APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/17

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítségével könnyedén eligazodhatsz az Apple ökoszisztémájában. Egyszerűen követhető, megbízható útmutatókat, hibakeresési leírásokat, valamint a legjobb alkalmazások és termékek ajánlásait találhatod meg, kiegészítve pártatlan véleményekkel. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Big Clock – Pro Time Widgets (iPhone/iPad)
Az “Turn Your iPhone into Big Clock” egy egyszerű, ám gyönyörű digitális óra alkalmazás, melyet kifejezetten asztali tartóra terveztek. Az alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek között az iOS 17 interaktív widgettel, amely készenléti widgetként is használható. Továbbá támogatja a dinamikus sziget funkciót, amely még több interaktivitást biztosít.

RGB Keyboard (iPhone/iPad)
Az RGB billentyűzet alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyedi, animált világítással tedd személyre szabottá készüléked billentyűzetét. A beállításokat könnyedén módosíthatod, hogy két nyelvet használhass egyszerre; a “#*” gomb kétszeri megérintésével válthatsz köztük. Az alkalmazás automatikus javítást és javaslatokat nyújt a gyorsabb és pontosabb gépelés érdekében. Számos speciális karakterhez férhetsz hozzá, mint például ğ, ı, ç, ö, ü, amelyek segítenek a különböző nyelveken történő írásban.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
A legnagyobb teljesítményű egységkonvertáló a piacon. Több mint 700 különböző mértékegység között segít könnyen konvertálni 30 kategóriában. Egy univerzális asszisztens, amely minden igényedet kielégíti az egységkonverzió terén. Az eszköz felhasználóbarát, gyors és pontos, legyen szó bármilyen mértékegységről. Alkalmazható a mindennapi élet számos területén, legyen szó matematikáról, fizikáról vagy akár főzésről. Megbízhatóságát sokéves fejlesztés és tesztelés garantálja.

Video Compressor Gold (iPhone/iPad)
A Video Compressor GOLD alkalmazás segítségével hatékonyan szabadíthatsz fel tárhelyet a telefonodon. Az applikáció tömöríti a videókat, így kevesebb helyet foglalnak el, miközben a minőségük nem szenved csorbát. Ennek köszönhetően több videót, alkalmazást és zenét tárolhatsz az eszközödön. Felhasználóbarát felülete révén egyszerűen és gyorsan végezheted el a tömörítést, technikai tudás nélkül is könnyedén kihasználhatod a Video Compressor GOLD nyújtotta előnyöket.

Memorize: Learn Japanese Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Japanese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia-alapú alkalmazás a japán szavak és JLPT szókincs tanulására és megjegyzésére. Az app több mint 6200 hasznos japán szót tartalmaz kártyák formájában, amelyeket szakértők választottak ki. Szókészletek expatoknak, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak is készültek. Minden nyelvi szintnek megfelelő: kezdőtől a haladóig. Tökéletes a JLPT teszt felkészüléshez. A kártyák több kategóriát lefednek, mint például japán ábécé, számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, társkeresés, társadalom, kultúra, nyelvek, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, vizsgák és vészhelyzetek.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN egy ultra-gyors VPN szolgáltatás, ami felhő technológiával működik. Egyetlen gombnyomással biztonságosan és anonim módon internetezhetsz. Főbb jellemzői: nincs reklám, 100%-ban gyors, biztonságos és stabil, nincs szükség regisztrációra, és nem tárol naplókat. Alkalmas személyes adatok védelme érdekében, és egyszerű a használata.

Memorize: Learn SAT Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn SAT Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú tanulóalkalmazás SAT/ACT szókincs elsajátítására. Az alkalmazás több mint 6000 gyakori SAT szót tartalmaz, amiket szakértők választottak ki. A szókártyák különböző szinten lévő nyelvtanulók számára készültek, a kezdőtől egészen a nagyon haladóig. Ez az alkalmazás kiválóan alkalmas SAT és ACT tesztfelkészülésre, hiszen átfogó szókincslistát kínál. A kártyák kategóriák szerint rendezettek, mint számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbik, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randevúzás, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, vészhelyzet stb.

next.calc (iPhone/iPad)
Az új kalkulátor modern és intuitív kialakítású, különösen az iOS platformra optimalizálva. Egykezes billentyűzetével rendkívül kényelmesen használható. A beépített kurzor lehetővé teszi az egyszerű és gyors szerkesztést. Az infix számítások révén az alkalmazás a matematikai műveleteket a helyes sorrendben végzi el, a „Bocsáss meg kedves Sally nénim” szabály szerint.

Calculator Widget Pro • (iPhone/iPad)
A Calculator Widget Pro egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a főképernyődre helyezd a számológép widgetet. Ezzel könnyedén elvégezhetsz összeadást, kivonást, szorzást, osztást és haladó tudományos műveleteket. A program emellett borravaló kiszámítására is alkalmas. Designja egyszerű és felhasználóbarát, így gyorsan hozzáférhetsz a szükséges funkciókhoz. Ideális mindennapi használatra és tanuláshoz egyaránt.

PieChart Maker (iPhone/iPad)
A PieChart Maker alkalmazás gyors és egyszerű módot kínál kördiagramok létrehozására. Jellemzői és funkciói közé tartozik a valós idejű vizualizáció szerkesztés közben, ami azt jelenti, hogy minden módosítás azonnal látható a grafikonon. Ennek segítségével könnyen követhetővé válik a diagram készítése és finomhangolása. A felhasználói felület intuitív, így nem igényel komoly szakmai előképzettséget.

Grid Music Player (iPhone/iPad)
A Grid Music Player egy mobil eszközökre fejlesztett hangszerlejátszó alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző hangszereket válasszanak egy listáról, és azokat egy 64 padból álló rács felületen játszhassák. A felhasználóbarát felületének köszönhetően könnyen kezelhető, így kezdő zenészek számára is ideális. Az alkalmazás széles hangszerpalettája révén változatos zenei élményt biztosít.

Old Monterrey (iPhone/iPad)
Ebben az izgalmas platformer videojátékban Monterrey történelmi városába csöppensz, ahol aranyos kecskéket ragadtak el félelmetes idegenek. A játékos feladata, hogy ezeket a kecskéket megmentse a különböző pályákon haladva, miközben számos akadályt és ellenséget győz le. A játék lenyűgöző grafikával és intuitív irányítással rendelkezik, ami garantálja a szórakozást és a kihívást.

Peg Pals Pro – Peg Solitaire (iPhone/iPad)
Peg Pals egy logikai játék, amely a klasszikus háromszög alakú pegtábla tematikájára épül. Több ezer rejtvényt kínál, mindegyik egyedi csavarral. Korlátlan segítségek érhetők el a játék során, így bárki megoldhatja a legnehezebb feladványokat is. Az alkalmazás szerepelt az Apple “What’s Hot” listáján, ami az egyik legjobb új termékekként ismeri el. Például, egy klasszikus háromszög tele lesz bottal és ki kell találni melyiket kell eltávolítani, hogy ne maradjon több bot. Nincs vége a játék kihívásainak.

Bouncy Flip (iPhone/iPad)
A Bouncy Flip egy egyszerű, de rendkívül kihívást jelentő és addiktív játék. A játék lényege, hogy egy két színű pattogó labda forog a levegőben, és az a feladatod, hogy a labda landoló részének színét összehangold a talaj színével. A játék fejleszti a reakcióidőt és a figyelmet, miközben szórakoztat.

Teleport™ (iPhone/iPad)
A Teleport™ egy első személyű drónrepülési élményt kínáló eszköz, amely intuitív mozgásokkal irányítható. Használd a térérzékelésedet, döntsd a tested abba az irányba, amerre repülni szeretnél, és csökkentsd a mozgás okozta rosszullét esélyét. Az eszköz könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy élvezhessék a repülés szabadságát anélkül, hogy bonyolult irányítási módszerekkel kellene bajlódniuk.

Walk-in Theater (iPhone/iPad)
A Walk-in Theater™ új moziformátumot, a Walkie-t mutatja be. Ez az élmény a MONKEYmedia szabadalmaztatott testalapú navigációs technológiáját, a BodyNav®-ot használja, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy virtuális mozgásukat saját testükkel irányítsák. A BodyNav® különleges előnye, hogy segít minimalizálni a mozgás okozta rosszulléteket, így a nézők kényelmesen élvezhetik a virtuális tér nyújtotta élményt.

HackEm (iPhone/iPad)
A HackEn egy valós idejű stratégiai és toronyvédelmi játék izgalmas keveréke. A játékos egy hacker szerepébe bújik, akit egy titokzatos ellenség csapdába ejtett, és most revansot akar venni. A játék során különböző taktikai kihívásokkal és ellenségekkel kell szembenézni, miközben a hacker képességeit használva védekezünk és támadunk. Az izgalmas történet és a stratégiai elemek ötvözete egyedi játékélményt kínál. A HackEn különösen azok számára ideális választás, akik kedvelik az elgondolkodtató és izgalmas játékokat.