APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/26

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Dixit Score (iPhone/iPad)
Az új Dixit Scorekeeper alkalmazás megkönnyíti a pontok számolását és nyomon követését a Dixit társasjáték során. Az app minden kártyához külön gombokat biztosít, így a játékosok könnyedén szavazhatnak. A mesélő felfedi saját kártyáját, majd a többi játékos bemutatja az övéit, ezt követően az alkalmazás automatikusan kiszámolja és hozzáadja a pontokat minden játékoshoz. Ezáltal nem szükséges időt pazarolni a pontok kézi összesítésére, így a játék gördülékenyebben folytatódhat.

Contacts Pro – Backup&Restore (iPhone/iPad)
A Contacts Pro egy olyan applikáció, amely offline üzemmódban is tökéletesen működik, és nem kér hálózati engedélyt, így az adatvédelem teljesen biztosított. Az alkalmazás egyik kiemelkedő funkciója a több névjegy egyidejű törlésének lehetősége, amely különösen hasznos, ha gyorsan és hatékonyan szeretnénk rendet rakni névjegyzékünkben.

Viola Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az Új Hangolóval könnyedén és precízen állíthatod be a brácsádat! Kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt ideális választás. Ez a legpontosabb hangoló eszköz, mivel kijelzi a pontos frekvenciát Hertzben (Hz). Emellett egyszerűen használható, ami különösen fontos a zenélés közbeni gyors beállításhoz.

Acoustic Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
Ez a gitárhangoló eszköz gyorsan és precízen állítja be hangszered hangját, másodpercek alatt. Kezdőknek, középhaladóknak és haladó zenészeknek egyaránt ideális. A legpontosabb hangolást biztosítja, mivel megjeleníti a pontos hangfrekvenciát Hz-ben.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kiválóan alkalmas autista személyek számára. Az interaktív funkciói olyanok, mint a kedvenc képernyővédőid, de még többet nyújtanak. Rendkívül testreszabható és figyelmes, így különféle beállításokkal igazítható a felhasználó igényeihez. Nagyon serkentő és pihentető élményt biztosít, ezért gyorsan a kedvenc alkalmazásaid egyikévé válhat.

Classical Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
Hangold be klasszikus gitárodat gyorsan és precízen, mindössze néhány másodperc alatt! Ez az eszköz tökéletes választás kezdőknek, középhaladóknak és haladó zenészeknek egyaránt. A legpontosabb hangolóként működik, mert hertzekben (Hz) jeleníti meg a pontos hangfrekvenciát.

Violin Tuner Professional (iPhone/iPad)
Ez a hegedűhangoló eszköz egyszerűen használható, mégis rendkívül pontos hangolást tesz lehetővé. Kezdők, középhaladók és haladó zenészek számára egyaránt ideális választás. A készülék precízen mutatja a hang frekvenciáját hertzben, így a legmegbízhatóbb eredményeket biztosítja. Könnyen kezelhető, gyors és megbízható, ezért bármely szintű zenész számára hasznos. A hangoló a fizikai alapú mérési technológiának köszönhetően garantálja a kiváló hangolási élményt és a tökéletes hangzást.

3D Scanner App (iPhone/iPad)
Az alkalmazás segítségével iPhone vagy iPad készülékkel 3D szkenneléseket készíthetsz. Az elkészült szkenneket letöltheted vagy megoszthatod STL, OBJ, USDZ és PLY formátumban. Az app különösen hasznos lehet 3D-tervezőknek, játék- és alkalmazásfejlesztőknek, virtuális 3D túrák készítőinek, 3D nyomtatás előkészítéséhez, valamint mindenkinek, aki érdeklődik a 3D szkennelés iránt.

Cello Tuner Professional (iPhone/iPad)
Ez a csellóhangoló ideális választás minden szintű zenész számára, legyen az kezdő, középhaladó vagy haladó. Az eszköz rendkívüli pontossággal jeleníti meg a hangfrekvenciát hertzben, lehetővé téve a precíz hangolást. Gyors és egyszerű használata révén azonnal finomra hangolhatod hangszeredet, így mindig tökéletes hangzás érhető el.

Electric Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
Ez a gitárhangoló eszköz gyorsan és pontosan segíti a hangolást, akár másodpercek alatt. Kezdők, középhaladók és haladó zenészek számára egyaránt optimális. A legpontosabb hangolást biztosítja, mert megjeleníti a pontos hangfrekvenciát Hz-ben.

Hue Widgets (iPhone/iPad)
A Hue Widgets lehetővé teszi, hogy a telefonod főképernyőjéről gyorsan vezéreld a világítást. A widgetek hozzáadásával egyetlen érintéssel érheted el kedvenc világítási jeleneteidet. Így kényelmesen és gyorsan szabályozhatod a világítást, anélkül hogy meg kellene nyitnod az alkalmazást.

Double Bass Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az XY hangoló ideális választás kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak egyaránt. Ez a termék gyors és precíz nagybőgő-hangolást tesz lehetővé, és Hz-ben jeleníti meg a hang pontos frekvenciáját, biztosítva a legpontosabb méréseket.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis a klasszikus, díjnyertes 1990-es évekbeli logikai játék, a Logical Journey of the Zoombinis újrafeldolgozása. A játékban a kis kék lényeknek kell segítened, hogy szórakoztató és egyre bonyolultabb rejtvényeken keresztül új otthonra találjanak. A játék ösztönzi a kreativitást, a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet, miközben remek kikapcsolódást nyújt. A Zoombinis modern grafikával és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely a fiatalabb játékosok számára is vonzó lehet.

2 Players 1 Device (iPhone/iPad)
A “Duel Device” egy kétjátékos versenyjáték, mely ideális választás lehet randevú alkalmával vagy akár várakozás közben is. A játékosok a készülék ellentétes oldalán foglalnak helyet, és különböző, fizikai alapú feladványok megoldásával versengenek egymással. A játékot használhatjátok döntéshozatalra is, például arra, ki fizesse a következő italt. Könnyen hordozható, így bárhol játszható. Az egyszerű szabályok lehetővé teszik a játék gyors elsajátítását, és szórakoztató kihívásokat kínálnak. A készülék hosszan tartó szórakozást nyújt, miközben fejleszti a reflexeket és a gyors gondolkodást.

Realistic Chinese Checkers (iPhone/iPad)
A Realistic Chinese Checkers egy lenyűgöző játék, amely valósághű kristálygolyókat használ. Két játékmód áll rendelkezésre: Capture és Free. A Capture módban akár hat játékos is játszhat egymás ellen vagy a számítógéppel. A Free mód lehetővé teszi a szabad játékot korlátok nélkül. Az egyedülálló kristálygolyók megragadják a tekintetet, és a játékélmény emlékezetessé válik.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy nagyon hagyományos játék, amelyben a dobozt a célpozícióba kell gurítani, semmi más. Egyszerűnek tűnik, de valójában nagyon nehéz. A játék fizika alapú kihívásokkal teli pályákat kínál. Annak érdekében, hogy minden szintet teljesíthess, a fejlesztők részletes hibakeresési útmutatókat biztosítanak. Jól teszteli a logikai gondolkodásodat és problémamegoldó képességedet.

Findit – 200 Pictures (iPhone/iPad)
****Total 200pcs HD Pictures****

Ez a játék nagy kihívást jelent, különösen, ha nem túl éles a szemed. Klasszikus “találd meg” játék, melyben akár száz különböző képen is keresgélhetsz anélkül, hogy megunnád. A játék 200 darab nagy felbontású képet tartalmaz, amelyek mindegyike részletes és aprólékos figyelmet igényel. Ha szeretsz rejtett részleteket keresni, ez a játék neked való.

Teach Your Monster Eating (iPhone/iPad)
A “Turns Fussy Eaters into Food Adventurers!” egy játék, amely támogatja a válogatós gyermekeket abban, hogy felfedezzenek és megkóstoljanak új gyümölcsöket és zöldségeket. A játék célja, hogy az egészséges étkezést izgalmas kalanddá varázsolja. A színes és szórakoztató feladatokon keresztül a gyerekek kedvet kapnak az új ízek kipróbálásához. Ideális módja annak, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak és egyúttal bővítsék étrendjüket.

PopStar with Undo (iPhone/iPad)
Ez egy magas függőséget okozó játék. Ha egyszer elkezded, nehéz abbahagyni. Két játékmód létezik. Az egyik, a Klasszikus, szabálya a következő: érintsd meg a két vagy több egyforma színű blokkot. Cél, hogy a lehető legtöbb blokkot eltávolítsd a pályáról.

Word Winds: Relaxing Word Game (iPhone/iPad)
A “Betűeső” nevű játékban egyre gyorsabban hullanak a betűblokkok, te pedig a szelek irányításával próbálsz belőlük szavakat alkotni. Minden helyesen megalkotott szó eltünteti a megfelelő blokkokat, pontokat szerez, és extra időt biztosít, hogy tovább játszhass. A cél, hogy a betűblokkok ne érjenek el a képernyő tetejéig.