APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/6

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy hatékony eszköz iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekhez, amely lehetővé teszi fájlok tárolását, kezelését és hozzáférését. A termék Wi-Fi kapcsolaton keresztül könnyen csatlakoztatható bármilyen Mac vagy PC számítógéphez, így a fájlok átvitele egyszerűen megoldható a Finder vagy a Windows Explorer segítségével, csak húzd és ejtsd a kívánt fájlokat.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
Az új alkalmazás villámgyors számlakezelést kínál, mindössze három másodperc alatt dolgozza fel a számlákat. Kiemelkedik biztonságosságával és felhasználóközpontú kialakításával, továbbá iOS eszközökön egy kényelmes widgeten keresztül is elérhető az értesítési központból. A fejlesztők célja egy intuitív, gyors és biztonságos felhasználói élmény megteremtése volt. A felhasználói visszajelzések alapján az alkalmazás már a telepítést követően hamar belopta magát a felhasználók szívébe.

DayCalc Pro – Note Calculator (iPhone/iPad)
A DayCalc egy könnyen használható, stílusos számológép és mértékegység-átváltó alkalmazás, amely magában foglal egy standard, tudományos és törtszámológépet. Ez az alkalmazás kiválóan alkalmas az iPad, iPhone és Apple Watch készülékeken történő használathoz. A felhasználóbarát felület és a sokoldalú funkciók segítenek a mindennapi számítások gyors és hatékony elvégzésében.

Video Voice Changer Pro (iPhone/iPad)
A “Sound like” alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy videofelvételek hangjait különböző karakterekre módosítsd, mint például nő, férfi, szörny, robot vagy szellem. A program több mint harminc speciális hanghatással rendelkezik, téve ezt ideális eszközzé barátaid megviccelésére. A hangok könnyedén átalakíthatók, így lehetővé teszi szórakoztató és egyedi videók készítését.

backAR Green Screen (iPhone/iPad)
Válassz a különféle 360°-os zöld hátterek közül, amelyekkel a környezetedet 3D jelenetre cserélheted úgy, hogy csak az emberek jelennek meg a képeken. Mozogj szabadon a 3D térben és készíts fényképeket vagy videókat bármilyen szögből. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy új dimenziókat fedezz fel a digitális tartalomkészítésben.

EPA 608 Practice Pro (iPhone/iPad)
Az EPA 608 gyakorló teszt segítségével felkészülhetsz és sikeresen teljesítheted a Core, Type I, Type II és Type III vizsgákat. Az alkalmazás a 2018-as, 2019-es, 2020-as, 2021-es és 2022-es évekre lett frissítve, így a legfrissebb információkat tartalmazza. Az app hasznos eszköz mindazoknak, akik az EPA 608 vizsgákat szeretnék letenni, mivel gyakorló teszteket és releváns információkat nyújt a szükséges anyagok elsajátításához.

Miles – Running Tracker (iPhone/iPad)
A Miles egy letisztult, de rendkívül hatékony alkalmazás, amely kiválóan alkalmas arra, hogy követni tudd a futásaid fejlődését hetente. Az alkalmazás egyszerűen kezeli a futószakaszok aktiválását és lezárását, továbbá zökkenőmentesen összekapcsolódik az Apple Watch órával. Szerkezetének köszönhetően optimális támogatást nyújt a sportolás során, lehetővé téve, hogy szem előtt tartsd fejlődésedet és céljaidat igazítsd a folyamatos előrelépéshez.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az Unlimited Math Problems applikáció végtelen matematikai feladatsorral segíti a felhasználókat készségeik fejlesztésében. Az alkalmazás újabb és újabb kihívásokat állít eléd, ezáltal hatékonyan mélyítheted el matematikai tudásodat és finomíthatod problémamegoldó képességeidet anélkül, hogy a gyakorlás egyhangúsága csökkentené motivációd.

E-Wireless (iPhone/iPad)
Ebben a fórumon átfogó ismereteket szerezhetsz a router-technológiáról. Elsajátíthatod a routerek alapvető telepítési eljárásait, illetve az optikai kábelek beállításainak finomhangolását. Emellett részletes tájékoztatást kapsz különleges beállítási lehetőségekről, mint például az operációs rendszer cseréje. Ha problémáid támadnak a hálózati kapcsolattal, itt megtalálod a válaszokat és megoldásokat, amelyekre szükséged van.

Nota – Music tool for piano (iPhone/iPad)
A Nota egy átfogó akkord- és skálakereső alkalmazás az App Store-ban. Az Apple TV reklámjaiban is szerepelt, és olyan forrásokban említették, mint a Gizmodo, CNet, Smoking Apples, valamint a Tapworthy című könyv. Az alkalmazás segítségével könnyedén böngészhetsz különböző zenei akkordok és skálák között, ami ideális eszköz lehet zenei tanulmányaid során.

Beat Watcher: Stress Monitor (iPhone/iPad)
A Beat Watcher alkalmazás fő célja, hogy értesítést küldjön, ha a felhasználó szívverése eléri vagy aláesik a beállított szívverési küszöbértéket. Az alkalmazás az Egészség alkalmazással integrálódik, innen olvassa ki a szívritmus-adatokat, így segítve a felhasználókat abban, hogy nyomon követhessék szívritmusuk változásait. Az alkalmazás egyszerű és könnyen kezelhető, célja, hogy pontosan és megbízhatóan értesítse a felhasználót a kritikus szívverési értékekről.

Nero Streaming Player Pro (iPhone/iPad)
A Nero Streaming Player PRO verziója mindenféle reklámot blokkol, így zavartalanul élvezheted a tartalmakat. Emellett lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbáld és csatlakozz a VIP előfizetéshez, amely további fejlett funkciókhoz biztosít hozzáférést.

Memorize: Learn Spanish Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Spanish Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia által hajtott alkalmazás, mely a spanyol szótár elsajátításában és megszilárdításában nyújt segítséget. Az alkalmazás több mint 8600 gondosan válogatott, hasznos spanyol szóval rendelkezik, melyeket számos kategóriába, mint például Számok, Irányok, Színek és Közlekedés, szerveznek. Különböző nyelvi szintekhez igazított szókincsével kezdőktől haladókig mindenki számára kínál lehetőségeket, többek között DELE nyelvvizsgára való felkészüléshez is ideális. A tanulási folyamatot a flashcard formátum teszi gyorsabbá és hatékonyabbá.

ClickTV – SMART IPTV PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kiválóan alkalmas m3u lejátszási listákkal bíró stream lejátszók számára. Széleskörű funkcionalitást biztosít, mint például intuitív felhasználói felület, Chromecast kompatibilitás, csatorna logók, alaposan átgondolt kezelőfelület, távoli lejátszási listák integrálása, gyors hozzáférés a kedvenc csatornákhoz, több nyelven elérhető változatok, listák szerkesztésének és kezelésének lehetősége, korlátlan lista támogatás, reklámmentes használat, offline mód, valamint kóddal védett biztonság. Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazás önmagában nem rendelkezik média vagy tartalmi elemekkel.

Kosaku – Beautify the content (iPhone/iPad)
A Kosaku Card alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan készíts stílusos szociális média kártyákat. Az alkalmazás felülete letisztult és elegáns, csak két lépés szükséges a kártyák elkészítéséhez. Ezért különösen hasznos, ha gyorsan szeretnél vizuálisan vonzó tartalmat létrehozni a közösségi médiában.

MapSwitch – Mapper for Safari (iPhone/iPad)
A MapSwitch egy újító szellemű böngészőkiegészítő, amely automatikusan Apple Térképre irányítja át a Google Térkép hivatkozásokat, ha Safari webböngészőt használunk. Ez az alkalmazás azzal a céllal jött létre, hogy simábbá tegye a térképek internetes használatát. Könnyedén telepíthető és kezelhető, ezáltal kiváló opció azok számára, akik az Apple Térkép felhasználói felületét és szolgáltatásait részesítik előnyben a Google Térképével szemben.

Electric PRO (iPhone/iPad)
Ez a készülék az elektromos egységek átváltására szolgál, lehetővé téve a gyors és pontos konverziókat. Egyszerűen átválthatsz amper, volt, watt, ohm, siemens, joule és másodperc egységek között. A készülék használata ideális megoldás mindazok számára, akiknek munkájuk során szükségük van különböző elektromos mérések átváltására.

It’s Almost Time (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segít nyomon követni, mennyi idő van hátra a következő szabadságodig, karácsonyig vagy a következő születésnapodig. A program áttekinthető felületén egyszerűen beállíthatod azokat a dátumokat, amikre kíváncsi vagy, és az app folyamatosan frissített információt nyújt a hátralévő időről akár az okostelefonodon, akár a számítógépeden.

Search Ninja for Safari (iPhone/iPad)
A Search Ninja egy innovatív Safari bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy változatos keresőmotorok között könnyedén váltogass az aktuális lap elhagyása nélkül. Elegendő csupán egy apró utasításprefixet fűzni a keresési kifejezésed elé, és a bővítmény máris a megadott motor felületén indítja el a keresést. Ennek köszönhetően jelentős időt spórolhatsz meg és hatékonyabban navigálhatsz a világhálón.

Memorize: TOEIC Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn TOEIC Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú tanulóalkalmazás, amelyet kifejezetten a TOEIC szókincs elsajátítására és memorizálására fejlesztettek ki. Az alkalmazásban több mint 4000 flashcard található, amelyeket szakértők válogattak össze. Ezek a kártyák segítenek a különböző nyelvi szinteken lévő felhasználóknak, legyenek kezdők vagy haladók, a legfontosabb és leggyakrabban használt angol szavak megtanulásában. A kártyák számos kategóriát lefednek, többek között a számokat, utazást, ételeket, és sok más témakört, így ideálisak TOEIC tesztfelkészüléshez.

Infinity Tank Battle (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle” egy 2012-ben kifejlesztett stratégiai videójáték, amely az eredeti 8-bites “Tank Battle” konzoljáték modern újragondolása. Ez a játék 500 változatos térképet tartalmaz, ahol a résztvevők tankjaikkal mérik össze erejüket az ellenfelekkel. Napról napra számos játékos keresi fel világszerte annak érdekében, hogy stratégiai ügyességükkel legyőzzék ellenfeleiket a kihívást jelentő pályákon keresztül haladva.