APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/28

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Color Wheel (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egyesíti a digitális, absztrakt és klasszikus színköröket egy platformon. Festők és tervezők számára készült eszközkészletet kínál, amely tartalmazza a digitális színkört, amely nélkülözhetetlen egy grafikus számára. Mindhárom típusú színkerék lehetővé teszi a pontos színválasztást és kombinálást tervezési munkákhoz.

Videdit – Handy Video Editor (iPhone/iPad)
A Videdit egy sokoldalú videószerkesztő alkalmazás, amely több mint 30 funkcióval rendelkezik: Info, Trim (vágás), Crop (kivágás), Blend (összeolvasztás), Erase (törlés), Chromakey (zöld háttér), Mosaic, Splice (összekapcsolás), Particle (részecskék), BlingBling (csillámok), Filter (szűrők), Text (szöveg), Sticker (matrica), Paint (festés), Tuner (hangoló), Dub (szinkronizálás), Speed (sebesség), Reverse (visszafordítás), Zoom, Rotate (forgatás), Compress (tömörítés), Gif (animált kép), Collage (kollázs), Magnifier (nagyító), Distortion (torzítás) és Reflection (tükrözés). Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy kreatív és professzionális videókat készíts.

Remote KeyPad and NumPad Pro (iPhone/iPad)
Az iPhone vagy iPad nagyszerű billentyűzet-kiegészítővé alakítható a számok és navigációs padok segítségével. Ez az eszköz lehetővé teszi személyre szabott billentyűzetek létrehozását professzionális tevékenységeidhez, jelentősen növelve a produktivitásodat. Könnyen beállítható, elegáns megjelenésű és kényelmes használatot biztosít. Az alkalmazás különösen hasznos azok számára, akik grafikai tervezéssel, videószerkesztéssel vagy sok billentyűparancsot igénylő munkákkal foglalkoznak.

Randomizer (iPhone/iPad)
A Randomizer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi bármilyen lista vagy számhalmaz véletlenszerű eredményének azonnali előállítását. Fejlett funkciói között szerepel a beszéd, diavetítések, ülések, megosztás és egyebek támogatása. Könnyen használható, és gyors megoldást kínál a döntéshozatal vagy a véletlenszerű választások megkönnyítésére, legyen szó játékról, oktatásról vagy bármilyen más folyamat automatizálásáról.

Passport Photo. (iPhone/iPad)
Az AI-technológia bevonásával könnyedén elkészítheted tökéletes útlevél-, személyi- vagy vízumfotódat. A háttér testreszabása és az arcvonások pontos igazítása egyszerűen és gyorsan megvalósítható.

Zippycal – Calendar (iPhone/iPad)
A Zippycal egy szórakoztató, praktikus és könnyen használható naptáralkalmazás. Különlegessége, hogy az egyes napok eseményeit egy ismerős órafelületen jeleníti meg, így egy pillantással áttekintheted az időbeosztásodat. Az eltérő megjelenítés segít, hogy gyorsan és hatékonyan rendezd a teendőidet.

Salaty — Modern Islamic App (iPhone/iPad)
A Salaty egy gondosan megtervezett imaidő alkalmazás, amely egy könnyen használható órát is tartalmaz. Az alaposan kidolgozott óra mélyebb betekintést nyújt az idő múlásába, lehetővé téve, hogy egyszerűen megtudd, mennyi idő van hátra a következő imáig, illetve mennyi idő telt el a legutóbbi ima óta.

MeandR – Walking Workouts (iPhone/iPad)
A Meandr egy mobilalkalmazás, amely segít a felhasználóknak fittek maradni és több időt tölteni a szabadban. Az alkalmazás 2022 és 2023 legjobb iPhone alkalmazásai közé került a TechRadar értékelésében. A Tapsmart.com szerint a Meandr tökéletes sétáló és futó útvonalakat készít. Használható kezdő és tapasztalt sétálók számára egyaránt. Az alkalmazás könnyen kezelhető, és személyre szabható útvonalakat kínál, amelyeket az emberek fizikai alapú igényeikhez igazít. Letöltése és használata során fontos figyelembe venni a személyes adatok védelmét.

Scrap Maps – List & Find Metal (iPhone/iPad)
A Scrap Maps egy praktikus alkalmazás, amely segít a fémhulladék megtalálásában és újrahasznosításában. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen listázz vagy találj fémhulladékot, így pénzt kereshetsz. A Scrap Maps átlátható felületével és részletes térképeivel minden lépést könnyen követhetsz. Az alkalmazás célja, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegye a fémhulladék-keresést, egyúttal hozzájárulva a környezetvédelemhez is.

Deep Web : Unlimited knowledge (iPhone/iPad)
Ez a könyv bemutatja a mély web és a sötét web működését, az Illuminátusok titkait, valamint misztikus erőkkel és érdekes pszichológiai jelenségekkel foglalkozó történeteket. Megismerheted a hackerek világát, a TOR böngészőt, valamint hátborzongató horror történeteket és rejtélyes elméleteket. A könyv archívumokat és sorozatgyilkosokról szóló eseteket elemez, továbbá mitológiai és misztikus témákban is érdekes információkat nyújt. Alapvető célja, hogy részletes betekintést adjon ezekbe az izgalmas és gyakran félreértett területekbe.

midi Sampler (iPhone/iPad)
A “midi Sampler” egy könnyen használható alkalmazás, amely a készülékedet professzionális sampler-ré változtatja zenészek és DJ-k számára. Lehetővé teszi, hogy egyetlen mintavett hangból egy teljes hangszert készíts. A program képes MIDI üzenetek fogadására egy külső MIDI billentyűzetről, majd lejátsza a megfelelő hangokat. Bármilyen MIDI billentyűzetet bármely hangszerként vagy speciális effektként használhatsz. Az alkalmazás egyszerű és azonnali kezelést biztosít.

Arabic Word Flashcards Learn (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segít a szókincs fejlesztésében különböző kategóriákban, mint például állatok, test, gyümölcsök, zöldségek, ételek, italok, színek, formák, számok, idő, országok, városok, települési intézmények, virágok, foglalkozások, irodai kellékek, napi szükségletek, ruházat, sport, járművek, időjárás, érzelmek, helyzetek, cselekvések, család, iskola, földrajz, csillagászat és zene. Funkciói közé tartozik a szavak osztályozása, képes támogatás, standard beszéd, minden nyelvi készség (hallgatás, beszéd, olvasás és írás) fejlesztése, lejátszási sebesség állítása, hangnyomati összehasonlítás és AI alapú hangértékelés.

Prowser (iPhone/iPad)
Egy új alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyen keress az interneten előre elkészített kérdések segítségével. Miközben szörfölsz, To-Do listát is készíthetsz. Ha nem akarsz listát létrehozni, akkor is használhatod az alkalmazást, hogy megtaláld, mi a legnépszerűbb az adott városban.

Blue Attack! (iPhone/iPad)
A “Blue Attack” egy intergalaktikus háborús játék, ahol a Kék és a Vörös erők összecsapásának frontvonalán találkozol az ellenséggel. Feladatod az, hogy az elpusztított ellenséges hajók roncsait felhasználva legyőzhetetlen sereget építs. Az összegyűjtött alkatrészek segítségével fejlesztheted saját osztagod, így növelve esélyeidet a végső diadalra. A játék valósághű fizikai alapú animációi és harci szimulációi tovább fokozzák az élményt.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez egy nyugtató alkalmazás, amely nem helyez rád nyomást; bármikor játszhatsz vele. Egyszerűen kattints a gombra, hogy bármilyen erőforrást megszerezz. Gyűjtsd össze a szükséges erőforrásokat, majd építsd fel a kívánt létesítményt.

Boom Land™ (iPhone/iPad)
Ebben a játékban a bontási szakember szerepét veszed fel. Különféle típusú bombák állnak rendelkezésedre, hogy különböző épületeket rombolj le. A célod, hogy a lehető legtöbb kárt okozd az épületben. Minden robbanásnál figyelembe kell venni a fizika alapú hatásokat, hogy maximalizálhasd a rombolást.