APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/27

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít megérteni az Apple ökoszisztémát egyszerűbb módon. A weboldalon megbízható, könnyen követhető útmutatókat találsz a használathoz, hibakeresési útmutatókat, app- és termékajánlókat. Elfogulatlan értékeléseik segítenek a legjobb döntések meghozatalában a készülékeiddel kapcsolatosan.

Dica 99 – Y2K Digital Camera (iPhone/iPad)
A DICA 99 egy olyan alkalmazás, amely a digitális kamerák lényegét hordozza magában. Különleges szűrői között megtalálhatók a Kpop zenei videók által inspirált effektek is. Az app lehetőséget nyújt arra, hogy visszarepülj a 2000-es évekbe, és saját zenei videód sztárjává válj. A Filter BGM funkció automatikusan elindítja a zenét, amint kiválasztasz egy szűrőt. A SWEET szűrő filmhangulatot és digitális kamerahatást kölcsönöz képeidnek, míg a BUBBLE szűrő friss, nyári élményt nyújt.

Viola Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az instant brácsa hangoló a legpontosabb eszköz a piacon, amely minden szinten lévő zenész számára ideális. A kezdők, középhaladók és haladók egyaránt könnyedén használhatják. Az eszköz kijelzi a pontos hangfrekvenciát Hz-ben, így segít tökéletesen behangolni a brácsádat.

Passport Photo. (iPhone/iPad)
Az AI-alapú háttér-testreszabás és az arckép-korrekció útmutatói révén könnyedén elkészítheted az ideális útlevél-, személyi igazolvány- vagy vízumfotót. Az intelligens rendszer automatikusan felismeri és igazítja a portrét, biztosítva a pontos beállítást és a hivatalos előírásoknak való megfelelést. Az egyszerűen kezelhető felhasználói felület lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan végezd el a szükséges módosításokat, így időt takarítva meg és biztosítva a személyes adatok védelmét. Az automatikus javító funkciók pedig garantálják, hogy a végeredmény a lehető legjobb minőségű legyen.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kiváló választás autizmus spektrumzavarral élők számára. Interaktív, testreszabható képernyővédőhöz hasonlítható, amelyet a felhasználó igényei szerint lehet alakítani. A sokféle funkcióval és beállítással ellátott applikáció stimuláló és megnyugtató élményt nyújt. Elérhetősége és könnyű kezelhetősége miatt hamar kedvenceddé válhat.

Classical Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
Ezzel a hangolóval klasszikus gitárodat pillanatok alatt és precízen hangolhatod. Ideális választás kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak egyaránt. A piacon elérhető legpontosabb készülék, amely Hertzben (Hz) jeleníti meg a pontos hangfrekvenciát.

Violin Tuner Professional (iPhone/iPad)
A hegedűd tökéletes hangolása mostantól gyors és pontos lehet! Ez a hangoló eszköz kezdőknek, haladóknak és profi zenészeknek egyaránt ideális. A legpontosabb a piacon, mivel megjeleníti a hang pontos frekvenciáját Hz-ben. Könnyen használható, így segít, hogy mindig a legjobb minőségű hangzást érd el, függetlenül a tudásod szintjétől.

3D Scanner App (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy iPhone vagy iPad készülékeddel 3D szkenneléseket készíts. Az elkészült szkenneléseket letöltheted vagy megoszthatod STL, OBJ, USDZ és PLY formátumokban. Az alkalmazás különösen hasznos lehet 3D tervezőknek, játék- és alkalmazásfejlesztőknek, virtuális 3D túrák készítőinek, valamint bárkinek, aki érdeklődik a 3D szkennelés iránt.

Cello Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az Instant Cselló Hangolító egy precíziós eszköz, amely lehetővé teszi csellód gyors és pontos hangolását. Kiváló választás mind kezdőknek, mind haladó zenészeknek. A készülék kijelzi a pontos hangfrekvenciát hertzben, ami a legpontosabb hangolást biztosítja. Egyszerű kezelhetősége és megbízhatósága révén hozzájárul ahhoz, hogy csellód mindig tökéletesen szóljon.

Electric Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
A gitárhangoló azonnal és pontosan beállítja a hangszert, mindössze néhány másodperc alatt. Kiváló választás kezdő, középhaladó és haladó zenészek számára egyaránt. A legpontosabb hangolást nyújtja, mivel kijelzi a hang frekvenciáját Hz-ben.

Hue Widgets (iPhone/iPad)
A Hue Widgets segítségével könnyedén vezérelheted a világítást a kezdőképernyődről. A widgetekkel gyors hozzáférést biztosíthatsz kedvenc Hue fényeffekjeidhez és jeleneteidhez. Így néhány érintéssel módosíthatod az otthonod hangulatát, legyen szó a pihenésről vagy a tanulásról.

Double Bass Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az Instant Double Bass Tuner egy precíz és könnyen használható hangoló eszköz nagybőgőhöz. Ideális kezdőknek, középhaladóknak és haladó zenészeknek egyaránt. Az eszköz a legpontosabb hangolást garantálja, mivel pontosan megjeleníti a hang frekvenciáját Hz-ben. Egyszerű kezelőfelülete és gyors reakcióideje lehetővé teszi a zenészek számára, hogy pillanatok alatt pontosan beállítsák hangszerüket.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis a kilencvenes évek díjnyertes, klasszikus logikai játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek újragondolt változata. A játék során kis kék lényeket kell irányítani, akik különféle szórakoztató és egyre nehezedő rejtvényeken navigálva keresnek új otthont. A játék fejleszti a logikai gondolkodást és a kreativitást, miközben izgalmas kihívások elé állítja a játékosokat.

2 Players 1 Device (iPhone/iPad)
Ez az eszköz egyszerű, kétszemélyes, versenyszerű játékokat kínál. Ideális randevúkra vagy gyermekekkel való várakozás közbeni időtöltésre. Használható arra is, hogy eldöntsétek, ki állja a következő kör italokat. A játékosoknak az eszköz két oldalán kell elhelyezkedniük, ezáltal biztosítva az egyenlő feltételeket a versenyhez. A játékok szórakoztatóak, gyorsak, és bárhol játszhatók, ahol az eszköz rendelkezésre áll.

Realistic Chinese Checkers (iPhone/iPad)
A Realistic Chinese Checkers egy különleges táblajáték, amely valódi kristálygolyókkal készül. Két játékmóddal rendelkezik: Capture és Free. A Capture módban akár hat játékos vagy a számítógép ellen is játszhatsz. A kristálygolyók és a játékmenet fizikailag kialakított alapja teszi a játékélményt valóságossá és egyedivé.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy hagyományos játék, ahol a feladat egyszerű: a dobozt a megadott célhelyre kell juttatni. Bár a koncepció könnyűnek tűnik, a játék valójában nagyon nehéz. Magas szintű térlátást és stratégiát igényel. A különböző szintek teljesítéséhez minden játékos számára rendelkezésre állnak hibakeresési útmutatók és tippek. Fejleszti a logikai gondolkodást és a türelmet. A játék fizika alapú mechanizmusokat használ, és figyelembe veszi az egyensúly és a mozgás szabályait.

Findit – 200 Pictures (iPhone/iPad)
Ez a játék 200 nagy felbontású képet tartalmaz, amelyeken apró eltéréseket kell megtalálnod. A játék nehézsége abban rejlik, hogy alapos megfigyelőképességet igényel, így kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt és a figyelmet. A klasszikus “Find it” játék, amely több órányi szórakozást és kihívást kínál. Az újabb és újabb képek miatt sosem válik unalmassá. Ideális választás mindazoknak, akik szeretik a logikai és megfigyelőképességet igénylő játékokat.

Teach Your Monster Eating (iPhone/iPad)
Az “Étel Kalandor” játék célja, hogy a válogatós gyerekeket lelkes ételfelfedezőkké alakítsa. Ez a gazdag élményeket nyújtó játék arra ösztönzi a gyerekeket, hogy új gyümölcsöket és zöldségeket kóstoljanak meg. Segít az egészséges étkezést izgalmas utazássá varázsolni, támogatva a változatos étrend elfogadását és a tápláló ételek megszeretését. Az “Étel Kalandor” szórakoztató és tanulságos program, mely játékos formában ismerteti meg a gyerekeket a különféle élelmiszerekkel.

PopStar with Undo (iPhone/iPad)
Ez egy erősen addiktív játék. Ha egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni. A játéknak két módja van: Klasszikus és egy másik, nem meghatározott mód. A Klasszikus módban a szabály egyszerű: érints meg két vagy több, azonos színű blokkot, hogy eltüntesd őket. Az eltüntetett blokkok helyére újak kerülnek, és minél többet törölsz egyszerre, annál több pontot kapsz.

Word Winds: Relaxing Word Game (iPhone/iPad)
Ez egy szórakoztató és tanulságos játék, amelyben betűblokkok hullanak lefelé, te pedig irányítod a szelet. A célod, hogy a leeső betűkből szavakat alkoss, így eltávolítva a blokkokat és pontot szerezve. Minél több szót hozol létre, annál hosszabb ideig tarthat a játék, mielőtt a blokkok elérnék a képernyő tetejét. Ez a játék nemcsak a szókincsedet fejleszti, hanem gyors gondolkodási készségeidet is, miközben remek szórakozást nyújt.