APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/27

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítséget nyújt az Apple ökoszisztéma könnyed megértéséhez. Élvezd az egyszerű és megbízható útmutatókat, hibajavítási tanácsokat, top alkalmazás- és termékajánlásokat, valamint pártatlan véleményeket, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből!

Snap Markup – Annotation Tool (iPhone/iPad)
A Snap Markup egy fotószerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi a képek megjelölését vagy annotációját különböző formákkal, majd azok bárhová történő elküldését. A program számos rajzformát biztosít, mint például szabadkézi rajz, téglalap, háromszög, vonal, nyíl, kör, számok, brazier görbe, elmosás effektus, fókusz, forgatás, szöveg és vágás.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
A második generációs kamera mostantól a legmenőbb élményeket kínálja. Az új alkalmazás számos szórakoztató lehetőséggel bővült, új pózokat, speciális effekteket és jeleneteket kínálva. Egyetlen pillanat alatt válhatsz mágussá, lovaggá, izmos hőssé vagy akár cuki nyuszivá. Az alkalmazással könnyedén elérheted álmaid karakterét, és különféle tartalmakat oszthatsz meg a közösségi médiában is.

EZ Domino Score Keeping Pad (iPhone/iPad)
A Dominoes Pontszámláló Pad lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan kövesd nyomon a dominójáték pontjait papír és ceruza nélkül. Így több időt fordíthatsz magára a játékra és a győzelemre, nem pedig a pontok számolgatására.

let’s led – led banner app (iPhone/iPad)
A Let’s Led alkalmazás iPhone és iPad készülékekhez készült, és lehetővé teszi, hogy eszközeidet futófényes kijelzővé vagy időmérő órává alakítsd. Több mint 100 szimbólum segítségével személyre szabhatod az üzeneteket, amelyeket meg szeretnél jeleníteni. Az alkalmazás egyszerű és hatékony módszert kínál arra, hogy kreatívan add át mondanivalódat.

Cat Calendar – With Widgets (iPhone/iPad)
A Cat Calendar egy vadonatúj, minimalista naptár alkalmazás, amely elbűvölő macskákat ábrázol. Alapelve, hogy a mindennapokat aranyos cicák jelenlétével tegye vidámabbá. Az alkalmazás napi bontásban jeleníti meg az eseményeket, így könnyedén követheted a programjaidat, miközben a bájos macskák végig veled maradnak.

The Optimists Books (iPhone/iPad)
Fedezz fel egy kincsesbányát bölcsességből és inspirációból ezzel a kivételes alkalmazással, amely két, 1907-ben és 1910-ben megjelent kedvelt könyvet egyesít. Az alkalmazás alkotójának nagymamája eredetileg az 1920-as években kapta ezeket a könyveket fiatal lányként, és azóta is fennmaradtak és népszerűek. Ezek a könyvek az idő próbáját kiállva továbbra is felemelő üzeneteket közvetítenek, amelyek minden korosztály és hátterű ember számára megszólítóak.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN Ultra-Fast egy felhőalapú VPN szolgáltatás, amely lehetővé teszi a biztonságos és névtelen internetezést egyetlen gombnyomással. Reklámmentes felületének és gyors, megbízható kapcsolatának köszönhetően ideális választás azok számára, akik egyszerűen használható és stabil védelmet keresnek. A szolgáltatás nem igényel regisztrációt, és nem tárol felhasználói naplókat, így maximális adatbiztonságot kínál.

Yojimbo for iPad (iPhone/iPad)
A Yojimbo for iPad alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy mindig magaddal vihesd adataidat. Az applikáció zökkenőmentesen szinkronizál Wi-Fi-n keresztül a macOS-es Yojimbo (4. verzió) programmal. Az iPad-es változat megőriz minden funkciót, beleértve a jelszavakat, jegyzeteket és fájlokat is. Könnyen kezelhető, gyors hozzáférést biztosít, és segít rendszerezni az információkat, így bármikor, bárhol elérheted azokat. Különös figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, minden információ titkosítva van.

Zippycal – Calendar (iPhone/iPad)
A Zippycal egy szórakoztató, praktikus és könnyen használható naptár applikáció. Különlegessége, hogy a napi eseményeket egy ismerős óralapon jeleníti meg, így egy pillantás alatt átlátható a napirended alakulása. Az applikáció intuitív kezelőfelülete segíti a rendezett időbeosztást, ami különösen hasznos a mindennapokban. Alkalmazkodik különböző időgazdálkodási igényekhez, legyen szó iskolai teendőkről vagy szabadidős programokról.

Chief Battle Fitness (iPhone/iPad)
A Chief Battle Fitness App egy mindent egybe foglaló alkalmazás, amely segít elérni a fitnesz, test, táplálkozási, mentális és életmód céljaidat. Az app interaktív edzésprogramokat, személyre szabott étrendi tanácsokat és motivációs eszközöket kínál. Az edzésprogramok felépítése fizikai alapú, így minden edzettségi szintnek megfelel. Az alkalmazás emellett hibakeresési útmutatókat és személyes adatok védelmét is biztosítja. Ideális választás mindazok számára, akik professzionális támogatást keresnek a fitnesz terén.

MeandR – Walking Workouts (iPhone/iPad)
A Meandr egy úttörő alkalmazás, amely segíti az edzést és az aktív szabadidő eltöltését. Az alkalmazás 2022-ben és 2023-ban is elismerésben részesült a TechRadar által, és a Tapsmart.com véleménye szerint tökéletes gyaloglási és futási útvonalakat kínál. Legyen szó tapasztalt túrázóról vagy kezdőről, a Meandr segítségével könnyedén tervezhetsz és felfedezhetsz új útvonalakat. Az egyszerűen használható felület és a hasznos funkciók révén kiváló társ az aktív életmód fenntartásában.

Treadmill Logger (iPhone/iPad)
A Treadmill Logger egy kiváló iPhone és iPad alkalmazás, amely tökéletes eszköz a futópadon végzett edzéseid nyomon követésére. Az alkalmazás segítségével egyszerűen rögzítheted az elégetett kalóriákat, a zsírból elégetett kalóriamennyiséget, a megtett távolságot és a teljesített köröket.

Chili Cook-Off Score Board (iPhone/iPad)
A Chili Cook-off Scoreboard app segítségével egyszerűen szervezheted a chili és kukoricakenyér főzőversenyt. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy beállítsd a pontszámokat az 1., 2., és 3. helyezettek számára az alapbeállítások képernyőn. Az app felhasználóbarát és átlátható, így könnyedén követheted a verseny állását. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse a pontozást, és biztosítsa a verseny igazságosságát minden résztvevő számára.

My Vinyl Record Collection (iPhone/iPad)
Ha szívesen gyűjtöd a bakelitlemezeket és büszke vagy a kollekciódra, érdemes megismerkedned a RecordCatalog alkalmazással. Ez az applikáció lehetőséget nyújt arra, hogy nyomon kövesd lemezeid értékét és az egyes darabok részleteit. Könnyen használható, részletes hibatérképezési útmutatókkal segíti a felhasználót, és különösen ügyel a személyes adatok védelmére. A fizikai alapú keresési funkciók révén gyorsan megtalálhatod a szükséges információkat. Az alkalmazás így nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is bakelit iránti szenvedélyed ápolásában.

Card Collector (iPhone/iPad)
Az alkalmazásunkkal egyszerűen a telefonodon tárolhatod az összes kártyagyűjteményedet, így bárhová magaddal viheted. Az applikáció segítségével egyetlen pillanat alatt megtudhatod egy-egy kártya vagy az egész gyűjteményed értékét.

Scrap Maps – List & Find Metal (iPhone/iPad)
A Scrap Maps egy hasznos és átfogó útmutatót kínál az újrahasznosítás világában. Az alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatod a fémhulladék-lelőhelyeket, vagy saját gyűjteményedet is listázhatod, hogy gyorsabban pénzzé tehesd azokat. Részletes térképeket és értékes információkat biztosít, ezáltal hatékonyan keresheted és gyűjtheted a fémhulladékokat. Olyan funkciókat kínál, amelyek megkönnyítik és jövedelmezőbbé teszik a munkát.

Think3000 (iPhone/iPad)
A Think3000 egy oktatási és agyserkentő alkalmazás. Az app hatalmas mennyiségű tudást tömörített össze, amely a tudománytól a matematikán át, az angol nyelvi művészeteken és az amerikai történelemmel kapcsolatos ismeretekig terjed. Ezeket a tudásmorzsákat arra tervezték, hogy segítsenek felépíteni és növelni agyi teljesítményedet.

Weather Lite` (iPhone/iPad)
A 40-Day Weather Forecast alkalmazással akár 40 nappal előre is megtervezheted mindennapjaidat. Az applikáció részletes időjárási adatokat nyújt, amelyeket fizikai modellek és nagy pontosságú előrejelzések alapján dolgoz fel. Ezen adatok segítségével alaposan megfontolt döntéseket hozhatsz jövőbeli programjaidról. Emellett a rendszer kiemelt figyelmet fordít a személyes adatvédelemre, és számos hibakeresési útmutatót biztosít a zavartalan használat érdekében.

My Valuable Stamp Collection (iPhone/iPad)
Az új bélyeggyűjtő alkalmazással könnyedén nyomon követheted gyűjteményed minden darabját. Az applikáció lehetőséget kínál arra, hogy rögzítsd a bélyegek értékét és további részleteket, mint például a beszerzés helye és ideje. A modern technológia révén pontosan felmérheted gyűjteményed aktuális piaci értékét, így mindig naprakész információkkal rendelkezhetsz. Az alkalmazás felhasználóbarát felületet biztosít, amely egyszerűvé teszi a gyűjtemény karbantartását és bővítését.

Talisman: Digital Edition (iPhone/iPad)
Előtted áll egy lebilincselő fantasy kaland, mely tele van veszélyekkel és izgalmakkal. Szállj szembe sárkányokkal, nézz farkasszemet hatalmas kígyókkal, és kerüld el a boszorkány halálos átkát. Célod nem más, mint elsőként megszerezni a Parancs koronáját. A játék feszültséggel teli kihívásokkal vár, ahol nemcsak stratégiai döntéseket kell hoznod, hanem gyorsan kell reagálnod a folyamatosan változó helyzetekre is. Kalandra fel!

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus különbségkereső játék, amely jelenlegi verziójában 170 képet kínál. Minden képpáron néhány eltérés található, melyeket meghatározott időn belül kell felfedezned. A játék folyamatosan frissül, és idővel még több képpel bővül.

Wind Wings (Premium) (iPhone/iPad)
A Wind Wings: Space Shooter, Galaxy Attack (Prémium) a játék ingyenes változatának továbbfejlesztett kiadása, amely gazdagabb élményt és számos bónuszt kínál a játékosoknak. Az új prémium csomag szabadon hozzáférhető, emellett a játékosok egy ingyenes Trooper űrhajót is kapnak. Ezek az extrák még izgalmasabbá teszik a játékélményt és jelentős előnyt biztosítanak a játékbeli kihívások során.

Red Conquest! (iPhone/iPad)
A játék új verziója kétszer annyi élményt kínál, mint az eredeti kiadás! Fedezd fel a helyi többjátékos módot, a második epizód küldetéseit és az új kihívásmissziókat. Állítsd be a nehézségi szintet igényeid szerint, könnyítve vagy nehezítve a játékot. Vezesd a Red erőket, és bizonyítsd képességeidet az új tartalmakban!

Zebra Puzzle (iPhone/iPad)
A huszadik század egyik legismertebb logikai rejtvényének feladata a következő: öt ház áll egymás mellett, melyekben öt különböző nemzetiségű ember lakik. Mindegyik háznak más a színe, és minden lakónak különböző szokásai vannak: más-más italt fogyasztanak, másféle cigarettát szívnak, és különböző háziállatokat tartanak. A cél az, hogy az összes megadott információ alapján kiderítsd, ki melyik házban lakik, milyen nemzetiségű, és mik a szokásai. Ez a rejtvény fejleszti a logikai gondolkodást és a deduktív következtetési képességeket.

Palette Hunt (iPhone/iPad)
A Palette Hunt egy vintage stílusú, színválasztó eszköz, amely támogatja kreatív tevékenységeidet. Az applikáció lehetővé teszi, hogy mélyebben elmerülj a színek világában és felfedezd a különböző árnyalatok kombinációit. Kiváló választás mindenkinek, aki grafikával, festészettel vagy bármely vizuális művészeti ággal foglalkozik. Felhasználóbarát felülete és játékos hangulata révén a színek felfedezése egyszerűvé és szórakoztatóvá válik.

Poker Pop! (iPhone/iPad)
A Poker Pop egyedül játszható pókerjáték, amelyben dominószerűen helyezheted el a kártyákat a táblára, hogy pókerkezeket alkoss. A cél az, hogy minél több pontot gyűjts, mielőtt a tábla teljesen megtelik.

Memory Trainer (iPhone/iPad)
A Memory Trainer egy szórakoztató és egyszerű játék, mely a memóriakészségek fejlesztésére szolgál mind felnőttek, mind gyermekek számára. A játék lényege, hogy megjegyezd a képernyőn megjelenő sorozatokat, majd meghatározott időn belül helyesen visszaidézd azokat.

15 Puzzle – Number Puzzle Game (iPhone/iPad)
A 15-ös puzzle egy tologatós kirakós játék, amelynek keretében 15 számozott négyzet alakú lapka található 1-től 15-ig. A keret 4×4-es elrendezésű, így egy üres hely mindig marad, amely lehetővé teszi a lapkák mozgatását. A cél, hogy a lapkákat sorban rendezd 1-től 15-ig az üres hely manipulálásával. Többféle néven is ismert, mint például Gem Puzzle, Boss Puzzle vagy Mystic Square. Ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességeket is.