az arcodat bemutató történetet azonnal elkészítheted. Az alkalmazás nagy figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, és részletes hibakeresési útmutatók segítik a felhasználókat. A technológia fizika alapú megoldásokkal működik a minőségi eredmény érdekében.

TODAC Todo (iPhone/iPad)
A Todac egy hatékony feladatkezelő alkalmazás, amely a mindennapi teendők szervezését segíti. Része a Dayol családnak, amely egy átfogó napló alkalmazás. A Dayol nemcsak naplót, hanem éves, havi és heti tervezőt, naptárat és widgeteket is kínál, így segít rendszerezni az időbeosztásodat. A Todac könnyen használható felülete és funkciói lehetővé teszik, hogy egyszerűen létrehozd és kövesd a tennivalókat. Az alkalmazást minden családtag használhatja, megkönnyítve ezzel a közös időtervezést és a kommunikációt.

AI Homework Helper: AiTutor (iPhone/iPad)
Az AiTutor egy mesterséges intelligenciával működő házi feladat segítő alkalmazás, amely forradalmi (vagy “forradalmi”?) módon átalakítja a tanulási szokásaidat. Az alkalmazás minden korosztály és oktatási szint diákjai számára készült, így bárki használhatja, aki hatékonyabban szeretne tanulni. Az AiTutor okostelefonodat egy tanulási központtá varázsolja, így mindig kéznél lesz a segítség a házi feladatokhoz és tanuláshoz. Ez az innovatív app egyszerűsíti és könnyebbé teszi a tanulási folyamatot, miközben támogatja a személyes fejlődésedet.

Progress – Kitten help goal. (iPhone/iPad)
A *Progress* egy olyan alkalmazás, amely segít nyomon követni a feladatok előrehaladását és az élelmiszerkészletet. Az app emlékeztet, hogy melyik fejezetnél tartasz a könyvedben, és hogy hány napja sikerül korán reggel felkelned. Az egyszerű és átlátható felület lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezeld mind a tanulmányi feladataidat, mind a háztartásod készleteit. Az alkalmazás célja, hogy javítsa szervezőképességedet és támogassa időmenedzsmentedet.

FretFluent – Fretboard Notes (iPhone/iPad)
A FretFluent kiváló eszköz a gitár fogólapjának mélyreható megismeréséhez. Kezdetben egy akusztikus gitárra vagy egy erősítőhöz csatlakoztatott elektromos gitárra lesz szükséged. Az alkalmazás segít gyorsabban megtanulni a húrok és bundok helyzetét, így hamarabb játszhatod kedvenc dalaidat. A FretFluent jól szervezett leckékkel és interaktív gyakorló eszközökkel biztosít egyedi tanulási élményt. Engedd, hogy ez az eszköz végigvezessen a gitártanulás izgalmas folyamatán.

Mars Info (iPhone/iPad)
A Mars felfedezése egyszerű mozdulatokkal: forgatás, billentés, nagyítás és helyszínek kiválasztása. Az alkalmazás a NASA Viking Orbiter MDIM 2.1 Mars térképét, valamint a NASA Tudományos Vizualizációs Stúdiójának GMM-3 MOLA topográfiai térképét, Free-Air és Bouguer gravitációs térképét, valamint a Mars kéregvastagsági térképét használja. Az alkalmazás lehetőséget ad körülbelül 80 legérdekesebb marsi helyszín, például vulkánok, kráterek, síkságok, hegyek és űrszondák azonosítására. Egyszerű, intuitív kezelőfelülete révén bárki részletesen tanulmányozhatja a Mars felszínét.

ForSure Password Manager (iPhone/iPad)
A ForSure Password Manager vezető szereplő a kiberbiztonság területén, világszerte védve egyének és vállalkozások ezreit. Az app segítségével automatikusan generálhatsz bonyolult jelszavakat, amelyeket egy biztonságos digitális tárolóba menthetsz. Hozzáférhetsz ezekhez bármilyen eszközről, megoszthatod a jelszavakat, és automatikusan kitöltheted őket minden weboldalon és alkalmazásban. A ForSure célja, hogy egyszerű és biztonságos megoldást nyújtson jelszókezelésre, így garantálva személyes adataid védelmét és megkönnyítve az online jelenlétedet.

myESO (iPhone/iPad)
A myESO alkalmazás az Elder Scrolls Online (ESO) játékosai számára nyújt értékes segítséget. Az app lehetővé teszi, hogy az összes, játékban elérhető szettet egyszerűen böngészhessük. Ezáltal jelentősen megkönnyíti karakterünk összeállításának tökéletesítését.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy élethűen szimulálhasd a Naprendszert. Virtuálisan megalkothatod és fejlesztheted az univerzumot, valamint a saját bolygóidat hozhatod létre. Magasan testreszabható, így saját Naprendszeredet építheted fel. A program fizika alapú modellezést használ, hogy minél valósághűbb élményt nyújtson.

Hero of the Kingdom (iPhone/iPad)
Egy kis farmon éltél édesapáddal nyugodtan, amikor egy napsütéses napon teljesen megváltozott az életed. Egy váratlan esemény elindított egy veszélyes útra, amelynek célja apád és a királyság megmentése. Az események sodrásában próbára teszed bátorságodat és képességeidet, miközben ismeretlen területeken és rejtélyes helyszíneken vándorolsz. Éles eszedre és találékonyságodra lesz szükséged, hogy legyőzd az előtted álló akadályokat és visszahozd a békét az otthonodba.