APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/29

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog megkönnyíti az Apple ökoszisztéma megértését. Hasznos, könnyen követhető útmutatók, megbízható hibaelhárítási tanácsok, kiemelkedő alkalmazás- és termékajánlások, valamint tárgyilagos értékelések segítik az Apple eszközök maximális kihasználását.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro alkalmazás segítségével egyedi és szórakoztató kollázsokat készíthetsz a fényképeidből. Az alkalmazás különlegessége, hogy olyan hatásokat és varázslatos elemeket használ, amelyeket más alkalmazásokban nem találsz meg. A célja, hogy kiemelkedj a barátaid közül, és a családodat is megnevettesd. Csak annyi a teendőd, hogy előveszed a kamerádat, és készítesz néhány fotót ezzel az appal.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy kompakt, de erőteljes életvezetési alkalmazás, amely egyesíti a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Használatával egyszerűbben követheted nyomon a napi teendőidet és hosszú távú céljaidat. Az alkalmazás intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető. Integrációs képességei révén minden szükséges információ egy helyen érhető el, ami időt és energiát takarít meg számodra. A Tiny Planner ideális társ a szervezettebb életmódhoz, legyen szó iskolai feladatokról, személyes projektekről vagy bevásárlások betervezéséről.

Weather: it is nice outside + (iPhone/iPad)
Az időjárás mindennapi életünk fontos része, befolyásolja napi rutinjainkat, utazási terveinket és még hangulatunkat is. A technológia fejlődésével ma már elérhetők időjárás-előrejelző szolgáltatások, amelyek segítenek jobban megtervezni napi tevékenységeinket. Ezek az előrejelzések fizika alapú modellek és adatgyűjtés segítségével készülnek, és általában online vagy mobilalkalmazáson keresztül érhetők el. Az ilyen szolgáltatások személyes adatok védelmére is figyelmet fordítanak, és gyakran tartalmaznak hibakeresési útmutatókat a felhasználók számára.

Reflow – Score Editor (iPhone/iPad)
A Reflow egy kifinomult fogásjelzési és kottázási szerkesztőprogram, melyet kifejezetten gitárosok, basszusgitárosok, dobosok és más hangszeres zenészek számára terveztek. Segítségével bárhol és bármikor könnyedén írhatod és szerkesztheted zenéidet. Intuitív felülete megkönnyíti a komponálást és a szerkesztést, így gyorsabban valósíthatod meg zenei ötleteidet. Tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt, akik egyszerű, ám sokoldalú eszközt keresnek zenei munkáikhoz.

ScanGo:Scanner App free of ads (iPhone/iPad)
A ScanGo egy praktikus és könnyen használható iPhone-alkalmazás, amely számos helyzetben megállja a helyét, köszönhetően sokrétű funkcióinak. Lehetővé teszi dokumentumok, igazolások, bankkártyák, számlák, nyugták és jegyek szkennelését. Az alkalmazás kiváló minőségű képeket és PDF-fájlokat készít, lehetővé téve a papíralapú információk digitális tárolását és megosztását. A ScanGo egyszerűsége és rugalmassága miatt ideális választás a mindennapi használatra.

Nutritional Information (iPhone/iPad)
A TACO (Brazil Élelmiszer-összetétel Táblázat) egy átfogó tudományos projekt eredménye, melyet az UNICAMP NEPA koordinál, az Egészségügyi és Szociális Fejlesztési Minisztériumok támogatásával és finanszírozásával. Ez a táblázat részletes információkkal szolgál a brazil élelmiszerek tápanyag-összetételéről, ezáltal segítve a táplálkozási szakembereket, kutatókat és a nagyközönséget az optimális élelmiszerválasztásban és az egészséges étrend kialakításában.

Calcular porcentaje (iPhone/iPad)
Az “IOS Calcular Porcentaje” alkalmazás a népszerű https://porcentaje.org oldal látogatóinak visszajelzései alapján jött létre. Célja, hogy a százalékszámítások egyszerűen és gyorsan elvégezhetők legyenek minden felhasználó számára. Az applikáció intuitív felülettel rendelkezik, mentes a felesleges elemek okozta bonyodalmaktól, így könnyen kezelhető. A fejlesztők különös figyelmet fordítottak arra, hogy az alkalmazás minél hatékonyabb és felhasználóbarátabb legyen, valamint minden korosztály számára egyszerűen használható maradjon.

Sycorp Calculator (iPhone/iPad)
A Sycorp Calculator app gyors és egyszerű hozzáférést biztosít számos olyan számításhoz, amit a vízkár helyreállítás, az építőipar, a fűtés, szellőzés és légkondicionálás (HVAC), valamint a beltéri levegőminőség területein használnak. Az alkalmazás kifejezetten ezekre az iparágakra szabott, és célja, hogy a szakemberek gyorsabban és hatékonyabban végezhessék a munkájukat.

myDream Universe – Build Solar (iPhone/iPad)
A myDream Universe egy sandbox űrszimulációs játék. Kicsi aszteroidával kezdesz, amelyet más aszteroidák elnyelésével napendszerré fejleszthetsz. Felfedező üzemmódban barangolhatsz az univerzumban, bolygókat és naprendszereket találva. Saját naprendszered GP-t (játékbeli pontokat) és tömeget gyűjthet.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
A játék során egy isten szerepébe bújsz, és saját naprendszert hozol létre. Az univerzumban kalandozva GP-t (Isteni pontokat) és MP-t (Tömeg pontokat) gyűjtesz, hogy bővíthesd naprendszeredet. Feladatod a többi naprendszer legyőzése és erőforrásaik megszerzése. A cél a legerősebb naprendszer megalkotása. A játék valódi fizikai alapokon nyugszik, így a bolygók és csillagok elhelyezése stratégiai döntéseket igényel.

Super Lines (iPhone/iPad)
A “Super Lines” egy klasszikus arcade játék, amely a híres “Snake” játékon alapul. Négy különböző játékmódot kínál, köztük két rendkívül izgalmas, többjátékos lehetőséget is. Így bármikor játszhatsz barátaiddal, nem kell egyedül versenyezned. A játék célja, hogy minél tovább életben maradj és közben minél több pontot gyűjts.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
A “Comet Runner” egy izgalmas játék, amelyben egy üstököst kell irányítanod és a pályán tartanod. Bár első pillantásra egyszerűnek tűnik, az üstökös egyre gyorsabban halad, és ezért egyre nehezebbé válik az irányítása. Különösen kihívást jelent a kétkezes mód, amelyben könnyen baleset történhet. A játék fizika alapú kezelést kínál, mely nagyobb valósághűséget ad az élménynek.

Sapan (iPhone/iPad)
Ebben a játékban ujjaiddal indítasz mini katapultokat, hogy eltaláld a blokkokat. Az első részben a fizika alapú mechanikával kell ügyesen eltávolítani az összes blokkot. A második szakaszban kétféle labdával célozhatsz a blokkokra. A harmadik rész pedig biliárdszerű kirakósként kínál szórakozást. A változatos játékmenet izgalmas kihívásokat nyújt, miközben fejleszti logikai készségeidet és képességeidet. Készülj fel egy egyszerre élvezetes és lebilincselő élményre!

Boom Land™ (iPhone/iPad)
Ebben a játékban a játékos egy robbantási szakértő szerepét ölti magára. Számos bombatípus áll rendelkezésre, amelyeket különféle épületek lerombolására használhat. A cél az épület minél nagyobb részének megsemmisítése. A játék fizikai alapú, így a robbantások során valósághű hatások követhetők. Az eredményességet és a stratégiát a különböző robbantási eszközök helyes kombinálásával lehet maximalizálni.

Super Tank Battle R – Type X (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle R” új verziója több mint 9 év után jelent meg, és jelentős fejlesztéseket tartalmaz. Az “R” jelölés az alábbiakra utal:

– Redesign: a felhasználóbarátlan elemek eltávolítása
– Renew: régi elemek kiszelektálása
– Reduce: játék méretének csökkentése
– Random: véletlenszerű játéktér
– Remaster: javított grafika és hang
– Recall: gyermekkori emlékek felidézése

Klasszikus játékszabályok:

– Védd meg a bázisod és pusztítsd el az összes ellenséges tankot
– Ha a tankod vagy bázisod megsemmisül, a játék véget ér.

Pop & Rotate (iPhone/iPad)
A Pop Pop Pop egy lendületes játék, amit könnyű megtanulni és magával ragadó élményt nyújt. Célja egyszerű: érints meg két vagy több azonos színű buborékot, hogy eltüntesd őket a játéktérről. A buborékokat könnyedén meg lehet érinteni, és lehetőség van a forgatásra is, ami további izgalmakat biztosít. Az egyszerű szabályok és a gyors játékmenet garantálja, hogy nehéz lesz letenni a játékot, miután elkezdted.

Idle Trillionaire: Money Game (iPhone/iPad)
Ez a játék gyors és izgalmas versenyt kínál számodra és barátaid számára! Az a cél, hogy a megadott időpontig, például egy év alatt, több pénzt gyűjts össze, mint a többi játékos. A játék különböző mérföldkövei újabb kihívásokat és lehetőségeket biztosítanak, hogy előrébb juss. Próbáld ki ingyen itt, és fedezd fel, milyen gyorsan érhetsz el sikereket!