APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/5

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítségével mélyebb betekintést nyerhetsz az Apple ökoszisztémájába. Egyszerűen érthető használati útmutatókkal, hibakeresési tippekkel, alkalmazás- és termékajánlásokkal, valamint pártatlan véleményekkel lát el, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

ChirpOMatic – BirdSong USA (iPhone/iPad)
A ChirpOMatic USA segít gyorsan és egyszerűen azonosítani Észak-Amerika madarait. Képes felismerni a vékony hangú Blackpoll Warbler énekét, valamint a Vadpulyka hangos gágogását. Az applikáció segítségével könnyen megtanulhatod a körülötted lévő madarak hangját, így bármikor felismerheted őket a természetben járva.

Aquarium Log – Tank Manager (iPhone/iPad)
Az Aquarium Log egy mobilalkalmazás, amely segítséget nyújt minden akvaristának, legyen szó hobbi szinten érdeklődőkről vagy profi szakemberekről, az akváriumuk egyszerű karbantartásában. Az alkalmazás lehetőséget biztosít az összes jegyzet rendszerezésére naptár nézetben.

PlayNav – Video Player (iPhone/iPad)
A YouTube Playnav videóböngésző lehetőséget ad arra, hogy kedvenc videóidat reklámok nélkül élvezd. Ez az új böngésző blokkolja a lejátszás közben megjelenő zavaró hirdetéseket, így zavartalanul nézheted a tartalmakat. Könnyen kezelhető felülete és hatékony hirdetésblokkoló funkciója hozzájárul a folyamatos és megszakítás nélküli videónézés élményéhez.

MetaWeather (iPhone/iPad)
MetaWeather egy előremutató, intelligens és pontos időjárás-alkalmazás, amely túlmutat az egyszerű adat- és radarközlésen. Alapfunkciói közé tartoznak a radar, figyelmeztetések, aktuális adatok, 100 órás és 10 napos előrejelzések. Generatív mesterséges intelligencia segítségével egyszerűen érthető előrejelzéseket nyújt. Testre szabható témákat, alkalmazásikonokat és kezdőképernyő-widgeteket kínál, valamint a tartalom átrendezését is lehetővé teszi.

AfroCharts (iPhone/iPad)
Az AfroCharts egy olyan platform, amely az afrikai zene iránti szeretetből jött létre. Az alkalmazással ingyen hallgathatod kedvenc afrikai előadóid zenéit. Bármely afrikai ország illetve zenei műfaj toplistáit könnyedén megtalálhatod.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az Easy To Easy alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással exportáld és biztonsági mentést készíts a fotóidról és videóidról. A mentés veszteségmentes, támogatja az eredeti képek exportálását, és megőrzi a fotók EXIF információit, például a készítési dátumot és helyszínt is. A platform könnyen kezelhető, garantálja a személyes adataid védelmét, és rendelkezik részletes hibakeresési útmutatókkal a problémák gyors megoldásához.

ae Pronunciation (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás támogatja a diákokat az amerikai angol különböző hangjainak felismerésében, ami alapvető fontosságú a helyes kiejtés elsajátításához. A hangok bemutatásához a program a Nemzetközi Fonetikai Ábécé (IPA) írott szimbólumait alkalmazza.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
A Learn Chinese Flashcards HSK alkalmazással 5000 kínai szót tanulhatsz szórakoztató és aranyos környezetben. Az alkalmazás szintjei a HSK (Kínai Proficiency Test) hat szintjén alapulnak, így fokozatosan fejlesztheted nyelvtudásodat. Ideális választás a kínai nyelv elsajátításához.

Progress – Kitten help goal. (iPhone/iPad)
A Progress egy praktikus alkalmazás, amely két fő funkcióval rendelkezik: feladatkezelés és élelmiszerkészlet-nyilvántartás. Segít nyomon követni, hogy hol tartasz a könyvek olvasásában vagy egy feladatban. Emellett feljegyzi, hány napon sikerült korán felkelned. Az élelmiszerkészlet-nyilvántartás funkcióval egyszerűen követheted, hogy milyen élelmiszereid vannak otthon, így elkerülheted a felesleges vásárlást. Az alkalmazás intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet könnyű használni. A Progress ideális választás mind azoknak, akik szeretnék rendszerezni a mindennapi tevékenységeiket és optimalizálni az élelmiszerkészleteiket.

Password Manager – Panoptes (iPhone/iPad)
A Panoptes egy jelszókezelő alkalmazás, mely biztonságosan tárolja felhasználóneveidet és jelszavaidat, megkönnyítve azok elérését. A program minden eszközön rendelkezésre áll, így bárhol és bármikor használható bejelentkezéskor. A Panoptes titkosítja adataidat, hogy megóvja azokat az illetéktelen hozzáférésektől, és egyszerűsíti az online fiókok kezelését. Intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi a könnyű navigációt és a gyors információelérést.

Taskloy (iPhone/iPad)
A Taskloy egy hatékony alkalmazás, amely lehetővé teszi különféle napi feladatok létrehozását egy helyen. Egyszerű és vonzó felhasználói felülettel rendelkezik.

– Jegyzetek hozzáadása.
– Telefonhívás ütemezése és későbbi lebonyolítása.
– Üzenet ütemezése és későbbi elküldése.
– Szöveg/link hozzáadása és későbbi megosztása (Premium).
– Kép hozzáadása és későbbi megosztása (Premium).
– Link mentése és későbbi meglátogatása (Premium).
– E-mail megírása és későbbi elküldése (Premium).
– Feladatok prioritásának beállítása.
– Értesítések hozzáadása a feladatokhoz (Premium).

Az alkalmazás összes funkciójához a prémium verzió előfizetésével férhetsz hozzá.

ForSure Password Manager (iPhone/iPad)
A ForSure jelszókezelő kimagasló a kiberbiztonság terén, és világszerte számos egyént és vállalkozást védelmez. Az alkalmazás lehetővé teszi az összetett jelszavak automatikus generálását, amelyeket biztonságos digitális tárolóban őrizhetsz meg. Jelszavaidat bármilyen eszközről elérheted, megoszthatod, és az alkalmazás automatikusan kitölti őket minden webhelyeden és alkalmazásodban. A ForSure így egyszerre kínál kényelmet és biztonságot a személyes adatok védelme érdekében.

myESO (iPhone/iPad)
A myESO alkalmazás az Elder Scrolls Online játék segítőtársa. Lehetővé teszi, hogy könnyedén böngészhess az ESO összes szetjében.

Főbb jellemzők:

Build kezelése: Karaktered építését és tökéletesítését egyszerűsíti, mivel könnyedén hozzáférhetsz egy hatalmas szetgyűjteményhez az alkalmazáson keresztül.

Hero of the Kingdom (iPhone/iPad)
Egy 15 éves olvasónak:

Éltél nyugodtan apáddal egy kis gazdaságban, amíg egy nap minden megváltozott. Apádat elrabolták, és fel kell kelned, hogy visszaszerezd őt és megmentsd a királyságot. Ez a játék magával ragadó cselekménnyel és kihívásokkal teli küldetésekkel vár. Vegyél részt epikus csatákban, fejleszd képességeidet, és oldj meg összetett feladványokat. Fedezd fel a fantasztikus világot, ismerj meg új barátokat és ellenségeket, miközben egyre közelebb kerülsz a célodhoz. Készülj fel egy felejthetetlen kalandra!