APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/16

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egyszerű és megbízható útmutatókkal könnyíti meg az Apple ökoszisztéma megértését. Az oldalon használati és hibakeresési útmutatók, alkalmazásajánlók, valamint termékajánlások találhatók. Továbbá, elfogulatlan értékelések segítik, hogy a legtöbbet hozd ki Apple készülékeidből.

WEATHER NOW ° – Local Forecast (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy kiváló időjárás-előrejelző eszköz, amelyet a zsebedben hordhatsz. Rendelkezik lenyűgöző, 3D-s Föld-képpel, amely azonnal magával ragad. Az alkalmazás fő funkciója a megbízható időjárás-előrejelzés. A fizika alapú modellek segítségével pontos adatokat szolgáltat, így mindig naprakész információkkal rendelkezhetsz az időjárásról.

RGB Keyboard (iPhone/iPad)
Élvezd az RGB billentyűzet élményét az eszközödön! A billentyűzet egyedileg testreszabható animált világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy két nyelvet használj egyszerre (a “#*” gomb duplán koppintva válthatsz nyelvet). Az automatikus javítás és javaslatok funkció segít a gyors és pontos szövegbevitelben. Számos karakter elérhető, mint például ğ, ı, ç, ö, ü, amelyek különösen hasznosak, ha többnyelvű szöveget írsz.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
Az elérhető legnagyobb teljesítményű mértékegység-átváltó. Több mint 700 különféle mértékegység között biztosít könnyű átváltást, 30 kategóriában. Univerzális eszköz minden mértékegység-átváltási igényed kielégítésére.

OpenTerm (iPhone/iPad)
Az OpenTerm egy iOS-hez készült, sandboxolt parancssori felület, amely népszerű terminálemulátorként és SSH/FTP kliensként funkcionál. Lehetővé teszi a felhasználók számára különféle parancsok futtatását, mint például a fájlok másolása (cp), könyvtárak közötti váltás (cd) és hálózati kapcsolatok létrehozása (ssh). A rendelkezésre álló parancsok között megtalálható a fájlok tömörítése (compress), fájlok tartalmának megjelenítése (cat) és hálózati diagnosztika (ping, nslookup). Az OpenTerm hatékony eszköz mindazok számára, akik parancssori interfészen keresztül mélyebb hozzáférést szeretnének iOS-eszközükhöz.

next.calc (iPhone/iPad)
Ez a modern számológép lenyűgöző és intuitív kialakításával kitűnik a piacon. Az iOS platformra optimalizált külső és belső jellemzői kifinomultak és felhasználóbarátak. Az egykezes billentyűzet megkönnyíti a használatot, még mozgás közben is. A beépített kurzor lehetővé teszi a már beírt kifejezések egyszerű módosítását. Az infix számításokat támogatva biztosítja a műveletek helyes sorrendjének betartását, emlékeztetve a “Please excuse my dear Aunt Sally” rímére.

MyTracks: GPS Recorder (iPhone/iPad)
A MyTracks egy olyan alkalmazás, amely GPS adatok felhasználásával követi nyomon helyzetünket, ideális választás különféle tevékenységekhez, mint például a túrázás, futás, gyaloglás és biciklizés. Az applikáció valós időben rögzíti az útvonalat, a megtett távolságot, a sebességet és az időtartamot. Könnyedén visszatekinthetjük tevékenységeinket, elemezhetjük teljesítményünket, és megoszthatjuk eredményeinket másokkal. Kényelmes használatának és megbízható adatkövetésének köszönhetően elengedhetetlen eszközzé válhat bármilyen szabadtéri sport vagy szabadidős program során.

cRate Pro – Currency Converter (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi több mint 160 különböző pénznem átváltását. Az összegek bevitele kényelmesen történik egy speciális billentyűzet segítségével, ami egyszerűsíti az adatbevitelt. Az applikáció elérhető Apple Watch-ra is, így akár az órádról is kezelheted az átváltásokat. Támogatja a világ számos pénznemét, biztosítva a globális használhatóságot.

Calculator Advanced (iPhone/iPad)
A “Calculator Advanced: The Fx” egy korszerű számológép, amely lehetőséget biztosít képletek elmentésére. Így többé nem szükséges újra beírni azokat a következő számítások alkalmával, ezzel gyorsítva és egyszerűsítve a műveletvégzést. A mentett formulák újbóli felhasználása révén minden további számítás lényegesen könnyebbé válik.

Memorize: Learn Japanese Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Japanese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló tanulóalkalmazás, amely segít a japán nyelv és JLPT szókincs elsajátításában és memorizálásában.

– Több mint 6200 hasznos japán szó szerepel az alkalmazásban.
– A kártyákat szakértők válogatták össze.
– A szógyűjteményeket expatok, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók igényeire tervezték.
– Szókincs minden nyelvi szinten: kezdőtől a nagyon haladóig.
– Ideális a JLPT vizsgára való felkészüléshez.
– A kártyák lefedik a leggyakoribb japán szavakat különböző kategóriákban, mint például az ábécé, számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbik, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randizás, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és vizsga, vészhelyzet, stb.

Camera Copy (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi szövegek egyszerű szkennelését és a vágólapra másolását. A támogatott nyelvek közé tartozik az amerikai angol, a francia, az olasz és a német. Az alkalmazás könnyen használható, így különösen hasznos azok számára, akik gyakran dolgoznak többnyelvű szövegekkel.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN Ultra-Fast VPN szolgáltatás gyors és biztonságos hozzáférést kínál az internethez. Egyetlen kattintással anonim böngészést tesz lehetővé. A felhőalapú technológia révén stabil és megbízható VPN-t biztosít, hirdetések nélkül. Nem szükséges regisztráció, és a szolgáltatás nem tárol naplófájlokat, így garantálva a felhasználók személyes adatainak védelmét.

Memorize: Learn SAT Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn SAT Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú alkalmazás, mely segít az SAT/ACT szókincs elsajátításában és megjegyzésében. Az app több mint 6000 közös SAT szót tartalmaz, melyeket szakértők választottak ki. A szókártyái különböző célcsoportok számára készültek, mint például külföldön élők, üzletemberek, turisták, és nyelvtanulók. Az alkalmazás minden nyelvi szinten kínál szókincseket, az abszolút kezdőtől a haladóig. Ideális az SAT és ACT tesztekre való felkészüléshez, valamint különböző kategóriákat fed le: számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randi, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, valamint vészhelyzetek.

Gordon and Li Li Learn Animals (iPhone/iPad)
Ez az interaktív tananyagsorozat minden korosztály számára megkönnyíti a mandarin nyelv elsajátítását, miközben élvezetessé varázsolja a tanulást. A gyerekek különösen kedvelni fogják a bájos animációkat, amelyek révén 28 állat és 5 további étel nevét tanulhatják meg mandarinul és angolul, hallás és olvasás útján egyaránt.

Live Camera – Home Monitor (iPhone/iPad)
A Live Camera alkalmazás segítségével otthonodat élő videón keresztül követheted nyomon bármely más eszközödön, amely ugyanazon a Wi-Fi hálózaton van. Ehhez mindössze egy webböngészőre van szükséged. Az alkalmazás egyszerű kezelőfelületének köszönhetően gyorsan ellenőrizheted, mi történik otthonodban, akárhol is tartózkodsz. Az élő videó minőségét a helyi hálózat biztosítja, így nem kell adatbiztonsági kockázatok miatt aggódnod. A telepítés gyors és egyszerű, ezért kiváló választás mindennapi használatra.

PieChart Maker (iPhone/iPad)
A PieChart Maker alkalmazás lehetővé teszi kördiagramok gyors és egyszerű elkészítését. Különlegessége, hogy szerkesztés közben valós időben látható a grafikon, így azonnal nyomon követhetőek az adatok és a módosítások. Ezáltal a diagram könnyedén a kívánt formára alakítható. Az eszköz ideális tanuláshoz, projektekhez, vagy bármilyen adatvizualizációhoz.

Mockup Screenshot (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy képeket készíts az app store-hoz. Az alkalmazás futtatható mind macOS, mind iOS eszközökön. Tartalmaz iPhone, iPad, Mac, és Apple Watch kereteket is.

Grid Music Player (iPhone/iPad)
A Grid Music Player egy mobilalkalmazás, amely különböző hangszerek kiválasztását teszi lehetővé, majd azokat egy 64 rácsos felületen játszhatjuk le. Az intuitív felület egyszerű használatot biztosít, így kezdők és haladók számára egyaránt ideális. A sokféle hangszer széles választéka lehetőséget kínál a kreatív zenei kísérletezésre. Az alkalmazás fizika alapú hangzással működik, amely élethű zenei élményt nyújt. A Grid Music Player könnyen letölthető és azonnal használható, így bárhol és bármikor élvezhetjük a zenélést.

Text without Addressbook (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy WhatsApp beszélgetést kezdj anélkül, hogy a kapcsolataidhoz adnád az adott mobilszámot. Két lehetőség áll rendelkezésre:

1. Egyedi Kapcsolat: Megadhatsz egy mobilszámot, és a WhatsApp gombra kattintva azonnal beszélgetést indíthatsz a WhatsApp alkalmazásodban az adott számhoz tartozó személlyel.

My City : New York (iPhone/iPad)
A “My City: New York” egy interaktív játék, amely lehetőséget nyújt a saját történetek és kalandok megalkotására New York városában. A játék során felfedezheted a világ egyik legforgalmasabb metropoliszának híres helyszíneit, és különböző szereplőkkel találkozhatsz. Az egyszerű kezelőfelület és a gazdag vizuális élmény garantálja a szórakoztató időtöltést. Ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy virtuális utazás során megismerkedni New York varázslatos világával.

Old Monterrey (iPhone/iPad)
Ez az izgalmas platformer videojáték egy letűnt korok Monterrey városába repíti a játékost, ahol aranyos kecskéket csapdába ejtettek félelmetes földönkívüliek. Feladatod, hogy különféle akadályokat átugorva és rejtvényeket megoldva megmentsd ezeket az állatokat. A játék egyszerre kihívást jelentő és szórakoztató, lenyűgöző retro stílusú látványvilága és hangulatos zenei aláfestése pedig külön élménnyé teszi. Egyszerűsége mellett élvezetes, és minden korosztály számára kiváló szórakozást nyújt.

Peg Pals Pro – Peg Solitaire (iPhone/iPad)
A Peg Pals nevű játék szerepel az Apple “What’s Hot” listáján. Több ezer kirakós feladványt kínál a klasszikus háromszög alakú peg puzzle témájában, de ügyes csavarokkal és korlátlan segítségekkel. A játék fejleszti a problémamegoldó képességeket és logikai gondolkodást a korlátlan tippelés és változatos pályák révén. Ideális elfoglaltság mindazok számára, akik kedvelik az agytornát és kihívásokat keresnek, mindezt modern és interaktív formában.

Bouncy Flip (iPhone/iPad)
A Bouncy Flip egy letisztult, mégis kimondottan kihívást jelentő és addiktív játék. A feladat, hogy a két színű pattogó labda forgása közben a labda leérkező oldala színben megegyezzen a padló színével. A játékmenet a fizika alapú mechanizmusokra épül, így a megfelelő időzítés és reakciókészség elengedhetetlen. Az egyszerű grafikai megvalósítás ellenére könnyen leköti a figyelmet. Kiváló választás mindazok számára, akik gyors, de szórakoztató kihívásra vágynak.

Modern Ludo (iPhone/iPad)
A Modern Ludo játékszabályai a hagyományos Ludo változatához képest módosításokon estek át, amelyek kifejezetten a mobil eszközökhöz lettek optimalizálva, ezáltal sokkal izgalmasabb élményt nyújtanak. A játék elragadó grafikai elemekkel bővült, amelyek még inkább fokozzák a szórakoztatás színvonalát, új dimenziót adva a klasszikus társasjátéknak.

Infinity Tank Battle (iPhone/iPad)
A Tank Battle egy rendkívül népszerű tévéjáték, mely már a 8-bites konzolok idején is elérhető volt. 2012-ben bemutattuk a “Super Tank Battle” változatot, amely 500 térképet kínál a játékosok számára. Azóta is naponta lelkesen játszanak vele.

HackEm (iPhone/iPad)
A HackEn egy valós idejű stratégiai és toronyvédelmi játék, amelyben a játékos egy hacker szerepébe bújik. Egy titokzatos ellenség csapdájába esik, és most bosszúra szomjazik. A játékmenet során a hacker különböző számítógépes rendszerekbe hatol be, miközben védekező mechanizmusokat épít ki a támadások kivédésére. Fontos a védelmi rendszerek szisztematikus elhelyezése és a stratégiák gondos megtervezése a siker érdekében. A játék izgalmas és kihívásokkal teli élményt kínál, amely a történetet és a stratégiát ötvözi.