APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/16

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít jobban megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható oktatóanyagokat és hibakeresési útmutatókat kínál, valamint bemutatja a legjobb alkalmazásokat és termékeket. Elfogulatlan véleményekkel segít a legtöbbet kihozni Apple készülékeidből.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy eszköz, amely megkönnyíti az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken tárolt fájlok kezelését és elérését. Wi-Fi-n keresztül könnyedén csatlakoztatható bármilyen Mac-hez vagy PC-hez. A fájlok átvitele egyszerűen a Finder vagy a Windows Explorer használatával, húzással és ejtéssel történik. Az AirDisk Pro lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol könnyedén hozzáférj a fontos dokumentumaidhoz.

DashTabs: Firebase, AdMob … (iPhone/iPad)
A DashTabs egy olyan alkalmazás, amely könnyű hozzáférést biztosít fejlesztési konzolokhoz, mint például a Firebase, AdMob, RevenueCat és App Store Connect. Lehetővé teszi az analitikai adatok nyomon követését, az alkalmazás monetizációs teljesítményének figyelését, valamint az alkalmazások buildjeinek és metaadatainak kezelését. Az összes funkció elérhető iPhone-ról, így fejlesztők számára hasznos eszköz a mobil munkavégzéshez.

Translate Offline: German Pro (iPhone/iPad)
Az OFFLINE fordító és szótár a legjobb külföldi nyelvi eszköz. Internet, 3G vagy wifi nélkül fordít német és angol között. Biztosítja a gyors és pontos fordítást, személyes adatok védelme mellett. Könnyen használható, a hibakeresési útmutató segít a problémák megoldásában. Ideális utazáshoz és nyelvtanuláshoz egyaránt.

SensorLogger – CSV Export (iPhone/iPad)
Az “Logger App” egy olyan alkalmazás, amellyel egyszerre mérheted a gyorsulást, a giroszkóp adatait és a mágneses teret. Ezeket az adatokat CSV fájl formátumban exportálhatod. Az alkalmazás “Realtime visualization” funkciójának bekapcsolásával a mért értékeket valós időben meg is jelenítheted. Az alkalmazás segíthet a fizika alapú kísérletek elvégzésében és az adatok pontos elemzésében.

Cash Flow – Follow your Money! (iPhone/iPad)
A Cash Flow egy pénzügyi menedzsment alkalmazás, amely lehetővé teszi bevételeid és kiadásaid pontos nyomon követését. Az alkalmazás felhasználóbarát felülete egyszerűvé és átláthatóvá teszi pénzügyeid kezelését, ezáltal hatékonyabban megtervezheted jelenlegi és jövőbeli anyagi helyzetedet.

Memorize: Learn Vietnamese (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Vietnamese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló alkalmazás, amely segíti a vietnami szókincs tanulását és memorizálását. Az app több mint 4400 hasznos vietnami szót kínál, melyeket szakértők válogattak össze. Az alkalmazás különböző szókincs készleteket nyújt külföldiek, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók számára, a kezdőtől a nagyon haladó szintig. A kártyák a legfontosabb vietnami szavakat ölelik fel különböző kategóriákban, mint például ábécé, számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randevú, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, gazdaság, tudomány, üzlet és vészhelyzetek.

Panostory Pro (iPhone/iPad)
A Panostory Pro egy magas minőségű fotóösszeillesztő szerkesztő eszköz. Segítségével kirakósokat készíthetsz, képeket vághatsz, és videós képernyőképeket is rögzíthetsz. A Panostory Pro-val otthoni képernyőfotó widgetet is hozzáadhatsz a telefonodhoz, hogy személyre szabhasd azt.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
“Válj legendává! Gyűjts össze több mint 2000 animált szörnyet és párbajozz valós idejű PvP-ben!

Alakítsd ki a csapatodat és harcolj a győzelemért! A játékban a szörnyek elfogása, kiképzése és fejlődése révén válhatsz bajnokká. Az egyik legnagyobb szörnyharcos RPG-ben több ezer szörny vár arra, hogy felfedezd és harcba küldd őket. Légy részese az izgalmas küzdelmeknek és hívd ki más játékosokat valós idejű párbajokra!”

Block vs Block (iPhone/iPad)
A “Block vs Block” népszerű puzzlejáték iOS platformon, amelyet a világ legismertebb számítógépes, NES, FC és PS játékainak mintájára alakítottak át. A játék regulái széles körben ismertek, így külön bemutatást nem igényelnek. Az alkalmazás lehetőséget biztosít, hogy a játékos számítógép ellen játsszon, vagy egy másik emberi játékossal mérje össze tudását iPaden keresztül.

Super Tank Battle – MobileArmy (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle” egy modern stílusú klasszikus tankcsata játék vonzó, új elemekkel. Az izgalmas játék a modern hadviselés világába kalauzol, ahol a cél a térképek meghódítása, szövetségesek toborzása és az ellenség megsemmisítése. Ezzel a stratégiai játékkal nemcsak jól szórakozhatsz, hanem fejlesztheted taktikai képességeidet is.

Super Tank Battle – TabletArmy (iPhone/iPad)
A Super Tank Battle egy klasszikus tankcsata játék modern stílusban, új és vonzó elemekkel. A játékban modern háborúkat szimulálhatsz: a térképet felrobbantani, szövetséget hívni és az ellenségre csapást mérni. A stratégiai és akciódús játékmenet lehetőséget ad a taktikai készségek fejlesztésére és az ellenség legyőzésére. Az intuitív vezérlés és a látványos grafika emlékezetes játékélményt biztosít.

Bouncy Flip (iPhone/iPad)
A Bouncy Flip egy egyszerű, de nagyon kihívást jelentő és addiktív játék. A két színű ugró labda forog, és a játék célja, hogy a labda érkezési oldala megegyezzen a talaj színével. A játék reflexeket és gyors gondolkodást igényel. Ideális választás azoknak, akik szeretik a fizika alapú kihívásokat és gyors tempójú játékokat.

Proto-One (iPhone/iPad)
Ebben a játékban a flottával együtt harcolhatsz az ellenséges hajók támadásai ellen, miközben a frontvonalban navigálva próbálod elkerülni a találatokat. Ha lazítani szeretnél, választhatod a kevésbé veszélyes Zen-módot, ahol 80-as évek ihlette szintetizátor zene és retro-neon látvány fogad. A játék egyszerre kínál izgalmas kihívásokat és relaxáló élményt.