APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/19

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Video Compressor・ (iPhone/iPad)
Ha attól tartasz, hogy a sok videó miatt elfogy a hely a telefonodon, de nem szeretnél törölni, akkor ez az alkalmazás a megoldás. A program segítségével biztonságosan tárolhatod videóidat a felhőben, így tehermentesítve a készüléked tárhelyét anélkül, hogy veszélyeztetnéd személyes adataid biztonságát. Az alkalmazás egyszerűen használható, felhasználóbarát felületet kínál, és gyors feltöltést biztosít. Esetleges problémák esetén részletes hibaelhárítási útmutatók állnak rendelkezésre, amelyek segítenek könnyedén megoldani a felmerülő gondokat.

Image Resizer – Photo Compress (iPhone/iPad)
Az Image Resizer – Photo Compress alkalmazás célja, hogy segítsen csökkenteni fényképeid méretét különféle felhasználásokhoz. Ez a fénykép-összenyomó és képátméretező alkalmazás remek megoldást kínál képeid méretének csökkentésére. Használata egyszerű és hatékony, így ideális eszköz lehet a készülékeden tárolt hely felszabadítására vagy a fényképek gyorsabb megosztása érdekében.

Video Compressor Gold (iPhone/iPad)
A Video Compressor GOLD alkalmazás segítségével egyszerűen felszabadíthatsz helyet telefonodon a videók tömörítésével. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy több tárhelyet biztosíts más tartalmak, például további videók, alkalmazások és zenék számára. Felhasználóbarát felületének köszönhetően a tömörítés folyamata gyors és könnyű, miközben a videók minősége változatlan marad. Ideális megoldás, ha hatékonyan szeretnéd kezelni a rendelkezésre álló tárhelyet.

Mpjex – MP3 Converter PRO (iPhone/iPad)
Az Mpjex egy MP3 konvertáló alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy videofájlokból zenei formátumú fájlokat nyerj ki. A videókat vagy zenéket importálhatod a Fotókönyvtárból, iCloudból vagy Wi-Fi megosztással. Az applikáció egyszerűen használható, és gyorsan biztosítja a kívánt MP3 fájlokat. További használati információk és hibakeresési útmutató elérhető az alkalmazáson belül.

Cartoon Yourself· (iPhone/iPad)
A Cartoon Yourself egy kiváló fotószerkesztő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy emlékezetes pillanataidat lenyűgöző műalkotásokká alakítsd. Az eszköz segítségével 3D-s rajzfilmfotókat készíthetsz, valamint divatos rajzfilm arcokat és avatarokat hozhatsz létre. Egyszerűen használható, és nagyszerű lehetőséget kínál a kreativitás kibontakoztatására.

Pet Mood Detector: AI Analysis (iPhone/iPad)
A Pet Mood Detector egy innovatív alkalmazás, amely segít a kisállatgondozóknak és -tulajdonosoknak megérteni kutyáik és macskáik viselkedését és hangulatát. A mesterséges intelligencia és gépi tanulás algoritmusai segítségével az app elemzi a háziállatokról készült fényképeket, és azokat a 14 leggyakoribb érzelmi kategória egyikébe sorolja be.

WikiSleep: Audio Sleep Stories (iPhone/iPad)
A WikiSleep egy válogatott altató hangjátékokkal működő audiolejátszó, ami tinédzsereknek és felnőtteknek készült. Célja, hogy a túlzottan aktív elmét elterelje, és mély, pihentető alvást biztosítson. Az alkalmazás különféle történeteket játszik le, amelyek segítenek ellazulni és gyorsabban elaludni. Az intuitív kezelőfelület könnyen használható, így bárki egyszerűen megtalálhatja a számára legideálisabb történetet.

Build Compound Words (iPhone/iPad)
Látogass el a JackAppsEducation.com oldalra, ahol letölthető és digitális formátumban is felhasználható kísérő anyagokat találsz oktatási alkalmazásainkhoz. Ezek az anyagok támogatják a vizuális, auditív és tapintásos tanulási stílusokat, ha együtt használod őket az alkalmazással.

ActsOfKindness (iPhone/iPad)
Az Acts of Kindness alkalmazás célja, hogy inspiráljon és nyomon kövesse napi kedves cselekedeteidet. Az app rengeteg ötletet kínál, legyen szó kis gesztusokról, amelyek feldobják valaki napját, vagy jelentős közösségi hozzájárulásokról. Az alkalmazás segít, hogy egyre együttérzőbb és tudatosabb egyénné válj. Egyszerű és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi számodra, hogy dokumentáld és megoszd a kedvességed pillanatait. Célja egy pozitív láncreakció indítása a társadalomban.

Walk-in Theater (iPhone/iPad)
A Walk-in Theater™ bemutatja legújabb élményét, a Walkie-t. Ez az újszerű mozis megoldás a MONKEYmedia szabadalmaztatott BodyNav® technológiáját alkalmazza, amely testmozgás alapú navigációt biztosít. A BodyNav® lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtuális térben irányítsák mozgásukat, így csökkentve a mozgásbetegség kialakulásának esélyét.

Super Melon (iPhone/iPad)
Ebben a játékban a cél egy gyümölcsös kalandtúra, ahol az azonos gyümölcsök összeütköztetésével új fajtákat hozhatsz létre. A játékosoknak azonos gyümölcsöket kell mozgatniuk és kombinálniuk, hogy azok különleges gyümölccsé alakuljanak át. Ez a mechanizmus nemcsak szórakoztató, hanem logikus gondolkodást is igényel, miközben előre meg kell tervezni a lépéseket a hatékony összeállítás érdekében. A színes grafika és az egyszerű kezelőfelület garantálják, hogy minden korosztály könnyedén élvezhesse ezt a frissítő és addiktív játékot.

Teleport™ (iPhone/iPad)
A Teleport™ egy első személyű drón repülési élményt nyújt, amely intuitív testmozgáson alapul. A felhasználó természetes térérzékére építve irányíthatja a drónt: csak dőlj abba az irányba, amerre repülni szeretnél. Ez az irányítási módszer minimalizálja a mozgás okozta rosszullét esélyét.