APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/5

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy olyan platform, amely segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített hibakeresési útmutatókat, megbízható használati tippeket, legjobb alkalmazásokat és termékajánlásokat kínál. Emellett elfogulatlan véleményeket olvashatsz, így segítve, hogy a legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből. A tartalom célja, hogy informatív és hasznos legyen minden Apple felhasználó számára.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy hatékony eszköz, melyet arra terveztek, hogy fájlok tárolását, kezelését és elérését könnyűszerrel lehetővé tegye iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken. A Wi-Fi kapcsolaton keresztül történő zökkenőmentes csatlakozás révén a fájlokat egyszerűen át lehet vinni Mac vagy PC számítógépről, egyszerűen a fájlokat húzva és ejtve a Finder vagy a Windows Explorer felületén.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi a számlák gyors, mindössze három másodperces feldolgozását. Az alkalmazás biztonságos és könnyen kezelhető, célja, hogy felhasználóbarát élményt nyújtson. Az iOS értesítési központ widgetje révén közvetlenül, gyorsan hozzáférhető. Felhasználók pozitívan értékelték, kiemelve az alkalmazás gyorsaságát és egyszerű használatát.

DayCalc Pro – Note Calculator (iPhone/iPad)
A DayCalc egy könnyen használható alkalmazás, ami többfunkciós számológépként és mértékegység-átalakítóként is működik. Az alkalmazás tartalmazza a standard, tudományos és törtszám számológép funkciókat, így kiváló választás lehet iPadre, iPhone-ra és Apple Watch-ra. A DayCalc letisztult és szép felhasználói felületet kínál, amely segíti a felhasználókat a különböző számítási feladatok könnyű és gyors elvégzésében.

Video Voice Changer Pro (iPhone/iPad)
Az új alkalmazás révén videóid megelevenedhetnek válogatott hanghatásokkal. A széles kínálatban több mint 30 különböző effektus közül válogathatsz, beleértve női, férfi, szörny, robot és szellem hangjait is. Ezzel a praktikus eszközzel nemcsak barátaidat lepheted meg tréfás pillanatokkal, hanem videóid atmoszféráját is magasabb szintre emelheted.

backAR Green Screen (iPhone/iPad)
A 360°-os zöldháttér lehetővé teszi, hogy a környezetedet egy 3D jelenettel váltsd ki, ahol csak az emberek jelennek meg. Mozogj szabadon a 3D térben, és készíts fényképeket vagy videókat bármilyen szögből. Ez az innovatív technológia új dimenziót nyit a vizuális tartalmak létrehozásában, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kreatívabbak legyenek bemutatóikban vagy közösségi média posztjaikban.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az Unlimited Math Problems egy alkalmazás, amely segít fejleszteni a matematikai készségeidet. Ez az app végtelen számú matematikai feladatot generál, ami eltér a korlátozott feladatkészletet használó alkalmazásoktól. Így biztosíthatod, hogy ne unatkozz meg a gyakorlás során.

E-Wireless (iPhone/iPad)
Ebben a fórumban sokat tanulhatsz a routerekről, mint például az alapvető telepítés vagy az optikai macska beállításainak optimalizálása. Haladóbb műveleteket is megismerhetsz, mint a router operációs rendszerének megváltoztatása. Ha hálózati problémáid adódnak a routerrel kapcsolatban, itt találhatsz megoldásokat vagy válaszokat.

Nota – Music tool for piano (iPhone/iPad)
A Nota egy átfogó akkord- és hangszerkezet-böngésző alkalmazás, amelyet az App Store-ban találhatsz. Az Apple TV reklámjaiban is szerepelt, és neves tech oldalak, mint a Gizmodo, CNet és Smoking Apples, valamint a Tapworthy című könyv is kiemelte. Az alkalmazás segítségével könnyen megtalálhatod a különböző zenei akkordokat és skálákat, ami hasznos lehet zenei tanulmányaid során.

Beat Watcher: Stress Monitor (iPhone/iPad)
A Beat Watcher alkalmazás célja, hogy értesítéseket küldjön a felhasználónak, amikor szívverése egy előre meghatározott küszöbszint alá süllyed vagy azt meghaladja. Az eszköz az Egészség applikációval összekapcsolódva méri és rögzíti a szívritmust, így támogatva a felhasználókat egészségi állapotuk folyamatos nyomon követésében. Egyszerűen kezelhető és hatékony segítséget nyújt mindazok számára, akik különös figyelmet fordítanak szívük egészségére.

Nero Streaming Player Pro (iPhone/iPad)
A Nero Streaming Player Pro változata minden reklámot blokkol, így zavartalanul élvezheted a tartalom streamelését. Ezenkívül lehetőséged nyílik kipróbálni és csatlakozni a VIP előfizetéshez, amely további speciális funkciókat old fel, így még többet hozhatsz ki az alkalmazásból.

Memorize: Learn Spanish Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Spanish Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló alkalmazás, amely segít megtanulni és megjegyezni a spanyol szókincset. Az alkalmazásban több mint 8600 hasznos spanyol szó található, amelyeket szakértők válogattak össze. A szókártyák különböző témákra oszlanak, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő kategóriát, legyen szó kezdőről vagy haladó nyelvtanulóról. Az alkalmazás kiválóan alkalmas a DELE vizsgára való felkészüléshez is, segítve a hatékony és célirányos tanulást.

ClickTV – SMART IPTV PRO (iPhone/iPad)
Fedezd fel az új m3u lejátszó alkalmazást, amely forradalmasíthatja streaming élményedet számos innovatív funkciójával. Az alkalmazás letisztult kezelőfelülettel rendelkezik, támogatja a Chromecast készülékeket, így lehetővé teszi a tartalmak nagyképernyős megjelenítését, emellett csatornalogókat is biztosít a gyors és egyszerű azonosítás érdekében. Az alkalmazás lehetőséget kínál távoli lejátszási listák m3u formátumban történő hozzáadására, szerkeszthető listákat, korlátlan lista támogatást és egy reklámmentes felhasználói felületet kínál. Az offline mód biztosítja a tartalmak elérhetőségét hálózati kapcsolat nélkül is, míg a kódvédelem a biztonságodat garantálja. Az alkalmazás több nyelven, köztük spanyolul, angolul és olaszul is elérhető.

Kosaku – Beautify the content (iPhone/iPad)
A Kosaku Card egy alkalmazás, amely egyszerű és elegáns felülettel rendelkezik, lehetővé téve, hogy stílusos közösségi média kártyákat hozz létre csupán két lépésben. Az alkalmazás kialakítása könnyű interakciókat tesz lehetővé, így gyorsan és hatékonyan tudsz egyedi tartalmakat generálni.

MapSwitch – Mapper for Safari (iPhone/iPad)
A MapSwitch egy hasznos eszköz, amely automatikusan átirányítja a Google Maps linkeket Apple Maps-re, amikor a Safari böngészőt használod. Ez az alkalmazás a zökkenőmentes böngészési élmény megteremtésére lett tervezve, így segít, hogy könnyebben és gyorsabban érhess el úticélokat az Apple térképszolgáltatásán keresztül, miközben továbbra is a Safari böngészőt használod.

Electric PRO (iPhone/iPad)
Ez a szerkezet elektromos mértékegységek átszámítására lett tervezve, ezzel biztosítva a gyors és precíz konverziókat. Az amper, volt, watt, ohm, siemens, joule és másodperc egységek simán konvertálhatók egymásba. Kiválóan alkalmas azok számára, akik iskolai tevékenységeikhez vagy mindennapi életük során elektromos nagyságokkal hajtanak végre számításokat.

It’s Almost Time (iPhone/iPad)
Ez az applikáció segít követni, mennyi idő van hátra a következő szabadságodig, hány nap van még karácsonyig, vagy a következő születésnapodig. Az információk egyszerűen és gyorsan elérhetők, így mindig tudni fogod, mennyi időt kell még várnod a jelentős eseményekig. Ez hasznos lehet tervezéshez vagy csak a várakozás izgalmának növeléséhez.

Search Ninja for Safari (iPhone/iPad)
A Search Ninja egy Safari böngészőbővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen váltogathassanak különböző keresőmotorok között. Csak egy “hint”, azaz egy előzetes jelzés beírásával kezdhetik meg a keresést, ezzel megkönnyítve és gyorsítva a böngészési folyamatot. Az alkalmazás célja, hogy hatékonyabbá tegye a Safari használatát.

Memorize: TOEIC Vocabulary (iPhone/iPad)
A „Memorize: Learn TOEIC Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló alkalmazás, amely segít a TOEIC vizsgához szükséges szavak tanulásában és megjegyzésében. Az alkalmazás több mint 4000 gyakori TOEIC szót tartalmaz, amelyeket szakértők válogattak össze. Ezek a szavak különféle témaköröket fednek le, mint például számok, utazás, egészség, és sok más. Az alkalmazás különböző nyelvi szintekhez kínál szókártyákat, kezdőtől a haladóig, ideális választás lehet külföldi munkavállalóknak, turistáknak és nyelvtanulóknak egyaránt.

Infinity Tank Battle (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle” című videójáték 2012-től kezdve hódítja meg a játékosokat, minőségi felújításként szolgálva a klasszikus 8 bites “Tank Battle” műfajban. A játék 500 különböző térképpel várja a stratégiát és gyorsaságot egyaránt igénylő kihívások szerelmeseit, biztosítva ezzel a szellemi és ügyességi készségek színvonalas próbáját. Nap nap után ezrek veszik kézbe a kontrollert, hogy megmérettessék magukat a taktikai döntések gyorsaságában és hatékonyságában.